Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

PORTO SANT'ELPIDIO B vs A.S.D. FANO BAS. 94 (May 13, 2018)

 
Composite Box Score
 

Serie B baseball 2018
A.S.D. FANO BAS. 94 8, PORTO SANT'ELPIDIO B 6 (Game 2) - Composite Box Score
May 13, 2018 at Fano (PU) (Comunale)

PORTO SANT'ELPIDIO B  ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
GORI 3b/2b 
SILVI c 
LUCIANI ss/p 
PAOLETTI R lf 
LOPIPERO 1b/3b 
SALVATELLI dh 
MORGANTI 2b 
LUCA rf 
STEFONI pr/rf 
AMURRI cf 
BELA' 2b 
FANTUZZI 1b 
GISMONDI p 
Totals   35  13  24 

A.S.D. FANO BAS. 94   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
PASSINETTI ss 
FREGUGLIA cf 
BARBARESI M lf/1b 
BARBARESI E 1b 
GROTTAROLI lf 
AMBROSINI E c 
BRANCHINI dh 
AMBROSINI R 3b 
BERNARDINI rf 
GAUDENZI 2b 
VENTURI p 
PIEROTTI p 
FERRI p 
Totals   34  10  27  10 

PORTO SANT'ELPIDIO B  ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
GISMONDI Ludovico   4.2  16  22 
LUCIANI Luca L  3.1  18  21 
 
A.S.D. FANO BAS. 94   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
VENTURI Alex   5.0  19  25 
PIEROTTI Luca   1.2  12 
FERRI Giacomo W  2.1  13 

Umpires - HP: RINNOVATORE Carlo 1B: REGA Gerardo
Start: 15:30 Time: 3:05 Attendance: 35
Weather: Sunny Game notes: Scorers - RICCI Ercole, MUNGARI Francesco.

 
Play-by-Play
 

Serie B baseball 2018
A.S.D. FANO BAS. 94 8, PORTO SANT'ELPIDIO B 6 (Game 2)
May 13, 2018 at Fano (PU) (Comunale)

PORTO SANT'ELPIDIO B starters: 26/3b GORI; 9/c SILVI; 27/ss LUCIANI; 31/lf PAOLETTI R; 51/1b LOPIPERO; 15/dh SALVATELLI; 7/rf LUCA; 42/cf AMURRI; 46/2b BELA'; 11/p GISMONDI;

A.S.D. FANO BAS. 94 starters: 54/ss PASSINETTI; 78/cf FREGUGLIA; 63/lf BARBARESI M; 37/1b BARBARESI E; 16/c AMBROSINI E; 41/dh BRANCHINI; 20/3b AMBROSINI R; 11/rf BERNARDINI; 40/2b GAUDENZI; 8/p VENTURI;

PORTO SANT'ELPIDIO B 1st - GORI reached on a throwing error by p, bunt. SILVI singled to right field; GORI advanced to second. LUCIANI popped up to c. PAOLETTI R singled to left field; SILVI advanced to second; GORI advanced to third. LOPIPERO fouled out to 1b. SALVATELLI flied out to cf. 0 runs, 2 hits, 1 error, 3 LOB.

A.S.D. FANO BAS. 94 1st - PASSINETTI flied out to 2b. FREGUGLIA grounded out to p. BARBARESI M struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

PORTO SANT'ELPIDIO B 2nd - LUCA grounded out to 3b. AMURRI hit by pitch. BELA' walked; AMURRI advanced to second. GORI fouled out to 3b. SILVI flied out to rf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

A.S.D. FANO BAS. 94 2nd - BARBARESI E singled through the left side. AMBROSINI E flied out to 3b. BRANCHINI flied out to ss. AMBROSINI R singled through the right side, advanced to second on an error by rf; BARBARESI E advanced to second, advanced to third on the error. BERNARDINI grounded out to ss. 0 runs, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

PORTO SANT'ELPIDIO B 3rd - LUCIANI walked. PAOLETTI R walked; LUCIANI advanced to second. LOPIPERO grounded out to p, SAC; PAOLETTI R advanced to second; LUCIANI advanced to third. SALVATELLI singled to second base, RBI; PAOLETTI R advanced to third; LUCIANI scored. SALVATELLI out at first c to ss to 1b to 2b to 1b, caught stealing; PAOLETTI R advanced to home on a fielder's choice. LUCA out at first 3b to 2b. 2 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

A.S.D. FANO BAS. 94 3rd - GAUDENZI walked. PASSINETTI reached on a fielder's choice, bunt; GAUDENZI out at second p to ss. PASSINETTI stole second. FREGUGLIA walked. BARBARESI M struck out swinging. BARBARESI E grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

PORTO SANT'ELPIDIO B 4th - AMURRI flied out to cf. BELA' walked. GORI grounded out to 2b; BELA' advanced to second. SILVI singled up the middle, RBI; BELA' scored. LUCIANI flied out to cf. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

A.S.D. FANO BAS. 94 4th - AMBROSINI E flied out to cf. BRANCHINI flied out to lf. AMBROSINI R struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

PORTO SANT'ELPIDIO B 5th - BARBARESI M to 1b. GROTTAROLI to lf for BARBARESI E. PAOLETTI R flied out to lf. LOPIPERO singled up the middle. SALVATELLI flied out to 2b. LUCA reached on a fielder's choice; LOPIPERO out at second 3b to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

A.S.D. FANO BAS. 94 5th - GORI to 2b. LOPIPERO to 3b. FANTUZZI to 1b for BELA'. BERNARDINI walked. GAUDENZI walked; BERNARDINI advanced to second. PASSINETTI hit by pitch; GAUDENZI advanced to second; BERNARDINI advanced to third. FREGUGLIA fouled out to 1b. BARBARESI M flied out to lf. GROTTAROLI walked, RBI; PASSINETTI advanced to second; GAUDENZI advanced to third; BERNARDINI scored. GORI to ss. LUCIANI to p. MORGANTI to 2b for SALVATELLI. / for GISMONDI. AMBROSINI E singled through the left side, 2 RBI; GROTTAROLI advanced to second; PASSINETTI scored; GAUDENZI scored. BRANCHINI reached on a fielder's choice; AMBROSINI E advanced to second on a fielder's choice; GROTTAROLI out at third 3b unassisted. 3 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

PORTO SANT'ELPIDIO B 6th - PIEROTTI to p for VENTURI. AMURRI fouled out to 1b. FANTUZZI walked. GORI singled to left field; FANTUZZI advanced to second. SILVI grounded out to 1b unassisted; GORI advanced to second; FANTUZZI advanced to third. LUCIANI walked. PAOLETTI R flied out to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

A.S.D. FANO BAS. 94 6th - AMBROSINI R singled to right field. BERNARDINI grounded out to p, SAC; AMBROSINI R advanced to second. GAUDENZI walked. PASSINETTI singled to left field, RBI; GAUDENZI advanced to second; AMBROSINI R scored. FREGUGLIA struck out swinging; GAUDENZI stole third. BARBARESI M walked; PASSINETTI advanced to second. GROTTAROLI singled to third base, RBI; BARBARESI M advanced to second; PASSINETTI advanced to third; GAUDENZI scored. AMBROSINI E struck out swinging. 2 runs, 3 hits, 0 errors, 3 LOB.

PORTO SANT'ELPIDIO B 7th - LOPIPERO reached on a throwing error by 3b. MORGANTI lined into double play p to 1b; LOPIPERO out on the play. LUCA walked. AMURRI singled to center field; LUCA advanced to second. STEFONI pinch ran for LUCA. FANTUZZI singled to left field, advanced to second on an error by lf; AMURRI advanced to second, scored on the error, unearned; STEFONI advanced to third, scored on the error. ::: on the same play :::. FANTUZZI advanced to third on the error. GORI walked. FERRI to p for PIEROTTI. SILVI flied out to ss. 2 runs, 2 hits, 2 errors, 2 LOB.

A.S.D. FANO BAS. 94 7th - STEFONI to rf. BRANCHINI singled to third base. BRANCHINI advanced to second on a throwing error by p, failed pickoff attempt. AMBROSINI R popped up to c. BERNARDINI flied out to lf. GAUDENZI grounded out to 3b. 0 runs, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

PORTO SANT'ELPIDIO B 8th - LUCIANI flied out to cf. PAOLETTI R fouled out to c. LOPIPERO walked. MORGANTI walked; LOPIPERO advanced to second. STEFONI struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

A.S.D. FANO BAS. 94 8th - PASSINETTI singled up the middle. FREGUGLIA reached on a fielder's choice to second base; PASSINETTI advanced to second. BARBARESI M singled up the middle, RBI; FREGUGLIA advanced to second; PASSINETTI scored. GROTTAROLI reached on a fielder's choice, bunt; BARBARESI M advanced to second on a fielder's choice; FREGUGLIA out at third c to 3b. AMBROSINI E doubled to left center, 2 RBI; GROTTAROLI scored; BARBARESI M scored. BRANCHINI grounded out to 2b; AMBROSINI E advanced to third. AMBROSINI R struck out swinging. 3 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

PORTO SANT'ELPIDIO B 9th - AMURRI struck out swinging. FANTUZZI walked. GORI walked; FANTUZZI advanced to second. GORI advanced to second on a wild pitch; FANTUZZI advanced to third on a wild pitch. SILVI walked. LUCIANI singled to shortstop, RBI; SILVI advanced to second; GORI advanced to third; FANTUZZI scored. PAOLETTI R flied out to ss. LOPIPERO flied out to cf. 1 run, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

 
Line score
 


A.S.D. FANO BAS. 94 8, PORTO SANT'ELPIDIO B 6 (May 13, 2018 at Fano (PU)) (Game 2)
----------------------------------------------------------------------
PORTO SANT'ELPIDIO B 002 100 201  -  6  9  2
A.S.D. FANO BAS. 94. 000 032 03X  -  8 10  3
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: PORTO SANT'ELPIDIO B - GISMONDI Ludovico; LUCIANI Luca(5) and SILVI Denny.
A.S.D. FANO BAS. 94 - VENTURI Alex; PIEROTTI Luca(6); FERRI Giacomo(7) and AMBROSINI Eugenio.
Win-FERRI Giacomo  Loss-LUCIANI Luca  T-3:05  A-35
Weather: Sunny
Game notes:
Scorers - RICCI Ercole, MUNGARI Francesco.
IBAF