Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

A.S.D. FANO BAS. 94 vs BELVEDERE W RICCIONE (May 20, 2018)

 
Composite Box Score
 

Serie B baseball 2018
BELVEDERE W RICCIONE 14, A.S.D. FANO BAS. 94 5 (Game 2) - Composite Box Score
May 20, 2018 at Riccione (RN) (Neri)

A.S.D. FANO BAS. 94   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
FREGUGLIA cf 
GROTTAROLI lf 
BARBARESI M ss/1b 
AMBROSINI E c/1b 
AMBROSINI R 3b/rf 
BETTI rf/1b 
BERTI 1b/c 
VENTURI p 
PIEROTTI p/ss 
MUNGARI F ph/rf 
FERRI rf/3b 
GAUDENZI 2b 
Totals   30  10  24  12 

BELVEDERE W RICCIONE  ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
GABRIELLI 3b 
BERTOZZI 2b/cf 
ROSSI ss 
CANINI cf/c 
LUCENA 1b 
BIONDI p 
BERNARDI dh 
VICHI lf 
BELTRAMINI lf/cf 
BRONZETTI rf/lf 
ANGELINI c 
SIGNOROTTI pr/rf 
AIELLO p 
CHIARUZZI p 
GABRIELLI P p/2b 
Totals   35  14  12  12  12  27  12 

A.S.D. FANO BAS. 94   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
VENTURI Alex L  3.0  15  23 
PIEROTTI Luca   2.1  11  15 
AMBROSINI Eugenio   2.2  12 
 
BELVEDERE W RICCIONE  ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
AIELLO Tommaso   2.2  14 
CHIARUZZI Marco   2.1  13 
GABRIELLI Paolo W  2.0 
BIONDI Alessandro   2.0 

Umpires - HP: GALAZZETTI M.Alberto 1B: DELORENZI Federico
Start: 15:00 Time: 3:45 Attendance: 65
Weather: Sunny Game notes: Scorers - CICCHESE Gianluigi, TONTI Salvatore.
VENTURI faced 4 batters in the 4th.

 
Play-by-Play
 

Serie B baseball 2018
BELVEDERE W RICCIONE 14, A.S.D. FANO BAS. 94 5 (Game 2)
May 20, 2018 at Riccione (RN) (Neri)

A.S.D. FANO BAS. 94 starters: 78/cf FREGUGLIA; 15/lf GROTTAROLI; 63/ss BARBARESI M; 16/c AMBROSINI E; 20/3b AMBROSINI R; 32/1b BERTI; 8/p VENTURI; 17/rf FERRI; 40/2b GAUDENZI;

BELVEDERE W RICCIONE starters: 9/3b GABRIELLI; 41/2b BERTOZZI; 3/ss ROSSI; 29/cf CANINI; 35/1b LUCENA; 32/dh BERNARDI; 5/lf VICHI; 16/rf BRONZETTI; 42/c ANGELINI; 30/p AIELLO;

A.S.D. FANO BAS. 94 1st - FREGUGLIA singled to right field. GROTTAROLI fouled into double play 1b to p; FREGUGLIA out on the play. BARBARESI M flied out to lf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

BELVEDERE W RICCIONE 1st - AMBROSINI R to rf. FERRI to 3b. GABRIELLI singled to center field. BERTOZZI struck out looking. GABRIELLI stole second. ROSSI grounded out to 3b; GABRIELLI advanced to third. CANINI doubled to right field, RBI; GABRIELLI scored. CANINI advanced to third on a wild pitch. LUCENA singled to right field, RBI; CANINI scored. BERNARDI walked; LUCENA advanced to second. VICHI grounded out to 2b. 2 runs, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

A.S.D. FANO BAS. 94 2nd - AMBROSINI E singled up the middle. AMBROSINI R struck out swinging. BERTI struck out swinging. VENTURI struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

BELVEDERE W RICCIONE 2nd - BRONZETTI singled through the left side. ANGELINI out at first 1b to 2b, SAC; BRONZETTI advanced to second. GABRIELLI grounded out to 2b; BRONZETTI advanced to third. BERTOZZI singled up the middle, RBI; BRONZETTI scored. BERTOZZI stole second, advanced to third on a throwing error by c. ROSSI singled to shortstop, RBI; BERTOZZI scored, unearned. CANINI fouled out to c. 2 runs, 3 hits, 1 error, 1 LOB.

A.S.D. FANO BAS. 94 3rd - FERRI walked. GAUDENZI walked; FERRI advanced to second. FREGUGLIA struck out swinging. GAUDENZI advanced to second on a balk; FERRI advanced to third on a balk. GROTTAROLI walked. BARBARESI M grounded out to 2b, RBI; GROTTAROLI advanced to second; GAUDENZI advanced to third; FERRI scored. AMBROSINI E intentionally walked. AMBROSINI R walked, RBI; AMBROSINI E advanced to second; GROTTAROLI advanced to third; GAUDENZI scored. CHIARUZZI to p for AIELLO. BERTI grounded out to 2b. 2 runs, 0 hits, 0 errors, 3 LOB.

BELVEDERE W RICCIONE 3rd - LUCENA walked. BERNARDI flied out to lf. VICHI walked; LUCENA advanced to second. BRONZETTI walked; VICHI advanced to second; LUCENA advanced to third. ANGELINI infield fly to 1b. GABRIELLI flied out to 1b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 3 LOB.

A.S.D. FANO BAS. 94 4th - VENTURI flied out to lf. FERRI walked. GAUDENZI struck out swinging. FREGUGLIA reached on a fielder's choice; FERRI out at second cf to ss to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

BELVEDERE W RICCIONE 4th - BERTOZZI singled to pitcher. BERTOZZI stole second. ROSSI walked. ROSSI stole second; BERTOZZI stole third. CANINI intentionally walked. LUCENA walked, RBI; CANINI advanced to second; ROSSI advanced to third; BERTOZZI scored. PIEROTTI to p for VENTURI. BERNARDI singled to center field, advanced to second on the throw, 2 RBI; LUCENA advanced to third; CANINI scored; ROSSI scored. VICHI flied out to lf, SF, RBI; LUCENA scored. BRONZETTI hit by pitch. ANGELINI tripled to right field, 2 RBI; BRONZETTI scored; BERNARDI scored. GABRIELLI walked. BERTOZZI fouled out to 3b. ROSSI reached on a fielder's choice; GABRIELLI advanced to second on a throwing error by ss; ANGELINI scored on the error, unearned. CANINI grounded out to 2b. 7 runs, 3 hits, 1 error, 2 LOB.

A.S.D. FANO BAS. 94 5th - BELTRAMINI to lf for VICHI. GROTTAROLI walked. BARBARESI M singled through the left side; GROTTAROLI advanced to second. AMBROSINI E lined out to ss. AMBROSINI R singled to center field, RBI; BARBARESI M advanced to second; GROTTAROLI scored. BERTI walked; AMBROSINI R advanced to second; BARBARESI M advanced to third. PIEROTTI hit by pitch, RBI; BERTI advanced to second; AMBROSINI R advanced to third; BARBARESI M scored. FERRI reached on a muffed throw by 1b, assist by ss, (GIDP), RBI; PIEROTTI out at second 2b to ss; BERTI advanced to third; AMBROSINI R scored, unearned. GAUDENZI flied out to 3b. 3 runs, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

BELVEDERE W RICCIONE 5th - AMBROSINI E to 1b. BERTI to c. LUCENA grounded out to 2b. BERNARDI out at first p to 3b to 1b. BELTRAMINI lined out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

A.S.D. FANO BAS. 94 6th - GABRIELLI P to p for CHIARUZZI. FREGUGLIA walked. FREGUGLIA stole second. GROTTAROLI struck out swinging. BARBARESI M singled to third base. AMBROSINI E grounded into double play 3b to 2b to 1b; BARBARESI M out on the play. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

BELVEDERE W RICCIONE 6th - BETTI to rf for AMBROSINI R. BRONZETTI struck out swinging. ANGELINI reached on a fielding error by 3b. SIGNOROTTI pinch ran for ANGELINI. GABRIELLI walked; SIGNOROTTI advanced to second. GABRIELLI advanced to second on a passed ball; SIGNOROTTI advanced to third on a passed ball. BERTOZZI reached on a throwing error by 3b, advanced to second on the error; GABRIELLI advanced to third on the error; SIGNOROTTI scored on the error, unearned. BARBARESI M to 1b. AMBROSINI E to p. PIEROTTI to ss. ROSSI walked. CANINI singled to center field, advanced to second on the throw, 2 RBI; ROSSI advanced to second, out at third cf to ss to 3b; BERTOZZI scored, unearned; GABRIELLI scored, unearned. LUCENA flied out to cf. 3 runs, 1 hit, 2 errors, 1 LOB.

A.S.D. FANO BAS. 94 7th - CANINI to c. BELTRAMINI to cf. BRONZETTI to lf. SIGNOROTTI to rf. BETTI grounded out to p. BERTI walked. MUNGARI F pinch hit for PIEROTTI. MUNGARI F struck out swinging. FERRI grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

BELVEDERE W RICCIONE 7th - GABRIELLI P to p for BERNARDI. BARBARESI M to ss. BETTI to 1b. MUNGARI F to rf. / for GABRIELLI P. GABRIELLI P singled to center field. BELTRAMINI singled to second base; GABRIELLI P advanced to second. BRONZETTI reached on a fielder's choice; BELTRAMINI out at second 2b unassisted; GABRIELLI P advanced to third. SIGNOROTTI walked; BRONZETTI advanced to second. GABRIELLI grounded into double play ss to 2b to 1b; SIGNOROTTI out on the play. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

A.S.D. FANO BAS. 94 8th - BERTOZZI to cf. BIONDI to p for LUCENA. GABRIELLI P to 2b. BELTRAMINI to lf. BRONZETTI to rf. SIGNOROTTI to 1b. GAUDENZI struck out swinging. FREGUGLIA grounded out to 1b unassisted. GROTTAROLI flied out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

BELVEDERE W RICCIONE 8th - BERTOZZI walked. ROSSI flied out to cf. CANINI struck out swinging. BIONDI struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

A.S.D. FANO BAS. 94 9th - BARBARESI M flied out to lf. AMBROSINI E flied out to cf. BETTI grounded out to p. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

BELVEDERE W RICCIONE 9th - BARBARESI M to ss. BETTI to 1b. MUNGARI F to rf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

 
Line score
 


BELVEDERE W RICCIONE 14, A.S.D. FANO BAS. 94 5 (May 20, 2018 at Riccione (RN)) (Game 2)
----------------------------------------------------------------------
A.S.D. FANO BAS. 94. 002 030 000  -  5  5  4
BELVEDERE W RICCIONE 220 703 000  - 14 12  1
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: A.S.D. FANO BAS. 94 - VENTURI Alex; PIEROTTI Luca(4); AMBROSINI Eugenio(6) and
AMBROSINI Eugenio; BERTI Luca. BELVEDERE W RICCIONE - AIELLO Tommaso; CHIARUZZI Marco(3);
GABRIELLI Paolo(6); BIONDI Alessandro(8) and ANGELINI Luigi; CANINI Alberto.
Win-GABRIELLI Paolo  Loss-VENTURI Alex  T-3:45  A-65
Weather: Sunny
Game notes:
Scorers - CICCHESE Gianluigi, TONTI Salvatore.

VENTURI faced 4 batters in the 4th.
IBAF