Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

OLD KINGS CASTELLAMO vs B.C. FOSSANO (Msy 13, 2018)

 
Composite Box Score
 

Serie C Baseball - ZONA 1 2018
OLD KINGS CASTELLAMO at B.C. FOSSANO - Composite Box Score
Msy 13, 2018 at Fossano (CN) (Dario Bono)

OLD KINGS CASTELLAMO  ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
BOCCUZZI L cf/p 
CITTADINO 3b 
OGANDO S. ss 
BACCHIN 2b 
PROVERO 1b 
AMORE lf/p 
FRANZONE rf/cf 
COPPOLINO c 
LUBERES cf/lf 
TAMARRI dh/cf 
GIACOMO ROSA rf/c 
SALTO p 
Totals   32  25 

B.C. FOSSANO   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
SANDRONE J ss 
GHIGLIA MT 3b 
GHIGLIA M 2b 
PANERO G 1b/p 
CONTARDO dh/1b 
BERGESE cf 
GAI rf 
MARZIALE lf 
LANZA ph 
FORTE L c 
BONGIOANNI p 
Totals   35  11  27  10 

OLD KINGS CASTELLAMO  ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
SALTO Fabrizio   4.0  18  22 
BOCCUZZI Lorenzo   3.0  13  16 
AMORE Gabriele L  1.1 
 
B.C. FOSSANO   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BONGIOANNI Sacha   5.0  18  24 
PANERO Gabriele W  4.0  14  20 

Umpires - HP: MOSSINO Claudio
Start: 15:30 Time: 4:00 Attendance: 45
Weather: Cloudy Game notes: Scorer - OLIVERO Sabrina
BONGIOANNI faced 2 batters in the 6th.

 
Play-by-Play
 

Serie C Baseball - ZONA 1 2018
OLD KINGS CASTELLAMO at B.C. FOSSANO
Msy 13, 2018 at Fossano (CN) (Dario Bono)

OLD KINGS CASTELLAMO starters: 22/cf BOCCUZZI L; 20/3b CITTADINO; 11/ss OGANDO S.; 23/2b BACCHIN; 75/1b PROVERO; 8/lf AMORE; 7/rf FRANZONE; 42/c COPPOLINO; 2/dh TAMARRI; 14/p SALTO;

B.C. FOSSANO starters: 11/ss SANDRONE J; 14/3b GHIGLIA MT; 21/2b GHIGLIA M; 58/1b PANERO G; 1/dh CONTARDO; 55/cf BERGESE; 17/rf GAI; 7/lf MARZIALE; 20/c FORTE L; 4/p BONGIOANNI;

OLD KINGS CASTELLAMO 1st - BOCCUZZI L walked. BOCCUZZI L stole second, advanced to third on a throwing error by c. CITTADINO grounded out to ss, RBI; BOCCUZZI L scored. OGANDO S. walked. OGANDO S. stole second. BACCHIN grounded out to ss; OGANDO S. advanced to third. PROVERO grounded out to 1b unassisted. 1 run, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

B.C. FOSSANO 1st - SANDRONE J popped up to ss. GHIGLIA MT walked. GHIGLIA M singled to right field; GHIGLIA MT advanced to second. GHIGLIA M advanced to second on a passed ball; GHIGLIA MT advanced to third on a passed ball. PANERO G fouled out to 3b. CONTARDO flied out to 3b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

OLD KINGS CASTELLAMO 2nd - AMORE doubled to left field. AMORE advanced to third on a wild pitch. FRANZONE singled up the middle, RBI; AMORE scored. COPPOLINO walked; FRANZONE advanced to second. TAMARRI reached on a fielder's choice; COPPOLINO out at second 2b unassisted; FRANZONE advanced to third. TAMARRI stole second. BOCCUZZI L flied out to lf, SF, RBI; FRANZONE scored. TAMARRI advanced to third on a wild pitch. TAMARRI scored on a wild pitch. CITTADINO walked. CITTADINO advanced to second on a wild pitch. OGANDO S. flied out to rf. 3 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

B.C. FOSSANO 2nd - BERGESE singled to center field. BERGESE stole second. GAI struck out swinging. BERGESE advanced to third on a passed ball. BERGESE scored on a passed ball, unearned. MARZIALE flied out to cf. FORTE L struck out swinging. 1 run, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

OLD KINGS CASTELLAMO 3rd - BACCHIN singled through the left side. BACCHIN stole second. PROVERO grounded out to p; BACCHIN advanced to third. AMORE grounded out to 3b. FRANZONE grounded out to 3b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

B.C. FOSSANO 3rd - SANDRONE J walked. GHIGLIA MT singled to right field, advanced to second on a fielding error by rf; SANDRONE J advanced to second, advanced to third on the error. GHIGLIA M singled to shortstop, RBI; SANDRONE J scored. GHIGLIA M advanced to second on a wild pitch; GHIGLIA MT advanced to third on a wild pitch. PANERO G fouled out to 3b. CONTARDO fouled out to c. BERGESE grounded out to 2b. 1 run, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

OLD KINGS CASTELLAMO 4th - COPPOLINO struck out looking. TAMARRI grounded out to ss. BOCCUZZI L flied out to 1b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

B.C. FOSSANO 4th - GAI flied out to lf. MARZIALE walked. FORTE L singled to third base, bunt; MARZIALE advanced to second. FORTE L advanced to second on a passed ball; MARZIALE advanced to third on a passed ball. FORTE L advanced to third on a passed ball; MARZIALE scored on a passed ball. SANDRONE J flied out to cf, SF, RBI; FORTE L scored, unearned. GHIGLIA MT singled to right center. GHIGLIA MT advanced to second on a passed ball. GHIGLIA MT advanced to third on a passed ball. GHIGLIA M singled to left field, RBI; GHIGLIA MT scored, unearned. PANERO G grounded out to 2b. 3 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

OLD KINGS CASTELLAMO 5th - CITTADINO grounded out to 2b. OGANDO S. flied out to rf. BACCHIN struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

B.C. FOSSANO 5th - BOCCUZZI L to p. TAMARRI to cf. / for SALTO. CONTARDO fouled out to c. BERGESE grounded out to 2b. GAI struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

OLD KINGS CASTELLAMO 6th - PROVERO singled to pitcher. PROVERO stole second. AMORE walked. PANERO G to p. CONTARDO to 1b. / for BONGIOANNI. FRANZONE grounded out to p, SAC; AMORE advanced to second; PROVERO advanced to third. COPPOLINO struck out looking. AMORE advanced to third on a wild pitch; PROVERO scored on a wild pitch. TAMARRI struck out looking. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

B.C. FOSSANO 6th - MARZIALE struck out looking. FORTE L struck out swinging. SANDRONE J singled up the middle. SANDRONE J stole second. GHIGLIA MT walked. GHIGLIA MT advanced to second on a passed ball; SANDRONE J advanced to third on a passed ball. GHIGLIA M grounded out to 3b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

OLD KINGS CASTELLAMO 7th - BOCCUZZI L singled to left center. BOCCUZZI L advanced to second on a wild pitch. CITTADINO walked. OGANDO S. flied into double play cf to 2b; BOCCUZZI L out on the play. BACCHIN singled to center field; CITTADINO advanced to third. PROVERO struck out looking. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

B.C. FOSSANO 7th - FRANZONE to cf. GIACOMO ROSA to rf for TAMARRI. PANERO G grounded out to 2b. CONTARDO struck out swinging. BERGESE walked, advanced to second on a passed ball. GAI singled to right field; BERGESE advanced to third. GAI stole second. MARZIALE reached on a dropped fly by cf, advanced to second on the error; GAI scored on the error, unearned; BERGESE scored on the error, unearned. MARZIALE advanced to third on a passed ball. FORTE L singled to shortstop, RBI; MARZIALE scored, unearned. FRANZONE to rf. LUBERES to cf for COPPOLINO. GIACOMO ROSA to c. FORTE L advanced to second on a wild pitch, advanced to third on a throwing error by c. SANDRONE J walked. SANDRONE J stole second. GHIGLIA MT struck out swinging. 3 runs, 2 hits, 2 errors, 2 LOB.

OLD KINGS CASTELLAMO 8th - AMORE hit by pitch. FRANZONE struck out looking. LUBERES reached on a throwing error by 3b, advanced to second on the error; AMORE advanced to second, advanced to third on the error. GIACOMO ROSA struck out swinging. BOCCUZZI L walked. CITTADINO singled to center field, 2 RBI; BOCCUZZI L advanced to third; LUBERES scored, unearned; AMORE scored, unearned. OGANDO S. intentionally walked; CITTADINO advanced to second. OGANDO S. advanced to second on a passed ball; CITTADINO advanced to third on a passed ball; BOCCUZZI L scored on a passed ball, unearned. BACCHIN grounded out to 3b. 3 runs, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

B.C. FOSSANO 8th - BOCCUZZI L to cf. AMORE to p. LUBERES to lf. GHIGLIA M walked. GHIGLIA M stole second. PANERO G flied out to p. CONTARDO flied out to cf. BERGESE grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

OLD KINGS CASTELLAMO 9th - PROVERO struck out looking. AMORE grounded out to 1b unassisted. FRANZONE hit by pitch. FRANZONE advanced to second on a passed ball. LUBERES struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

B.C. FOSSANO 9th - GAI hit by pitch. LANZA pinch hit for MARZIALE. LANZA grounded out to p, SAC; GAI advanced to second. GAI advanced to third on a wild pitch. FORTE L singled to pitcher, bunt, RBI; GAI scored. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


B.C. FOSSANO 9, OLD KINGS CASTELLAMO 8 (Msy 13, 2018 at Fossano (CN))
----------------------------------------------------------------------
OLD KINGS CASTELLAMO 130 001 030  -  8  7  3
B.C. FOSSANO........ 011 300 301  -  9 11  2
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: OLD KINGS CASTELLAMO - SALTO Fabrizio; BOCCUZZI Lorenzo(5); AMORE Gabriele(8) and
COPPOLINO Giuseppe; GIACOMO ROSA Erik. B.C. FOSSANO - BONGIOANNI Sacha; PANERO Gabriele(6) and
FORTE Lorenzo.
Win-PANERO Gabriele  Loss-AMORE Gabriele  T-4:00  A-45
Weather: Cloudy
Game notes:
Scorer - OLIVERO Sabrina

BONGIOANNI faced 2 batters in the 6th.
Comitato Nazionale Classificatori