Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

BASEBALL TEAM VERONA vs FORTITUDO CASTENASO (Apr 03, 2010)

 
Composite Box Score
 

Italian Baseball League 2 - 2010
BASEBALL TEAM VERONA at FORTITUDO CASTENASO - Composite Box Score
Apr 03, 2010 at CASTENASO (Teseo Bondi)

BASEBALL TEAM VERONA  ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
BATTAGLINI cf 
MANZOTTI 2b 
ZUCCHET c 
BENETTI DI 3b 
BOTTARO ss 
BERTAGNA D dh/p 
MERIGGI lf 
ALBANI rf 
BENETTI DA 1b 
TEBALDI p 
Totals   35  15  14  15  21 

FORTITUDO CASTENASO   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
D'AMICO ss 
GNUDI lf 
BREVEGLIERI cf 
PAGANUCCI c 
GAMBERINI 1b 
MONARI dh 
ZANETTI 2b 
FABBRI 3b 
ROSSI rf 
PRITONI p 
BALBUENA p 
DALL'OLIO p 
BASSI A. p 
Totals   26  21 

BASEBALL TEAM VERONA  ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
TEBALDI Rocco W  6.0  23  30 
BERTAGNA Davide   1.0 
 
FORTITUDO CASTENASO   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
PRITONI Gabriele L  3.2  20  24 
BALBUENA Frank   1.1 
DALL'OLIO Francesco   1.1  14 
BASSI A. Riccardo   0.2 

Umpires - HP: FABRIN Lino 1B: MARTINELLI Luigi
Start: 15:30 Time: 2:45 Attendance: 45
Game notes: Scorers: GABANINI Gaia Home Manager: HERNANDEZ Jose' Visitor Manager: OBBOLE Angelo

 
Play-by-Play
 

Italian Baseball League 2 - 2010
BASEBALL TEAM VERONA at FORTITUDO CASTENASO
Apr 03, 2010 at CASTENASO (Teseo Bondi)

BASEBALL TEAM VERONA starters: 55/cf BATTAGLINI; 4/2b MANZOTTI; 26/c ZUCCHET; 19/3b BENETTI DI; 5/ss BOTTARO; 2/dh BERTAGNA D; 3/lf MERIGGI; 46/rf ALBANI; 18/1b BENETTI DA; 35/p TEBALDI;

FORTITUDO CASTENASO starters: 5/ss D'AMICO; 3/lf GNUDI; 9/cf BREVEGLIERI; 20/c PAGANUCCI; 14/1b GAMBERINI; 10/dh MONARI; 75/2b ZANETTI; 27/3b FABBRI; 11/rf ROSSI; 29/p PRITONI;

BASEBALL TEAM VERONA 1st - BATTAGLINI reached on a throwing error by 2b. MANZOTTI singled through the right side, advanced to second on the throw; BATTAGLINI advanced to third. ZUCCHET flied out to cf, SF, RBI; MANZOTTI advanced to third; BATTAGLINI scored, unearned. BENETTI DI struck out swinging. BOTTARO flied out to lf. 1 run, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

FORTITUDO CASTENASO 1st - D'AMICO walked. GNUDI reached on a fielder's choice to third base, advanced to second on a throwing error by 2b; D'AMICO out at second 3b to 2b. BREVEGLIERI doubled to center field, RBI; GNUDI scored. PAGANUCCI singled down the lf line, RBI; BREVEGLIERI scored. GAMBERINI singled down the lf line; PAGANUCCI advanced to third. MONARI grounded into double play ss to 2b to 1b; GAMBERINI out on the play. 2 runs, 3 hits, 1 error, 1 LOB.

BASEBALL TEAM VERONA 2nd - BERTAGNA D doubled to right field. MERIGGI walked. ALBANI grounded out to p; MERIGGI advanced to second; BERTAGNA D advanced to third. BENETTI DA struck out swinging. BATTAGLINI walked. MANZOTTI walked, RBI; BATTAGLINI advanced to second; MERIGGI advanced to third; BERTAGNA D scored. ZUCCHET flied out to lf. 1 run, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

FORTITUDO CASTENASO 2nd - ZANETTI flied out to cf. FABBRI hit by pitch. ROSSI lined into double play 2b to 1b; FABBRI out on the play. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

BASEBALL TEAM VERONA 3rd - BENETTI DI singled through the left side. BOTTARO singled through the left side; BENETTI DI advanced to second. BERTAGNA D struck out looking. MERIGGI homered to center field, 3 RBI; BOTTARO scored; BENETTI DI scored. ALBANI flied out to 3b. BENETTI DA struck out swinging. 3 runs, 3 hits, 0 errors, 0 LOB.

FORTITUDO CASTENASO 3rd - D'AMICO grounded out to 3b. GNUDI walked. BREVEGLIERI reached on a fielder's choice to shortstop; GNUDI out at second ss to 2b. PAGANUCCI struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

BASEBALL TEAM VERONA 4th - BATTAGLINI reached on a throwing error by ss. BATTAGLINI stole second. MANZOTTI grounded out to 2b; BATTAGLINI advanced to third. ZUCCHET struck out swinging. BENETTI DI singled through the left side, RBI; BATTAGLINI scored, unearned. BOTTARO singled through the left side; BENETTI DI advanced to second. BERTAGNA D singled to right field, RBI; BOTTARO advanced to third; BENETTI DI scored, unearned. BALBUENA to p for PRITONI. MERIGGI singled through the right side, RBI; BERTAGNA D advanced to third; BOTTARO scored, unearned. ALBANI struck out swinging. 3 runs, 4 hits, 1 error, 2 LOB.

FORTITUDO CASTENASO 4th - GAMBERINI singled through the left side. MONARI walked; GAMBERINI advanced to second. ZANETTI fouled out to 2b. FABBRI singled to pitcher; MONARI advanced to second; GAMBERINI advanced to third. FABBRI advanced to second on a wild pitch; MONARI advanced to third on a wild pitch; GAMBERINI scored on a wild pitch. ROSSI struck out swinging. D'AMICO struck out swinging. 1 run, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

BASEBALL TEAM VERONA 5th - BENETTI DA flied out to p. BATTAGLINI singled through the left side. BATTAGLINI stole second. MANZOTTI grounded out to 3b. ZUCCHET struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

FORTITUDO CASTENASO 5th - GNUDI walked. BREVEGLIERI singled to left field; GNUDI advanced to second. PAGANUCCI struck out looking. GAMBERINI fouled out to rf; GNUDI advanced to third. BREVEGLIERI stole second. MONARI struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

BASEBALL TEAM VERONA 6th - DALL'OLIO to p for BALBUENA. BENETTI DI doubled to center field. BOTTARO popped up to 2b. BERTAGNA D walked. BERTAGNA D advanced to second on a wild pitch; BENETTI DI advanced to third on a wild pitch. MERIGGI singled, advanced to second on the throw, 2 RBI; BERTAGNA D scored; BENETTI DI scored. ALBANI grounded out to 2b; MERIGGI advanced to third. BENETTI DA grounded out to ss. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

FORTITUDO CASTENASO 6th - ZANETTI grounded out to ss. FABBRI singled to center field. ROSSI flied out to ss. FABBRI advanced to second on a wild pitch. D'AMICO walked. GNUDI walked; D'AMICO advanced to second; FABBRI advanced to third. BREVEGLIERI flied out to lf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

BASEBALL TEAM VERONA 7th - BATTAGLINI flied out to cf. MANZOTTI walked. ZUCCHET singled to right field; MANZOTTI advanced to second. BENETTI DI homered to left field, 3 RBI; ZUCCHET scored; MANZOTTI scored. BOTTARO walked. BERTAGNA D hit by pitch; BOTTARO advanced to second. MERIGGI reached on a fielding error by 3b; BERTAGNA D advanced to second; BOTTARO advanced to third. ALBANI walked, RBI; MERIGGI advanced to second; BERTAGNA D advanced to third; BOTTARO scored, unearned. BASSI A. to p for DALL'OLIO. BENETTI DA flied out to cf, SF, RBI; BERTAGNA D scored, unearned. MERIGGI out at second p to 2b, caught stealing, picked off. 5 runs, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

FORTITUDO CASTENASO 7th - BERTAGNA D to p. / for TEBALDI. PAGANUCCI walked. GAMBERINI flied out to lf. MONARI walked; PAGANUCCI advanced to second. ZANETTI flied out to cf. FABBRI lined out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

 
Line score
 


BASEBALL TEAM VERONA 15, FORTITUDO CASTENASO 3 (Apr 03, 2010 at CASTENASO)
----------------------------------------------------------------------
BASEBALL TEAM VERONA 113 302 5 - 15 14  1
FORTITUDO CASTENASO. 200 100 0 -  3  7  3
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: BASEBALL TEAM VERONA - TEBALDI Rocco; BERTAGNA Davide(7) and ZUCCHET Pedro H..
FORTITUDO CASTENASO - PRITONI Gabriele; BALBUENA Frank(4); DALL'OLIO Francesco(6);
BASSI A. Riccardo(7) and PAGANUCCI Andrea.
Win-TEBALDI Rocco  Loss-PRITONI Gabriele  T-2:45  A-45
HR VER - BENETTI Diego; MERIGGI Giacomo.
Game notes:
Scorers: GABANINI Gaia
Home Manager: HERNANDEZ Jose'
Visitor Manager: OBBOLE Angelo
Comitato Nazionale Classificatori