Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

VALBRUNA P. VICENZA vs BLUE FIOI PONZ. VEN. (May 06, 2018)

 
Composite Box Score
 

Serie B baseball 2018
BLUE FIOI PONZ. VEN. 11, VALBRUNA P. VICENZA 8 (Game 1) - Composite Box Score
May 06, 2018 at Ponzano Veneto (TV) (Comunale)

VALBRUNA P. VICENZA   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
ERLE P 3b 
SALVIATO FR 2b 
MOCCIA ss 
GIACOMAZZI lf 
CHIMETTO 1b 
GIRARDI 1b 
TUZZI dh 
MOJICA A rf 
ZIN ph 
SALVIATI cf 
BOGONI c 
SANDINI pr/c 
SALVIATO FI p 
DAL CERE' p 
Totals   40  11  24 

BLUE FIOI PONZ. VEN.  ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
DE LO SANTOS 2b 
MONTAGNER cf 
DUPRE' c 
BETTIOL 3b/p 
SCANDIUZZI 1b 
MILAN R ss 
PEREZ rf 
TONON dh 
HODZIC ph/dh 
ZAMBON lf 
DE LA ROSA p/3b 
Totals   39  11  13  27  11 

VALBRUNA P. VICENZA   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
SALVIATO Filippo L  5.0  11  10  28  31 
DAL CERE' Luca   3.0  11  11 
 
BLUE FIOI PONZ. VEN.  ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
DE LA ROSA Erik Alex   3.0  14  19 
BETTIOL Fabio W  6.0  26  26 

Umpires - HP: FURLAN Ennio 1B: FINOCCHIARO Aless.
Start: 11:00 Time: 3:14 Attendance: 30
Weather: Sunny Game notes: Scorer - ORLANDO Rosa M.
DE LA ROSA faced 3 batters in the 4th.
SALVIATO FI faced 5 batters in the 6th.

 
Play-by-Play
 

Serie B baseball 2018
BLUE FIOI PONZ. VEN. 11, VALBRUNA P. VICENZA 8 (Game 1)
May 06, 2018 at Ponzano Veneto (TV) (Comunale)

VALBRUNA P. VICENZA starters: 93/3b ERLE P; 17/2b SALVIATO FR; 32/ss MOCCIA; 55/lf GIACOMAZZI; 89/1b CHIMETTO; 40/dh TUZZI; 15/rf MOJICA A; 70/cf SALVIATI; 73/c BOGONI; 10/p SALVIATO FI;

BLUE FIOI PONZ. VEN. starters: 16/2b DE LO SANTOS; 25/cf MONTAGNER; 7/c DUPRE'; 21/3b BETTIOL; 10/1b SCANDIUZZI; 96/ss MILAN R; 54/rf PEREZ; 33/dh TONON; 11/lf ZAMBON; 45/p DE LA ROSA;

VALBRUNA P. VICENZA 1st - ERLE P struck out swinging. SALVIATO FR grounded out to ss. MOCCIA walked. GIACOMAZZI singled to left field; MOCCIA advanced to second. CHIMETTO walked; GIACOMAZZI advanced to second; MOCCIA advanced to third. TUZZI flied out to cf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

BLUE FIOI PONZ. VEN. 1st - DE LO SANTOS singled up the middle. DE LO SANTOS stole second. MONTAGNER struck out looking. DUPRE' grounded out to ss; DE LO SANTOS advanced to third. BETTIOL singled through the left side, RBI; DE LO SANTOS scored. SCANDIUZZI singled to center field; BETTIOL advanced to second. MILAN R grounded out to p. 1 run, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

VALBRUNA P. VICENZA 2nd - MOJICA A grounded out to p, bunt. SALVIATI reached on a throwing error by ss, advanced to second on the error. BOGONI struck out looking. ERLE P grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

BLUE FIOI PONZ. VEN. 2nd - PEREZ fouled out to 1b. TONON struck out swinging. ZAMBON struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

VALBRUNA P. VICENZA 3rd - SALVIATO FR struck out looking. MOCCIA walked. MOCCIA advanced to second on a passed ball. GIACOMAZZI singled to left field; MOCCIA advanced to third. CHIMETTO flied out to lf, SF, RBI; MOCCIA scored. TUZZI doubled to left center; GIACOMAZZI advanced to third. MOJICA A flied out to rf. 1 run, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

BLUE FIOI PONZ. VEN. 3rd - DE LO SANTOS singled to center field, advanced to second on a throwing error by p, advanced to third on the error. MONTAGNER hit by pitch. MONTAGNER stole second. DUPRE' singled to center field, RBI; MONTAGNER advanced to third; DE LO SANTOS scored. DUPRE' stole second. BETTIOL struck out looking. SCANDIUZZI reached on a fielder's choice to catcher, RBI; MONTAGNER scored. MILAN R reached on a fielder's choice, advanced to second on an error by p; SCANDIUZZI out at second p to ss; DUPRE' advanced to third, scored on the error, unearned. PEREZ reached on a throwing error by ss; MILAN R scored on the error, unearned. HODZIC pinch hit for TONON. PEREZ stole second. HODZIC struck out swinging. 4 runs, 2 hits, 3 errors, 1 LOB.

VALBRUNA P. VICENZA 4th - HODZIC to dh. SALVIATI singled up the middle. BOGONI reached on a fielder's choice; SALVIATI advanced to second on a throwing error by p. SANDINI pinch ran for BOGONI. ERLE P walked; SANDINI advanced to second; SALVIATI advanced to third. BETTIOL to p. DE LA ROSA to 3b for HODZIC. / for DE LA ROSA. SALVIATO FR infield fly to ss. MOCCIA reached on a fielding error by ss, RBI; ERLE P advanced to second; SANDINI advanced to third; SALVIATI scored, unearned. GIACOMAZZI reached on a fielder's choice, RBI; MOCCIA out at second 2b to ss; ERLE P advanced to third; SANDINI scored, unearned. GIACOMAZZI advanced to second on a balk; ERLE P scored on a balk, unearned. CHIMETTO reached on a throwing error by 2b, advanced to second on the error; GIACOMAZZI scored on the error, unearned. TUZZI singled through the right side; CHIMETTO advanced to third, out at home rf to c. 4 runs, 2 hits, 3 errors, 1 LOB.

BLUE FIOI PONZ. VEN. 4th - SANDINI to c. ZAMBON struck out swinging. DE LO SANTOS singled to shortstop. DE LO SANTOS stole second. MONTAGNER struck out swinging. DUPRE' grounded out to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

VALBRUNA P. VICENZA 5th - MOJICA A reached on a muffed throw by p, assist by 1b. MOJICA A stole second. SALVIATI struck out swinging. SANDINI singled to third base, bunt; MOJICA A advanced to third. ERLE P lined into double play ss to 1b; SANDINI out on the play. 0 runs, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

BLUE FIOI PONZ. VEN. 5th - BETTIOL walked. BETTIOL stole second. SCANDIUZZI grounded out to p. MILAN R hit by pitch. PEREZ reached on a fielder's choice; MILAN R advanced to second on a fielder's choice; BETTIOL out at third p to 3b. DE LA ROSA reached on a fielder's choice; PEREZ advanced to second on a fielder's choice; MILAN R out at third 3b unassisted. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

VALBRUNA P. VICENZA 6th - SALVIATO FR singled to third base. MOCCIA flied out to rf. SALVIATO FR stole second. SALVIATO FR stole third. GIACOMAZZI struck out swinging. CHIMETTO grounded out to p. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

BLUE FIOI PONZ. VEN. 6th - ZAMBON singled to center field. DE LO SANTOS singled to third base, advanced to second on a throwing error by 3b, bunt; ZAMBON advanced to second, advanced to third on the error. MONTAGNER singled to left field, RBI; DE LO SANTOS advanced to third; ZAMBON scored. MONTAGNER stole second. DUPRE' singled to center field, RBI; MONTAGNER advanced to third; DE LO SANTOS scored. DUPRE' stole second. BETTIOL singled to left center, 2 RBI; DUPRE' scored; MONTAGNER scored. DAL CERE' to p for SALVIATO FI. SCANDIUZZI singled up the middle; BETTIOL advanced to second. SCANDIUZZI advanced to second on a passed ball; BETTIOL advanced to third on a passed ball. MILAN R struck out swinging. PEREZ doubled to left field, 2 RBI; SCANDIUZZI scored; BETTIOL scored. DE LA ROSA grounded out to 3b; PEREZ advanced to third. ZAMBON grounded out to ss. 6 runs, 7 hits, 1 error, 1 LOB.

VALBRUNA P. VICENZA 7th - TUZZI struck out swinging. MOJICA A struck out swinging. SALVIATI fouled out to 1b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

BLUE FIOI PONZ. VEN. 7th - GIRARDI to 1b for CHIMETTO. DE LO SANTOS flied out to rf. MONTAGNER flied out to rf. DUPRE' fouled out to 1b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

VALBRUNA P. VICENZA 8th - SANDINI reached on a dropped fly by 2b. ERLE P flied out to 1b. SALVIATO FR grounded into double play 1b to ss; SANDINI out on the play. 0 runs, 0 hits, 1 error, 0 LOB.

BLUE FIOI PONZ. VEN. 8th - BETTIOL flied out to cf. SCANDIUZZI flied out to cf. MILAN R grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

VALBRUNA P. VICENZA 9th - MOCCIA reached on a throwing error by ss. GIACOMAZZI doubled to left field; MOCCIA advanced to third. GIRARDI singled to left field, RBI; GIACOMAZZI advanced to third; MOCCIA scored, unearned. GIRARDI advanced to second on a wild pitch; GIACOMAZZI scored on a wild pitch. TUZZI singled to right center; GIRARDI advanced to third. ZIN pinch hit for MOJICA A. ZIN reached on a fielder's choice, RBI; TUZZI out at second ss to 2b; GIRARDI scored. SALVIATI singled to center field; ZIN advanced to second. SANDINI grounded into double play 2b to 1b; SALVIATI out on the play. 3 runs, 4 hits, 1 error, 1 LOB.

 
Line score
 


BLUE FIOI PONZ. VEN. 11, VALBRUNA P. VICENZA 8 (May 06, 2018 at Ponzano Veneto (TV)) (Game 1)
----------------------------------------------------------------------
VALBRUNA P. VICENZA. 001 400 003  -  8 11  4
BLUE FIOI PONZ. VEN. 104 006 00X  - 11 13  7
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: VALBRUNA P. VICENZA - SALVIATO Filippo; DAL CERE' Luca(6) and BOGONI Matteo;
SANDINI Pablo. BLUE FIOI PONZ. VEN. - DE LA ROSA Erik Alex; BETTIOL Fabio(4) and DUPRE' Marco.
Win-BETTIOL Fabio  Loss-SALVIATO Filippo  T-3:14  A-30
Weather: Sunny
Game notes:
Scorer - ORLANDO Rosa M.

DE LA ROSA faced 3 batters in the 4th.
SALVIATO FI faced 5 batters in the 6th.
IBAF