Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

JFK MONDOVI' BAS. vs BROTHERS BSC (May 27, 2018)

 
Composite Box Score
 

Serie C Baseball - ZONA 1 2018
JFK MONDOVI' BAS. at BROTHERS BSC - Composite Box Score
May 27, 2018 at Mondovi' (CN) (Comunale)

JFK MONDOVI' BAS.   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
PAGLIANO cf 
FERRERO 3b/c 
TEALDI M lf/rf 
BELLA rf 
COSTAMAGNA F 1b 
ZEZA ph 
GIANOGLIO P p/lf 
GIANOGLIO L ss 
CAFFARO 2b/3b 
NASO rf 
POSTIGLIONI p 
SELO p 
TRONA c/2b 
Totals   26  18 

BROTHERS BSC   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
GARZIANO cf/p 
PIMENTEL 1b/3b 
SUBRIANO c 
GARDELLA 1b 
DE LO SANTOS ss 
SCHIAPPACASS lf 
BARTOLINI 3b/2b 
PASERO rf 
OTTONELLO L rf 
DONATO p/cf 
BENVENUTO p 
CUROTTO 2b/c 
Totals   27  14  21  10 

JFK MONDOVI' BAS.   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
GIANOGLIO Pietro L  1.0 
POSTIGLIONI Elia   3.0  13  16 
SELO William   2.0  13 
 
BROTHERS BSC   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
DONATO Giuseppe   4.0  15  19 
GARZIANO Stefano   0.0 
BENVENUTO Luca W  3.0  10 

Umpires - HP: PERNICE Giuseppe
Start: 15:30 Time: 3:10 Attendance: 40
Weather: Cloudy Game notes: Scorer - DI MARCO Chiara
GARZIANO faced 3 batters in the 5th.

 
Play-by-Play
 

Serie C Baseball - ZONA 1 2018
JFK MONDOVI' BAS. at BROTHERS BSC
May 27, 2018 at Mondovi' (CN) (Comunale)

JFK MONDOVI' BAS. starters: 55/cf PAGLIANO; 15/3b FERRERO; 1/lf TEALDI M; 75/1b COSTAMAGNA F; 24/p GIANOGLIO P; 98/ss GIANOGLIO L; 16/2b CAFFARO; 30/rf NASO; 37/c TRONA;

BROTHERS BSC starters: 17/cf GARZIANO; 34/1b PIMENTEL; 18/c SUBRIANO; 42/ss DE LO SANTOS; 40/lf SCHIAPPACASS; 2/3b BARTOLINI; 59/rf PASERO; 70/p DONATO; 64/2b CUROTTO;

JFK MONDOVI' BAS. 1st - PAGLIANO grounded out to ss. FERRERO singled to right field. FERRERO stole second. TEALDI M flied out to lf. FERRERO advanced to third on a wild pitch. COSTAMAGNA F hit by pitch. COSTAMAGNA F stole second. GIANOGLIO P struck out, out at first c to 1b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

BROTHERS BSC 1st - GARZIANO struck out. PIMENTEL walked. PIMENTEL advanced to second on a wild pitch. SUBRIANO walked. DE LO SANTOS singled to left field; SUBRIANO advanced to second; PIMENTEL advanced to third. SCHIAPPACASS walked, RBI; DE LO SANTOS advanced to second; SUBRIANO advanced to third; PIMENTEL scored. BARTOLINI reached on a fielder's choice; SCHIAPPACASS advanced to second; DE LO SANTOS advanced to third; SUBRIANO out at home p to c. BARTOLINI advanced to second on a wild pitch; SCHIAPPACASS advanced to third on a wild pitch; DE LO SANTOS scored on a wild pitch. PASERO singled to center field, 2 RBI; BARTOLINI scored; SCHIAPPACASS scored. DONATO walked; PASERO advanced to second. DONATO advanced to second on a wild pitch; PASERO advanced to third on a wild pitch. CUROTTO struck out. 4 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

JFK MONDOVI' BAS. 2nd - GIANOGLIO L struck out. CAFFARO reached on a throwing error by ss, advanced to second on the error. CAFFARO advanced to third on a wild pitch. NASO lined out to 2b. CAFFARO scored on a wild pitch, unearned. TRONA walked. PAGLIANO singled to center field; TRONA advanced to second. PAGLIANO stole second; TRONA out at third cf to 3b. 1 run, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

BROTHERS BSC 2nd - TEALDI M to rf. GIANOGLIO P to lf. POSTIGLIONI to p for NASO. GARZIANO walked. GARZIANO stole second. PIMENTEL reached on a throwing error by p, SAC; GARZIANO advanced to third, scored on the error. PIMENTEL stole second. PIMENTEL advanced to third on a wild pitch. SUBRIANO flied out to ss. PIMENTEL scored on a wild pitch, unearned. DE LO SANTOS singled to shortstop, advanced to second on a throwing error by ss. SCHIAPPACASS walked. BARTOLINI reached on a fielder's choice; SCHIAPPACASS out at second ss unassisted; DE LO SANTOS advanced to third. BARTOLINI advanced to second on a wild pitch; DE LO SANTOS scored on a wild pitch, unearned. BARTOLINI advanced to third on a wild pitch. PASERO grounded out to 3b. 3 runs, 1 hit, 2 errors, 1 LOB.

JFK MONDOVI' BAS. 3rd - FERRERO flied out to cf. TEALDI M walked. TEALDI M advanced to second on a wild pitch. COSTAMAGNA F walked. GIANOGLIO P singled to right field; COSTAMAGNA F advanced to second; TEALDI M advanced to third. GIANOGLIO L flied out to cf. CAFFARO flied out to 3b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

BROTHERS BSC 3rd - DONATO flied out to ss. CUROTTO grounded out to 2b. GARZIANO singled to pitcher. GARZIANO stole second, advanced to third on a throwing error by c. PIMENTEL grounded out to 2b. 0 runs, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

JFK MONDOVI' BAS. 4th - POSTIGLIONI doubled to right field, out at third rf to 2b to ss to 3b. TRONA flied out to c. PAGLIANO flied out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

BROTHERS BSC 4th - SUBRIANO grounded out to 2b. DE LO SANTOS reached on a fielding error by ss. DE LO SANTOS stole second. SCHIAPPACASS grounded out to p; DE LO SANTOS advanced to third. BARTOLINI singled to center field, RBI; DE LO SANTOS scored, unearned. PASERO out at first 1b to p. 1 run, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

JFK MONDOVI' BAS. 5th - GARZIANO to p. DONATO to cf. OTTONELLO L to rf for PASERO. FERRERO walked. TEALDI M singled to right field; FERRERO advanced to second. COSTAMAGNA F singled to shortstop, advanced to second on a throwing error by ss; TEALDI M advanced to second, advanced to third on the error; FERRERO advanced to third, scored on the error. GARZIANO to cf. BENVENUTO to p for DONATO. GIANOGLIO P reached on a fielder's choice; COSTAMAGNA F advanced to third; TEALDI M out at home 3b to c. GIANOGLIO L out at first 1b to p, RBI; GIANOGLIO P advanced to second; COSTAMAGNA F scored. GIANOGLIO P stole third. CAFFARO hit by pitch. CAFFARO stole second; GIANOGLIO P stole home. POSTIGLIONI struck out. 3 runs, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

BROTHERS BSC 5th - SELO to p for POSTIGLIONI. BENVENUTO hit by pitch. CUROTTO walked; BENVENUTO advanced to second. CUROTTO advanced to second on a wild pitch; BENVENUTO advanced to third on a wild pitch. GARZIANO reached on a fielder's choice, advanced to second on the error; CUROTTO advanced to third, scored on the error, unearned; BENVENUTO scored on a throwing error by ss, unearned. PIMENTEL lined into double play ss unassisted; GARZIANO out on the play. SUBRIANO flied out to 1b. 2 runs, 0 hits, 1 error, 0 LOB.

JFK MONDOVI' BAS. 6th - PIMENTEL to 3b. GARDELLA to 1b for SUBRIANO. BARTOLINI to 2b. CUROTTO to c. TRONA struck out. PAGLIANO grounded out to 1b unassisted. FERRERO grounded out to p. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

BROTHERS BSC 6th - FERRERO to c. BELLA to rf for TEALDI M. CAFFARO to 3b. TRONA to 2b. DE LO SANTOS grounded out to p. SCHIAPPACASS walked. BARTOLINI hit by pitch; SCHIAPPACASS advanced to second. OTTONELLO L reached on a fielder's choice; BARTOLINI out at second ss unassisted; SCHIAPPACASS advanced to third, scored on a throwing error by ss. BENVENUTO singled to shortstop; OTTONELLO L advanced to second. CUROTTO doubled to center field, RBI; BENVENUTO advanced to third; OTTONELLO L scored. GARZIANO singled to shortstop, advanced to second on a throwing error by ss, RBI; CUROTTO advanced to third, scored on the error, unearned; BENVENUTO scored. PIMENTEL struck out. 4 runs, 3 hits, 2 errors, 1 LOB.

JFK MONDOVI' BAS. 7th - BELLA struck out. ZEZA pinch hit for COSTAMAGNA F. ZEZA struck out. GIANOGLIO P grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

 
Line score
 


BROTHERS BSC 14, JFK MONDOVI' BAS. 4 (May 27, 2018 at Mondovi' (CN))
----------------------------------------------------------------------
JFK MONDOVI' BAS.... 010 030 0 -  4  6  7
BROTHERS BSC........ 430 124 X - 14  8  2
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: JFK MONDOVI' BAS. - GIANOGLIO Pietro; POSTIGLIONI Elia(2); SELO William(5) and
TRONA Francesco; FERRERO Alessandro. BROTHERS BSC - DONATO Giuseppe; GARZIANO Stefano(5);
BENVENUTO Luca(5) and SUBRIANO Massimo; CUROTTO Andrea.
Win-BENVENUTO Luca  Loss-GIANOGLIO Pietro  T-3:10  A-40
Weather: Cloudy
Game notes:
Scorer - DI MARCO Chiara

GARZIANO faced 3 batters in the 5th.
Comitato Nazionale Classificatori