Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

VALBURNA P. VICENZA vs NUOVA PIANORESE B.S. (Sep 23, 2018)

 
Composite Box Score
 

Serie B baseball 2018
NUOVA PIANORESE B.S. 17, VALBURNA P. VICENZA 12 (Game 2) - Composite Box Score
Sep 23, 2018 at Pianoro (BO) (Comunale)

VALBURNA P. VICENZA   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
PORRO cf 
GIACOMAZZI rf 
BOGONI dh 
TUZZI 3b 
CHIMETTO 1b 
TOMBEL lf 
SALVIATI lf 
ERLE A ss 
SANDINI c 
MONTI ph/c 
LOTTI 2b 
FRANCESCHINI p 
MOJICA A p 
BOMMARTINI p 
DAL CERE' p 
GIUSTI p 
Totals   42  12  15  12  13  24 

NUOVA PIANORESE B.S.  ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
CAPPIELLO 3b 
DESIDERI ss 
RIZZI 2b 
CHIEREGATTI 2b 
MERTENS cf/p 
DRAGHETTI 1b/p 
FACCHINI dh/1b 
FRASCAROLI c 
AVENDANO E lf 
GIUSTI rf 
CAPELLI rf 
TONIELLO lf/cf 
LUCCHINI p 
Totals   35  17  12  11  27  11 

VALBURNA P. VICENZA   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
FRANCESCHINI Paolo   3.2  14  18 
MOJICA A. Francis   0.1 
BOMMARTINI Matteo L  0.2 
DAL CERE' Luca   1.0  10 
GIUSTI Emilio   2.1  10 
 
NUOVA PIANORESE B.S.  ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
LUCCHINI Lorenzo   4.2  21  26 
DRAGHETTI Edoardo   0.0 
MERTENS Paul W  4.1  16  16 

Umpires - HP: MUSCINELLI Alberto 1B: INGRAO Marco
Start: 15:45 Time: 3:50 Attendance: 35
Weather: Sunny Game notes: Scorers - TOMASI Emanuela, GABINI Gaia.
DRAGHETTI faced 5 batters in the 5th.
MOJICA A faced 2 batters in the 5th.

 
Play-by-Play
 

Serie B baseball 2018
NUOVA PIANORESE B.S. 17, VALBURNA P. VICENZA 12 (Game 2)
Sep 23, 2018 at Pianoro (BO) (Comunale)

VALBURNA P. VICENZA starters: 13/cf PORRO; 55/rf GIACOMAZZI; 73/dh BOGONI; 40/3b TUZZI; 89/1b CHIMETTO; 72/lf TOMBEL; 66/ss ERLE A; 29/c SANDINI; 12/2b LOTTI; 98/p FRANCESCHINI;

NUOVA PIANORESE B.S. starters: 15/3b CAPPIELLO; 35/ss DESIDERI; 73/2b RIZZI; 83/cf MERTENS; 14/1b DRAGHETTI; 90/dh FACCHINI; 4/c FRASCAROLI; 54/rf GIUSTI; 21/lf TONIELLO; 99/p LUCCHINI;

VALBURNA P. VICENZA 1st - PORRO singled up the middle. GIACOMAZZI doubled to left center; PORRO advanced to third. BOGONI struck out swinging. TUZZI singled to left center, advanced to second on an error by lf, 2 RBI; GIACOMAZZI scored; PORRO scored. CHIMETTO grounded out to ss; TUZZI advanced to third. TOMBEL flied out to 2b. 2 runs, 3 hits, 1 error, 1 LOB.

NUOVA PIANORESE B.S. 1st - CAPPIELLO reached on a fielding error by 3b. CAPPIELLO advanced to second on a wild pitch. DESIDERI grounded out to 3b; CAPPIELLO advanced to third. RIZZI singled down the lf line, RBI; CAPPIELLO scored, unearned. MERTENS flied out to rf. DRAGHETTI flied out to rf. 1 run, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

VALBURNA P. VICENZA 2nd - ERLE A walked. ERLE A out at second c to ss, caught stealing. SANDINI singled to shortstop. LOTTI flied out to 3b. PORRO struck out looking. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

NUOVA PIANORESE B.S. 2nd - FACCHINI struck out looking. FRASCAROLI flied out to 1b. GIUSTI struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

VALBURNA P. VICENZA 3rd - GIACOMAZZI singled to pitcher, bunt. BOGONI walked; GIACOMAZZI advanced to second. TUZZI homered to left center, 3 RBI; BOGONI scored; GIACOMAZZI scored. CHIMETTO grounded out to 1b unassisted. TOMBEL flied out to 2b. ERLE A struck out swinging, out at first c to 1b. 3 runs, 2 hits, 0 errors, 0 LOB.

NUOVA PIANORESE B.S. 3rd - TONIELLO grounded out to ss. CAPPIELLO fouled out to rf. DESIDERI grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

VALBURNA P. VICENZA 4th - SANDINI struck out swinging, out at first c to 1b. LOTTI struck out swinging. PORRO hit by pitch. PORRO stole second, advanced to third on an error by ss. GIACOMAZZI walked. BOGONI reached on a fielder's choice; GIACOMAZZI out at second 2b to ss. 0 runs, 0 hits, 1 error, 2 LOB.

NUOVA PIANORESE B.S. 4th - RIZZI walked. MERTENS singled up the middle; RIZZI advanced to second. DRAGHETTI reached on a fielder's choice; MERTENS advanced to second on a fielder's choice; RIZZI out at third 1b to 3b. FACCHINI struck out swinging. FRASCAROLI walked; DRAGHETTI advanced to second; MERTENS advanced to third. FRASCAROLI advanced to second on a wild pitch; DRAGHETTI advanced to third on a wild pitch; MERTENS scored on a wild pitch. GIUSTI hit by pitch. TONIELLO walked, RBI; GIUSTI advanced to second; FRASCAROLI advanced to third; DRAGHETTI scored. TONIELLO advanced to second on a passed ball; GIUSTI advanced to third on a passed ball; FRASCAROLI scored on a passed ball. MOJICA A to p for FRANCESCHINI. CAPPIELLO walked. DESIDERI walked, RBI; CAPPIELLO advanced to second; TONIELLO advanced to third; GIUSTI scored. RIZZI singled to center field, 2 RBI; DESIDERI advanced to second; CAPPIELLO scored; TONIELLO scored. MERTENS struck out swinging. 6 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

VALBURNA P. VICENZA 5th - TUZZI flied out to cf. CHIMETTO singled down the lf line. TOMBEL struck out looking. ERLE A singled through the left side; CHIMETTO advanced to second. SANDINI walked; ERLE A advanced to second; CHIMETTO advanced to third. DRAGHETTI to p. FACCHINI to 1b. / for LUCCHINI. LOTTI doubled to left center, 3 RBI; SANDINI scored; ERLE A scored; CHIMETTO scored. PORRO singled up the middle; LOTTI advanced to third. PORRO advanced to second on a wild pitch. GIACOMAZZI singled to center field, 2 RBI; PORRO scored; LOTTI scored. BOGONI doubled to left field, RBI; GIACOMAZZI scored. TUZZI singled to left field, advanced to second on the throw, RBI; BOGONI scored. MERTENS to p. DRAGHETTI to 1b. FACCHINI to c. AVENDANO E to lf for FRASCAROLI. TONIELLO to cf. CHIMETTO out at first p to 2b to 1b. 7 runs, 7 hits, 0 errors, 1 LOB.

NUOVA PIANORESE B.S. 5th - DRAGHETTI walked. FACCHINI walked; DRAGHETTI advanced to second. BOMMARTINI to p for MOJICA A. AVENDANO E hit by pitch; FACCHINI advanced to second; DRAGHETTI advanced to third. AVENDANO E advanced to second on a wild pitch; FACCHINI advanced to third on a wild pitch; DRAGHETTI scored on a wild pitch. GIUSTI grounded out to ss, RBI; FACCHINI scored. TONIELLO reached on an error by ss, advanced to second on the throw; AVENDANO E advanced to third, scored on the error, unearned. CAPPIELLO grounded out to 2b; TONIELLO advanced to third. TONIELLO scored on a passed ball, unearned. DESIDERI walked. RIZZI doubled to center field, ground-rule; DESIDERI advanced to third. DAL CERE' to p for BOMMARTINI. MERTENS singled through the right side, 2 RBI; RIZZI scored, unearned; DESIDERI scored, unearned. DRAGHETTI reached on a fielding error by 1b; MERTENS advanced to third on the error. FACCHINI struck out looking. 6 runs, 2 hits, 2 errors, 2 LOB.

VALBURNA P. VICENZA 6th - TOMBEL struck out swinging. ERLE A struck out swinging. MONTI pinch hit for SANDINI. MONTI grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

NUOVA PIANORESE B.S. 6th - SALVIATI to lf for TOMBEL. MONTI to c. AVENDANO E hit by pitch. GIUSTI flied out to cf. AVENDANO E advanced to second on a passed ball. TONIELLO walked. CAPPIELLO singled to center field, advanced to second on an error by cf, RBI; TONIELLO advanced to second, advanced to third on the error; AVENDANO E scored. DESIDERI reached on a fielder's choice; CAPPIELLO advanced to third on a fielder's choice; TONIELLO out at home 3b to c. RIZZI doubled down the lf line, RBI; DESIDERI advanced to third; CAPPIELLO scored. MERTENS singled to center field, RBI; RIZZI advanced to third; DESIDERI scored. GIUSTI to p for DAL CERE'. MERTENS out at second c to ss, caught stealing. 3 runs, 3 hits, 1 error, 1 LOB.

VALBURNA P. VICENZA 7th - LOTTI struck out looking. PORRO struck out looking. GIACOMAZZI doubled down the lf line. BOGONI lined out to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

NUOVA PIANORESE B.S. 7th - DRAGHETTI walked. DRAGHETTI advanced to second on a wild pitch. FACCHINI flied out to lf; DRAGHETTI advanced to third. AVENDANO E flied out to cf, SF, RBI; DRAGHETTI scored. GIUSTI reached on a throwing error by 3b. TONIELLO struck out looking. 1 run, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

VALBURNA P. VICENZA 8th - TUZZI struck out swinging. CHIMETTO struck out swinging, out at first c to 1b. CHIEREGATTI to 2b for RIZZI. CAPELLI to rf for GIUSTI. SALVIATI struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

NUOVA PIANORESE B.S. 8th - CAPPIELLO grounded out to p. DESIDERI singled to shortstop. CHIEREGATTI fouled out to 3b. MERTENS walked; DESIDERI advanced to second. DRAGHETTI struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

VALBURNA P. VICENZA 9th - ERLE A fouled out to 3b. MONTI grounded out to ss. LOTTI singled up the middle. PORRO reached on a fielding error by 1b; LOTTI advanced to second on the error. GIACOMAZZI grounded out to 3b. 0 runs, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

 
Line score
 


NUOVA PIANORESE B.S. 17, VALBURNA P. VICENZA 12 (Sep 23, 2018 at Pianoro (BO)) (Game 2)
----------------------------------------------------------------------
VALBURNA P. VICENZA. 203 070 000  - 12 15  5
NUOVA PIANORESE B.S. 100 663 10X  - 17  9  3
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: VALBURNA P. VICENZA - FRANCESCHINI Paolo; MOJICA A. Francis(4); BOMMARTINI Matteo(5);
DAL CERE' Luca(5); GIUSTI Emilio(6) and SANDINI Pablo; MONTI Alberto. NUOVA PIANORESE B.S. -
LUCCHINI Lorenzo; DRAGHETTI Edoardo(5); MERTENS Paul(5) and FRASCAROLI Riccardo; FACCHINI Marco
.
Win-MERTENS Paul  Loss-BOMMARTINI Matteo  T-3:50  A-35
HR PAL - TUZZI Riccardo.
Weather: Sunny
Game notes:
Scorers - TOMASI Emanuela, GABINI Gaia.

DRAGHETTI faced 5 batters in the 5th.
MOJICA A faced 2 batters in the 5th.
IBAF