Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

WIP. MONTEFIASCONE vs ERBA V.G. JUNIOR R. (Sep 14, 2019)

 
Composite Box Score
 

Serie B baseball 2019
ERBA V.G. JUNIOR R. 10, WIP. MONTEFIASCONE 0 (Game 2) - Composite Box Score
Sep 14, 2019 at Rimini (RN) (Comunale)

WIP. MONTEFIASCONE   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
VAGLIO 2b/p 
URQUIOLA ss 
CEPPARI 3b/c 
SALGADO N. c 
PEREZ C. 3b 
GOMEZ C. rf/lf 
HERNANDEZ R. lf/p 
CAPPANNELLA dh/rf 
TESTA 1b 
CARLETTI MA cf/2b 
CARLETTI MI p 
Totals   32  24  14 

ERBA V.G. JUNIOR R.   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
PERAZZINI 2b 
CIANCI E 2b 
CANUTI ss 
BABINI 3b 
BERTAGNON lf 
ZANOTTI lf 
GABRIELLI c  10 
RUGGERI 1b 
FILIPPINI dh 
BAGGIO M ph 
BONEMEI rf 
ZUCCONI cf 
PINI ph/cf 
AIELLO p 
RIDOLFI p 
Totals   36  10  12  27 

WIP. MONTEFIASCONE   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
CARLETTI Michele L  3.1  16  20 
HERNANDEZ R. Eduardo   0.2 
VAGLIO Francesco   4.0  18  21 
 
ERBA V.G. JUNIOR R.   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
AIELLO Tommaso W  5.0  17  22 
RIDOLFI Francesco S  4.0  15  16 

Umpires - HP: BENVENUTI Francesco 1B: SALAZAR Luis Jose
Start: 20:30 Time: 3:10 Attendance: 100
Weather: Clear Game notes: Scorers - GASPARINI Adriano, MAGGIOLI Carolina

 
Play-by-Play
 

Serie B baseball 2019
ERBA V.G. JUNIOR R. 10, WIP. MONTEFIASCONE 0 (Game 2)
Sep 14, 2019 at Rimini (RN) (Comunale)

WIP. MONTEFIASCONE starters: 18/2b VAGLIO; 24/ss URQUIOLA; 16/3b CEPPARI; 38/c SALGADO N.; 29/rf GOMEZ C.; 32/lf HERNANDEZ R.; 27/dh CAPPANNELLA; 35/1b TESTA; 33/cf CARLETTI MA; 19/p CARLETTI MI;

ERBA V.G. JUNIOR R. starters: 22/2b PERAZZINI; 1/ss CANUTI; 16/3b BABINI; 2/lf BERTAGNON; 10/c GABRIELLI; 7/1b RUGGERI; 28/dh FILIPPINI; 42/rf BONEMEI; 27/cf ZUCCONI; 3/p AIELLO;

WIP. MONTEFIASCONE 1st - VAGLIO grounded out to p. URQUIOLA walked. URQUIOLA advanced to second on a wild pitch. CEPPARI popped up to 2b. SALGADO N. fouled out to c. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

ERBA V.G. JUNIOR R. 1st - PERAZZINI grounded out to 3b. CANUTI singled to left field. BABINI singled to second base; CANUTI advanced to second. BABINI advanced to second on a wild pitch; CANUTI advanced to third on a wild pitch. BERTAGNON walked. GABRIELLI singled to third base, RBI; BERTAGNON advanced to second; BABINI advanced to third; CANUTI scored. RUGGERI walked, RBI; GABRIELLI advanced to second; BERTAGNON advanced to third; BABINI scored. FILIPPINI struck out looking. BONEMEI grounded out to 2b. 2 runs, 3 hits, 0 errors, 3 LOB.

WIP. MONTEFIASCONE 2nd - GOMEZ C. flied out to cf. HERNANDEZ R. struck out swinging. CAPPANNELLA flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ERBA V.G. JUNIOR R. 2nd - ZUCCONI grounded out to ss. PERAZZINI struck out swinging, reached first on a wild pitch. CANUTI reached on a throwing error by ss; PERAZZINI advanced to second. BABINI flied into double play lf to 3b; PERAZZINI out on the play. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

WIP. MONTEFIASCONE 3rd - TESTA walked. CARLETTI MA struck out swinging. VAGLIO flied out to 2b. TESTA advanced to second on a wild pitch. URQUIOLA walked. CEPPARI singled up the middle; URQUIOLA advanced to second; TESTA advanced to third. SALGADO N. struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

ERBA V.G. JUNIOR R. 3rd - BERTAGNON flied out to cf. GABRIELLI singled to right field. GABRIELLI stole second, advanced to third on a throwing error by c. RUGGERI flied out to cf, SF, RBI; GABRIELLI scored, unearned. FILIPPINI struck out looking. 1 run, 1 hit, 1 error, 0 LOB.

WIP. MONTEFIASCONE 4th - GOMEZ C. grounded out to 3b. HERNANDEZ R. struck out swinging. CAPPANNELLA flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ERBA V.G. JUNIOR R. 4th - BONEMEI singled to left field. ZUCCONI singled to shortstop; BONEMEI advanced to second. PERAZZINI reached on a fielder's choice; ZUCCONI advanced to second on a fielder's choice; BONEMEI out at third p to 3b. CANUTI walked; PERAZZINI advanced to second; ZUCCONI advanced to third. GOMEZ C. to lf. HERNANDEZ R. to p. CAPPANNELLA to rf. / for CARLETTI MI. BABINI walked, RBI; CANUTI advanced to second; PERAZZINI advanced to third; ZUCCONI scored. BERTAGNON fouled out to lf, SF, RBI; PERAZZINI scored. CANUTI advanced to third on a wild pitch. GABRIELLI singled to center field, RBI; BABINI advanced to second; CANUTI scored. RUGGERI reached on a fielder's choice; GABRIELLI out at second 2b to ss. 3 runs, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

WIP. MONTEFIASCONE 5th - TESTA grounded out to 3b. CARLETTI MA flied out to rf. VAGLIO reached on a fielding error by ss. URQUIOLA walked; VAGLIO advanced to second. CEPPARI walked; URQUIOLA advanced to second; VAGLIO advanced to third. SALGADO N. fouled out to 1b. 0 runs, 0 hits, 1 error, 3 LOB.

ERBA V.G. JUNIOR R. 5th - VAGLIO to p. HERNANDEZ R. to cf. CARLETTI MA to 2b. FILIPPINI grounded out to ss. BONEMEI reached on a throwing error by 1b. BONEMEI stole second. ZUCCONI reached on a throwing error by ss, advanced to second on the error; BONEMEI scored on the error, unearned. PERAZZINI singled to third base; ZUCCONI advanced to third. PERAZZINI out at second c to ss, caught stealing. CANUTI struck out looking. 1 run, 1 hit, 2 errors, 1 LOB.

WIP. MONTEFIASCONE 6th - RIDOLFI to p for AIELLO. GOMEZ C. flied out to cf. HERNANDEZ R. struck out swinging. CAPPANNELLA grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ERBA V.G. JUNIOR R. 6th - BABINI walked. BERTAGNON flied out to rf. BABINI stole second. BABINI advanced to third on a wild pitch. GABRIELLI walked. RUGGERI singled to center field, RBI; GABRIELLI advanced to second; BABINI scored. BAGGIO M pinch hit for FILIPPINI. BAGGIO M reached on a fielder's choice; RUGGERI out at second ss to 2b; GABRIELLI advanced to third. BAGGIO M advanced to second on a wild pitch; GABRIELLI scored on a wild pitch. BONEMEI hit by pitch. ZUCCONI grounded out to ss. 2 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

WIP. MONTEFIASCONE 7th - CIANCI E to 2b for PERAZZINI. TESTA singled to left field. CARLETTI MA fouled out to 1b. VAGLIO flied out to rf. URQUIOLA struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

ERBA V.G. JUNIOR R. 7th - CEPPARI to c. PEREZ C. to 3b for SALGADO N.. CIANCI E grounded out to ss. CANUTI flied out to cf. BABINI grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

WIP. MONTEFIASCONE 8th - ZANOTTI to lf for BERTAGNON. CEPPARI struck out looking. PEREZ C. struck out looking. GOMEZ C. reached on a muffed throw by 1b, assist by ss, advanced to second on the error. HERNANDEZ R. singled to shortstop; GOMEZ C. advanced to third. CAPPANNELLA grounded out to ss. 0 runs, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

ERBA V.G. JUNIOR R. 8th - ZANOTTI grounded out to 3b. GABRIELLI doubled down the rf line. RUGGERI struck out swinging. BAGGIO M singled to shortstop; GABRIELLI advanced to third. BONEMEI singled to center field, RBI; BAGGIO M advanced to third; GABRIELLI scored. PINI pinch hit for ZUCCONI. PINI out at first ss to 2b. 1 run, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

WIP. MONTEFIASCONE 9th - PINI to cf. TESTA grounded out to 3b. CARLETTI MA walked. VAGLIO fouled out to c. URQUIOLA flied out to rf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


ERBA V.G. JUNIOR R. 10, WIP. MONTEFIASCONE 0 (Sep 14, 2019 at Rimini (RN)) (Game 2)
----------------------------------------------------------------------
WIP. MONTEFIASCONE.. 000 000 000  -  0  3  4
ERBA V.G. JUNIOR R.. 201 312 01X  - 10 12  2
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: WIP. MONTEFIASCONE - CARLETTI Michele; HERNANDEZ R. Eduardo(4); VAGLIO Francesco(5)
and SALGADO N. Miguel A.; CEPPARI Leonardo. ERBA V.G. JUNIOR R. - AIELLO Tommaso;
RIDOLFI Francesco(6) and GABRIELLI Andrea.
Win-AIELLO Tommaso  Save-RIDOLFI Francesco  Loss-CARLETTI Michele  T-3:10  A-100
Weather: Clear
Game notes:
Scorers - GASPARINI Adriano, MAGGIOLI Carolina
Comitato Nazionale Classificatori