Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

VALBRUNA P. VICENZA vs BLUE FIOI PONZ. VEN. (May 06, 2018)

 
Composite Box Score
 

Serie B baseball 2018
BLUE FIOI PONZ. VEN. 14, VALBRUNA P. VICENZA 4 (Game 2) - Composite Box Score
May 06, 2018 at Ponzano Veneto (TV) (Comunale)

VALBRUNA P. VICENZA   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
SALVIATI cf 
SALVIATO FR ss 
GIACOMAZZI rf 
TUZZI dh 
CASTRO U 1b 
MONTI c 
ERLE A 2b 
ERLE P 3b 
ZIN lf 
GIRARDI p 
GIUSTI p 
TOMBEL p 
BOMMARTINI p 
Totals   22  19 

BLUE FIOI PONZ. VEN.  ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
DE LO SANTOS ss 
DUPRE' 2b 
SCANDIUZZI c 
BETTIOL 3b 
GOMEZ B rf 
MILAN R cf 
MONTAGNER dh/p 
DE LA ROSA 1b 
ZAMBON lf 
BARLETTA p 
HODZIC p 
Totals   35  14  18  21 

VALBRUNA P. VICENZA   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
GIRARDI Elia L  3.0  10  18  20 
GIUSTI Emilio   3.0  13  18 
TOMBEL Riccardo   0.1 
BOMMARTINI Matteo   0.0 
 
BLUE FIOI PONZ. VEN.  ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BARLETTA Alberto   4.2  16  22 
HODZIC Asis W  0.1 
MONTAGNER Lorenzo   2.0 

Umpires - HP: FINOCCHIARO Aless. 1B: FURLAN Ennio
Start: 15:30 Time: 3:13 Attendance: 30
Weather: Sunny Game notes: Scorer - ORLANDO Rosa M.
HODZIC faced 2 batters in the 6th.
GIUSTI faced 2 batters in the 7th.
BOMMARTINI faced 1 batter in the 7th.

 
Play-by-Play
 

Serie B baseball 2018
BLUE FIOI PONZ. VEN. 14, VALBRUNA P. VICENZA 4 (Game 2)
May 06, 2018 at Ponzano Veneto (TV) (Comunale)

VALBRUNA P. VICENZA starters: 70/cf SALVIATI; 17/ss SALVIATO FR; 55/rf GIACOMAZZI; 40/dh TUZZI; 95/1b CASTRO U; 76/c MONTI; 66/2b ERLE A; 93/3b ERLE P; 8/lf ZIN; 85/p GIRARDI;

BLUE FIOI PONZ. VEN. starters: 16/ss DE LO SANTOS; 7/2b DUPRE'; 10/c SCANDIUZZI; 21/3b BETTIOL; 12/rf GOMEZ B; 96/cf MILAN R; 25/dh MONTAGNER; 45/1b DE LA ROSA; 11/lf ZAMBON; 4/p BARLETTA;

VALBRUNA P. VICENZA 1st - SALVIATI walked. SALVIATO FR flied out to cf. SALVIATI stole second. GIACOMAZZI struck out swinging. TUZZI grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

BLUE FIOI PONZ. VEN. 1st - DE LO SANTOS singled to shortstop. DUPRE' flied out to cf. DE LO SANTOS stole second. SCANDIUZZI reached on a throwing error by ss; DE LO SANTOS advanced to third. BETTIOL flied out to lf, SF, RBI; DE LO SANTOS scored, unearned. SCANDIUZZI stole second. GOMEZ B struck out swinging. 1 run, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

VALBRUNA P. VICENZA 2nd - CASTRO U walked. MONTI flied out to 3b. ERLE A struck out looking. ERLE P grounded out to p. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

BLUE FIOI PONZ. VEN. 2nd - MILAN R struck out looking. MONTAGNER singled to third base. MONTAGNER advanced to second on a passed ball. DE LA ROSA singled to left field; MONTAGNER advanced to third. DE LA ROSA stole second, failed pickoff attempt; MONTAGNER scored on a throwing error by p, unearned. ZAMBON struck out looking. DE LO SANTOS grounded out to p. 1 run, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

VALBRUNA P. VICENZA 3rd - ZIN walked. SALVIATI struck out swinging. SALVIATO FR singled to left field; ZIN advanced to second. GIACOMAZZI singled to left field, RBI; SALVIATO FR advanced to third; ZIN scored. TUZZI walked; GIACOMAZZI advanced to second. CASTRO U struck out swinging. MONTI reached on a fielder's choice; TUZZI advanced to second on a fielder's choice; GIACOMAZZI out at third 3b unassisted. 1 run, 2 hits, 0 errors, 3 LOB.

BLUE FIOI PONZ. VEN. 3rd - DUPRE' grounded out to ss. SCANDIUZZI singled to pitcher. BETTIOL doubled to left center, RBI; SCANDIUZZI scored. GOMEZ B doubled to right center, RBI; BETTIOL scored. MILAN R singled to pitcher, bunt; GOMEZ B advanced to third. MILAN R stole second. MONTAGNER flied out to rf, SF, RBI; MILAN R advanced to third; GOMEZ B scored. DE LA ROSA singled to right field, RBI; MILAN R scored. ZAMBON singled to center field; DE LA ROSA advanced to third. DE LO SANTOS singled to center field, RBI; ZAMBON advanced to second; DE LA ROSA scored. DUPRE' reached on a fielder's choice; DE LO SANTOS advanced to second on a fielder's choice; ZAMBON out at third 3b unassisted. 5 runs, 7 hits, 0 errors, 2 LOB.

VALBRUNA P. VICENZA 4th - ERLE A flied out to lf. ERLE P singled to pitcher. ERLE P out at second c to ss, caught stealing. ZIN flied out to cf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

BLUE FIOI PONZ. VEN. 4th - GIUSTI to p for GIRARDI. SCANDIUZZI singled up the middle. SCANDIUZZI advanced to second on a passed ball. SCANDIUZZI advanced to third on a passed ball. BETTIOL walked. GOMEZ B reached on a fielder's choice; BETTIOL advanced to second on a fielder's choice; SCANDIUZZI out at home 3b to c. MILAN R grounded out to c, SAC; GOMEZ B advanced to second; BETTIOL advanced to third. MONTAGNER grounded out to 3b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

VALBRUNA P. VICENZA 5th - SALVIATI grounded out to 3b. SALVIATO FR walked. GIACOMAZZI reached on a fielder's choice; SALVIATO FR out at second 3b to 2b. GIACOMAZZI advanced to second on a wild pitch. TUZZI walked. HODZIC to p for BARLETTA. GIACOMAZZI stole third. CASTRO U walked; TUZZI advanced to second. MONTI doubled to center field, 2 RBI; CASTRO U advanced to third, out at home cf to ss to c; TUZZI scored; GIACOMAZZI scored. 2 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

BLUE FIOI PONZ. VEN. 5th - DE LA ROSA reached on a throwing error by 3b, advanced to second on the error. ZAMBON reached on a fielder's choice, bunt; DE LA ROSA out at third p to 3b. DE LO SANTOS singled to left field; ZAMBON advanced to second. DUPRE' flied out to lf. SCANDIUZZI struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

VALBRUNA P. VICENZA 6th - ERLE A hit by pitch. ERLE P hit by pitch; ERLE A advanced to second. MONTAGNER to p. / for HODZIC. ZIN lined into double play 1b unassisted; ERLE P out on the play. ERLE A advanced to third on a passed ball. SALVIATI reached on a fielding error by ss; ERLE A scored on the error, unearned. SALVIATO FR struck out swinging. 1 run, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

BLUE FIOI PONZ. VEN. 6th - BETTIOL singled to third base. GOMEZ B struck out swinging. MILAN R grounded out to c; BETTIOL advanced to second. BETTIOL advanced to third on a wild pitch. MONTAGNER walked. MONTAGNER stole second. DE LA ROSA walked. ZAMBON reached on a fielder's choice; DE LA ROSA out at second ss unassisted. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

VALBRUNA P. VICENZA 7th - GIACOMAZZI walked. TUZZI grounded into double play 3b to 2b to 1b; GIACOMAZZI out on the play. CASTRO U flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

BLUE FIOI PONZ. VEN. 7th - DE LO SANTOS walked. DUPRE' singled to third base; DE LO SANTOS advanced to second, scored on a throwing error by 3b. TOMBEL to p for GIUSTI. DUPRE' advanced to second on a wild pitch. SCANDIUZZI singled to right field, advanced to second on the throw, RBI; DUPRE' scored. BETTIOL singled to right field; SCANDIUZZI advanced to third. BETTIOL advanced to second on a wild pitch; SCANDIUZZI scored on a wild pitch. GOMEZ B singled to left field; BETTIOL advanced to third. MILAN R grounded out to c, SAC; GOMEZ B advanced to second. MONTAGNER singled up the middle, RBI; GOMEZ B advanced to third; BETTIOL scored. DE LA ROSA walked; MONTAGNER advanced to second. DE LA ROSA advanced to second on a wild pitch; MONTAGNER advanced to third on a wild pitch; GOMEZ B scored on a wild pitch. ZAMBON walked. ZAMBON advanced to second on a wild pitch; DE LA ROSA advanced to third on a wild pitch; MONTAGNER scored on a wild pitch. DE LO SANTOS walked. BOMMARTINI to p for TOMBEL. DUPRE' walked, RBI; DE LO SANTOS advanced to second; ZAMBON advanced to third; DE LA ROSA scored. 7 runs, 5 hits, 1 error, 3 LOB.

 
Line score
 


BLUE FIOI PONZ. VEN. 14, VALBRUNA P. VICENZA 4 (May 06, 2018 at Ponzano Veneto (TV)) (Game 2)
----------------------------------------------------------------------
VALBRUNA P. VICENZA. 001 021 0 -  4  4  4
BLUE FIOI PONZ. VEN. 115 000 7 - 14 18  1
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: VALBRUNA P. VICENZA - GIRARDI Elia; GIUSTI Emilio(4); TOMBEL Riccardo(7);
BOMMARTINI Matteo(7) and MONTI Alberto. BLUE FIOI PONZ. VEN. - BARLETTA Alberto;
HODZIC Asis(5); MONTAGNER Lorenzo(6) and SCANDIUZZI Matteo.
Win-HODZIC Asis  Loss-GIRARDI Elia  T-3:13  A-30
Weather: Sunny
Game notes:
Scorer - ORLANDO Rosa M.

HODZIC faced 2 batters in the 6th.
GIUSTI faced 2 batters in the 7th.
BOMMARTINI faced 1 batter in the 7th.
IBAF