Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

A.S.D YANKEE BS vs A.S.D. FANO BAS 94 (Sep 16, 2019)

 
Composite Box Score
 

Serie B baseball 2018
A.S.D. FANO BAS 94 16, A.S.D YANKEE BS 4 (Game 1) - Composite Box Score
Sep 16, 2019 at Fano (PU) (Comunale)

A.S.D YANKEE BS   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
VENTURA R ss 
COCCHI A 2b 
BORGHI 1b 
CASTRO dh 
LANDUZZI 3b 
NATALI lf 
BOSSOLARI cf 
LANDI c 
MUNCESCU c 
PICCININI rf 
MARCHESINI p 
TALARICO p 
RONCARATI p 
PEREZ p 
Totals   27  18  10 

A.S.D. FANO BAS 94   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
FREGUGLIA cf 
AMBROSINI R 3b 
BARBARESI M 1b 
AMBROSINI E c 
BERTI rf 
BRANCHINI dh 
GROTTAROLI lf 
VENTURI ss 
PASSINETTI ss 
GAUDENZI 2b 
PIEROTTI ph/2b 
BARBARESI E p 
Totals   33  16  13  13  21 

A.S.D YANKEE BS   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
MARCHESINI M. Daniel L  3.0  10  19  21 
TALARICO Manuel   0.0 
RONCARATI Daniele   2.0 
PEREZ Eduardo   1.0 
 
A.S.D. FANO BAS 94   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BARBARESI Enrico W  7.0  27  29 

Umpires - HP: BETTUCCI Mario 1B: FLOCUZIO Gianluca
Start: 11:00 Time: 2:30 Attendance: 44
Weather: Sunny Game notes: Scorer - RICCI Ercole
MARCHESINI faced 5 batters in the 4th.
TALARICO faced 5 batters in the 4th.

 
Play-by-Play
 

Serie B baseball 2018
A.S.D. FANO BAS 94 16, A.S.D YANKEE BS 4 (Game 1)
Sep 16, 2019 at Fano (PU) (Comunale)

A.S.D YANKEE BS starters: 11/ss VENTURA R; 4/2b COCCHI A; 34/1b BORGHI; 3/dh CASTRO; 25/3b LANDUZZI; 7/lf NATALI; 46/cf BOSSOLARI; 24/c LANDI; 74/rf PICCININI; 51/p MARCHESINI;

A.S.D. FANO BAS 94 starters: 78/cf FREGUGLIA; 20/3b AMBROSINI R; 63/1b BARBARESI M; 16/c AMBROSINI E; 32/rf BERTI; 41/dh BRANCHINI; 15/lf GROTTAROLI; 8/ss VENTURI; 40/2b GAUDENZI; 37/p BARBARESI E;

A.S.D YANKEE BS 1st - VENTURA R singled to center field. COCCHI A struck out looking; VENTURA R stole second. BORGHI singled up the middle, RBI; VENTURA R scored. CASTRO singled to shortstop; BORGHI advanced to second. LANDUZZI flied out to cf. NATALI doubled down the lf line, RBI; CASTRO advanced to third; BORGHI scored. BOSSOLARI doubled down the lf line, 2 RBI; NATALI scored; CASTRO scored. LANDI fouled out to c. 4 runs, 5 hits, 0 errors, 1 LOB.

A.S.D. FANO BAS 94 1st - FREGUGLIA flied out to 2b. AMBROSINI R flied out to lf. BARBARESI M grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

A.S.D YANKEE BS 2nd - PICCININI grounded out to 3b. VENTURA R struck out swinging. COCCHI A flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

A.S.D. FANO BAS 94 2nd - AMBROSINI E singled to third base. BERTI doubled to right field; AMBROSINI E advanced to third. BRANCHINI singled to center field, RBI; BERTI advanced to third; AMBROSINI E scored. GROTTAROLI struck out swinging; BRANCHINI stole second. VENTURI grounded out to 3b, RBI; BERTI scored. GAUDENZI struck out swinging. 2 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

A.S.D YANKEE BS 3rd - BORGHI walked. CASTRO grounded into double play 3b to 2b to 1b; BORGHI out on the play. LANDUZZI singled to center field. NATALI struck out looking. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

A.S.D. FANO BAS 94 3rd - FREGUGLIA reached on a throwing error by 3b. FREGUGLIA stole second. FREGUGLIA stole third. AMBROSINI R doubled to center field, RBI; FREGUGLIA scored, unearned. BARBARESI M reached on a dropped fly by rf, advanced to second on the error, advanced to third on the throw; AMBROSINI R scored on the error, unearned. AMBROSINI E grounded out to ss, RBI; BARBARESI M scored, unearned. BERTI struck out swinging, out at first c to 1b. BRANCHINI singled to right field. GROTTAROLI struck out looking. 3 runs, 2 hits, 2 errors, 1 LOB.

A.S.D YANKEE BS 4th - BOSSOLARI struck out looking. LANDI walked. LANDI stole second. PICCININI popped up to ss. VENTURA R singled up the middle. COCCHI A reached on a fielder's choice; VENTURA R out at second 3b to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

A.S.D. FANO BAS 94 4th - VENTURI walked. GAUDENZI walked; VENTURI advanced to second. FREGUGLIA singled to pitcher, bunt; GAUDENZI advanced to second; VENTURI advanced to third. AMBROSINI R singled to center field, RBI; FREGUGLIA advanced to second; GAUDENZI advanced to third; VENTURI scored. BARBARESI M singled to right field, RBI; AMBROSINI R advanced to second; FREGUGLIA advanced to third; GAUDENZI scored. TALARICO to p for MARCHESINI. AMBROSINI E singled to left center, RBI; BARBARESI M advanced to second; AMBROSINI R advanced to third; FREGUGLIA scored. BERTI singled up the middle, RBI; AMBROSINI E advanced to second; BARBARESI M advanced to third; AMBROSINI R scored. BRANCHINI walked, RBI; BERTI advanced to second; AMBROSINI E advanced to third; BARBARESI M scored. GROTTAROLI walked, RBI; BRANCHINI advanced to second; BERTI advanced to third; AMBROSINI E scored. VENTURI walked, RBI; GROTTAROLI advanced to second; BRANCHINI advanced to third; BERTI scored. RONCARATI to p for TALARICO. GAUDENZI flied out to 3b. FREGUGLIA reached on a fielder's choice; VENTURI advanced to second on a fielder's choice; GROTTAROLI advanced to third on a fielder's choice; BRANCHINI out at home p to c. FREGUGLIA advanced to second on a wild pitch; VENTURI advanced to third on a wild pitch; GROTTAROLI scored on a wild pitch. AMBROSINI R flied out to cf. 8 runs, 5 hits, 0 errors, 2 LOB.

A.S.D YANKEE BS 5th - PASSINETTI to ss for VENTURI. BORGHI flied out to cf. CASTRO popped up to 1b. LANDUZZI struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

A.S.D. FANO BAS 94 5th - MUNCESCU to c for LANDI. BARBARESI M walked. AMBROSINI E doubled down the lf line; BARBARESI M advanced to third. BERTI out at first p to ss to 1b, RBI; AMBROSINI E advanced to third; BARBARESI M scored. BRANCHINI grounded out to ss, RBI; AMBROSINI E scored. GROTTAROLI walked. PASSINETTI struck out swinging. 2 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

A.S.D YANKEE BS 6th - NATALI struck out swinging. BOSSOLARI flied out to ss. MUNCESCU struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

A.S.D. FANO BAS 94 6th - PEREZ to p for RONCARATI. PIEROTTI pinch hit for GAUDENZI. PIEROTTI grounded out to 3b. FREGUGLIA singled to shortstop. AMBROSINI R singled to left field; FREGUGLIA advanced to second. AMBROSINI R advanced to second on a wild pitch; FREGUGLIA advanced to third on a wild pitch. FREGUGLIA scored on a throwing error by c, failed pickoff attempt, unearned. BARBARESI M flied out to rf. AMBROSINI E grounded out to ss. 1 run, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

A.S.D YANKEE BS 7th - PIEROTTI to 2b. PICCININI struck out swinging. VENTURA R reached on a fielding error by 2b. VENTURA R out at second c to ss, caught stealing. COCCHI A lined out to ss. 0 runs, 0 hits, 1 error, 0 LOB.

 
Line score
 


A.S.D. FANO BAS 94 16, A.S.D YANKEE BS 4 (Sep 16, 2019 at Fano (PU)) (Game 1)
----------------------------------------------------------------------
A.S.D YANKEE BS..... 400 000 0 -  4  7  3
A.S.D. FANO BAS 94.. 023 821 X - 16 13  1
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: A.S.D YANKEE BS - MARCHESINI M. Daniel; TALARICO Manuel(4); RONCARATI Daniele(4);
PEREZ Eduardo(6) and LANDI Matteo; MUNCESCU Andrei. A.S.D. FANO BAS 94 - BARBARESI Enrico and
AMBROSINI Eugenio.
Win-BARBARESI Enrico  Loss-MARCHESINI M. Daniel  T-2:30  A-44
Weather: Sunny
Game notes:
Scorer - RICCI Ercole

MARCHESINI faced 5 batters in the 4th.
TALARICO faced 5 batters in the 4th.
IBAF