Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

ERBA V.G. JUNIOR R. vs WIP. MONTEFIASCONE (Sep 08, 2019)

 
Composite Box Score
 

Serie B baseball 2019
ERBA V.G. JUNIOR R. 14, WIP. MONTEFIASCONE 1 (Game 2) - Composite Box Score
Sep 08, 2019 at Montefiacone (VT) (Comunale)

ERBA V.G. JUNIOR R.   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
PERAZZINI 2b 
EVANGELISTI ph 
CIANCI E pr/2b 
CANUTI ss 
BABINI 3b 
BERTAGNON c 
GABRIELLI lf 
RUGGERI 1b  12 
BONEMEI rf 
FILIPPINI dh 
ZUCCONI cf 
AIELLO p 
RIDOLFI p 
Totals   38  14  12  12  27  14 

WIP. MONTEFIASCONE   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
VAGLIO 2b/p 
URQUIOLA ss/p 
CEPPARI rf/lf 
SALGADO N. c 
PEREZ C. rf 
PETRILLO 3b 
HERNANDEZ R. lf/cf 
FAVILLA p 
CAPPANNELLA dh/1b 
TESTA 1b 
PASSARELLI rf/lf 
CARLETTI MA cf/2b 
CARLETTI MI p 
Totals   31  27  11 

ERBA V.G. JUNIOR R.   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
AIELLO Tommaso W  5.2  18  21 
RIDOLFI Francesco   3.1  13  16 
 
WIP. MONTEFIASCONE   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
CARLETTI Michele L  5.0  19  24 
VAGLIO Francesco   2.1  10  12 
URQUIOLA Carlos   0.0 
HERNANDEZ R. Eduardo   1.1  11 
FAVILLA Francesco   0.1 

Umpires - HP: MACCIOCCHI Marco 1B: PIZZICONI Valerio
Start: 10:00 Time: 3:05 Attendance: 110
Weather: Cloudy Game notes: Scorers - MERLI Valter, BURLA Angelo, TOSTI Stefano
CARLETTI MI faced 1 batter in the 6th.
URQUIOLA faced 2 batters in the 8th.

 
Play-by-Play
 

Serie B baseball 2019
ERBA V.G. JUNIOR R. 14, WIP. MONTEFIASCONE 1 (Game 2)
Sep 08, 2019 at Montefiacone (VT) (Comunale)

ERBA V.G. JUNIOR R. starters: 22/2b PERAZZINI; 1/ss CANUTI; 16/3b BABINI; 2/c BERTAGNON; 10/lf GABRIELLI; 7/1b RUGGERI; 42/rf BONEMEI; 28/dh FILIPPINI; 27/cf ZUCCONI; 3/p AIELLO;

WIP. MONTEFIASCONE starters: 18/2b VAGLIO; 24/ss URQUIOLA; 16/rf CEPPARI; 38/c SALGADO N.; 23/3b PETRILLO; 32/lf HERNANDEZ R.; 27/dh CAPPANNELLA; 35/1b TESTA; 33/cf CARLETTI MA; 19/p CARLETTI MI;

ERBA V.G. JUNIOR R. 1st - PERAZZINI walked. PERAZZINI advanced to second on a wild pitch. CANUTI grounded out to ss; PERAZZINI advanced to third. BABINI flied out to rf, SF, RBI; PERAZZINI scored. BERTAGNON flied out to lf. 1 run, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

WIP. MONTEFIASCONE 1st - VAGLIO grounded out to ss. URQUIOLA doubled to left field. CEPPARI singled to left field; URQUIOLA advanced to third. SALGADO N. grounded into double play 3b to 2b to 1b; CEPPARI out on the play. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

ERBA V.G. JUNIOR R. 2nd - GABRIELLI popped up to ss. RUGGERI singled through the left side. RUGGERI stole second. BONEMEI popped up to 3b. FILIPPINI doubled to left field, RBI; RUGGERI scored. ZUCCONI grounded out to ss. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

WIP. MONTEFIASCONE 2nd - PETRILLO popped up to 2b. HERNANDEZ R. struck out swinging, out at first c to 1b. CAPPANNELLA fouled out to 1b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ERBA V.G. JUNIOR R. 3rd - PERAZZINI flied out to rf. CANUTI flied out to cf. BABINI walked. BERTAGNON reached on a fielding error by ss; BABINI advanced to second on the error. GABRIELLI flied out to lf. 0 runs, 0 hits, 1 error, 2 LOB.

WIP. MONTEFIASCONE 3rd - TESTA walked. TESTA advanced to second on a balk. CARLETTI MA fouled out to 1b. VAGLIO walked. URQUIOLA walked; VAGLIO advanced to second; TESTA advanced to third. CEPPARI grounded into double play 3b to 1b; URQUIOLA out on the play. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

ERBA V.G. JUNIOR R. 4th - CAPPANNELLA to 1b. CARLETTI MI to p for TESTA. / for CARLETTI MI. RUGGERI grounded out to ss. BONEMEI flied out to rf. FILIPPINI singled through the left side. ZUCCONI singled to right field; FILIPPINI advanced to second. PERAZZINI grounded out to 2b. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

WIP. MONTEFIASCONE 4th - SALGADO N. reached on a dropped fly by cf. PETRILLO struck out swinging. HERNANDEZ R. struck out swinging. CAPPANNELLA grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

ERBA V.G. JUNIOR R. 5th - CANUTI grounded out to 3b. BABINI grounded out to ss. BERTAGNON walked. GABRIELLI grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

WIP. MONTEFIASCONE 5th - CARLETTI MI singled to center field. CARLETTI MI out at second c to ss, caught stealing. CARLETTI MA struck out swinging. VAGLIO struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

ERBA V.G. JUNIOR R. 6th - RUGGERI walked. VAGLIO to p. CEPPARI to lf. HERNANDEZ R. to cf. PASSARELLI to rf for CARLETTI MI. CARLETTI MA to 2b. BONEMEI grounded into double play 3b to 2b to 1b; RUGGERI out on the play. FILIPPINI fouled out to c. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

WIP. MONTEFIASCONE 6th - URQUIOLA grounded out to 2b. CEPPARI grounded out to ss. RIDOLFI to p for AIELLO. SALGADO N. grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ERBA V.G. JUNIOR R. 7th - ZUCCONI flied out to lf. PERAZZINI grounded out to ss. CANUTI grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

WIP. MONTEFIASCONE 7th - PETRILLO walked. HERNANDEZ R. singled to right field; PETRILLO advanced to second. CAPPANNELLA out at first p to 2b, SAC; HERNANDEZ R. advanced to second; PETRILLO advanced to third. PASSARELLI flied out to rf, SF, RBI; HERNANDEZ R. advanced to third; PETRILLO scored. CARLETTI MA flied out to cf. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

ERBA V.G. JUNIOR R. 8th - BABINI walked. BERTAGNON flied out to rf. GABRIELLI singled to center field; BABINI advanced to third. GABRIELLI stole second. RUGGERI intentionally walked. BONEMEI singled to third base, RBI; RUGGERI advanced to second; GABRIELLI advanced to third; BABINI scored. FILIPPINI singled to left field, RBI; BONEMEI advanced to second; RUGGERI advanced to third; GABRIELLI scored. ZUCCONI singled to center field, RBI; FILIPPINI advanced to second; BONEMEI advanced to third; RUGGERI scored. EVANGELISTI pinch hit for PERAZZINI. VAGLIO to 2b. URQUIOLA to p. CARLETTI MA to ss. EVANGELISTI walked, RBI; ZUCCONI advanced to second; FILIPPINI advanced to third; BONEMEI scored. CIANCI E pinch ran for EVANGELISTI. CANUTI walked, RBI; CIANCI E advanced to second; ZUCCONI advanced to third; FILIPPINI scored. URQUIOLA to ss. HERNANDEZ R. to p. CARLETTI MA to cf. BABINI flied out to cf, SF, RBI; CANUTI advanced to second; CIANCI E advanced to third; ZUCCONI scored. BERTAGNON singled to right field, 2 RBI; CANUTI scored; CIANCI E scored. GABRIELLI hit by pitch; BERTAGNON advanced to second. RUGGERI flied out to 2b. 8 runs, 5 hits, 0 errors, 2 LOB.

WIP. MONTEFIASCONE 8th - CIANCI E to 2b. VAGLIO flied out to rf. URQUIOLA grounded out to ss. CEPPARI singled through the left side. SALGADO N. singled through the left side; CEPPARI advanced to second. PETRILLO grounded out to p. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

ERBA V.G. JUNIOR R. 9th - CEPPARI to c. PEREZ C. to rf for SALGADO N.. PASSARELLI to lf. BONEMEI reached on a throwing error by 3b, advanced to second on the error. FILIPPINI singled to left field; BONEMEI advanced to third. ZUCCONI flied out to cf, SF, RBI; BONEMEI scored, unearned. CIANCI E singled to center field; FILIPPINI advanced to second. CANUTI reached on a fielding error by 3b; CIANCI E advanced to second; FILIPPINI advanced to third. BABINI singled to right field, RBI; CANUTI advanced to second, scored on the error, unearned; CIANCI E advanced to third, scored on a throwing error by rf, unearned; FILIPPINI scored, team unearned. BERTAGNON grounded out to 1b unassisted; BABINI advanced to second. FAVILLA to p for HERNANDEZ R.. GABRIELLI walked. RUGGERI hit by pitch; GABRIELLI advanced to second; BABINI advanced to third. BONEMEI struck out swinging. 4 runs, 3 hits, 3 errors, 3 LOB.

WIP. MONTEFIASCONE 9th - FAVILLA singled to right field. CAPPANNELLA reached on a fielder's choice; FAVILLA out at second ss to 2b. PASSARELLI reached on a fielding error by 2b; CAPPANNELLA advanced to second. CARLETTI MA flied out to cf. VAGLIO flied out to ss. 0 runs, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

 
Line score
 


ERBA V.G. JUNIOR R. 14, WIP. MONTEFIASCONE 1 (Sep 08, 2019 at Montefiacone (VT)) (Game 2)
----------------------------------------------------------------------
ERBA V.G. JUNIOR R.. 110 000 084  - 14 12  2
WIP. MONTEFIASCONE.. 000 000 100  -  1  7  4
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: ERBA V.G. JUNIOR R. - AIELLO Tommaso; RIDOLFI Francesco(6) and BERTAGNON Riccardo.
WIP. MONTEFIASCONE - CARLETTI Michele; VAGLIO Francesco(6); URQUIOLA Carlos(8);
HERNANDEZ R. Eduardo(8); FAVILLA Francesco(9) and SALGADO N. Miguel A.; CEPPARI Leonardo.
Win-AIELLO Tommaso  Loss-CARLETTI Michele  T-3:05  A-110
Weather: Cloudy
Game notes:
Scorers - MERLI Valter, BURLA Angelo, TOSTI Stefano

CARLETTI MI faced 1 batter in the 6th.
URQUIOLA faced 2 batters in the 8th.
Comitato Nazionale Classificatori