Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

DESPERADOS BSC vs JACKS TORINO B.S. (Jul 01, 2018)

 
Composite Box Score
 

Serie C Baseball - ZONA 1 2018
DESPERADOS BSC at JACKS TORINO B.S. - Composite Box Score
Jul 01, 2018 at Torino (TO) (Passo Buole)

DESPERADOS BSC   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
BARILE 2b 
LONGHITANO ss/p 
GIRARDI lf 
PANEBARCO 3b/ss 
TAGLIABUE lf/p 
AMBROGI ph 
VASQUEZ S. cf/3b 
RIZZO rf 
GUANDALINI rf 
PENNA 1b 
BONATTI 1b 
CRISAFI c 
PUDDU c 
POSA p 
MELLONI cf 
SICLARI cf 
Totals   24  18 

JACKS TORINO B.S.   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
D'ARAIO ss 
EANDI 1b 
PULVIRENTI cf 
PESENTI dh/p 
CRIOLLO A. 2b 
PISPICO lf 
OTTONELLO rf/lf 
ROSSO 3b 
CANGIALOSI rf/lf 
MUZZIN ph/rf 
REGLI c 
MEZZANO R. ph/c 
MINARDI p 
Totals   27  12  21 

DESPERADOS BSC   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
POSA Federico L  1.0 
LONGHITANO Marco   0.0 
TAGLIABUE Niccolo'   5.0  22  24 
 
JACKS TORINO B.S.   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
MINARDI Fabrizio W  5.0  15  16 
PESENTI Paolo   2.0  11 

Umpires - HP: MOSSINO Claudio
Start: 16:05 Time: 2:40 Attendance: 23
Weather: Cloudy Game notes: Scorer - NAZARO Angela
POSA faced 3 batters in the 2nd.
LONGHITANO faced 4 batters in the 2nd.

 
Play-by-Play
 

Serie C Baseball - ZONA 1 2018
DESPERADOS BSC at JACKS TORINO B.S.
Jul 01, 2018 at Torino (TO) (Passo Buole)

DESPERADOS BSC starters: 21/2b BARILE; 33/ss LONGHITANO; 27/3b PANEBARCO; 30/lf TAGLIABUE; 52/cf VASQUEZ S.; 7/rf RIZZO; 77/1b PENNA; 32/c CRISAFI; 1/p POSA;

JACKS TORINO B.S. starters: 35/ss D'ARAIO; 44/1b EANDI; 7/cf PULVIRENTI; 5/dh PESENTI; 48/2b CRIOLLO A.; 46/lf PISPICO; 69/3b ROSSO; 0/rf CANGIALOSI; 31/c REGLI; 9/p MINARDI;

DESPERADOS BSC 1st - BARILE walked. BARILE out at second c to 2b, caught stealing. LONGHITANO struck out looking. PANEBARCO flied out to rf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

JACKS TORINO B.S. 1st - D'ARAIO walked. D'ARAIO advanced to second on a throwing error by p, failed pickoff attempt. EANDI singled to left field; D'ARAIO advanced to third. EANDI stole second. PULVIRENTI flied out to 2b. PESENTI fouled out to 1b. EANDI advanced to third on a passed ball; D'ARAIO scored on a passed ball, unearned. CRIOLLO A. flied out to cf. 1 run, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

DESPERADOS BSC 2nd - TAGLIABUE struck out swinging. VASQUEZ S. struck out swinging. RIZZO struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

JACKS TORINO B.S. 2nd - PISPICO walked. PISPICO stole second. ROSSO walked. CANGIALOSI walked; ROSSO advanced to second; PISPICO advanced to third. LONGHITANO to p. PANEBARCO to ss. VASQUEZ S. to 3b. MELLONI to cf for POSA. REGLI hit by pitch, RBI; CANGIALOSI advanced to second; ROSSO advanced to third; PISPICO scored. D'ARAIO walked, RBI; REGLI advanced to second; CANGIALOSI advanced to third; ROSSO scored. EANDI singled to left field, RBI; D'ARAIO advanced to second; REGLI advanced to third; CANGIALOSI scored. PULVIRENTI hit by pitch, RBI; EANDI advanced to second; D'ARAIO advanced to third; REGLI scored. GIRARDI to lf for LONGHITANO. TAGLIABUE to p. PESENTI flied out to rf, SF, RBI; EANDI advanced to third; D'ARAIO scored. PULVIRENTI stole second. CRIOLLO A. struck out swinging. PISPICO reached on a dropped fly by lf, advanced to second on the error; PULVIRENTI scored on the error, unearned; EANDI scored on the error, unearned. ROSSO grounded out to ss. 7 runs, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

DESPERADOS BSC 3rd - PENNA reached on a muffed throw by 1b, assist by ss. CRISAFI flied out to lf. MELLONI struck out looking. BARILE flied out to 2b. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

JACKS TORINO B.S. 3rd - PUDDU to c for CRISAFI. CANGIALOSI struck out swinging. REGLI singled to left field. D'ARAIO reached on a fielder's choice; REGLI out at second 3b to 2b. EANDI grounded out to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

DESPERADOS BSC 4th - GIRARDI grounded out to p. PANEBARCO singled to center field. PANEBARCO out at second c to 2b, caught stealing. TAGLIABUE struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

JACKS TORINO B.S. 4th - PULVIRENTI singled to left field. PESENTI walked; PULVIRENTI advanced to second. CRIOLLO A. flied out to rf; PULVIRENTI advanced to third. PESENTI stole second. PISPICO grounded out to 3b. PESENTI advanced to third on a wild pitch; PULVIRENTI scored on a wild pitch. ROSSO flied out to 3b. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

DESPERADOS BSC 5th - VASQUEZ S. flied out to lf. RIZZO grounded out to 3b. PENNA flied out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

JACKS TORINO B.S. 5th - GUANDALINI to rf for RIZZO. BONATTI to 1b for PENNA. CANGIALOSI singled to shortstop. MEZZANO R. pinch hit for REGLI. MEZZANO R. reached on a throwing error by 3b; CANGIALOSI advanced to second. D'ARAIO reached on a fielder's choice; MEZZANO R. advanced to second; CANGIALOSI out at second 3b to ss. EANDI tripled to right field, 2 RBI; D'ARAIO scored; MEZZANO R. scored, unearned. PULVIRENTI struck out looking. PESENTI flied out to rf. 2 runs, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

DESPERADOS BSC 6th - PESENTI to p. OTTONELLO to rf for PISPICO. CANGIALOSI to lf. MEZZANO R. to c. / for MINARDI. PUDDU walked. MELLONI grounded out to 3b; PUDDU advanced to second. BARILE reached on a fielder's choice; PUDDU out at third 3b unassisted. GIRARDI grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

JACKS TORINO B.S. 6th - SICLARI to cf for MELLONI. CRIOLLO A. tripled to left field. OTTONELLO struck out swinging. ROSSO doubled to center field, RBI; CRIOLLO A. scored. MUZZIN pinch hit for CANGIALOSI. MUZZIN struck out looking. MEZZANO R. grounded out to 2b. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

DESPERADOS BSC 7th - OTTONELLO to lf. MUZZIN to rf. PANEBARCO doubled to center field. AMBROGI pinch hit for TAGLIABUE. AMBROGI singled to shortstop. VASQUEZ S. reached on a fielder's choice; AMBROGI advanced to second; PANEBARCO out at third 3b unassisted. GUANDALINI struck out swinging. BONATTI singled through the left side, RBI; VASQUEZ S. advanced to third; AMBROGI scored. PUDDU hit by pitch; BONATTI advanced to second. SICLARI struck out looking. 1 run, 3 hits, 0 errors, 3 LOB.

 
Line score
 


JACKS TORINO B.S. 12, DESPERADOS BSC 1 (Jul 01, 2018 at Torino (TO))
----------------------------------------------------------------------
DESPERADOS BSC...... 000 000 1 -  1  4  3
JACKS TORINO B.S.... 170 121 X - 12  8  1
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: DESPERADOS BSC - POSA Federico; LONGHITANO Marco(2); TAGLIABUE Niccolo'(2) and
CRISAFI Domenico; PUDDU Riccardo. JACKS TORINO B.S. - MINARDI Fabrizio; PESENTI Paolo(6) and
REGLI Giorgio; MEZZANO ROSA Pietro.
Win-MINARDI Fabrizio  Loss-POSA Federico  T-2:40  A-23
Weather: Cloudy
Game notes:
Scorer - NAZARO Angela

POSA faced 3 batters in the 2nd.
LONGHITANO faced 4 batters in the 2nd.