IBL FIBS CNC

Pirelli Milano vs CUS Milano (May 17, 1959)

 
Composite Box Score
 

Serie A1B-1959
Pirelli Milano at CUS Milano - Composite Box Score
May 17, 1959 at Milano (Giuriati)

Pirelli Milano   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
BIANCONI 3b 
STRONG 2b 
CASSINI cf 
GORGAINI L 1b 
VILLA ss 
CONSONNI L p 
FRASCHETTI c 
CHIESA lf 
GORGAINI M rf 
Totals   37  24  12 

CUS Milano   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
CAMERONI c/p 
BALZANI U ss 
CEREA 3b/c 
GANDINI cf 
GOLDSTEIN 1b 
BALZANI A lf 
REDAELLI p/3b 
NOVALI 2b 
PISTOCCHINI rf 
DE GENNARO ph/rf 
Totals   34  27 

Pirelli Milano   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
CONSONNI Luigi L,0-1  8.0  34  41  11 
 
CUS Milano   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
REDAELLI Guido   0.0 
CAMERONI Luigi W,1-0  9.0  35  40 


Umpires - HP: MEDA Attilio 1B: GILARDELLI Giorgio
Scorers - DELL'ACQUA Sergio
Start: 15:00 Time: 2:55 Attendance:
Game notes: REDAELLI faced 4 batters in the 1st.

 
Play-by-Play
 

Serie A1B-1959
Pirelli Milano at CUS Milano
May 17, 1959 at Milano (Giuriati)

Pirelli Milano starters: 7/3b BIANCONI; 15/2b STRONG; 1/cf CASSINI; 9/1b GORGAINI L; 19/ss VILLA; 33/p CONSONNI L; 4/c FRASCHETTI; 25/lf CHIESA; 21/rf GORGAINI M;

CUS Milano starters: 6/c CAMERONI; 7/ss BALZANI U; 24/3b CEREA; 8/cf GANDINI; 19/1b GOLDSTEIN; 3/lf BALZANI A; 13/p REDAELLI; 18/2b NOVALI; 20/rf PISTOCCHINI;

Pirelli Milano 1st - BIANCONI walked. BIANCONI stole second. STRONG reached on a fielding error by 2b; BIANCONI advanced to third. STRONG stole second. CASSINI walked. GORGAINI L reached on a fielder's choice, RBI; CASSINI advanced to second; STRONG advanced to third on a throwing error by ss; BIANCONI scored. CAMERONI to p. CEREA to c. REDAELLI to 3b. VILLA struck out. CONSONNI L reached on a fielder's choice, advanced to second on a throwing error by 3b, RBI; GORGAINI L advanced to second, advanced to third on the error; CASSINI out at third 3b unassisted; STRONG scored, unearned. FRASCHETTI grounded out to 2b. 2 runs, 0 hits, 3 errors, 2 LOB.

CUS Milano 1st - CAMERONI struck out. BALZANI U walked. CEREA walked; BALZANI U advanced to second. CEREA advanced to second on a passed ball; BALZANI U advanced to third on a passed ball. GANDINI grounded out to 3b, RBI; CEREA advanced to third; BALZANI U scored. GOLDSTEIN doubled, RBI; CEREA scored. BALZANI A flied out to rf. 2 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Pirelli Milano 2nd - CHIESA walked. CHIESA stole second. GORGAINI M fouled out to 1b. BIANCONI struck out. STRONG reached on a dropped fly by lf, advanced to second on the error; CHIESA scored on the error, unearned. CASSINI grounded out to 3b. 1 run, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

CUS Milano 2nd - REDAELLI struck out. NOVALI flied out to ss. PISTOCCHINI grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Pirelli Milano 3rd - GORGAINI L flied out to 3b. VILLA singled. CONSONNI L reached on a fielder's choice; VILLA out at second ss to 2b. FRASCHETTI flied out to lf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

CUS Milano 3rd - CAMERONI grounded out to 3b. BALZANI U reached on a fielding error by 2b. CEREA reached on a fielder's choice; BALZANI U out at second 3b to 2b. CEREA advanced to second on a passed ball. GANDINI doubled, RBI; CEREA scored, unearned. GOLDSTEIN struck out. 1 run, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

Pirelli Milano 4th - CHIESA singled, advanced to second on a fielding error by cf. GORGAINI M walked. BIANCONI struck out. STRONG fouled out to 1b. CASSINI struck out. 0 runs, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

CUS Milano 4th - BALZANI A singled, advanced to second on a throwing error by 2b. REDAELLI struck out. NOVALI flied out to lf. PISTOCCHINI struck out. 0 runs, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

Pirelli Milano 5th - GORGAINI L struck out. VILLA grounded out to p. CONSONNI L grounded out to p. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

CUS Milano 5th - CAMERONI walked. CAMERONI out at second c to 2b, caught stealing. BALZANI U walked. CEREA walked; BALZANI U advanced to second. GANDINI flied out to cf. GOLDSTEIN reached on a fielder's choice; CEREA out at second ss to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

Pirelli Milano 6th - FRASCHETTI struck out. CHIESA struck out. GORGAINI M walked. BIANCONI singled; GORGAINI M advanced to second. STRONG reached on a fielder's choice; BIANCONI advanced to second; GORGAINI M out at third ss to 3b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

CUS Milano 6th - BALZANI A reached on a fielding error by 2b. REDAELLI singled; BALZANI A advanced to second. NOVALI reached on a dropped fly by cf; REDAELLI advanced to second on the error; BALZANI A advanced to third on the error. DE GENNARO pinch hit for PISTOCCHINI. DE GENNARO reached on a fielder's choice; NOVALI advanced to second; REDAELLI advanced to third; BALZANI A out at home p to c. CAMERONI struck out. BALZANI U reached on a fielder's choice; DE GENNARO out at second ss to 2b. 0 runs, 1 hit, 2 errors, 3 LOB.

Pirelli Milano 7th - DE GENNARO to rf. CASSINI reached on a fielding error by ss. GORGAINI L fouled out to 1b. VILLA flied out to 1b. CONSONNI L reached on a fielder's choice; CASSINI out at second 2b unassisted. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

CUS Milano 7th - Dropped foul ball, E2. CEREA grounded out to p. GANDINI walked. GOLDSTEIN reached on a fielder's choice; GANDINI out at second lf to 2b. BALZANI A grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

Pirelli Milano 8th - FRASCHETTI struck out. CHIESA flied out to p. GORGAINI M reached on a fielding error by 2b. BIANCONI walked; GORGAINI M advanced to second. STRONG flied out to ss. 0 runs, 0 hits, 1 error, 2 LOB.

CUS Milano 8th - REDAELLI reached on a dropped fly by cf, advanced to second on the error. NOVALI flied out to 2b. DE GENNARO singled, advanced to second on a throwing error by p; REDAELLI advanced to third, scored on the error, unearned. CAMERONI reached on a fielding error by 3b. CAMERONI advanced to second on a passed ball; DE GENNARO advanced to third on a passed ball. BALZANI U reached on a fielder's choice, advanced to second on the error; CAMERONI advanced to third, scored on the error, unearned; DE GENNARO scored on a fielding error by c, unearned. CEREA grounded out to 3b. GANDINI walked. GOLDSTEIN flied out to cf. 3 runs, 1 hit, 4 errors, 2 LOB.

Pirelli Milano 9th - CASSINI singled. GORGAINI L reached on a fielder's choice, advanced to second on a muffed throw by 1b; CASSINI out at second p to 2b. VILLA doubled, RBI; GORGAINI L scored, unearned. CONSONNI L flied out to cf. FRASCHETTI walked. CHIESA struck out. 1 run, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

 
Line score
 


CUS Milano 6, Pirelli Milano 4 (May 17, 1959 at Milano)
----------------------------------------------------------------------
Pirelli Milano...... 210 000 001 - 4 5 9 (0-1)
CUS Milano.......... 201 000 03X - 6 5 8 (1-0)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: Pirelli Milano - CONSONNI Luigi and FRASCHETTI Carlo. CUS Milano - REDAELLI Guido;
CAMERONI Luigi(1) and CAMERONI Luigi; CEREA Egidio.
Win-CAMERONI Luigi(1-0) Loss-CONSONNI Luigi(0-1) T-2:55 A-0
Game notes:

REDAELLI faced 4 batters in the 1st.