Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

RED JACK vs FIORENTINA BASEBALL (Apr 21, 2018)

 
Composite Box Score
 

Serie B baseball 2018
FIORENTINA BASEBALL 14, RED JACK 4 (Game 2) - Composite Box Score
Apr 21, 2018 at Firenze (FI) (Cerreti)

RED JACK   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
TIBERI ss/3b 
FUNZIONE rf 
MORINI rf 
DI VITTORIO dh 
VALERI ph/dh 
MAGGIO 1b 
CINELLI lf/c 
CHELLI 3b 
APRILI 2b 
GIANNELLI cf 
TARENTINI c/3b 
TARANTINO 2b 
TOTICCHI lf 
DOBA p 
PIETRUNTI p 
NANNERINI p 
Totals   28  18 

FIORENTINA BASEBALL   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
SAVORELLI 2b 
RASSIZAD 1b 
MARTIN P ss 
BIFFOLI 3b 
VARRA' cf 
ANDREINI lf 
BUONAMICI dh 
KRASNIQI M c 
GENTILINI c 
PANICHI T rf 
SINFORICI p 
TAGLIAFERRI p 
KRASNIQI E p 
Totals   32  14  14  13  21 

RED JACK   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
DOBA Ivan L  1.2  11  14 
PIETRUNTI Davide   0.2 
NANNERINI Filippo   2.2  11  14 
VALERI Alessandro   1.0 
 
FIORENTINA BASEBALL   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
SINFORICI Alessio   0.1 
TAGLIAFERRI Gabriele W  5.0  21  22 
KRASNIQI Endrit   1.2 

Umpires - HP: GUIDELLI Alfredo 1B: GERMANO Alberto
Start: 20:30 Time: 2:30 Attendance: 65
Game notes: Scorer - BONO Larraine.
NANNERINI faced 2 batters in the 6th.
VALERI faced 2 batters in the 7th.

 
Play-by-Play
 

Serie B baseball 2018
FIORENTINA BASEBALL 14, RED JACK 4 (Game 2)
Apr 21, 2018 at Firenze (FI) (Cerreti)

RED JACK starters: 13/ss TIBERI; 7/rf FUNZIONE; 18/dh DI VITTORIO; 33/1b MAGGIO; 8/lf CINELLI; 4/3b CHELLI; 34/cf GIANNELLI; 3/c TARENTINI; 85/2b TARANTINO; 5/p DOBA;

FIORENTINA BASEBALL starters: 50/2b SAVORELLI; 35/1b RASSIZAD; 1/ss MARTIN P; 28/3b BIFFOLI; 10/cf VARRA'; 33/lf ANDREINI; 8/dh BUONAMICI; 23/c KRASNIQI M; 64/rf PANICHI T; 30/p SINFORICI;

RED JACK 1st - TIBERI fouled out to c. FUNZIONE walked. FUNZIONE stole second. DI VITTORIO walked. MAGGIO tripled to right field, 2 RBI; DI VITTORIO scored; FUNZIONE scored. TAGLIAFERRI to p for SINFORICI. CINELLI flied out to cf, SF, RBI; MAGGIO scored. CHELLI struck out looking. 3 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

FIORENTINA BASEBALL 1st - SAVORELLI struck out looking. RASSIZAD struck out looking. MARTIN P doubled to center field. BIFFOLI singled to right field, RBI; MARTIN P scored. VARRA' struck out looking. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

RED JACK 2nd - GIANNELLI fouled out to c. TARENTINI grounded out to ss. TARANTINO singled to third base. TIBERI singled to shortstop; TARANTINO advanced to second. FUNZIONE out at first 2b to p. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

FIORENTINA BASEBALL 2nd - ANDREINI singled to center field. ANDREINI advanced to second on a passed ball. BUONAMICI walked. KRASNIQI M reached on a fielder's choice; BUONAMICI advanced to second on a fielder's choice; ANDREINI out at third p to 3b. PANICHI T singled to second base; KRASNIQI M advanced to second; BUONAMICI advanced to third. SAVORELLI singled to right field, advanced to second on an error by rf, 2 RBI; PANICHI T advanced to third; KRASNIQI M scored; BUONAMICI scored. RASSIZAD walked. MARTIN P flied out to cf, SF, RBI; PANICHI T scored. BIFFOLI reached on a dropped fly by rf; RASSIZAD advanced to second on the error; SAVORELLI scored on the error, unearned. VARRA' singled to left field, RBI; BIFFOLI advanced to second; RASSIZAD scored, unearned. PIETRUNTI to p for DOBA. ANDREINI doubled through the left side, 2 RBI; VARRA' scored, unearned; BIFFOLI scored, unearned. BUONAMICI struck out looking. 7 runs, 5 hits, 2 errors, 1 LOB.

RED JACK 3rd - DI VITTORIO struck out looking. MAGGIO flied out to cf. CINELLI singled through the left side. CHELLI fouled out to 1b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

FIORENTINA BASEBALL 3rd - KRASNIQI M singled through the left side. KRASNIQI M advanced to second on a wild pitch. PANICHI T walked. SAVORELLI grounded out to p, SAC; PANICHI T advanced to second; KRASNIQI M advanced to third. RASSIZAD walked. NANNERINI to p for PIETRUNTI. MARTIN P reached on a fielder's choice, RBI; RASSIZAD out at second ss to 2b; PANICHI T advanced to third; KRASNIQI M scored. BIFFOLI struck out swinging. 1 run, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

RED JACK 4th - GIANNELLI grounded out to 3b. TARENTINI grounded out to ss. TARANTINO singled to shortstop, advanced to second on a throwing error by ss. TIBERI flied out to cf. 0 runs, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

FIORENTINA BASEBALL 4th - CINELLI to c. APRILI to 2b for CHELLI. TARENTINI to 3b. TOTICCHI to lf for TARANTINO. VARRA' flied out to cf. ANDREINI singled through the left side, advanced to second on an error by lf. ANDREINI stole third. BUONAMICI walked. KRASNIQI M struck out looking. PANICHI T reached on a fielder's choice; BUONAMICI out at second ss to 2b. 0 runs, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

RED JACK 5th - FUNZIONE singled to left field. VALERI pinch hit for DI VITTORIO. VALERI struck out looking. MAGGIO singled to right field; FUNZIONE advanced to second. CINELLI reached on a fielder's choice; MAGGIO advanced to second on a fielder's choice; FUNZIONE out at third 3b unassisted. APRILI struck out looking. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

FIORENTINA BASEBALL 5th - MORINI to rf for FUNZIONE. SAVORELLI hit by pitch. SAVORELLI stole second. RASSIZAD grounded out to ss; SAVORELLI advanced to third. MARTIN P grounded out to 3b, RBI; SAVORELLI scored. BIFFOLI walked. VARRA' reached on a fielder's choice; BIFFOLI out at second ss to 2b. 1 run, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

RED JACK 6th - GIANNELLI struck out swinging, reached first on a passed ball. GIANNELLI advanced to third on a wild pitch. TARENTINI grounded out to 3b. GENTILINI to c for KRASNIQI M. KRASNIQI E to p for TAGLIAFERRI. GIANNELLI scored on a wild pitch, unearned. TOTICCHI walked. TOTICCHI advanced to second on a passed ball. TIBERI grounded out to 2b; TOTICCHI advanced to third. MORINI walked. VALERI struck out swinging. 1 run, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

FIORENTINA BASEBALL 6th - VALERI to dh. ANDREINI doubled through the left side. BUONAMICI doubled to right field, RBI; ANDREINI scored. VALERI to p. / for NANNERINI. GENTILINI reached on a fielding error by 1b; BUONAMICI advanced to third. PANICHI T grounded out to ss, RBI; GENTILINI advanced to second; BUONAMICI scored, unearned. SAVORELLI doubled up the middle, RBI; GENTILINI scored. RASSIZAD walked. MARTIN P grounded out to 1b unassisted; RASSIZAD advanced to second; SAVORELLI advanced to third. BIFFOLI flied out to cf. 3 runs, 3 hits, 1 error, 2 LOB.

RED JACK 7th - MAGGIO grounded out to p. CINELLI struck out looking. APRILI grounded out to p. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

FIORENTINA BASEBALL 7th - TIBERI to 3b. TARENTINI to ss. VARRA' tripled to right center. ANDREINI singled through the left side, RBI; VARRA' scored. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


FIORENTINA BASEBALL 14, RED JACK 4 (Apr 21, 2018 at Firenze (FI)) (Game 2)
----------------------------------------------------------------------
RED JACK............ 300 001 0 -  4  7  4
FIORENTINA BASEBALL. 171 013 1 - 14 14  1
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: RED JACK - DOBA Ivan; PIETRUNTI Davide(2); NANNERINI Filippo(3); VALERI Alessandro(6)
and TARENTINI Tommaso; CINELLI Niccolò. FIORENTINA BASEBALL - SINFORICI Alessio;
TAGLIAFERRI Gabriele(1); KRASNIQI Endrit(6) and KRASNIQI Mergim; GENTILINI Paolo.
Win-TAGLIAFERRI Gabriele  Loss-DOBA Ivan  T-2:30  A-65
Game notes:
Scorer - BONO Larraine.

NANNERINI faced 2 batters in the 6th.
VALERI faced 2 batters in the 7th.
IBAF