Comitato Nazionale Classificatori - Campionato di A1 Softball
fibs
cnc

MC PREFABB. CODOGNO vs ASD REGGIO PALFINGER (Aug 30, 2008)

 
Composite Box Score
 

Serie A2 2008
MC PREFABB. CODOGNO at ASD REGGIO PALFINGER - Composite Box Score
Aug 30, 2008 at REGGIO EMILIA (G. Caselli)

MC PREFABB. CODOGNO   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
BASSI L. lf 
MARENGHI 2b 
LANGONE ss 
ONES LOPEZ rf 
ALAGNA c 
CARINI 3b 
CIPELLETTI 1b  11 
PALAZZINA dh 
BULGARELLI cf 
ALBERGONI p 
BODINI p 
POLETTI p 
Totals   34  24  11 

ASD REGGIO PALFINGER  ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
TAGLIAVINI ss 
PERRACINO 3b 
SCHMIDT cf 
MACALUSO rf 
FERRUA lf 
ORI c 
QUINTAVALLA 1b  13 
CUCCHI dh 
GREGORINI dh 
PIAZZA 2b 
BERTOLINI p 
IACOPINI p 
Totals   38  11  11  27  12 

MC PREFABB. CODOGNO   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
ALBERGONI Michele L  3.2  21  26 
BODINI Paolo   2.1  10  13 
POLETTI Davide   2.0 
 
ASD REGGIO PALFINGER  ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BERTOLINI Filippo W  5.0  21  27 
IACOPINI Ruggero S  4.0  13  15 

Umpires - HP: MARTINELLI Luigi 1B: TAMANTINI Alvaro 3B: CICCONI Alessia
Start: 15:30 Time: 2:50 Attendance: 172
Game notes: Scorers: LOSCHI Carlo
BERTOLINI faced 1 batter in the 6th.

 
Play-by-Play
 

Serie A2 2008
MC PREFABB. CODOGNO at ASD REGGIO PALFINGER
Aug 30, 2008 at REGGIO EMILIA (G. Caselli)

MC PREFABB. CODOGNO starters: 30/lf BASSI L.; 16/2b MARENGHI; 19/ss LANGONE; 10/rf ONES LOPEZ; 8/c ALAGNA; 11/3b CARINI; 33/1b CIPELLETTI; 44/dh PALAZZINA; 42/cf BULGARELLI; 21/p ALBERGONI;

ASD REGGIO PALFINGER starters: 12/ss TAGLIAVINI; 24/3b PERRACINO; 55/cf SCHMIDT; 7/rf MACALUSO; 50/lf FERRUA; 17/c ORI; 23/1b QUINTAVALLA; 26/dh CUCCHI; 32/2b PIAZZA; 4/p BERTOLINI;

MC PREFABB. CODOGNO 1st - BASSI L. grounded out to 2b. MARENGHI flied out to cf. LANGONE singled to left field. ONES LOPEZ singled to left field; LANGONE advanced to second. ALAGNA popped up to 1b. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

ASD REGGIO PALFINGER 1st - TAGLIAVINI flied out to cf. PERRACINO singled to center field. SCHMIDT singled to center field; PERRACINO advanced to second. MACALUSO lined out to 2b. FERRUA flied out to rf. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

MC PREFABB. CODOGNO 2nd - CARINI grounded out to 3b. CIPELLETTI fouled out to ss. PALAZZINA grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASD REGGIO PALFINGER 2nd - ORI grounded out to 3b. QUINTAVALLA walked. CUCCHI flied out to cf. PIAZZA singled to right field; QUINTAVALLA advanced to second. TAGLIAVINI doubled to center field, RBI; PIAZZA advanced to third; QUINTAVALLA scored. PERRACINO singled to left field, advanced to second on the throw, 2 RBI; TAGLIAVINI scored; PIAZZA scored. SCHMIDT reached on a throwing error by ss, advanced to second on the error; PERRACINO scored on the error, unearned. MACALUSO flied out to rf. 4 runs, 3 hits, 1 error, 1 LOB.

MC PREFABB. CODOGNO 3rd - BULGARELLI grounded out to 3b. BASSI L. singled to third base. MARENGHI singled to right field; BASSI L. advanced to second. LANGONE walked; MARENGHI advanced to second; BASSI L. advanced to third. ONES LOPEZ flied out to rf, SF, RBI; MARENGHI advanced to third; BASSI L. scored. ALAGNA singled to left field, RBI; LANGONE advanced to second; MARENGHI scored. CARINI popped up to 3b. 2 runs, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

ASD REGGIO PALFINGER 3rd - FERRUA grounded out to 3b. ORI grounded out to ss. QUINTAVALLA walked. CUCCHI reached on a throwing error by 3b; QUINTAVALLA advanced to second on the error. PIAZZA popped up to 2b. 0 runs, 0 hits, 1 error, 2 LOB.

MC PREFABB. CODOGNO 4th - CIPELLETTI flied out to lf. PALAZZINA walked. BULGARELLI grounded out to 3b; PALAZZINA advanced to second. BASSI L. walked. MARENGHI singled to left field, RBI; BASSI L. advanced to second; PALAZZINA scored. LANGONE grounded out to 2b. 1 run, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

ASD REGGIO PALFINGER 4th - TAGLIAVINI walked. PERRACINO singled to right field; TAGLIAVINI advanced to second. SCHMIDT walked; PERRACINO advanced to second; TAGLIAVINI advanced to third. MACALUSO tripled to right field, 3 RBI; SCHMIDT scored; PERRACINO scored; TAGLIAVINI scored. FERRUA flied out to cf, SF, RBI; MACALUSO scored. ORI grounded out to ss. QUINTAVALLA reached on a fielding error by 1b. CUCCHI singled to left field; QUINTAVALLA advanced to second. BODINI to p for ALBERGONI. PIAZZA reached on a fielding error by ss; CUCCHI advanced to second; QUINTAVALLA advanced to third. TAGLIAVINI grounded out to 2b. 4 runs, 3 hits, 2 errors, 3 LOB.

MC PREFABB. CODOGNO 5th - ONES LOPEZ singled to second base. ALAGNA flied out to rf. CARINI hit by pitch; ONES LOPEZ advanced to second. CIPELLETTI grounded out to p; CARINI advanced to second; ONES LOPEZ advanced to third. PALAZZINA grounded out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

ASD REGGIO PALFINGER 5th - PERRACINO singled to left field. SCHMIDT walked; PERRACINO advanced to second. MACALUSO walked; SCHMIDT advanced to second; PERRACINO advanced to third. FERRUA walked, RBI; MACALUSO advanced to second; SCHMIDT advanced to third; PERRACINO scored. ORI grounded into double play ss to 2b to 1b; FERRUA out on the play; MACALUSO advanced to third; SCHMIDT scored. QUINTAVALLA grounded out to 2b. 2 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

MC PREFABB. CODOGNO 6th - BULGARELLI walked. IACOPINI to p for BERTOLINI. BASSI L. grounded out to 3b; BULGARELLI advanced to second. MARENGHI fouled out to c. LANGONE grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

ASD REGGIO PALFINGER 6th - CUCCHI flied out to cf. PIAZZA reached on a fielding error by 2b. PIAZZA advanced to second on a balk. TAGLIAVINI grounded out to 3b. PERRACINO singled to center field, RBI; PIAZZA scored, unearned. SCHMIDT grounded out to 2b. 1 run, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

MC PREFABB. CODOGNO 7th - ONES LOPEZ singled to center field. ALAGNA reached on a fielder's choice; ONES LOPEZ out at second 2b unassisted. CARINI struck out looking. CIPELLETTI grounded out to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

ASD REGGIO PALFINGER 7th - POLETTI to p for BODINI. MACALUSO flied out to 1b. FERRUA tripled to center field. ORI walked. QUINTAVALLA walked; ORI advanced to second. GREGORINI to dh for CUCCHI. GREGORINI struck out swinging. PIAZZA flied out to cf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

MC PREFABB. CODOGNO 8th - PALAZZINA flied out to ss. BULGARELLI walked. BASSI L. flied out to rf. MARENGHI flied out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

ASD REGGIO PALFINGER 8th - TAGLIAVINI grounded out to ss. PERRACINO struck out swinging. SCHMIDT flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

MC PREFABB. CODOGNO 9th - LANGONE popped up to ss. ONES LOPEZ flied out to cf. ALAGNA hit by pitch. CARINI grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


ASD REGGIO PALFINGER 11, MC PREFABB. CODOGNO 3 (Aug 30, 2008 at REGGIO EMILIA)
----------------------------------------------------------------------
MC PREFABB. CODOGNO. 002 100 000  -  3  8  5
ASD REGGIO PALFINGER 040 421 00X  - 11 11  0
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: MC PREFABB. CODOGNO - ALBERGONI Michele; BODINI Paolo(4); POLETTI Davide(7).
ASD REGGIO PALFINGER - BERTOLINI Filippo; IACOPINI Ruggero(6).
Win-BERTOLINI Filippo  Save-IACOPINI Ruggero  Loss-ALBERGONI Michele  T-2:50  A-172
Game notes:
Scorers: LOSCHI Carlo

BERTOLINI faced 1 batter in the 6th.
Comitato Nazionale Classificatori - Campionato di A1 Softball


Dati e statistiche a cura del COMITATO NAZIONALE CLASSIFICATORI - Legenda