Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

JUNIOR PARMA BC vs CATANIA BAS PROJECT (Apr 11, 2010)

 
Composite Box Score
 

Italian Baseball League 2 - 2010
JUNIOR PARMA BC at CATANIA BAS PROJECT - Composite Box Score
Apr 11, 2010 at PALERMO (Via dell'Olimpo)

JUNIOR PARMA BC   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
ZAMBELLAN cf 
GIANNETTI 3b 
CAVAZZINI M 2b 
CARAVITA 1b 
BERTOLINI c 
PUGOLOTTI ph/rf 
ZAMBELLONI R dh 
MASOLA rf/c 
BIANCHINI ss 
BAZZANA 2b/3b 
ALBERTELLI lf 
CASORATI ph/lf 
AIMI p 
ZBOGAR p 
Totals   31  11  11  21  10 

CATANIA BAS PROJECT   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
SOSA C. ss 
BONFIGLIO lf/rf 
D'INDIA c 
PESCE dh 
VAZZANO rf/cf 
MAZZAGLIA ph 
ENEA 3b 
GUARDO 1b 
ACCOMANDO 2b 
ANIA cf/lf 
GAROFALO E p 
QUATTROCCHI p 
RUSSO p 
Totals   23  21  12 

JUNIOR PARMA BC   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
AIMI Fabio W  6.0  20  22 
ZBOGAR Enrico   1.0 
 
CATANIA BAS PROJECT   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
GAROFALO Emanuele L  4.1  17  22 
QUATTROCCHI Alessand   1.2  12 
RUSSO Antonino   1.0 

Umpires - HP: FUSTO Piero 1B: GALATI Salvatore
Start: 20:35 Time: 2:50 Attendance: 60
Game notes: SCOREKEEPERS: BARBERA Alessandro, BARBERA Daniele, LONGO Maria Rita Home Manager: ANIA Luis Visiting Manager: LONGAGNANI Andrea
QUATTROCCHI faced 2 batters in the 7th.

 
Play-by-Play
 

Italian Baseball League 2 - 2010
JUNIOR PARMA BC at CATANIA BAS PROJECT
Apr 11, 2010 at PALERMO (Via dell'Olimpo)

JUNIOR PARMA BC starters: 5/cf ZAMBELLAN; 11/3b GIANNETTI; 20/1b CARAVITA; 31/c BERTOLINI; 36/dh ZAMBELLONI R; 19/rf MASOLA; 6/ss BIANCHINI; 4/2b BAZZANA; 61/lf ALBERTELLI; 3/p AIMI;

CATANIA BAS PROJECT starters: 7/ss SOSA C.; 3/lf BONFIGLIO; 4/c D'INDIA; 17/dh PESCE; 26/rf VAZZANO; 28/3b ENEA; 59/1b GUARDO; 78/2b ACCOMANDO; 19/cf ANIA; 49/p GAROFALO E;

JUNIOR PARMA BC 1st - ZAMBELLAN grounded out to 2b. GIANNETTI walked. CARAVITA doubled to left center, RBI; GIANNETTI scored. No play. BERTOLINI popped up to 2b. Dropped foul ball, E5. ZAMBELLONI R struck out swinging. 1 run, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

CATANIA BAS PROJECT 1st - SOSA C. struck out swinging. BONFIGLIO flied out to cf. D'INDIA singled to right center, out at second rf to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

JUNIOR PARMA BC 2nd - BONFIGLIO to rf. VAZZANO to cf. ANIA to lf. MASOLA walked. BIANCHINI doubled to left field, advanced to third on the throw, scored on a throwing error by c, unearned; MASOLA advanced to third, out at home lf to ss to c. BAZZANA walked. BAZZANA stole second. ALBERTELLI struck out swinging. ZAMBELLAN grounded out to 3b. 1 run, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

CATANIA BAS PROJECT 2nd - PESCE walked. PESCE out at second c to ss, caught stealing. VAZZANO struck out swinging. ENEA singled to center field. GUARDO grounded out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

JUNIOR PARMA BC 3rd - GIANNETTI grounded out to ss. CARAVITA singled to center field. BERTOLINI doubled to left center; CARAVITA advanced to third. ZAMBELLONI R flied out to cf, SF, RBI; CARAVITA scored. MASOLA grounded out to 1b unassisted. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

CATANIA BAS PROJECT 3rd - ACCOMANDO walked. ACCOMANDO out at first c to 1b. ANIA flied out to rf. SOSA C. grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

JUNIOR PARMA BC 4th - BIANCHINI flied out to lf. BAZZANA grounded out to 2b. ALBERTELLI struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

CATANIA BAS PROJECT 4th - BONFIGLIO singled to left field. BONFIGLIO out at second c to 2b, caught stealing. D'INDIA reached on a throwing error by ss. PESCE flied out to 2b. VAZZANO flied out to cf. 0 runs, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

JUNIOR PARMA BC 5th - ZAMBELLAN grounded out to p. GIANNETTI singled to shortstop. CARAVITA doubled to left field, RBI; GIANNETTI scored. CARAVITA scored, scored on a throwing error by c. BERTOLINI walked. QUATTROCCHI to p for GAROFALO E. ZAMBELLONI R grounded out to 3b; BERTOLINI advanced to second. BERTOLINI advanced to third on a wild pitch. BERTOLINI scored on a wild pitch. MASOLA walked. BIANCHINI singled to left field; MASOLA advanced to second. BAZZANA lined out to 2b. 3 runs, 3 hits, 1 error, 2 LOB.

CATANIA BAS PROJECT 5th - ENEA grounded out to p. GUARDO struck out swinging. ACCOMANDO singled through the left side. ANIA struck out looking. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

JUNIOR PARMA BC 6th - CASORATI pinch hit for ALBERTELLI. CASORATI singled to right field. ZAMBELLAN reached on a fielder's choice; CASORATI out at second ss to 2b. GIANNETTI hit by pitch; ZAMBELLAN advanced to second. CARAVITA singled to left field, RBI; GIANNETTI advanced to third; ZAMBELLAN scored. BERTOLINI reached on a fielder's choice, RBI; CARAVITA out at second ss to 2b; GIANNETTI scored. ZAMBELLONI R flied out to rf. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

CATANIA BAS PROJECT 6th - CAVAZZINI M to 2b for GIANNETTI. BAZZANA to 3b. CASORATI to lf. Dropped foul ball, E5. SOSA C. doubled to right center. BONFIGLIO reached on a fielding error by ss. D'INDIA fouled out to 1b. PESCE grounded into double play 3b to 1b; SOSA C. out on the play. 0 runs, 1 hit, 2 errors, 1 LOB.

JUNIOR PARMA BC 7th - MASOLA hit by pitch. MASOLA advanced to second on a wild pitch. BIANCHINI singled through the left side; MASOLA advanced to third. RUSSO to p for QUATTROCCHI. BAZZANA grounded out to p, RBI; BIANCHINI advanced to second; MASOLA scored. CASORATI reached on a fielding error by 2b; BIANCHINI advanced to third, scored on the error. ZAMBELLAN singled to shortstop; CASORATI advanced to second. CAVAZZINI M grounded out to p; ZAMBELLAN advanced to second; CASORATI advanced to third. CARAVITA intentionally walked. PUGOLOTTI pinch hit for BERTOLINI. PUGOLOTTI walked, RBI; CARAVITA advanced to second; ZAMBELLAN advanced to third; CASORATI scored, unearned. ZAMBELLONI R struck out looking. 3 runs, 2 hits, 1 error, 3 LOB.

CATANIA BAS PROJECT 7th - PUGOLOTTI to rf. MASOLA to c. ZBOGAR to p for AIMI. MAZZAGLIA pinch hit for VAZZANO. MAZZAGLIA walked. ENEA reached on a fielder's choice; MAZZAGLIA out at second ss to 2b. GUARDO walked; ENEA advanced to second. ACCOMANDO struck out swinging. ENEA stole third. ANIA grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

 
Line score
 


JUNIOR PARMA BC 11, CATANIA BAS PROJECT 0 (Apr 11, 2010 at PALERMO)
----------------------------------------------------------------------
JUNIOR PARMA BC..... 111 032 3 - 11 11  3
CATANIA BAS PROJECT. 000 000 0 -  0  5  4
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: JUNIOR PARMA BC - AIMI Fabio; ZBOGAR Enrico(7) and BERTOLINI Andrea; MASOLA Francesco
. CATANIA BAS PROJECT - GAROFALO Emanuele; QUATTROCCHI Alessand(5); RUSSO Antonino(7) and
D'INDIA Dario.
Win-AIMI Fabio  Loss-GAROFALO Emanuele  T-2:50  A-60
Game notes:
SCOREKEEPERS: BARBERA Alessandro, BARBERA Daniele, LONGO Maria Rita
Home Manager: ANIA Luis
Visiting Manager: LONGAGNANI Andrea

QUATTROCCHI faced 2 batters in the 7th.
Comitato Nazionale Classificatori