Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

SENAGO MILANO UNITED vs BERGAMO B.S. (May 26, 2019)

 
Composite Box Score
 

Serie C Baseball Zona 1 - 2019
BERGAMO B.S. 10 (1-3), SENAGO MILANO UNITED 9 (0-5) - Composite Box Score
May 26, 2019 at Bergamo (BG) (S. Ghia)

SENAGO MILANO UNITED  ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
BRESCIA ss 
BELLANDI lf/cf 
TAVIAN P cf/p 
MINARI p 
LATTANZIO lf 
PADELLA c  13 
GAGLIOTTI 3b 
POLENTES 2b/rf 
FANELLI 1b 
PALTANIN 1b 
HAIDER rf/lf 
MARZULLO p/2b 
Totals   30  11  10  24  10 

BERGAMO B.S.   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
PEREZ MUNOZ ss 
GIBSON c  13 
GIACHINO 2b/lf 
COLOMBI 3b/p 
LESI cf 
DALL'AGNESE 1b 
CARNEVALE p/2b 
MIONE rf 
BETTINELLI lf 
LUSSANA p 
AMADEI lf 
Totals   34  10  20  15  27  10 

SENAGO MILANO UNITED  ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
MARZULLO Stefano   5.0  11  22  23 
TAVIAN Paolo   1.0 
MINARI Samuele   0.2 
HAIDER Matlob L  1.1 
 
BERGAMO B.S.   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
CARNEVALE Simone   4.0  10  17 
LUSSANA Andrea   0.2 
GIACHINO Marco   2.0  15 
COLOMBI Giorgio W  2.1 

Umpires - HP: VALERIO Giovanni 1B: IACONO Sebastiano
Start: 15:00 Time: 4:10 Attendance: 10
Weather: Cloudy Game notes: Scorer - WALLNOFER Lucia
TAVIAN P faced 2 batters in the 7th.

 
Play-by-Play
 

Serie C Baseball Zona 1 - 2019
BERGAMO B.S. 10 (1-3), SENAGO MILANO UNITED 9 (0-5)
May 26, 2019 at Bergamo (BG) (S. Ghia)

SENAGO MILANO UNITED starters: 68/ss BRESCIA; 95/lf BELLANDI; 38/cf TAVIAN P; 7/c PADELLA; 98/3b GAGLIOTTI; 27/2b POLENTES; 3/1b FANELLI; 13/rf HAIDER; 47/p MARZULLO;

BERGAMO B.S. starters: 65/ss PEREZ MUNOZ; 34/c GIBSON; 54/2b GIACHINO; 19/3b COLOMBI; 3/cf LESI; 17/1b DALL'AGNESE; 15/p CARNEVALE; 43/rf MIONE; 44/lf BETTINELLI;

SENAGO MILANO UNITED 1st - BRESCIA walked. BRESCIA out at second c to ss, caught stealing. BELLANDI struck out swinging. TAVIAN P struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

BERGAMO B.S. 1st - PEREZ MUNOZ struck out swinging. GIBSON flied out to cf. GIACHINO singled to shortstop. GIACHINO stole second. COLOMBI struck out looking. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

SENAGO MILANO UNITED 2nd - PADELLA hit by pitch. GAGLIOTTI reached on a fielder's choice; PADELLA out at second ss to 2b. POLENTES walked; GAGLIOTTI advanced to second. FANELLI flied out to 1b; POLENTES advanced to second on a throwing error by 1b; GAGLIOTTI advanced to third on the error. HAIDER grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 1 error, 2 LOB.

BERGAMO B.S. 2nd - LESI grounded out to 1b unassisted. DALL'AGNESE grounded out to ss. CARNEVALE singled through the right side. CARNEVALE stole second. CARNEVALE stole third, scored on a wild pitch. MIONE struck out swinging. 1 run, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

SENAGO MILANO UNITED 3rd - MARZULLO struck out swinging. BRESCIA walked. BELLANDI fouled out to 1b. TAVIAN P struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

BERGAMO B.S. 3rd - BETTINELLI reached on a fielding error by 3b, advanced to second on the error. PEREZ MUNOZ flied out to ss. GIBSON doubled to center field, RBI; BETTINELLI scored, unearned. GIBSON out at third p to 3b to ss to 2b to 3b, caught stealing. GIACHINO struck out swinging, reached first on a passed ball. GIACHINO stole second. COLOMBI struck out looking. 1 run, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

SENAGO MILANO UNITED 4th - PADELLA hit by pitch. GAGLIOTTI reached on a fielder's choice; PADELLA out at second 2b to ss. POLENTES hit by pitch; GAGLIOTTI advanced to second. FANELLI grounded out to p, SAC; POLENTES advanced to second; GAGLIOTTI advanced to third. HAIDER struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

BERGAMO B.S. 4th - LESI grounded out to 1b unassisted. DALL'AGNESE struck out swinging. CARNEVALE reached on a fielding error by c. CARNEVALE stole second. MIONE struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

SENAGO MILANO UNITED 5th - GIACHINO to lf. CARNEVALE to 2b. LUSSANA to p for BETTINELLI. MARZULLO fouled out to c. BRESCIA hit by pitch. BRESCIA advanced to second on a muffed throw by 1b, failed pickoff attempt. BELLANDI struck out swinging. TAVIAN P doubled to left field, RBI; BRESCIA scored. PADELLA singled to pitcher; TAVIAN P advanced to third. GAGLIOTTI walked; PADELLA advanced to second. POLENTES singled to left field, 2 RBI; GAGLIOTTI advanced to second; PADELLA scored; TAVIAN P scored. POLENTES stole second; GAGLIOTTI stole third. FANELLI walked. GIACHINO to p. AMADEI to lf for LUSSANA. HAIDER reached on a fielder's choice; FANELLI advanced to second; POLENTES out at third 3b unassisted. 3 runs, 3 hits, 1 error, 3 LOB.

BERGAMO B.S. 5th - AMADEI struck out looking. PEREZ MUNOZ struck out swinging. GIBSON singled to left field. GIBSON stole second. GIACHINO struck out swinging, reached first on a passed ball. GIACHINO stole second; GIBSON stole third. COLOMBI hit by pitch. LESI struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

SENAGO MILANO UNITED 6th - MARZULLO walked. BRESCIA struck out looking. MARZULLO stole second. BELLANDI walked. TAVIAN P fouled out to c. PADELLA doubled to center field, RBI; BELLANDI advanced to third; MARZULLO scored. GAGLIOTTI struck out looking. 1 run, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

BERGAMO B.S. 6th - BELLANDI to cf. TAVIAN P to p. POLENTES to rf. HAIDER to lf. MARZULLO to 2b. DALL'AGNESE walked. CARNEVALE walked; DALL'AGNESE advanced to second. DALL'AGNESE out at second p to 3b to 2b to ss, caught stealing. CARNEVALE stole second. MIONE struck out swinging. AMADEI walked. AMADEI stole second; CARNEVALE stole third. PEREZ MUNOZ fouled out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

SENAGO MILANO UNITED 7th - POLENTES singled to shortstop. POLENTES advanced to second on a wild pitch. FANELLI hit by pitch. FANELLI advanced to second on the error; POLENTES scored on a throwing error by p, failed pickoff attempt. HAIDER walked. MARZULLO walked; HAIDER advanced to second; FANELLI advanced to third. FANELLI out at home c to 2b to c, caught stealing. BRESCIA walked; MARZULLO advanced to second; HAIDER advanced to third. BELLANDI struck out swinging. TAVIAN P hit by pitch, RBI; BRESCIA advanced to second; MARZULLO advanced to third; HAIDER scored. PADELLA reached on a fielding error by 1b, advanced to third on the error; TAVIAN P scored on the error, unearned; BRESCIA scored on the error, unearned; MARZULLO scored on the error, unearned. GIACHINO to 3b. COLOMBI to p. GAGLIOTTI grounded out to 3b. 5 runs, 1 hit, 2 errors, 1 LOB.

BERGAMO B.S. 7th - PALTANIN to 1b for FANELLI. GIBSON walked. GIBSON stole second. GIACHINO reached on a throwing error by ss, advanced to third on the error; GIBSON advanced to third, scored on the error. MINARI to p for TAVIAN P. COLOMBI walked. COLOMBI stole second. LESI struck out swinging. GIACHINO scored on a wild pitch, unearned. COLOMBI stole third. DALL'AGNESE walked. DALL'AGNESE stole second. DALL'AGNESE advanced to third on a passed ball; COLOMBI scored on a passed ball, unearned. CARNEVALE reached on a throwing error by 3b, advanced to second on the error; DALL'AGNESE scored on the error, unearned. CARNEVALE stole third. MIONE walked. MIONE stole second. CARNEVALE scored on a passed ball, unearned. AMADEI struck out swinging. PEREZ MUNOZ singled to shortstop; MIONE advanced to third. LATTANZIO to lf for MINARI. HAIDER to p. MIONE scored on a passed ball, unearned. GIBSON flied out to 3b. 6 runs, 1 hit, 2 errors, 1 LOB.

SENAGO MILANO UNITED 8th - POLENTES grounded out to ss. PALTANIN flied out to 3b. HAIDER flied out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

BERGAMO B.S. 8th - GIACHINO walked. GIACHINO stole second. COLOMBI doubled to left field, RBI; GIACHINO scored. COLOMBI stole third. LESI doubled to left center, RBI; COLOMBI scored. LESI out at third c to 3b, caught stealing. DALL'AGNESE walked. DALL'AGNESE stole second. CARNEVALE grounded out to ss. MIONE struck out looking. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

SENAGO MILANO UNITED 9th - MARZULLO walked. BRESCIA out at first 1b to 2b; MARZULLO advanced to second. BELLANDI flied out to cf. MARZULLO stole third. LATTANZIO struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


BERGAMO B.S. 10, SENAGO MILANO UNITED 9 (May 26, 2019 at Bergamo (BG))
----------------------------------------------------------------------
SENAGO MILANO UNITED 000 031 500  -  9  5  4      (0-5)
BERGAMO B.S......... 011 000 62X  - 10  7  4      (1-3)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: SENAGO MILANO UNITED - MARZULLO Stefano; TAVIAN Paolo(6); MINARI Samuele(7);
HAIDER Matlob(7) and PADELLA Andrea. BERGAMO B.S. - CARNEVALE Simone; LUSSANA Andrea(5);
GIACHINO Marco(5); COLOMBI Giorgio(7) and GIBSON Kevin Bryan.
Win-COLOMBI Giorgio  Loss-HAIDER Matlob  T-4:10  A-10
Weather: Cloudy
Game notes:
Scorer - WALLNOFER Lucia

TAVIAN P faced 2 batters in the 7th.
Comitato Nazionale Classificatori