Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

BROTHERS BSC vs DESPERADOS BSC (May 05, 2018)

 
Composite Box Score
 

Serie C Baseball - ZONA 1 2018
BROTHERS BSC at DESPERADOS BSC - Composite Box Score
May 05, 2018 at Torino (TO) (Passo Buole)

BROTHERS BSC   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
GARZIANO cf/p 
CUROTTO 2b/c 
BARTOLINI 3b/p 
BENVENUTO 1b/p 
SUBRIANO c/3b  10 
DONATO p/cf 
SCHIAPPACASS ph/cf 
PASERO lf/rf 
OTTONELLO L rf 
GIUBILO rf/lf 
PIMENTEL ss 
DE LO SANTOS ph/ss 
Totals   47  19  24  10 

DESPERADOS BSC   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
CRISAFI 3b/2b 
BARILE ph/lf 
POSA cf/lf 
PANEBARCO ph/2b 
LONGHITANO c/ss 
CASTILLO G. ph/ss 
VASQUEZ S. ss/cf 
GIANNETTI p 
SICLARI cf 
RIZZO rf 
GIRARDI pr/rf 
PUDDU lf 
ACTIS G. c 
PADOAN 2b 
TAGLIABUE 3b/p 
PENNA 1b 
MONNETTI 1b 
GUANDALINI 1b 
Totals   35  11  10  11  27  10 

BROTHERS BSC   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
DONATO Giuseppe   3.0  12  15 
GARZIANO Stefano   3.0  15  19 
BARTOLINI Giacomo L  0.1 
BENVENUTO Luca   1.2 
 
DESPERADOS BSC   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
GIANNETTI Lino W  7.2  17  41  45  12 
TAGLIABUE Niccolo' S  1.1 

Umpires - HP: SIGNORETTI Maurizio
Start: 11:00 Time: 3:32 Attendance: 27
Weather: Partly cloudy Game notes: Scorer - NAZARO Angela
DONATO faced 2 batters in the 4th.

 
Play-by-Play
 

Serie C Baseball - ZONA 1 2018
BROTHERS BSC at DESPERADOS BSC
May 05, 2018 at Torino (TO) (Passo Buole)

BROTHERS BSC starters: 17/cf GARZIANO; 64/2b CUROTTO; 2/3b BARTOLINI; 36/1b BENVENUTO; 18/c SUBRIANO; 70/p DONATO; 59/lf PASERO; 58/rf OTTONELLO L; 34/ss PIMENTEL;

DESPERADOS BSC starters: 32/3b CRISAFI; 1/cf POSA; 33/c LONGHITANO; 52/ss VASQUEZ S.; 26/p GIANNETTI; 7/rf RIZZO; 8/lf PUDDU; 22/2b PADOAN; 77/1b PENNA;

BROTHERS BSC 1st - GARZIANO walked. GARZIANO stole second. GARZIANO stole third. CUROTTO singled to right field, RBI; GARZIANO scored. BARTOLINI flied out to 1b. CUROTTO out at second c to ss, caught stealing. BENVENUTO walked. SUBRIANO reached on a throwing error by ss; BENVENUTO advanced to third on the error. DONATO grounded out to ss. 1 run, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

DESPERADOS BSC 1st - CRISAFI struck out swinging. POSA struck out swinging. LONGHITANO struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

BROTHERS BSC 2nd - PASERO struck out looking. OTTONELLO L walked. PIMENTEL flied into double play cf to 1b; OTTONELLO L out on the play. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

DESPERADOS BSC 2nd - VASQUEZ S. flied out to 2b. GIANNETTI reached on a fielding error by ss. RIZZO reached on a fielder's choice; GIANNETTI out at second p to ss. PUDDU walked; RIZZO advanced to second. PADOAN grounded out to p. 0 runs, 0 hits, 1 error, 2 LOB.

BROTHERS BSC 3rd - GARZIANO singled to pitcher. GARZIANO stole second. CUROTTO grounded out to p; GARZIANO advanced to third. BARTOLINI flied out to ss. BENVENUTO singled to left field, RBI; GARZIANO scored. SUBRIANO singled to right field; BENVENUTO advanced to third. DONATO reached on a muffed throw by ss, assist by 3b; SUBRIANO advanced to second on the error; BENVENUTO scored on the error, unearned. PASERO reached on a fielder's choice; DONATO advanced to second; SUBRIANO out at third 3b unassisted. 2 runs, 3 hits, 1 error, 2 LOB.

DESPERADOS BSC 3rd - PENNA walked. CRISAFI singled to shortstop; PENNA advanced to second. PENNA out at third c to 3b, caught stealing. POSA flied out to rf. LONGHITANO walked; CRISAFI advanced to second. VASQUEZ S. reached on a fielder's choice; LONGHITANO out at second ss to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

BROTHERS BSC 4th - MONNETTI to 1b for PENNA. OTTONELLO L flied out to ss. PIMENTEL singled to third base. GARZIANO reached on a fielder's choice; PIMENTEL out at second p to ss. GARZIANO advanced to second on a throwing error by p, failed pickoff attempt. CUROTTO doubled to left field, RBI; GARZIANO scored. BARTOLINI doubled to right field, RBI; CUROTTO scored. BENVENUTO reached on a dropped fly by ss; BARTOLINI advanced to third on the error. SUBRIANO reached on a fielder's choice; BENVENUTO out at second ss to 2b. 2 runs, 3 hits, 2 errors, 2 LOB.

DESPERADOS BSC 4th - GIANNETTI singled to center field. RIZZO reached on a fielder's choice to second base; GIANNETTI advanced to second. GIRARDI pinch ran for RIZZO. GARZIANO to p. DONATO to cf. GIRARDI advanced to second on a wild pitch; GIANNETTI advanced to third on a wild pitch. PUDDU walked. PADOAN struck out looking. PUDDU advanced to second on a wild pitch; GIRARDI advanced to third on a wild pitch; GIANNETTI scored on a wild pitch. MONNETTI hit by pitch. CRISAFI struck out swinging. POSA walked, RBI; MONNETTI advanced to second; PUDDU advanced to third; GIRARDI scored. LONGHITANO struck out looking. 2 runs, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

BROTHERS BSC 5th - CRISAFI to 2b. GIRARDI to rf. TAGLIABUE to 3b for PADOAN. DONATO singled to left field. PASERO flied out to rf. OTTONELLO L singled to left field; DONATO advanced to third. PIMENTEL singled to left field, RBI; OTTONELLO L advanced to second; DONATO scored. GARZIANO reached on a fielder's choice; PIMENTEL out at second ss unassisted; OTTONELLO L advanced to third. CUROTTO singled to right field, RBI; GARZIANO advanced to third; OTTONELLO L scored. BARTOLINI grounded out to 3b. 2 runs, 4 hits, 0 errors, 2 LOB.

DESPERADOS BSC 5th - VASQUEZ S. grounded out to 3b. GIANNETTI walked. GIANNETTI out at second c to ss, caught stealing. GIRARDI struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

BROTHERS BSC 6th - POSA to lf. LONGHITANO to ss. VASQUEZ S. to cf. ACTIS G. to c for PUDDU. BENVENUTO singled to left field. BENVENUTO stole second. SUBRIANO flied out to ss. SCHIAPPACASS pinch hit for DONATO. SCHIAPPACASS flied out to cf. PASERO singled to center field, RBI; BENVENUTO scored. PASERO advanced to second on a passed ball. OTTONELLO L flied out to lf. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

DESPERADOS BSC 6th - SCHIAPPACASS to cf. ACTIS G. singled to right field. TAGLIABUE reached on a fielder's choice; ACTIS G. out at second ss to 2b. MONNETTI struck out looking. BARILE pinch hit for CRISAFI. BARILE reached on a throwing error by 3b; TAGLIABUE advanced to second on the error. PANEBARCO pinch hit for POSA. PANEBARCO reached on a fielding error by 3b; BARILE advanced to second on the error; TAGLIABUE advanced to third on the error. CASTILLO G. pinch hit for LONGHITANO. CASTILLO G. singled to center field, 2 RBI; PANEBARCO advanced to second; BARILE scored, unearned; TAGLIABUE scored, unearned. VASQUEZ S. singled to center field, advanced to second on the throw, RBI; CASTILLO G. advanced to third, scored on a throwing error by cf, unearned; PANEBARCO scored, unearned. GIANNETTI singled to center field, RBI; VASQUEZ S. scored, unearned. GIRARDI reached on a fielding error by 2b; GIANNETTI advanced to second on the error. ACTIS G. struck out swinging. 5 runs, 4 hits, 4 errors, 2 LOB.

BROTHERS BSC 7th - BARILE to lf. PANEBARCO to 2b. CASTILLO G. to ss. GUANDALINI to 1b for MONNETTI. PIMENTEL flied out to cf. GARZIANO walked. GARZIANO stole second. CUROTTO struck out looking. BARTOLINI flied out to rf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

DESPERADOS BSC 7th - GARZIANO to cf. CUROTTO to c. BARTOLINI to p. SUBRIANO to 3b. SCHIAPPACASS to 2b. TAGLIABUE walked. GIUBILO to rf for OTTONELLO L. TAGLIABUE stole second. GUANDALINI grounded out to p; TAGLIABUE advanced to third. BARILE walked. BARILE stole second. PANEBARCO walked. CASTILLO G. singled to center field, 2 RBI; PANEBARCO advanced to third; BARILE scored; TAGLIABUE scored. BARTOLINI to 3b. BENVENUTO to p. SUBRIANO to 1b. PASERO to rf. GIUBILO to lf. VASQUEZ S. grounded out to ss, RBI; CASTILLO G. advanced to third; PANEBARCO scored. CASTILLO G. scored on a wild pitch. GIANNETTI walked. GIANNETTI stole second. GIRARDI flied out to c. 4 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

BROTHERS BSC 8th - BENVENUTO flied out to cf. SUBRIANO flied out to cf. SCHIAPPACASS singled to left field. SCHIAPPACASS stole second. PASERO singled to right field; SCHIAPPACASS advanced to third. GIUBILO singled to left field, RBI; PASERO advanced to second; SCHIAPPACASS scored. DE LO SANTOS pinch hit for PIMENTEL. DE LO SANTOS singled to left field; GIUBILO advanced to second; PASERO advanced to third. VASQUEZ S. to 3b. SICLARI to cf for GIANNETTI. TAGLIABUE to p. GARZIANO grounded out to 2b. 1 run, 4 hits, 0 errors, 3 LOB.

DESPERADOS BSC 8th - DE LO SANTOS to ss. ACTIS G. struck out swinging. TAGLIABUE reached on a fielding error by 3b. GUANDALINI reached on a fielding error by 2b; TAGLIABUE advanced to second. TAGLIABUE out at third c to 3b, caught stealing. BARILE struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 2 errors, 1 LOB.

BROTHERS BSC 9th - CUROTTO flied out to 2b. BARTOLINI singled to pitcher. BENVENUTO lined out to ss. SUBRIANO singled to center field; BARTOLINI advanced to second. SCHIAPPACASS grounded out to 3b. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

 
Line score
 


DESPERADOS BSC 11, BROTHERS BSC 9 (May 05, 2018 at Torino (TO))
----------------------------------------------------------------------
BROTHERS BSC........ 102 221 010  -  9 19  7
DESPERADOS BSC...... 000 205 40X  - 11  7  4
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: BROTHERS BSC - DONATO Giuseppe; GARZIANO Stefano(4); BARTOLINI Giacomo(7);
BENVENUTO Luca(7) and SUBRIANO Massimo; CUROTTO Andrea. DESPERADOS BSC - GIANNETTI Lino;
TAGLIABUE Niccolo'(8) and LONGHITANO Marco; ACTIS G. Alessandro.
Win-GIANNETTI Lino  Save-TAGLIABUE Niccolo'  Loss-BARTOLINI Giacomo  T-3:32  A-27
Weather: Partly cloudy
Game notes:
Scorer - NAZARO Angela

DONATO faced 2 batters in the 4th.
Comitato Nazionale Classificatori