Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

ZIRAT FOSSANO vs ASD CODOGNO B67 (Jul 19, 2020)

 
Composite Box Score
 

Serie B baseball 2020
ASD CODOGNO B67 22, ZIRAT FOSSANO 19 - Composite Box Score
Jul 19, 2020 at Codogno (LO) (C0munale)

ZIRAT FOSSANO   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
GHIGLIA MC 2b 
SANDRONE J. ss 
GHIGLIA MT 3b 
FORTE S c 
PANERO rf/1b 
FRANCESCHI L 1b/p 
BERGESE p/rf 
MARZIALE lf 
FORTE L cf 
Totals   48  19  20  15  10  12  24  19 

ASD CODOGNO B67   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
LOCATELLI 2b 
NANI ss/p 
CORIO c/p 
BONVINI dh 
SPEZIALI M 1b/p 
RAIMONDI cf 
ALBERI lf 
BORIOTTI A. 3b/c 
DOLFINI A rf 
SEVERINO F. p/ss 
Totals   39  22  18  13  10  27 

ZIRAT FOSSANO   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BERGESE Matteo   3.1  11  16  11  21  29 
FRANCESCHINI Luca L  3.2  15  22 
PANERO Gabriele   1.0 
 
ASD CODOGNO B67   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
SEVERINO F. Braian A   3.2  18  24 
NANI Tommaso   0.2 
SPEZIALI Marco   0.2  10 
CORIO Giuseppe W  4.0  18  18 

Umpires - HP: VIMERCATI Daniele C 1B: CRESCENZI Emilio
Start: 11:00 Time: 4:35 Attendance:
Weather: Sunny Game notes: Scorers - SARZANA Francesco, ZIBRA Francesco
SPEZIALI M faced 6 batters in the 6th.

 
Play-by-Play
 

Serie B baseball 2020
ASD CODOGNO B67 22, ZIRAT FOSSANO 19
Jul 19, 2020 at Codogno (LO) (C0munale)

ZIRAT FOSSANO starters: 21/2b GHIGLIA MC; 11/ss SANDRONE J.; 14/3b GHIGLIA MT; 10/c FORTE S; 58/rf PANERO; 50/1b FRANCESCHI L; 55/p BERGESE; 7/lf MARZIALE; 20/cf FORTE L;

ASD CODOGNO B67 starters: 6/2b LOCATELLI; 53/ss NANI; 30/c CORIO; 34/dh BONVINI; 29/1b SPEZIALI M; 42/cf RAIMONDI; 25/lf ALBERI; 52/3b BORIOTTI A.; 23/rf DOLFINI A; 28/p SEVERINO F.;

ZIRAT FOSSANO 1st - GHIGLIA MC struck out swinging. SANDRONE J. reached on a dropped fly by cf, advanced to second on the error. SANDRONE J. advanced to third on a passed ball. GHIGLIA MT walked. GHIGLIA MT stole second. FORTE S singled to left field, advanced to third on the throw, RBI; GHIGLIA MT advanced to third, scored on a throwing error by lf; SANDRONE J. scored, unearned. FORTE S scored on a balk, unearned. PANERO struck out swinging. FRANCESCHI L singled to right center. BERGESE walked; FRANCESCHI L advanced to second. MARZIALE grounded out to p. 3 runs, 2 hits, 2 errors, 2 LOB.

ASD CODOGNO B67 1st - LOCATELLI hit by pitch. LOCATELLI advanced to second on a balk. NANI struck out swinging. CORIO homered to left field, 2 RBI; LOCATELLI scored. BONVINI walked. BONVINI out at second c to 2b, caught stealing. SPEZIALI M struck out swinging. 2 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

ZIRAT FOSSANO 2nd - FORTE L struck out swinging. GHIGLIA MC grounded out to p, bunt. SANDRONE J. singled to left center. GHIGLIA MT walked; SANDRONE J. advanced to second. FORTE S flied out to cf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

ASD CODOGNO B67 2nd - RAIMONDI singled to center field. ALBERI singled through the left side; RAIMONDI advanced to second. BORIOTTI A. singled to pitcher, bunt; ALBERI advanced to second; RAIMONDI advanced to third. DOLFINI A singled through the right side, 2 RBI; BORIOTTI A. advanced to third; ALBERI scored; RAIMONDI scored. DOLFINI A stole second. LOCATELLI singled through the left side, RBI; DOLFINI A advanced to third; BORIOTTI A. scored. LOCATELLI stole second. NANI struck out looking. CORIO walked. BONVINI reached on a fielder's choice, advanced to second on the error; CORIO advanced to second on a fielder's choice, advanced to third on the error; LOCATELLI advanced to third on a fielder's choice, scored on the error, unearned; DOLFINI A scored on a muffed throw by c, assist by 1b, unearned. SPEZIALI M struck out swinging. RAIMONDI grounded out to 3b. 5 runs, 5 hits, 1 error, 2 LOB.

ZIRAT FOSSANO 3rd - PANERO singled to right field. FRANCESCHI L popped up to 1b. BERGESE hit by pitch; PANERO advanced to second. MARZIALE struck out swinging. FORTE L struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

ASD CODOGNO B67 3rd - ALBERI hit by pitch. BORIOTTI A. grounded out to p; ALBERI advanced to second. DOLFINI A walked. LOCATELLI singled to right center, RBI; DOLFINI A advanced to second; ALBERI scored. NANI singled to center field, out at second cf to 1b to 2b, RBI; LOCATELLI advanced to third; DOLFINI A scored. CORIO walked. BONVINI singled to pitcher, RBI; CORIO advanced to second; LOCATELLI scored. BONVINI advanced to second on a passed ball; CORIO advanced to third on a passed ball. SPEZIALI M reached on a muffed throw by 1b, assist by 2b; BONVINI advanced to third, scored on the error, unearned; CORIO scored, unearned. RAIMONDI out at first 2b to ss. 5 runs, 3 hits, 1 error, 1 LOB.

ZIRAT FOSSANO 4th - GHIGLIA MC struck out looking. SANDRONE J. tripled to right field. GHIGLIA MT singled to center field, RBI; SANDRONE J. scored. FORTE S walked; GHIGLIA MT advanced to second. PANERO struck out swinging. FRANCESCHI L walked; FORTE S advanced to second; GHIGLIA MT advanced to third. NANI to p. SEVERINO F. to ss for BONVINI. / for SEVERINO F.. BERGESE singled to center field, 2 RBI; FRANCESCHI L advanced to second; FORTE S scored; GHIGLIA MT scored. MARZIALE struck out swinging. 3 runs, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

ASD CODOGNO B67 4th - ALBERI singled to right field. ALBERI stole second. ALBERI advanced to third on a wild pitch. BORIOTTI A. walked. BORIOTTI A. stole second; ALBERI stole home. DOLFINI A singled to left center, advanced to second on the throw; BORIOTTI A. advanced to third. LOCATELLI grounded out to 3b. DOLFINI A advanced to third on a passed ball; BORIOTTI A. scored on a passed ball. NANI walked. PANERO to 1b. FRANCESCHI L to p. BERGESE to rf. DOLFINI A scored on a wild pitch. CORIO singled to center field; NANI advanced to second. SEVERINO F. reached on a muffed throw by 1b, assist by 2b, (GIDP); CORIO out at second ss to 2b; NANI advanced to third, scored on the error, unearned. SPEZIALI M grounded out to 3b. 4 runs, 3 hits, 1 error, 1 LOB.

ZIRAT FOSSANO 5th - FORTE L singled up the middle. GHIGLIA MC walked; FORTE L advanced to second. SANDRONE J. walked; GHIGLIA MC advanced to second; FORTE L advanced to third. GHIGLIA MT tripled to left field, 3 RBI; SANDRONE J. scored; GHIGLIA MC scored; FORTE L scored. FORTE S flied out to cf, SF, RBI; GHIGLIA MT scored. PANERO tripled to right center. NANI to ss. SEVERINO F. to 1b. SPEZIALI M to p. FRANCESCHI L doubled to left field, RBI; PANERO scored. BERGESE grounded out to 2b; FRANCESCHI L advanced to third. MARZIALE walked. FORTE L struck out swinging. 5 runs, 4 hits, 0 errors, 2 LOB.

ASD CODOGNO B67 5th - RAIMONDI struck out swinging. ALBERI reached on a throwing error by 3b, advanced to second on the error. ::: on the same play :::. ALBERI advanced to third on a throwing error by 1b. BORIOTTI A. flied out to cf, SF, RBI; ALBERI scored, unearned. DOLFINI A walked. DOLFINI A advanced to second on a throwing error by p, picked off. LOCATELLI grounded out to ss. 1 run, 0 hits, 3 errors, 1 LOB.

ZIRAT FOSSANO 6th - GHIGLIA MC singled to shortstop. GHIGLIA MC stole second. SANDRONE J. singled through the left side, RBI; GHIGLIA MC scored. GHIGLIA MT doubled to center field; SANDRONE J. advanced to third. FORTE S singled through the left side, advanced to second on the throw, 2 RBI; GHIGLIA MT scored; SANDRONE J. scored. PANERO intentionally walked. FRANCESCHI L walked; PANERO advanced to second; FORTE S advanced to third. CORIO to p. SEVERINO F. to 3b. SPEZIALI M to 1b. BORIOTTI A. to c. FRANCESCHI L advanced to second on a wild pitch; PANERO advanced to third on a wild pitch; FORTE S scored on a wild pitch. BERGESE struck out looking. MARZIALE grounded out to p, RBI; FRANCESCHI L advanced to third; PANERO scored. FORTE L reached on a dropped fly by c; FRANCESCHI L scored on the error, unearned. FORTE L stole second. GHIGLIA MC singled to center field, RBI; FORTE L scored, unearned. GHIGLIA MC advanced to second on a throwing error by p, failed pickoff attempt, advanced to third on the error. SANDRONE J. singled to center field, RBI; GHIGLIA MC scored, unearned. GHIGLIA MT flied out to 2b. 8 runs, 6 hits, 2 errors, 1 LOB.

ASD CODOGNO B67 6th - NANI singled to left field. CORIO walked; NANI advanced to second. SEVERINO F. grounded out to p, SAC; CORIO advanced to second; NANI advanced to third. SPEZIALI M singled up the middle, 2 RBI; CORIO scored; NANI scored. RAIMONDI reached on a fielder's choice; SPEZIALI M out at second 3b to 2b. ALBERI walked; RAIMONDI advanced to second. ALBERI stole second; RAIMONDI stole third. BORIOTTI A. struck out swinging. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

ZIRAT FOSSANO 7th - FORTE S doubled down the lf line. PANERO flied out to ss. FRANCESCHI L flied out to cf. BERGESE singled up the middle; FORTE S advanced to third. MARZIALE struck out swinging. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

ASD CODOGNO B67 7th - DOLFINI A singled to left center. LOCATELLI grounded out to p, SAC; DOLFINI A advanced to second. NANI singled to right center, out at first cf to 1b, RBI; DOLFINI A scored. CORIO walked. CORIO stole second. SEVERINO F. reached on a dropped fly by 2b; CORIO scored on the error, unearned. SEVERINO F. advanced to third on a wild pitch. SPEZIALI M singled through the right side, advanced to second on a throwing error by cf, RBI; SEVERINO F. scored, unearned. RAIMONDI grounded out to ss. 3 runs, 3 hits, 2 errors, 1 LOB.

ZIRAT FOSSANO 8th - FORTE L grounded out to 3b. GHIGLIA MC fouled out to 1b. SANDRONE J. flied out to rf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASD CODOGNO B67 8th - PANERO to p. FRANCESCHI L to 1b. ALBERI singled through the left side. BORIOTTI A. grounded out to p, SAC; ALBERI advanced to second. DOLFINI A struck out swinging. LOCATELLI struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

ZIRAT FOSSANO 9th - GHIGLIA MT singled to left field. FORTE S flied out to cf; GHIGLIA MT advanced to second. GHIGLIA MT advanced to third on a fielder's choice. PANERO struck out swinging. FRANCESCHI L grounded out to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

 
Plate appearance breakdown
 

Serie B baseball 2020
ASD CODOGNO B67 22, ZIRAT FOSSANO 19 - Plate Appearance Breakdown
Jul 19, 2020 at Codogno (LO) (C0munale)

batting  plate appearances  vs  vs  rbi  with  adv  with  lead  bases  runner  rnrs  rnrs  2out  gnd  fly 
ZIRAT FOSSANO   tpa  ab  bb  hp  sh  sf  ci  left  right  ops  rnrs  ops  2outs  off%  full  on3rd  adv  lob  rbi  out  out 
GHIGLIA MC 2b  0-0  2-6  1-1  1-1  2-2  1-1  1-3  0-0  0-0 
SANDRONE J. ss  0-0  4-6  2-2  2-2  3-3  2-3  0-0  0-0  0-0 
GHIGLIA MT 3b  0-0  4-5  2-2  3-4  4-5  0-1  1-1  1-1  2-2 
FORTE S c  0-0  3-5  2-3  2-4  5-6  0-1  1-1  0-0  3-3 
PANERO rf/1b  0-0  2-6  0-3  0-3  0-3  0-0  1-1  0-0  0-1 
FRANCESCHI L 1b/p  0-0  2-5  1-3  1-4  3-6  1-2  0-0  0-0  1-1 
BERGESE p/rf  0-0  2-4  2-4  2-4  5-6  2-2  0-0  1-1  0-1 
MARZIALE lf  0-0  0-5  0-5  0-5  1-5  0-3  0-0  0-0  1-1 
FORTE L cf  0-0  1-6  0-3  0-3  1-3  0-3  1-3  0-0  0-0 
Totals......  60  48  20  10  0-0  20-48  10-26  11-30  24-39  6-16  5-9  2-2  7-9  14 

pitching  batters faced                    vs  vs  with  with  lead  gnd  fly    
ZIRAT FOSSANO   bf  ab  bb  hp  sh  sf  ci  2b  3b  hr  wp  bk  kl  left  right  rnrs  2out  off%  out  out  np 
BERGESE  29  21  11  0-0  11-21  9-18  1-5  4-4 
FRANCESCHI L  22  15  0-0  6-15  4-11  1-6  2-3 
PANERO  0-0  1-3  0-2  0-1  1-1 


batting  plate appearances  vs  vs  rbi  with  adv  with  lead  bases  runner  rnrs  rnrs  2out  gnd  fly 
ASD CODOGNO B67   tpa  ab  bb  hp  sh  sf  ci  left  right  ops  rnrs  ops  2outs  off%  full  on3rd  adv  lob  rbi  out  out 
LOCATELLI 2b  2-4  0-1  2-5  2-5  3-6  0-2  1-1  0-0  1-2 
NANI ss/p  1-3  2-2  2-4  2-4  2-4  0-0  1-1  0-0  0-1 
CORIO c/p  1-1  1-1  1-1  2-2  3-3  0-0  0-0  0-0  0-0 
BONVINI dh  1-2  0-0  1-2  1-2  2-2  1-1  0-0  0-1  0-1 
SPEZIALI M 1b/p  0-3  2-3  2-4  2-5  3-5  1-4  0-0  0-0  1-2 
RAIMONDI cf  1-3  0-3  0-2  0-4  0-4  0-3  1-2  0-0  0-0 
ALBERI lf  3-3  0-1  0-0  1-1  2-2  0-0  3-3  0-0  0-0 
BORIOTTI A. 3b/c  1-2  0-1  1-2  1-3  4-5  0-1  0-0  0-0  1-1 
DOLFINI A rf  2-3  1-1  2-3  2-3  2-3  0-0  1-1  1-1  1-1 
SEVERINO F. p/ss  0-0  0-2  0-2  0-2  3-3  0-1  0-0  0-0  0-0 
Totals......  55  39  18  10  12-24  6-15  11-25  13-31  24-37  2-12  7-8  1-2  4-8  11 

pitching  batters faced                    vs  vs  with  with  lead  gnd  fly    
ASD CODOGNO B67   bf  ab  bb  hp  sh  sf  ci  2b  3b  hr  wp  bk  kl  left  right  rnrs  2out  off%  out  out  np 
SEVERINO F.  24  18  3-6  3-12  2-8  2-5  1-4 
NANI  2-2  2-3  2-3  1-2  1-1 
SPEZIALI M  10  1-2  4-5  4-6  0-1  1-1 
CORIO  18  18  2-6  3-12  3-13  3-8  2-3 

 
Line score
 


ASD CODOGNO B67 22, ZIRAT FOSSANO 19 (Jul 19, 2020 at Codogno (LO))
----------------------------------------------------------------------
ZIRAT FOSSANO....... 300 358 000  - 19 20  8
ASD CODOGNO B67..... 255 412 30X  - 22 18  4
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: ZIRAT FOSSANO - BERGESE Matteo; FRANCESCHINI Luca(4); PANERO Gabriele(8) and
FORTE Simone. ASD CODOGNO B67 - SEVERINO F. Braian A; NANI Tommaso(4); SPEZIALI Marco(5);
CORIO Giuseppe(6) and CORIO Giuseppe; BORIOTTI Andrea.
Win-CORIO Giuseppe  Loss-FRANCESCHINI Luca  T-4:35  A-0
HR COD - CORIO Giuseppe.
Weather: Sunny
Game notes:
Scorers - SARZANA Francesco, ZIBRA Francesco

SPEZIALI M faced 6 batters in the 6th.
CEB 2011