Saronno vs Toro Ass. Nettuno (Jul 05, 1998)

 
Box Score
 

Serie A Softball 1998
Saronno at Toro Ass. Nettuno (Game 1)
Jul 05, 1998 at Nettuno (Loricina)

Saronno 9 (12-13)

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob  avg 
Casati Stefania 2b  .167 
Armelloni Laura 3b  .360 
Barbieri Francesca ss  .347 
Bianchi Monica lf  .203 
Wang Hongxin c 
Zhang WeiHong dp  .212 
Mascheroni Elga cf  .246 
Pinciroli Paola rf  .050 
DiFabrizio Monica 1b/p  .145 
Varetto Elisabetta p/1b  .091 
Totals  32  11  18  14  11   
  

Toro Ass. Nettuno 13 (8-19)

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob  avg 
Garofalo Carla rf/3b  .326 
DiGiacomo Cristiana cf  .348 
Maggiori Francesca ss  .375 
Fabrizi Sabrina 1b  .289 
  Fabrizi Daniela pr 
Tomassetti Alessandr c  .235 
Cerchia Cadia lf  .288 
Mancini Susanna 3b/p  .222 
Mancini Anna p/rf  .062 
Cardinali Monia 2b  .138 
  Rubano MariaLuisa ph  .368 
Totals  32  13  15  21   

Score by Innings                  R  H  E
-----------------------------------------
Saronno............. 302 220 0 -  9 11  3
Toro Ass. Nettuno... 511 060 X - 13 15  3
-----------------------------------------
E - Casati Stefa(5); Armelloni La(11); Barbieri Fra(8); Maggiori Fra(6); Cerchia Cadi 2(5). DP - Saronno 1. LOB - Saronno 11; Nettuno 7. 2B - Barbieri Fra(4); ZhangWeiHong(5). 3B - Garofalo Car(2). HBP - Casati Stefa; DiGiacomo Cr; Fabrizi Sabr. SH - Casati Stefa(4); Mancini Anna(3). SB - Maggiori Fra(3).

Saronno   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go  era 
Varetto Elisabetta L,5-7  5.0  14  13  11  28  34  10  2.41 
DiFabrizio Monica   1.0  4.20 
  
Toro Ass. Nettuno   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go  era 
Mancini Anna   0.1  5.36 
Mancini Susanna W,5-5  6.2  27  35  11  2.98 

Win - Mancini Susa (5-5). Loss - Varetto Elis (5-7). Save - None. WP - Varetto Elis 4(13); Mancini Susa 3(15); Mancini Anna 2(22). HBP - by Mancini Susa (Casati Stefa); by Varetto Elis (Fabrizi Sabr); by Varetto Elis (DiGiacomo Cr). PB - Wang Hongxin. Inherited runners/scored: Mancini Susa 2/0.

Umpires - HP: Campagna Paolo 1B: Capitoni Fabio
Start: 10.00 Time: 2.30
Scorers: Faraone Osvaldo, Serretiello Massimo

 
Play-by-Play
 

Serie A Softball 1998
Saronno at Toro Ass. Nettuno (Game 1)
Jul 05, 1998 at Nettuno (Loricina)

Saronno starters: 6/2b Casati Stefa; 8/3b Armelloni La; 4/ss Barbieri Fra; 12/lf Bianchi Moni; 33/c Wang Hongxin; 1/dp ZhangWeiHong; 21/cf Mascheroni E; 9/rf Pinciroli Pa; 7/1b DiFabrizio M; 3/p Varetto Elis;

Toro Ass. Nettuno starters: 8/rf Garofalo Car; 33/cf DiGiacomo Cr; 25/ss Maggiori Fra; 9/1b Fabrizi Sabr; 27/c Tomassetti A; 2/lf Cerchia Cadi; 16/3b Mancini Susa; 15/p Mancini Anna; 32/2b Cardinali Mo;

Saronno 1st - Casati Stefa walked. Casati Stefa advanced to second on a wild pitch. Armelloni La flied out to ss. Barbieri Fra doubled to right center, RBI; Casati Stefa scored. Barbieri Fra advanced to third on a wild pitch. Bianchi Moni singled to right field, RBI; Barbieri Fra scored. Wang Hongxin singled to center field; Bianchi Moni advanced to second. ZhangWeiHong singled to center field, RBI; Wang Hongxin advanced to second; Bianchi Moni scored. Garofalo Car to 3b. Mancini Susa to p. Mancini Anna to rf. Mascheroni E infield fly to ss. Pinciroli Pa reached on a fielder's choice; ZhangWeiHong advanced to second; Wang Hongxin out at third 3b unassisted. 3 runs, 4 hits, 0 errors, 2 LOB.

Toro Ass. Nettuno 1st - Garofalo Car grounded out to ss. DiGiacomo Cr walked. Maggiori Fra singled to center field; DiGiacomo Cr advanced to second. Fabrizi Sabr singled to center field, RBI; Maggiori Fra advanced to second; DiGiacomo Cr scored. Tomassetti A singled to second base; Fabrizi Sabr advanced to second; Maggiori Fra advanced to third. Cerchia Cadi singled to left field, advanced to second on the throw, 2 RBI; Tomassetti A advanced to third; Fabrizi Sabr scored; Maggiori Fra scored. Mancini Susa reached on a fielder's choice, advanced to second on an error by ss; Cerchia Cadi advanced to third, scored on the error; Tomassetti A out at home 2b to c. Mancini Anna singled to right field, RBI; Mancini Susa scored, unearned. Cardinali Mo grounded out to p. 5 runs, 5 hits, 1 error, 1 LOB.

Saronno 2nd - DiFabrizio M grounded out to ss. Casati Stefa hit by pitch. Casati Stefa advanced to second on a wild pitch, out at third c to 3b. Armelloni La grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Toro Ass. Nettuno 2nd - Garofalo Car walked. DiGiacomo Cr reached on a fielder's choice, advanced to third on the error; Garofalo Car scored on a muffed throw by 2b, assist by 3b, unearned. Maggiori Fra fouled out to 3b. Fabrizi Sabr hit by pitch. Fabrizi Dani pinch ran for Fabrizi Sabr. Tomassetti A grounded into double play ss to 2b to 1b; Fabrizi Dani out on the play. 1 run, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

Saronno 3rd - Fabrizi Sabr to 1b for Fabrizi Dani. Barbieri Fra flied out to cf. Bianchi Moni flied out to cf. Wang Hongxin walked. ZhangWeiHong doubled to left center, RBI; Wang Hongxin scored. Mascheroni E singled to center field, RBI; ZhangWeiHong scored. Pinciroli Pa flied out to p. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

Toro Ass. Nettuno 3rd - Cerchia Cadi singled to shortstop. Mancini Susa singled to shortstop; Cerchia Cadi advanced to second. Mancini Anna flied out to cf. Mancini Susa advanced to second on a wild pitch; Cerchia Cadi advanced to third on a wild pitch. Cardinali Mo grounded out to 3b, RBI; Mancini Susa advanced to third; Cerchia Cadi scored. Garofalo Car grounded out to 3b. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

Saronno 4th - DiFabrizio M walked. Casati Stefa out at first c to 2b, SAC; DiFabrizio M advanced to second. Armelloni La singled to left field, advanced to second on an error by lf, RBI; DiFabrizio M scored. Barbieri Fra flied out to cf. Bianchi Moni singled to left field, advanced to second on the throw, RBI; Armelloni La scored. Wang Hongxin walked. ZhangWeiHong intentionally walked; Wang Hongxin advanced to second; Bianchi Moni advanced to third. Mascheroni E struck out. 2 runs, 2 hits, 1 error, 3 LOB.

Toro Ass. Nettuno 4th - DiGiacomo Cr flied out to lf. Maggiori Fra singled to center field. Fabrizi Sabr struck out. Tomassetti A grounded out to p. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Saronno 5th - Pinciroli Pa grounded out to 2b. DiFabrizio M singled through the left side. Casati Stefa reached on a fielder's choice; DiFabrizio M advanced to second on a fielding error by ss. Casati Stefa advanced to second on a wild pitch; DiFabrizio M advanced to third on a wild pitch. Armelloni La walked. Armelloni La advanced to second on a wild pitch; Casati Stefa advanced to third on a wild pitch; DiFabrizio M scored on a wild pitch, unearned. Barbieri Fra singled to left field, advanced to second on the throw, RBI; Armelloni La advanced to third; Casati Stefa scored. Bianchi Moni fouled out to 3b. Wang Hongxin fouled out to 1b. 2 runs, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

Toro Ass. Nettuno 5th - Cerchia Cadi singled to left field. Mancini Susa singled to right field; Cerchia Cadi advanced to second. Mancini Anna out at first 1b to 2b, SAC; Mancini Susa advanced to second; Cerchia Cadi advanced to third. RubanoMariaL pinch hit for Cardinali Mo. Mancini Susa advanced to third on a wild pitch; Cerchia Cadi scored on a wild pitch. Mancini Susa scored on a wild pitch. RubanoMariaL walked. RubanoMariaL advanced to second on a passed ball. Garofalo Car singled to left field; RubanoMariaL advanced to third. DiGiacomo Cr hit by pitch; Garofalo Car advanced to second. DiGiacomo Cr advanced to second on a wild pitch; Garofalo Car advanced to third on a wild pitch; RubanoMariaL scored on a wild pitch. Maggiori Fra singled through the right side, RBI; DiGiacomo Cr advanced to third; Garofalo Car scored. DiGiacomo OB5. Maggiori Fra stole second; DiGiacomo Cr interference, scored on an error by 3b. Fabrizi Sabr grounded out to 3b. Tomassetti A singled to right field, RBI; Maggiori Fra scored. Cerchia Cadi singled to left field; Tomassetti A advanced to second. Mancini Susa reached on a fielder's choice; Cerchia Cadi advanced to second; Tomassetti A out at third ss to 3b. 6 runs, 6 hits, 1 error, 2 LOB.

Saronno 6th - Cardinali Mo to 2b for RubanoMariaL. ZhangWeiHong grounded out to 3b. Mascheroni E reached on a dropped fly by lf, advanced to second on the error. Pinciroli Pa walked. DiFabrizio M reached on a fielder's choice; Pinciroli Pa advanced to second; Mascheroni E out at second 3b to ss. Casati Stefa flied out to lf. 0 runs, 0 hits, 1 error, 2 LOB.

Toro Ass. Nettuno 6th - DiFabrizio M to p. Varetto Elis to 1b. Mancini Anna grounded out to p. Cardinali Mo grounded out to p. Garofalo Car tripled to right center. DiGiacomo Cr flied out to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Saronno 7th - Armelloni La flied out to lf. Barbieri Fra flied out to 2b. Bianchi Moni singled to center field. Wang Hongxin flied out to lf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.