Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

SS LAZIO BSL 1949 vs FIORENTINA BASEBALL (May 19, 2018)

 
Composite Box Score
 

Serie B baseball 2018
FIORENTINA BASEBALL 17, SS LAZIO BSL 1949 7 (Game 2) - Composite Box Score
May 19, 2018 at Firenze (FI) (Cerreti)

SS LAZIO BSL 1949   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
STEFANONI A cf 
CAMINITI 2b 
SUAREZ c 
MEREJO 3b 
KARPUSCHENKO ph/3b 
PAGLIEI dh 
MAZZARA lf 
MURANO ss 
SANNINO 1b 
ZORZINO lf 
BATTELLA S ph/lf 
MASI rf 
MARCHETTI p 
KARPUSCHENKO p 
Totals   32  12  18  10 

FIORENTINA BASEBALL   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
ES-SOUFI 2b 
RASSIZAD 1b 
MARTIN P ss 
BIFFOLI 3b 
VARRA' cf 
ANDREINI lf 
KRASNIQI M c 
PANICHI T rf 
CATANIA dh 
BUONAMICI ph/dh 
TAGLIAFERRI p 
KRASNIQI E p 
KRASNIQI A p 
Totals   31  17  13  11  21 

SS LAZIO BSL 1949   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
MARCHETTI Stefano L  3.0  11  16  23 
KARPUSCHENKO J.M.   1.0 
BATTELLA Simone   2.0  11 
 
FIORENTINA BASEBALL   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
TAGLIAFERRI Gabriele   4.0  20  24 
KRASNIQI Endrit W  2.0  10  13 
KRASNIQI Albrim   1.0 

Umpires - HP: DEL VIVO Filippo 1B: MALENTACCHI Mauro
Start: 20:30 Time: 3:00 Attendance: 50
Weather: Clear Game notes: Scorer - NATALIZI BALDI Valter
MARCHETTI faced 5 batters in the 4th.
TAGLIAFERRI faced 3 batters in the 5th.
KARPUSCHENKO faced 4 batters in the 5th.

 
Play-by-Play
 

Serie B baseball 2018
FIORENTINA BASEBALL 17, SS LAZIO BSL 1949 7 (Game 2)
May 19, 2018 at Firenze (FI) (Cerreti)

SS LAZIO BSL 1949 starters: 3/cf STEFANONI A; 23/2b CAMINITI; 35/c SUAREZ; 39/3b MEREJO; 54/dh PAGLIEI; 7/ss MURANO; 86/1b SANNINO; 64/lf ZORZINO; 10/rf MASI; 20/p MARCHETTI;

FIORENTINA BASEBALL starters: 24/2b ES-SOUFI; 35/1b RASSIZAD; 1/ss MARTIN P; 28/3b BIFFOLI; 10/cf VARRA'; 33/lf ANDREINI; 23/c KRASNIQI M; 64/rf PANICHI T; 44/dh CATANIA; 13/p TAGLIAFERRI;

SS LAZIO BSL 1949 1st - STEFANONI A grounded out to 3b. CAMINITI flied out to lf. SUAREZ doubled to left center. MEREJO reached on a throwing error by 3b; SUAREZ advanced to third on the error. PAGLIEI reached on a fielder's choice; MEREJO out at second ss to 2b. 0 runs, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

FIORENTINA BASEBALL 1st - ES-SOUFI walked. RASSIZAD singled through the left side; ES-SOUFI advanced to second. MARTIN P grounded out to p, SAC; RASSIZAD advanced to second; ES-SOUFI advanced to third. BIFFOLI singled through the left side, 2 RBI; RASSIZAD scored; ES-SOUFI scored. BIFFOLI advanced to second on a passed ball. VARRA' walked. ANDREINI reached on a fielder's choice; VARRA' out at second 2b to ss; BIFFOLI advanced to third. ANDREINI advanced to second on a wild pitch; BIFFOLI scored on a wild pitch. KRASNIQI M flied out to cf. 3 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

SS LAZIO BSL 1949 2nd - MURANO singled to left center. SANNINO grounded into double play ss to 2b to 1b; MURANO out on the play. ZORZINO singled to first base, advanced to second on a throwing error by 1b. MASI grounded out to ss. 0 runs, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

FIORENTINA BASEBALL 2nd - PANICHI T struck out swinging. CATANIA struck out swinging. ES-SOUFI singled to third base. RASSIZAD singled to shortstop; ES-SOUFI advanced to second, out at third ss to 3b to 2b to 3b. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

SS LAZIO BSL 1949 3rd - STEFANONI A walked. STEFANONI A stole second. CAMINITI walked. SUAREZ struck out looking. MEREJO flied out to lf. PAGLIEI flied out to lf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

FIORENTINA BASEBALL 3rd - MARTIN P walked. BIFFOLI hit by pitch; MARTIN P advanced to second. VARRA' singled to left field, RBI; BIFFOLI advanced to second; MARTIN P scored. ANDREINI flied out to ss. KRASNIQI M reached on a fielder's choice; VARRA' out at second 2b to ss; BIFFOLI advanced to third. KRASNIQI M stole second. PANICHI T singled to center field, advanced to third on a throwing error by ss, RBI; KRASNIQI M advanced to third, scored on the error, unearned; BIFFOLI scored. CATANIA struck out looking. 3 runs, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

SS LAZIO BSL 1949 4th - MURANO singled to left field. SANNINO walked; MURANO advanced to second. BATTELLA S pinch hit for ZORZINO. BATTELLA S grounded out to 1b unassisted, SAC; SANNINO advanced to second; MURANO advanced to third. MASI reached on a fielding error by ss; SANNINO advanced to third on the error; MURANO scored on the error, unearned. STEFANONI A flied out to rf. Dropped foul ball, E2. CAMINITI singled to left field, RBI; MASI advanced to second; SANNINO scored, unearned. SUAREZ reached on a fielder's choice; CAMINITI advanced to second; MASI out at third 3b unassisted. 2 runs, 2 hits, 2 errors, 2 LOB.

FIORENTINA BASEBALL 4th - BATTELLA S to lf. ES-SOUFI walked. RASSIZAD singled to right field, advanced to second on the throw; ES-SOUFI advanced to third. MARTIN P reached on a muffed throw by 1b, assist by ss. MARTIN P advanced to second on a wild pitch; RASSIZAD advanced to third on a wild pitch; ES-SOUFI scored on a wild pitch. BIFFOLI singled to third base. VARRA' hit by pitch, RBI; BIFFOLI advanced to second; MARTIN P advanced to third; RASSIZAD scored. KARPUSCHENKO to p for MARCHETTI. ANDREINI singled through the right side, advanced to third on a fielding error by rf, RBI; VARRA' advanced to second, scored on the error, unearned; BIFFOLI advanced to third, scored on the error, unearned; MARTIN P scored, unearned. KRASNIQI M reached on a throwing error by 3b, RBI; ANDREINI scored, unearned. PANICHI T grounded out to p; KRASNIQI M advanced to second. CATANIA fouled out to 3b. ES-SOUFI struck out swinging. 6 runs, 3 hits, 3 errors, 1 LOB.

SS LAZIO BSL 1949 5th - MEREJO singled to center field. PAGLIEI singled through the left side; MEREJO advanced to second. MURANO doubled to left field, RBI; PAGLIEI advanced to third; MEREJO scored. KRASNIQI E to p for TAGLIAFERRI. SANNINO hit by pitch. BATTELLA S hit by pitch, RBI; SANNINO advanced to second; MURANO advanced to third; PAGLIEI scored. MASI struck out swinging. STEFANONI A flied into double play cf to c to 3b; MURANO out on the play. 2 runs, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

FIORENTINA BASEBALL 5th - RASSIZAD reached on a fielding error by 2b. MARTIN P walked; RASSIZAD advanced to second. BIFFOLI walked; MARTIN P advanced to second; RASSIZAD advanced to third. VARRA' singled to right field, RBI; BIFFOLI advanced to second; MARTIN P advanced to third; RASSIZAD scored, unearned. MAZZARA to lf for PAGLIEI. BATTELLA S to p. / for KARPUSCHENKO. ANDREINI flied out to rf, SF, RBI; BIFFOLI advanced to third; MARTIN P scored. KRASNIQI M walked; VARRA' advanced to second. PANICHI T reached on a fielder's choice, advanced to second on a throwing error by 2b, RBI; KRASNIQI M out at second ss to 2b; VARRA' advanced to third, scored on the error, unearned; BIFFOLI scored, unearned. BUONAMICI pinch hit for CATANIA. BUONAMICI singled to center field, RBI; PANICHI T scored, unearned. ES-SOUFI flied out to cf. 5 runs, 2 hits, 2 errors, 1 LOB.

SS LAZIO BSL 1949 6th - BUONAMICI to dh. CAMINITI singled through the left side. SUAREZ singled to center field; CAMINITI advanced to second. KARPUSCHENKO pinch hit for MEREJO. KARPUSCHENKO flied out to cf. MAZZARA singled to right field; SUAREZ advanced to second; CAMINITI advanced to third. MURANO singled to right field, 2 RBI; MAZZARA advanced to second; SUAREZ scored; CAMINITI scored. SANNINO reached on a fielding error by 3b; MURANO advanced to second; MAZZARA advanced to third. BATTELLA S walked, RBI; SANNINO advanced to second; MURANO advanced to third; MAZZARA scored. MASI flied out to 2b. STEFANONI A flied out to rf. 3 runs, 4 hits, 1 error, 3 LOB.

FIORENTINA BASEBALL 6th - KARPUSCHENKO to 3b. RASSIZAD singled to shortstop. MARTIN P reached on a fielder's choice; RASSIZAD out at second ss to 2b. BIFFOLI singled to right field; MARTIN P advanced to second. VARRA' flied out to cf. ANDREINI walked; BIFFOLI advanced to second; MARTIN P advanced to third. KRASNIQI M flied out to lf. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 3 LOB.

SS LAZIO BSL 1949 7th - KRASNIQI A to p for KRASNIQI E. CAMINITI walked. SUAREZ hit by pitch; CAMINITI advanced to second. KARPUSCHENKO fouled into double play c to 1b; SUAREZ out on the play. MAZZARA struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


FIORENTINA BASEBALL 17, SS LAZIO BSL 1949 7 (May 19, 2018 at Firenze  (FI)) (Game 2)
----------------------------------------------------------------------
SS LAZIO BSL 1949... 000 223 0 -  7 12  6
FIORENTINA BASEBALL. 303 650 X - 17 13  5
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: SS LAZIO BSL 1949 - MARCHETTI Stefano; KARPUSCHENKO J.M.(4); BATTELLA Simone(5) and
SUAREZ Wandel. FIORENTINA BASEBALL - TAGLIAFERRI Gabriele; KRASNIQI Endrit(5);
KRASNIQI Albrim(7) and KRASNIQI Mergim.
Win-KRASNIQI Endrit  Loss-MARCHETTI Stefano  T-3:00  A-50
Weather: Clear
Game notes:
Scorer - NATALIZI BALDI Valter

MARCHETTI faced 5 batters in the 4th.
TAGLIAFERRI faced 3 batters in the 5th.
KARPUSCHENKO faced 4 batters in the 5th.
IBAF