Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

VALBRUNA P. VICENZA vs WHITE SOX BUTTRIO (May 26, 2018)

 
Composite Box Score
 

Serie B baseball 2018
WHITE SOX BUTTRIO 9, VALBRUNA P. VICENZA 8 (Game 2) - Composite Box Score
May 26, 2018 at Buttrio (UD) (Comunale)

VALBRUNA P. VICENZA   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
SALVIATI cf 
SALVIATO FR ss/lf 
MONTI c 
BOGONI c  11 
MOJICA A rf 
MOCCIA 1b/ss 
GIACOMAZZI dh 
TOMBEL pr/dh 
ERLE P 3b 
ZIN lf/1b 
ERLE A 2b 
GIRARDI p 
DAL CERE' p 
Totals   40  38  10 

WHITE SOX BUTTRIO   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
FURLANI M 2b 
NOLLI 1b/cf 
BARCHETTA cf/p 
SAYOL c 
BRADASCHIA lf 
DE FACCIO ph/lf 
PIZZOLINI dh/1b 
NUNIN rf 
PERDOMO lf/c 
SPECOGNA 3b 
DOSE pr/cf 
FURLANI L ss 
STABILE p 
MICHIELI p 
BOREAN p 
Totals   44  15  39  20 

VALBRUNA P. VICENZA   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
GIRARDI Elia   6.0  23  29 
DAL CERE' Luca L  6.2  21  27 
 
WHITE SOX BUTTRIO   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
STABILE Pietro   0.2 
MICHIELI Massimilian   2.1  12 
BOREAN Marco   4.0  17  18 
BARCHETTA Alessio   3.0 
NOLLI Giacomo W  3.0 

Umpires - HP: BASSAN Fulvio 1B: ZORZENON Roger
Start: 21:00 Time: 4:33 Attendance: 55
Weather: Clear Game notes: Scorers - BATTISTELLA Marco, VALENTI Francesca, MARANGONI Barbara.
GIRARDI faced 1 batter in the 7th.
BOREAN faced 1 batter in the 8th.

 
Play-by-Play
 

Serie B baseball 2018
WHITE SOX BUTTRIO 9, VALBRUNA P. VICENZA 8 (Game 2)
May 26, 2018 at Buttrio (UD) (Comunale)

VALBRUNA P. VICENZA starters: 70/cf SALVIATI; 17/ss SALVIATO FR; 76/c MONTI; 15/rf MOJICA A; 32/1b MOCCIA; 55/dh GIACOMAZZI; 93/3b ERLE P; 8/lf ZIN; 66/2b ERLE A; 85/p GIRARDI;

WHITE SOX BUTTRIO starters: 5/2b FURLANI M; 21/1b NOLLI; 27/cf BARCHETTA; 21/c SAYOL; 99/dh PIZZOLINI; 15/rf NUNIN; 20/lf PERDOMO; 91/3b SPECOGNA; 3/ss FURLANI L; 66/p STABILE;

VALBRUNA P. VICENZA 1st - SALVIATI walked. SALVIATI stole second. SALVIATO FR walked. MONTI flied out to cf. MOJICA A flied out to ss. SALVIATO FR stole second; SALVIATI stole third. MOCCIA walked. GIACOMAZZI walked, RBI; MOCCIA advanced to second; SALVIATO FR advanced to third; SALVIATI scored. MICHIELI to p for STABILE. ERLE P hit by pitch, RBI; GIACOMAZZI advanced to second; MOCCIA advanced to third; SALVIATO FR scored. ZIN walked, RBI; ERLE P advanced to second; GIACOMAZZI advanced to third; MOCCIA scored. ERLE A flied out to lf. 3 runs, 0 hits, 0 errors, 3 LOB.

WHITE SOX BUTTRIO 1st - FURLANI M singled to second base. NOLLI flied out to cf. BARCHETTA struck out swinging. SAYOL struck out looking. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

VALBRUNA P. VICENZA 2nd - BRADASCHIA to lf for SAYOL. PERDOMO to c. SALVIATI struck out looking. SALVIATO FR grounded out to p. MONTI doubled to right field. MOJICA A struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

WHITE SOX BUTTRIO 2nd - PIZZOLINI singled to second base. NUNIN flied out to cf. PERDOMO struck out swinging. SPECOGNA struck out looking. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

VALBRUNA P. VICENZA 3rd - MOCCIA hit by pitch. GIACOMAZZI singled to right field; MOCCIA advanced to second. ERLE P lined out to 3b. ZIN grounded out to 2b; GIACOMAZZI advanced to second; MOCCIA advanced to third. ERLE A grounded out to 1b unassisted. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

WHITE SOX BUTTRIO 3rd - BOGONI to c for MONTI. FURLANI L fouled out to 1b. FURLANI M singled to center field. NOLLI walked; FURLANI M advanced to second. NOLLI advanced to second on a wild pitch; FURLANI M advanced to third on a wild pitch. BARCHETTA struck out swinging. BRADASCHIA singled to shortstop, out at second 1b to 2b, RBI; NOLLI advanced to third, scored on a throwing error by ss, unearned; FURLANI M scored. 2 runs, 2 hits, 1 error, 0 LOB.

VALBRUNA P. VICENZA 4th - BOREAN to p for MICHIELI. SALVIATI lined out to ss. SALVIATO FR reached on a fielding error by ss. BOGONI singled to third base; SALVIATO FR advanced to second. MOJICA A infield fly to ss. BOGONI stole second; SALVIATO FR stole third. MOCCIA grounded out to p. 0 runs, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

WHITE SOX BUTTRIO 4th - PIZZOLINI reached on a fielding error by 3b. NUNIN reached on a fielding error by p, SAC; PIZZOLINI advanced to second. PERDOMO struck out looking. SPECOGNA grounded out to ss; NUNIN advanced to second; PIZZOLINI advanced to third. NUNIN advanced to third on a wild pitch; PIZZOLINI scored on a wild pitch, unearned. FURLANI L struck out looking. 1 run, 0 hits, 2 errors, 1 LOB.

VALBRUNA P. VICENZA 5th - GIACOMAZZI singled to second base. TOMBEL pinch ran for GIACOMAZZI. ERLE P fouled out to 3b. ZIN grounded out to 2b; TOMBEL advanced to second. ERLE A grounded out to p. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

WHITE SOX BUTTRIO 5th - TOMBEL to dh. FURLANI M fouled out to 1b. NOLLI walked. BARCHETTA grounded out to p; NOLLI advanced to second. BRADASCHIA struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

VALBRUNA P. VICENZA 6th - SALVIATI singled up the middle. SALVIATO FR reached on a fielder's choice; SALVIATI out at second 3b to 2b. SALVIATO FR out at second c to ss, caught stealing. BOGONI struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

WHITE SOX BUTTRIO 6th - PIZZOLINI singled to center field. NUNIN singled to catcher, bunt; PIZZOLINI advanced to second. PERDOMO grounded out to 3b, SAC; NUNIN advanced to second; PIZZOLINI advanced to third. SPECOGNA walked. FURLANI L struck out looking. FURLANI M flied out to 3b. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 3 LOB.

VALBRUNA P. VICENZA 7th - MOJICA A walked. MOCCIA singled to right field; MOJICA A advanced to second. TOMBEL grounded into double play 2b to ss to 1b; MOCCIA out on the play; MOJICA A advanced to third. ERLE P singled to right center, RBI; MOJICA A scored. ZIN grounded out to 1b unassisted. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

WHITE SOX BUTTRIO 7th - NOLLI walked. DAL CERE' to p for GIRARDI. NOLLI advanced to second on a wild pitch. BARCHETTA flied out to cf. DE FACCIO pinch hit for BRADASCHIA. DE FACCIO singled through the left side; NOLLI advanced to third. PIZZOLINI hit into double play 2b to 1b to 3b, RBI; DE FACCIO advanced to second, out on the play; NOLLI scored. 1 run, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

VALBRUNA P. VICENZA 8th - DE FACCIO to lf. ERLE A reached on a fielding error by 3b. NOLLI to cf. BARCHETTA to p. PIZZOLINI to 1b. / for BOREAN. SALVIATI grounded into double play p to ss to 1b; ERLE A out on the play. SALVIATO FR struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 1 error, 0 LOB.

WHITE SOX BUTTRIO 8th - NUNIN struck out looking. PERDOMO struck out looking. SPECOGNA singled to right field. FURLANI L walked; SPECOGNA advanced to second. FURLANI M reached on a fielder's choice; FURLANI L out at second ss to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

VALBRUNA P. VICENZA 9th - BOGONI struck out swinging. MOJICA A struck out looking. MOCCIA flied out to rf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

WHITE SOX BUTTRIO 9th - NOLLI grounded out to 2b. BARCHETTA grounded out to 2b. DE FACCIO walked. DE FACCIO stole second. DE FACCIO stole third. PIZZOLINI walked. PIZZOLINI stole second. NUNIN struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

VALBRUNA P. VICENZA 10th - MOJICA A placed on second. MOCCIA placed on first. TOMBEL grounded out to p, SAC; MOCCIA advanced to second; MOJICA A advanced to third. ERLE P reached on a fielding error by p, SAC, RBI; MOCCIA advanced to third; MOJICA A scored, unearned. ZIN reached on a fielder's choice, RBI; ERLE P out at second ss unassisted; MOCCIA scored, unearned. ZIN out at second c to ss, caught stealing. 2 runs, 0 hits, 1 error, 0 LOB.

WHITE SOX BUTTRIO 10th - PIZZOLINI placed on second. NUNIN placed on first. PERDOMO flied out to 2b. SPECOGNA hit by pitch; NUNIN advanced to second; PIZZOLINI advanced to third. DOSE pinch ran for SPECOGNA. FURLANI L reached on a fielder's choice, advanced to second on a throwing error by ss, RBI; DOSE out at second ss unassisted; NUNIN advanced to third, scored on the error, unearned; PIZZOLINI scored, unearned. FURLANI M grounded out to ss. 2 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

VALBRUNA P. VICENZA 11th - NOLLI to p. BARCHETTA to 1b. PIZZOLINI to 3b. DOSE to cf. ERLE P placed on second. ZIN placed on first. ERLE A out at first 1b to 2b, SAC; ZIN advanced to second; ERLE P advanced to third. SALVIATI singled to right field, RBI; ZIN advanced to third; ERLE P scored. SALVIATI stole second. SALVIATO FR struck out looking. BOGONI struck out swinging. 1 run, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

WHITE SOX BUTTRIO 11th - SALVIATO FR to lf. MOCCIA to ss. ZIN to 1b. FURLANI L placed on second. FURLANI M placed on first. NOLLI grounded out to 1b unassisted; FURLANI M advanced to second; FURLANI L advanced to third. BARCHETTA flied out to lf, SF, RBI; FURLANI M advanced to third on the throw; FURLANI L scored. DE FACCIO flied out to rf. 1 run, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

VALBRUNA P. VICENZA 12th - SALVIATO FR placed on second. BOGONI placed on first. ::: BOGONI M. out by rule - Base Line Violation (BLV) - :::. BOGONI out on double play c to ss to 3b to 2b to 1b; SALVIATO FR out on the play, caught stealing. MOJICA A flied out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

WHITE SOX BUTTRIO 12th - BARCHETTA placed on second. DE FACCIO placed on first. ::: PIZZOLIN M. out by rule - striKeout By Rule (KBR) - :::. PIZZOLINI struck out swinging. NUNIN fouled out to 3b. DE FACCIO stole second; BARCHETTA stole third. PERDOMO struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

VALBRUNA P. VICENZA 13th - BOGONI placed on second. MOJICA A placed on first. MOJICA A advanced to second on a fielder's choice; BOGONI out at third c to 3b, caught stealing. MOCCIA singled to left center; MOJICA A advanced to third, scored on an error by ss, unearned. TOMBEL grounded out to p, SAC; MOCCIA advanced to second. ERLE P flied out to lf. 1 run, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

WHITE SOX BUTTRIO 13th - NUNIN placed on second. PERDOMO placed on first. DOSE singled to third base, bunt; PERDOMO advanced to second; NUNIN advanced to third. FURLANI L hit by pitch, RBI; DOSE advanced to second; PERDOMO advanced to third; NUNIN scored. FURLANI M flied out to cf. NOLLI struck out swinging. FURLANI L advanced to second on a wild pitch; DOSE advanced to third on a wild pitch; PERDOMO scored on a wild pitch. 2 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

 
Line score
 


WHITE SOX BUTTRIO 9, VALBRUNA P. VICENZA 8 (May 26, 2018 at Buttrio (UD)) (Game 2)
----------------------------------------------------------------------
VALBRUNA P. VICENZA. 300 000 100 210 1 -  8  9  4
WHITE SOX BUTTRIO... 002 100 100 210 2 -  9  9  4
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: VALBRUNA P. VICENZA - GIRARDI Elia; DAL CERE' Luca(7) and MONTI Alberto; BOGONI Matteo
. WHITE SOX BUTTRIO - STABILE Pietro; MICHIELI Massimilian(1); BOREAN Marco(4);
BARCHETTA Alessio(8); NOLLI Giacomo(11) and SAYOL Nahr Luis; PERDOMO Alberto.
Win-NOLLI Giacomo  Loss-DAL CERE' Luca  T-4:33  A-55
Weather: Clear
Game notes:
Scorers - BATTISTELLA Marco, VALENTI Francesca, MARANGONI Barbara.

GIRARDI faced 1 batter in the 7th.
BOREAN faced 1 batter in the 8th.
IBAF