Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

CATALANA B. ALGHERO vs RED JACK (Apr 15, 2018)

 
Composite Box Score
 

Serie B baseball 2018
RED JACK 17, CATALANA B. ALGHERO 3 (Game 2) - Composite Box Score
Apr 15, 2018 at Grosseto (GR) (Simome Scarpelli)

CATALANA B. ALGHERO   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
COLUMBU cf 
ADELMI I ss 
ZIDDA M. 2b 
CONTINI p/1b 
MELONI 1b/p 
SCHOCH c 
SALARIS rf 
CABRERA R 3b 
PIRAS p 
MARASTONI lf 
CASU lf/p 
ZICCHITTU p 
Totals   27  18 

RED JACK   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
TAVIANI cf 
FUNZIONE rf 
DI VITTORIO dh 
MAGGIO 1b 
CINELLI ss 
APRILI ph/2b 
CHELLI 3b 
GIANNELLI lf 
MORINI ph/lf 
TARENTINI c 
TIBERI 2b/ss 
DOBA p 
LENZI p 
NANNERINI p 
Totals   34  17  16  17  21 

CATALANA B. ALGHERO   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
CONTINI Antonio L  3.1  18  20 
MELONI Massimiliano   0.0 
PIRAS Michele Bachis   2.0  11 
CASU Gioele   0.0 
ZICCHITTU Giovanni   0.2 
 
RED JACK   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
DOBA Ivan   4.0  14  18 
LENZIMassimiliano W  2.0  10 
NANNERINI Filippo   1.0 

Umpires - HP: MIGLIORINI Valfrido 1B: MALENTACCHI Mauro
Start: 14:30 Time: 2:34 Attendance: 75
Weather: Cloudy Game notes: Scorer - BERNASCONI Cristina.
MELONI faced 3 batters in the 4th.
CASU faced 3 batters in the 6th.

 
Play-by-Play
 

Serie B baseball 2018
RED JACK 17, CATALANA B. ALGHERO 3 (Game 2)
Apr 15, 2018 at Grosseto (GR) (Simome Scarpelli)

CATALANA B. ALGHERO starters: 42/cf COLUMBU; 71/ss ADELMI I; 4/2b ZIDDA M.; 25/p CONTINI; 15/1b MELONI; 34/c SCHOCH; 82/rf SALARIS; 24/3b CABRERA R; 36/lf CASU;

RED JACK starters: 38/cf TAVIANI; 7/rf FUNZIONE; 18/dh DI VITTORIO; 33/1b MAGGIO; 8/ss CINELLI; 4/3b CHELLI; 34/lf GIANNELLI; 3/c TARENTINI; 13/2b TIBERI; 5/p DOBA;

CATALANA B. ALGHERO 1st - COLUMBU reached on a throwing error by ss, advanced to second on the error. ADELMI I singled to shortstop; COLUMBU advanced to third. ZIDDA M. reached on a fielder's choice, RBI; ADELMI I out at second p to ss; COLUMBU scored, unearned. CONTINI walked; ZIDDA M. advanced to second. MELONI struck out swinging. SCHOCH hit by pitch; CONTINI advanced to second; ZIDDA M. advanced to third. SALARIS struck out swinging. 1 run, 1 hit, 1 error, 3 LOB.

RED JACK 1st - TAVIANI fouled out to c. FUNZIONE flied out to 2b. DI VITTORIO grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

CATALANA B. ALGHERO 2nd - CABRERA R struck out swinging. CASU struck out swinging. COLUMBU grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

RED JACK 2nd - MAGGIO grounded out to 3b. CINELLI struck out looking. CHELLI grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

CATALANA B. ALGHERO 3rd - ADELMI I flied out to rf. ZIDDA M. hit by pitch. ZIDDA M. stole second. CONTINI hit by pitch. MELONI doubled to right center, RBI; CONTINI advanced to third, scored on the throw; ZIDDA M. scored. SCHOCH hit into double play 3b to 1b to 3b to 2b; MELONI out on the play. 2 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

RED JACK 3rd - GIANNELLI grounded out to p. TARENTINI singled to right center. TIBERI singled to third base, bunt; TARENTINI advanced to second. TAVIANI walked; TIBERI advanced to second; TARENTINI advanced to third. FUNZIONE singled down the rf line, RBI; TAVIANI advanced to second; TIBERI advanced to third; TARENTINI scored. DI VITTORIO grounded into double play 3b to c to 1b; TIBERI out on the play. 1 run, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

CATALANA B. ALGHERO 4th - SALARIS struck out looking. CABRERA R struck out looking. CASU grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

RED JACK 4th - MAGGIO doubled down the lf line. MAGGIO stole third. CINELLI walked. CINELLI stole second. CHELLI doubled to center field, 2 RBI; CINELLI scored; MAGGIO scored. GIANNELLI struck out swinging. TARENTINI singled to center field, RBI; CHELLI scored. TIBERI singled to center field; TARENTINI advanced to second. TIBERI advanced to second on a passed ball; TARENTINI advanced to third on a passed ball. TAVIANI singled up the middle, advanced to second on the throw, 2 RBI; TIBERI scored; TARENTINI scored. FUNZIONE doubled to right center, RBI; TAVIANI scored. CONTINI to 1b. MELONI to p. DI VITTORIO singled to right field, RBI; FUNZIONE scored. MAGGIO reached on a dropped fly by lf; DI VITTORIO advanced to second. CINELLI singled to center field; MAGGIO advanced to second; DI VITTORIO advanced to third. CONTINI to 3b. MELONI to 1b. PIRAS to p for CABRERA R. CHELLI struck out swinging. GIANNELLI struck out swinging. 7 runs, 8 hits, 1 error, 3 LOB.

CATALANA B. ALGHERO 5th - LENZI to p for DOBA. COLUMBU struck out swinging. ADELMI I reached on a throwing error by ss, advanced to second on the error. ZIDDA M. popped up to ss. CONTINI grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

RED JACK 5th - TARENTINI fouled out to c. TIBERI struck out swinging. TAVIANI singled down the rf line. FUNZIONE flied out to cf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

CATALANA B. ALGHERO 6th - MELONI singled to left field. SCHOCH flied out to 1b. SALARIS reached on catcher's interference; MELONI advanced to second. PIRAS reached on a fielding error by cf; SALARIS advanced to second on the error; MELONI advanced to third on the error. CASU struck out swinging. COLUMBU struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 2 errors, 3 LOB.

RED JACK 6th - DI VITTORIO walked. DI VITTORIO advanced to second on a passed ball. MAGGIO struck out looking. CINELLI hit by pitch. CHELLI walked; CINELLI advanced to second; DI VITTORIO advanced to third. GIANNELLI singled to third base, RBI; CHELLI advanced to second; CINELLI advanced to third; DI VITTORIO scored. MARASTONI to lf for PIRAS. CASU to p. TARENTINI singled to right field, 2 RBI; GIANNELLI advanced to third; CHELLI scored; CINELLI scored. TARENTINI stole second. TIBERI walked. TAVIANI walked, RBI; TIBERI advanced to second; TARENTINI advanced to third; GIANNELLI scored. ZICCHITTU to p for CASU. FUNZIONE infield fly to ss. DI VITTORIO hit by pitch, RBI; TAVIANI advanced to second; TIBERI advanced to third; TARENTINI scored. MAGGIO singled through the left side, 2 RBI; DI VITTORIO advanced to third; TAVIANI scored; TIBERI scored. APRILI pinch hit for CINELLI. APRILI walked; MAGGIO advanced to second. CHELLI singled to center field, 2 RBI; APRILI advanced to second; MAGGIO scored; DI VITTORIO scored. MORINI pinch hit for GIANNELLI. MORINI popped up to ss. 9 runs, 4 hits, 0 errors, 2 LOB.

CATALANA B. ALGHERO 7th - APRILI to 2b. MORINI to lf. TIBERI to ss. NANNERINI to p for LENZI. ADELMI I grounded out to ss. ZIDDA M. flied out to cf. CONTINI reached on a fielding error by ss. MELONI reached on a fielder's choice; CONTINI out at second 3b to 2b. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

 
Line score
 


RED JACK 17, CATALANA B. ALGHERO 3 (Apr 15, 2018 at Grosseto (GR)) (Game 2)
----------------------------------------------------------------------
CATALANA B. ALGHERO. 102 000 0 -  3  3  1
RED JACK............ 001 709 X - 17 16  5
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: CATALANA B. ALGHERO - CONTINI Antonio; MELONI Massimiliano(4);
PIRAS Michele Bachis(4); CASU Gioele(6); ZICCHITTU Giovanni(6) and SCHOCH Juan Carlos E.
RED JACK - DOBA Ivan; LENZIMassimiliano(5); NANNERINI Filippo(7) and TARENTINI Tommaso.
Win-LENZIMassimiliano  Loss-CONTINI Antonio  T-2:34  A-75
Weather: Cloudy
Game notes:
Scorer - BERNASCONI Cristina.

MELONI faced 3 batters in the 4th.
CASU faced 3 batters in the 6th.
IBAF