Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

AOSTA BUGS SSD vs BROTHERS BSC (Apr 25, 2018)

 
Composite Box Score
 

Serie C Baseball - ZONA 1 2018
AOSTA BUGS SSD at BROTHERS BSC - Composite Box Score
Apr 25, 2018 at Vercelli (VC) (Bob Clemente)

AOSTA BUGS SSD   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
RAVARINO ss/p 
ROCCA 3b 
DEBERNARDI lf/p 
OLIVA dh/1b 
CASTELLANOS 1b 
FERNANDEZ ss 
BALLA M 2b 
NOLI c  12 
NORO rf 
D'ISANTO cf 
LEON R. p 
Totals   26  16  20 

BROTHERS BSC   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
GARZIANO cf/p 
CUROTTO 2b 
DONATO ph 
BARTOLINI 3b 
DE LO SANTOS ss 
BENVENUTO p/lf 
SCHIAPPACASS rf 
SUBRIANO c  16 
GIUBILO lf/cf 
PIMENTEL 1b 
Totals   29  15  10  12  12  11  21 

AOSTA BUGS SSD   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
LEON R. Wilmer L  3.0  15  22 
RAVARINO Nicolo'   3.1  12  19 
DEBERNARDI Luca   0.1 
 
BROTHERS BSC   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BENVENUTO Luca W  6.0  13  23  26 
GARZIANO Stefano   1.0 

Umpires - HP: SIGNORETTI Maurizio
Start: 15:30 Time: 3:05 Attendance: 40
Weather: Cloudy Game notes: Scorer - DI MARCO Chiara

 
Play-by-Play
 

Serie C Baseball - ZONA 1 2018
AOSTA BUGS SSD at BROTHERS BSC
Apr 25, 2018 at Vercelli (VC) (Bob Clemente)

AOSTA BUGS SSD starters: 11/ss RAVARINO; 47/3b ROCCA; 27/lf DEBERNARDI; 99/dh OLIVA; 10/1b CASTELLANOS; 40/2b BALLA M; 2/c NOLI; 8/rf NORO; 18/cf D'ISANTO; 7/p LEON R.;

BROTHERS BSC starters: 17/cf GARZIANO; 64/2b CUROTTO; 2/3b BARTOLINI; 42/ss DE LO SANTOS; 36/p BENVENUTO; 40/rf SCHIAPPACASS; 18/c SUBRIANO; 23/lf GIUBILO; 34/1b PIMENTEL;

AOSTA BUGS SSD 1st - RAVARINO struck out. ROCCA struck out. DEBERNARDI struck out. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

BROTHERS BSC 1st - GARZIANO struck out. CUROTTO struck out. BARTOLINI singled to second base. DE LO SANTOS walked; BARTOLINI advanced to second. BENVENUTO walked; DE LO SANTOS advanced to second; BARTOLINI advanced to third. SCHIAPPACASS singled to shortstop, RBI; BENVENUTO advanced to second; DE LO SANTOS advanced to third; BARTOLINI scored. SUBRIANO singled to right field, 2 RBI; SCHIAPPACASS advanced to third; BENVENUTO scored; DE LO SANTOS scored. SUBRIANO stole second. GIUBILO flied out to 1b. 3 runs, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

AOSTA BUGS SSD 2nd - OLIVA grounded out to ss. CASTELLANOS singled to shortstop. BALLA M struck out. NOLI struck out. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

BROTHERS BSC 2nd - PIMENTEL struck out. GARZIANO walked. GARZIANO stole second. CUROTTO walked. CUROTTO stole second; GARZIANO stole third. BARTOLINI doubled to center field, 2 RBI; CUROTTO scored; GARZIANO scored. BARTOLINI advanced to third on a balk. BARTOLINI out at home p to c, caught stealing. DE LO SANTOS walked. DE LO SANTOS stole second. DE LO SANTOS stole third. BENVENUTO singled to center field, RBI; DE LO SANTOS scored. SCHIAPPACASS struck out. 3 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

AOSTA BUGS SSD 3rd - NORO flied out to rf. D'ISANTO struck out. RAVARINO struck out. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

BROTHERS BSC 3rd - SUBRIANO struck out. GIUBILO singled to center field. PIMENTEL walked; GIUBILO advanced to second. PIMENTEL advanced to second on a balk; GIUBILO advanced to third on a balk. GARZIANO walked. CUROTTO struck out. BARTOLINI reached on a throwing error by 3b; GARZIANO advanced to third on the error; PIMENTEL scored on the error, unearned; GIUBILO scored on the error, unearned. BARTOLINI stole second, advanced to third on the error; GARZIANO scored on a muffed throw by 3b, unearned. DE LO SANTOS struck out. 3 runs, 1 hit, 2 errors, 1 LOB.

AOSTA BUGS SSD 4th - ROCCA hit by pitch. DEBERNARDI singled to left field; ROCCA advanced to second. OLIVA walked; DEBERNARDI advanced to second; ROCCA advanced to third. CASTELLANOS homered to center field, 4 RBI; OLIVA scored; DEBERNARDI scored; ROCCA scored. BALLA M struck out. NOLI flied out to ss. NORO struck out. 4 runs, 2 hits, 0 errors, 0 LOB.

BROTHERS BSC 4th - RAVARINO to p. OLIVA to 1b. FERNANDEZ to ss for CASTELLANOS. / for LEON R.. BENVENUTO singled to center field. SCHIAPPACASS grounded out to p, SAC; BENVENUTO advanced to second. SUBRIANO grounded out to 3b. GIUBILO grounded out to p. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

AOSTA BUGS SSD 5th - D'ISANTO struck out. RAVARINO flied out to 3b. ROCCA struck out. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

BROTHERS BSC 5th - PIMENTEL struck out. GARZIANO walked. GARZIANO stole second. GARZIANO out at third c to 3b, caught stealing. CUROTTO grounded out to p. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

AOSTA BUGS SSD 6th - DEBERNARDI walked. OLIVA singled to left field; DEBERNARDI advanced to second. FERNANDEZ struck out. BALLA M infield fly to ss. NOLI singled through the left side, RBI; OLIVA advanced to second; DEBERNARDI scored. NORO struck out. 1 run, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

BROTHERS BSC 6th - BARTOLINI reached on a throwing error by 3b. DE LO SANTOS grounded out to 2b; BARTOLINI advanced to second. BENVENUTO walked. SCHIAPPACASS hit by pitch; BENVENUTO advanced to second; BARTOLINI advanced to third. SUBRIANO struck out. GIUBILO struck out. 0 runs, 0 hits, 1 error, 3 LOB.

AOSTA BUGS SSD 7th - GARZIANO to p. BENVENUTO to lf. GIUBILO to cf. D'ISANTO struck out. RAVARINO struck out. ROCCA struck out. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

BROTHERS BSC 7th - PIMENTEL walked. GARZIANO reached on a fielding error by ss; PIMENTEL advanced to second. DONATO pinch hit for CUROTTO. DONATO struck out. BARTOLINI singled to right field, RBI; GARZIANO advanced to third; PIMENTEL scored. BARTOLINI stole second. DE LO SANTOS walked. BENVENUTO walked, RBI; DE LO SANTOS advanced to second; BARTOLINI advanced to third; GARZIANO scored. RAVARINO to lf. DEBERNARDI to p. SCHIAPPACASS doubled to center field, 2 RBI; BENVENUTO advanced to third; DE LO SANTOS scored; BARTOLINI scored. SUBRIANO flied out to rf, SF, RBI; SCHIAPPACASS advanced to third; BENVENUTO scored, unearned. GIUBILO singled to left field, RBI; SCHIAPPACASS scored, team unearned. 6 runs, 3 hits, 1 error, 1 LOB.

 
Line score
 


BROTHERS BSC 15, AOSTA BUGS SSD 5 (Apr 25, 2018 at Vercelli (VC))
----------------------------------------------------------------------
AOSTA BUGS SSD...... 000 401 0 -  5  5  4
BROTHERS BSC........ 333 000 6 - 15 10  0
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: AOSTA BUGS SSD - LEON R. Wilmer; RAVARINO Nicolo'(4); DEBERNARDI Luca(7) and
NOLI Marco. BROTHERS BSC - BENVENUTO Luca; GARZIANO Stefano(7) and SUBRIANO Massimo.
Win-BENVENUTO Luca  Loss-LEON R. Wilmer  T-3:05  A-40
HR AOS - CASTELLANOS Edgar.
Weather: Cloudy
Game notes:
Scorer - DI MARCO Chiara
Comitato Nazionale Classificatori