Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

PORTO SANT'ELPIDIO B vs B.C. ANCONA A.S.D. (May 20, 2018)

 
Composite Box Score
 

Serie B baseball 2018
PORTO SANT'ELPIDIO B 14, B.C. ANCONA A.S.D. 4 (Game 2) - Composite Box Score
May 20, 2018 at Ancona (AN) (Comunale)

PORTO SANT'ELPIDIO B  ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
BELA' 2b 
MORGANTI 3b 
LOPIPERO c 
SALVATELLI lf 
PAOLETTI R rf 
FANTUZZI 1b 
LUCIANI ss 
PAOLETTI dh 
STEFONI cf 
GISMONDI p 
Totals   29  14  15  21 

B.C. ANCONA A.S.D.   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
DELLA VALLE 2b 
STIZZA 2b 
RANALLI ph 
BRUTTI 1b 
LIBERTI M ss 
MARTINEZ R cf 
DELLA SALAND p/lf 
CERIONI 3b/p 
DI BIAGIO lf/3b 
LIBERTI F c 
ALI c 
CATENA rf 
Totals   24  21 

PORTO SANT'ELPIDIO B  ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
GISMONDI Ludovico W  7.0  24  28 
 
B.C. ANCONA A.S.D.   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
DELLA SALANDRA Lemba L  1.1  14 
CERIONI Alessandro   1.2  10 
DI BIAGIO Federico   4.0  18  22 

Umpires - HP: FLOCCUZIO Gianluca 1B: DI CHIARA Marco
Start: 15:30 Time: 2:20 Attendance: 40
Weather: Sunny Game notes: Scorer - MORETTI Gabriella.
CERIONI faced 5 batters in the 4th.

 
Play-by-Play
 

Serie B baseball 2018
PORTO SANT'ELPIDIO B 14, B.C. ANCONA A.S.D. 4 (Game 2)
May 20, 2018 at Ancona (AN) (Comunale)

PORTO SANT'ELPIDIO B starters: 46/2b BELA'; 59/3b MORGANTI; 51/c LOPIPERO; 15/lf SALVATELLI; 31/rf PAOLETTI R; 22/1b FANTUZZI; 27/ss LUCIANI; 1/dh PAOLETTI; 24/cf STEFONI; 11/p GISMONDI;

B.C. ANCONA A.S.D. starters: 13/2b DELLA VALLE; 25/1b BRUTTI; 23/ss LIBERTI M; 24/cf MARTINEZ R; 5/p DELLA SALAND; 22/3b CERIONI; 12/lf DI BIAGIO; 32/c LIBERTI F; 27/rf CATENA;

PORTO SANT'ELPIDIO B 1st - BELA' walked. BELA' advanced to second on a wild pitch. BELA' advanced to third on a wild pitch. MORGANTI walked. MORGANTI advanced to second on a passed ball; BELA' scored on a passed ball. LOPIPERO tripled to center field, RBI; MORGANTI scored. LOPIPERO stole home. SALVATELLI flied out to cf. PAOLETTI R walked. PAOLETTI R stole second. FANTUZZI walked. LUCIANI struck out swinging. FANTUZZI stole second; PAOLETTI R stole third. PAOLETTI walked. STEFONI walked, RBI; PAOLETTI advanced to second; FANTUZZI advanced to third; PAOLETTI R scored. BELA' struck out looking. 4 runs, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

B.C. ANCONA A.S.D. 1st - DELLA VALLE grounded out to p. BRUTTI flied out to ss. LIBERTI M struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

PORTO SANT'ELPIDIO B 2nd - MORGANTI singled to center field. LOPIPERO walked; MORGANTI advanced to second. SALVATELLI struck out looking. PAOLETTI R hit by pitch; LOPIPERO advanced to second; MORGANTI advanced to third. DELLA SALAND to lf. CERIONI to p. DI BIAGIO to 3b. FANTUZZI struck out swinging. LUCIANI flied out to cf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

B.C. ANCONA A.S.D. 2nd - MARTINEZ R singled to center field. DELLA SALAND walked; MARTINEZ R advanced to second. CERIONI singled to catcher, advanced to second on an error by 1b; DELLA SALAND advanced to second, advanced to third on the error; MARTINEZ R advanced to third, scored on the error. DI BIAGIO flied out to cf, SF, RBI; DELLA SALAND scored, unearned. CERIONI stole third. CERIONI scored on a passed ball, unearned. LIBERTI F reached on a throwing error by ss, advanced to second on the error. CATENA grounded out to p. LIBERTI F advanced to third on a wild pitch. DELLA VALLE struck out looking. 3 runs, 2 hits, 2 errors, 1 LOB.

PORTO SANT'ELPIDIO B 3rd - PAOLETTI walked. STEFONI reached on a fielder's choice; PAOLETTI out at second ss to 2b. STEFONI out at second c to ss, caught stealing. BELA' struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

B.C. ANCONA A.S.D. 3rd - BRUTTI flied out to cf. LIBERTI M hit by pitch. LIBERTI M stole second. MARTINEZ R struck out looking. DELLA SALAND grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

PORTO SANT'ELPIDIO B 4th - MORGANTI walked. MORGANTI advanced to second on a wild pitch. LOPIPERO walked. SALVATELLI reached on a fielding error by 1b; LOPIPERO advanced to second; MORGANTI advanced to third. PAOLETTI R hit by pitch, RBI; SALVATELLI advanced to second; LOPIPERO advanced to third; MORGANTI scored. FANTUZZI walked, RBI; PAOLETTI R advanced to second; SALVATELLI advanced to third; LOPIPERO scored. CERIONI to 3b. DI BIAGIO to p. FANTUZZI advanced to second on a passed ball; PAOLETTI R advanced to third on a passed ball; SALVATELLI scored on a passed ball, unearned. LUCIANI grounded out to ss, RBI; FANTUZZI advanced to third; PAOLETTI R scored. FANTUZZI scored on a wild pitch. PAOLETTI flied out to cf. STEFONI struck out swinging. 5 runs, 0 hits, 1 error, 0 LOB.

B.C. ANCONA A.S.D. 4th - ::: CERIOLI A. out by rule - Touched by own Batted Ball (TBB) - :::. CERIONI grounded out to c unassisted. DI BIAGIO grounded out to ss. LIBERTI F grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

PORTO SANT'ELPIDIO B 5th - ALI to c for LIBERTI F. BELA' grounded out to 1b unassisted. MORGANTI walked. LOPIPERO reached on a fielding error by 2b; MORGANTI advanced to second. STIZZA to 2b for DELLA VALLE. SALVATELLI walked; LOPIPERO advanced to second; MORGANTI advanced to third. PAOLETTI R singled to left field, RBI; SALVATELLI advanced to second; LOPIPERO advanced to third; MORGANTI scored. FANTUZZI singled to left field, RBI; PAOLETTI R advanced to second; SALVATELLI advanced to third; LOPIPERO scored, unearned. LUCIANI singled to left field, advanced to second on an error by lf, RBI; FANTUZZI advanced to second, advanced to third on the error; PAOLETTI R advanced to third, scored on the error, unearned; SALVATELLI scored. PAOLETTI flied out to 3b. STEFONI struck out swinging. 4 runs, 3 hits, 2 errors, 2 LOB.

B.C. ANCONA A.S.D. 5th - CATENA flied out to lf. STIZZA grounded out to p. BRUTTI flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

PORTO SANT'ELPIDIO B 6th - BELA' walked. MORGANTI flied out to ss. LOPIPERO walked; BELA' advanced to second. LOPIPERO advanced to second on a passed ball; BELA' advanced to third on a passed ball. SALVATELLI grounded out to 3b, RBI; LOPIPERO advanced to third; BELA' scored, unearned. PAOLETTI R flied out to lf. 1 run, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

B.C. ANCONA A.S.D. 6th - LIBERTI M walked. MARTINEZ R flied out to cf. DELLA SALAND struck out looking. CERIONI doubled to left field, RBI; LIBERTI M scored. DI BIAGIO struck out looking. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

PORTO SANT'ELPIDIO B 7th - FANTUZZI singled to shortstop. LUCIANI singled to second base; FANTUZZI advanced to second. PAOLETTI reached on a fielder's choice; LUCIANI advanced to second on a fielder's choice; FANTUZZI out at third 3b unassisted. PAOLETTI advanced to second on a passed ball; LUCIANI advanced to third on a passed ball. STEFONI struck out swinging. BELA' flied out to ss. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

B.C. ANCONA A.S.D. 7th - ALI flied out to ss. CATENA struck out swinging. RANALLI pinch hit for STIZZA. RANALLI struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

 
Line score
 


PORTO SANT'ELPIDIO B 14, B.C. ANCONA A.S.D. 4 (May 20, 2018 at Ancona (AN)) (Game 2)
----------------------------------------------------------------------
PORTO SANT'ELPIDIO B 400 541 0 - 14  7  2
B.C. ANCONA A.S.D... 030 001 0 -  4  3  3
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: PORTO SANT'ELPIDIO B - GISMONDI Ludovico and LOPIPERO Michael Joh.
B.C. ANCONA A.S.D. - DELLA SALANDRA Lemba; CERIONI Alessandro(2); DI BIAGIO Federico(4) and
LIBERTI Filippo; ALI Mohsin.
Win-GISMONDI Ludovico  Loss-DELLA SALANDRA Lemba  T-2:20  A-40
Weather: Sunny
Game notes:
Scorer - MORETTI Gabriella.

CERIONI faced 5 batters in the 4th.
IBAF