Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

A.S.D. CHIETI B.C. vs A.S.D. YANKEES BS (May 13, 2018)

 
Composite Box Score
 

Serie B baseball 2018
A.S.D. CHIETI B.C. 7, A.S.D. YANKEES BS 2 (Game 1) - Composite Box Score
May 13, 2018 at S.Giovanni in P. BO (Toselli)

A.S.D. CHIETI B.C.   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
D'AMARIO 2b 
ADORANTE 2b 
FLORENCIO P ss 
COLMENARES E lf 
GONZALES rf 
DI BATTISTA 3b 
FAIETA dh 
PASQUALINI 1b 
MARINELLI c 
MOTORGA cf 
SPINELLI p 
FAINI p 
Totals   39  13  11  27  10 

A.S.D. YANKEES BS   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
PEREZ 2b 
PICCININI rf 
MONDA rf/lf 
BORGHI 1b 
RONCARATI cf 
LENTINI c  10 
MUNCESCU c 
ITALIA ss 
BOSSOLARI lf 
COCCHI A ph/2b 
NATALI dh 
SACCHETTI 3b 
GREGORI p 
MARCHESINI p 
TALARICO p 
Totals   37  10  27  11 

A.S.D. CHIETI B.C.   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
SPINELLI Riccardo W  6.1  26  31 
FAINI Federico   2.2  11  12 
 
A.S.D. YANKEES BS   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
GREGORI Lorenzo L  5.0  22  24 
MARCHESINI M. Daniel   2.0  13 
TALARICO Manuel   2.0 

Umpires - HP: DELORENZI Federico 1B: BONSI Mauro
Start: 11:00 Time: 3:15 Attendance: 40
Weather: Sunny Game notes: Scorer - MORETTI Renzo.

 
Play-by-Play
 

Serie B baseball 2018
A.S.D. CHIETI B.C. 7, A.S.D. YANKEES BS 2 (Game 1)
May 13, 2018 at S.Giovanni in P. BO (Toselli)

A.S.D. CHIETI B.C. starters: 2/2b D'AMARIO; 17/ss FLORENCIO P; 47/lf COLMENARES E; 19/rf GONZALES; 23/3b DI BATTISTA; 10/dh FAIETA; 18/1b PASQUALINI; 73/c MARINELLI; 21/cf MOTORGA; 22/p SPINELLI;

A.S.D. YANKEES BS starters: 19/2b PEREZ; 2/rf MONDA; 34/1b BORGHI; 30/cf RONCARATI; 6/c LENTINI; 28/ss ITALIA; 46/lf BOSSOLARI; 7/dh NATALI; 45/3b SACCHETTI; 27/p GREGORI;

A.S.D. CHIETI B.C. 1st - D'AMARIO reached on a throwing error by ss, advanced to second on the error. FLORENCIO P singled to left field; D'AMARIO advanced to third. COLMENARES E flied out to ss. FLORENCIO P out at second c to ss, caught stealing. GONZALES walked. DI BATTISTA singled to left field, RBI; GONZALES advanced to second; D'AMARIO scored, unearned. FAIETA singled through the right side, RBI; DI BATTISTA advanced to third; GONZALES scored, unearned. PASQUALINI struck out swinging. 2 runs, 3 hits, 1 error, 2 LOB.

A.S.D. YANKEES BS 1st - PEREZ singled through the left side. MONDA reached on a fielder's choice; PEREZ out at second ss to 2b. BORGHI flied out to cf. MONDA advanced to second on a wild pitch. RONCARATI hit by pitch. LENTINI flied out to rf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

A.S.D. CHIETI B.C. 2nd - MARINELLI struck out swinging, out at first c to 1b. MOTORGA struck out swinging. D'AMARIO grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

A.S.D. YANKEES BS 2nd - ITALIA walked. BOSSOLARI flied into double play ss to 1b; ITALIA out on the play. NATALI singled to left field. SACCHETTI struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

A.S.D. CHIETI B.C. 3rd - FLORENCIO P struck out looking. COLMENARES E flied out to lf. GONZALES struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

A.S.D. YANKEES BS 3rd - PEREZ flied out to lf. MONDA walked. BORGHI reached on a fielding error by 2b; MONDA advanced to second, advanced to third on the error. RONCARATI singled through the right side, advanced to second on the throw, RBI; BORGHI advanced to third; MONDA scored. LENTINI flied out to cf. ITALIA grounded out to 3b. 1 run, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

A.S.D. CHIETI B.C. 4th - DI BATTISTA singled to center field. DI BATTISTA stole second. FAIETA doubled to left field, RBI; DI BATTISTA scored. PASQUALINI grounded out to 2b; FAIETA advanced to third. MARINELLI grounded out to 2b, RBI; FAIETA scored. MOTORGA singled to third base. MOTORGA stole second. D'AMARIO tripled to left field, RBI; MOTORGA scored. FLORENCIO P fouled out to c. 3 runs, 4 hits, 0 errors, 1 LOB.

A.S.D. YANKEES BS 4th - BOSSOLARI struck out swinging. NATALI singled up the middle. SACCHETTI walked; NATALI advanced to second. PEREZ flied out to lf. MONDA grounded out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

A.S.D. CHIETI B.C. 5th - COLMENARES E grounded out to 2b. GONZALES struck out looking. DI BATTISTA walked. FAIETA flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

A.S.D. YANKEES BS 5th - BORGHI flied out to lf. RONCARATI struck out looking. LENTINI singled up the middle. ITALIA grounded out to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

A.S.D. CHIETI B.C. 6th - MARCHESINI to p for GREGORI. PASQUALINI struck out swinging. MARINELLI struck out looking. MOTORGA walked. MOTORGA stole second. MOTORGA stole third. D'AMARIO walked. FLORENCIO P grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

A.S.D. YANKEES BS 6th - ADORANTE to 2b for D'AMARIO. COCCHI A pinch hit for BOSSOLARI. COCCHI A struck out looking. NATALI singled to left field. SACCHETTI singled to center field; NATALI advanced to second. PEREZ grounded out to p, SAC; SACCHETTI advanced to second; NATALI advanced to third. MONDA grounded out to ss. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

A.S.D. CHIETI B.C. 7th - PICCININI to rf for PEREZ. MONDA to lf. COCCHI A to 2b. COLMENARES E flied out to lf. GONZALES hit by pitch. GONZALES stole second. DI BATTISTA struck out looking. FAIETA singled up the middle, RBI; GONZALES scored. PASQUALINI singled to right field; FAIETA advanced to second. MARINELLI walked; PASQUALINI advanced to second; FAIETA advanced to third. MOTORGA singled to shortstop, RBI; MARINELLI advanced to second; PASQUALINI advanced to third; FAIETA scored. ADORANTE struck out swinging. 2 runs, 3 hits, 0 errors, 3 LOB.

A.S.D. YANKEES BS 7th - BORGHI grounded out to 1b unassisted. RONCARATI reached on a fielding error by 2b. FAINI to p for SPINELLI. LENTINI walked; RONCARATI advanced to second. ITALIA reached on a fielder's choice; LENTINI out at second ss to 2b; RONCARATI advanced to third, scored on a throwing error by 2b, unearned. COCCHI A reached on a fielder's choice; ITALIA out at second ss unassisted. 1 run, 0 hits, 2 errors, 1 LOB.

A.S.D. CHIETI B.C. 8th - MUNCESCU to c for LENTINI. TALARICO to p for MARCHESINI. FLORENCIO P struck out swinging. COLMENARES E flied out to 2b. GONZALES grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

A.S.D. YANKEES BS 8th - NATALI singled to third base. NATALI advanced to second on a throwing error by c, failed pickoff attempt. SACCHETTI flied out to cf. PICCININI struck out swinging. MONDA grounded out to ss. 0 runs, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

A.S.D. CHIETI B.C. 9th - DI BATTISTA singled up the middle. DI BATTISTA stole second. FAIETA singled to right field. PASQUALINI reached on an error by 2b; FAIETA advanced to second; DI BATTISTA advanced to third. ::: on the same play:::. FAIETA out on double play 2b to c to 3b; DI BATTISTA out on the play. MARINELLI singled to second base; PASQUALINI advanced to second. MOTORGA grounded out to p. 0 runs, 3 hits, 1 error, 2 LOB.

A.S.D. YANKEES BS 9th - BORGHI singled to left field. RONCARATI reached on a fielder's choice; BORGHI out at second 3b to 2b. MUNCESCU flied out to 2b. ITALIA singled to left field; RONCARATI advanced to second. COCCHI A lined out to 1b. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

 
Line score
 


A.S.D. CHIETI B.C. 7, A.S.D. YANKEES BS 2 (May 13, 2018 at S.Giovanni in P. BO) (Game 1)
----------------------------------------------------------------------
A.S.D. CHIETI B.C... 200 300 200  -  7 13  4
A.S.D. YANKEES BS... 001 000 100  -  2 10  2
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: A.S.D. CHIETI B.C. - SPINELLI Riccardo; FAINI Federico(7) and MARINELLI Stefano.
A.S.D. YANKEES BS - GREGORI Lorenzo; MARCHESINI M. Daniel(6); TALARICO Manuel(8) and
LENTINI Fabio; MUNCESCU Andrei.
Win-SPINELLI Riccardo  Loss-GREGORI Lorenzo  T-3:15  A-40
Weather: Sunny
Game notes:
Scorer - MORETTI Renzo.
IBAF