Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

RICCIONE FRANCHIGIA vs CATANIA BAS PROJECT (May 09, 2010)

 
Composite Box Score
 

Italian Baseball League 2 - 2010
RICCIONE FRANCHIGIA at CATANIA BAS PROJECT - Composite Box Score
May 09, 2010 at PALERMO (Via dell'Olimpo)

RICCIONE FRANCHIGIA   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
CAMPANINI ss 
FOCCHI rf 
PANDOLFI M 1b  11 
PANDOLFI S dh 
NARDI dh 
BACELLI dh 
SIGNORINI lf 
RATTINI 3b 
CIT c 
DI FABIO 2b 
DI PEPPO cf 
CHERUBINI p 
ORRIZZI p 
LOMONTE p 
Totals   41  20  18  13  21 

CATANIA BAS PROJECT   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
MANNO lf 
GUALTIERI lf 
ASTUTO 3b 
VAZZANO 3b 
MARQUEZ ss 
D'INDIA c 
NOVARA G dh 
SPATARO cf 
GUARDO 1b 
BONFIGLIO 2b 
ANIA rf 
NOVARA C p 
QUATTROCCHI p 
MONTALTO p 
VERACE p 
Totals   22  21 

RICCIONE FRANCHIGIA   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
CHERUBINI Tommaso   3.0  10  10 
ORRIZZI Brian W  3.0  11 
LOMONTE Luca   1.0 
 
CATANIA BAS PROJECT   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
NOVARA Carlos L  3.0  11  10  20  23 
QUATTROCCHI Alessand   1.0  11 
MONTALTO Alessio   2.0  11 
VERACE Daniele   1.0 

Umpires - HP: GALATI Giordano 1B: VIRGILLITO Francesco
Start: 10:00 Time: 2:40 Attendance: 35
Game notes: Scorers: BARBERA Alessandro Home Manager: ANIA Riccardo Visiting Manager: GAMBERINI Dimes
QUATTROCCHI faced 7 batters in the 5th.

 
Play-by-Play
 

Italian Baseball League 2 - 2010
RICCIONE FRANCHIGIA at CATANIA BAS PROJECT
May 09, 2010 at PALERMO (Via dell'Olimpo)

RICCIONE FRANCHIGIA starters: 21/ss CAMPANINI; 43/rf FOCCHI; 55/1b PANDOLFI M; 27/dh PANDOLFI S; 29/lf SIGNORINI; 28/3b RATTINI; 54/c CIT; 6/2b DI FABIO; 9/cf DI PEPPO; 32/p CHERUBINI;

CATANIA BAS PROJECT starters: 55/lf MANNO; 27/3b ASTUTO; 0/ss MARQUEZ; 4/c D'INDIA; 34/dh NOVARA G; 13/cf SPATARO; 59/1b GUARDO; 3/2b BONFIGLIO; 19/rf ANIA; 33/p NOVARA C;

RICCIONE FRANCHIGIA 1st - CAMPANINI hit by pitch. CAMPANINI stole second. FOCCHI struck out swinging. CAMPANINI stole third. PANDOLFI M struck out swinging. PANDOLFI S hit by pitch. SIGNORINI grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

CATANIA BAS PROJECT 1st - MANNO grounded out to p. ASTUTO flied out to ss. MARQUEZ struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

RICCIONE FRANCHIGIA 2nd - RATTINI walked. CIT singled through the left side; RATTINI advanced to second. CIT advanced to second on the error; RATTINI stole third, scored on a throwing error by c. DI FABIO singled through the left side; CIT advanced to third. DI PEPPO doubled to right center, RBI; DI FABIO advanced to third; CIT scored. CAMPANINI doubled to right center, advanced to third on a throwing error by 2b, 2 RBI; DI PEPPO scored; DI FABIO scored. FOCCHI singled to shortstop, advanced to second on a throwing error by ss, RBI; CAMPANINI scored. PANDOLFI M popped up to 2b. FOCCHI stole third. PANDOLFI S grounded out to p. SIGNORINI singled to pitcher, RBI; FOCCHI scored, unearned. RATTINI lined out to ss. 6 runs, 6 hits, 3 errors, 1 LOB.

CATANIA BAS PROJECT 2nd - D'INDIA flied out to cf. NOVARA G singled through the left side. SPATARO struck out swinging. GUARDO fouled out to 1b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

RICCIONE FRANCHIGIA 3rd - CIT struck out swinging. DI FABIO singled to left field. DI PEPPO singled to third base; DI FABIO advanced to second. VAZZANO to 3b for ASTUTO. CAMPANINI singled to right field, advanced to second on the throw, RBI; DI PEPPO advanced to third; DI FABIO scored. FOCCHI doubled down the lf line, 2 RBI; CAMPANINI scored; DI PEPPO scored. PANDOLFI M popped up to p. PANDOLFI S singled to left field, RBI; FOCCHI scored. NARDI to dh for PANDOLFI S. SIGNORINI flied out to cf. 4 runs, 5 hits, 0 errors, 1 LOB.

CATANIA BAS PROJECT 3rd - BONFIGLIO fouled out to c. ANIA grounded out to 3b. MANNO grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

RICCIONE FRANCHIGIA 4th - QUATTROCCHI to p for NOVARA C. RATTINI hit by pitch. CIT grounded out to 1b unassisted; RATTINI advanced to second. GUALTIERI to lf for MANNO. RATTINI advanced to third on a wild pitch. RATTINI scored on a wild pitch. DI FABIO struck out looking. DI PEPPO struck out looking. 1 run, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

CATANIA BAS PROJECT 4th - ORRIZZI to p for CHERUBINI. VAZZANO grounded out to 3b. MARQUEZ walked. D'INDIA struck out swinging. NOVARA G fouled out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

RICCIONE FRANCHIGIA 5th - CAMPANINI singled through the left side. CAMPANINI advanced to second on a wild pitch. FOCCHI reached on a fielding error by 2b; CAMPANINI advanced to third. PANDOLFI M singled to center field, RBI; FOCCHI advanced to second; CAMPANINI scored. BACELLI to dh for NARDI. BACELLI hit by pitch; PANDOLFI M advanced to second; FOCCHI advanced to third. SIGNORINI singled to left field, 2 RBI; BACELLI advanced to second; PANDOLFI M scored; FOCCHI scored, unearned. RATTINI singled to right field; SIGNORINI advanced to second; BACELLI advanced to third. RATTINI advanced to second on a wild pitch; SIGNORINI advanced to third on a wild pitch; BACELLI scored on a wild pitch. CIT walked. MONTALTO to p for QUATTROCCHI. CIT advanced to second on a wild pitch; RATTINI advanced to third on a wild pitch; SIGNORINI scored on a wild pitch. DI FABIO walked. DI FABIO advanced to second on a wild pitch; CIT advanced to third on a wild pitch; RATTINI scored on a wild pitch. DI PEPPO popped up to 2b. CAMPANINI flied out to lf, SF, RBI; CIT scored, unearned. FOCCHI grounded out to ss. 7 runs, 4 hits, 1 error, 1 LOB.

CATANIA BAS PROJECT 5th - SPATARO walked. GUARDO grounded out to 1b unassisted; SPATARO advanced to second. BONFIGLIO popped up to 1b. ANIA grounded out to p. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

RICCIONE FRANCHIGIA 6th - PANDOLFI M struck out looking. BACELLI grounded out to ss. SIGNORINI singled to right field. SIGNORINI advanced to second on a wild pitch. SIGNORINI advanced to third on a wild pitch. RATTINI walked. RATTINI advanced to second on a wild pitch; SIGNORINI scored on a wild pitch. CIT singled through the left side; RATTINI advanced to third. DI FABIO reached on a fielding error by 3b; CIT advanced to second on the error; RATTINI scored on the error, unearned. DI PEPPO reached on a fielder's choice; DI FABIO advanced to second on a fielder's choice; CIT out at third 3b unassisted. 2 runs, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

CATANIA BAS PROJECT 6th - GUALTIERI grounded out to p. VAZZANO popped up to 1b. MARQUEZ flied out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

RICCIONE FRANCHIGIA 7th - VERACE to p for MONTALTO. CAMPANINI singled to right field. FOCCHI flied out to rf. PANDOLFI M reached on a dropped fly by 3b; CAMPANINI advanced to second on the error. PANDOLFI M advanced to second on a wild pitch; CAMPANINI advanced to third on a wild pitch. BACELLI struck out looking. SIGNORINI grounded out to ss. 0 runs, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

CATANIA BAS PROJECT 7th - LOMONTE to p for ORRIZZI. D'INDIA struck out swinging. NOVARA G grounded out to ss. SPATARO struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

 
Line score
 


RICCIONE FRANCHIGIA 20, CATANIA BAS PROJECT 0 (May 09, 2010 at PALERMO)
----------------------------------------------------------------------
RICCIONE FRANCHIGIA. 064 172 0 - 20 18  0
CATANIA BAS PROJECT. 000 000 0 -  0  1  6
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: RICCIONE FRANCHIGIA - CHERUBINI Tommaso; ORRIZZI Brian(4); LOMONTE Luca(7) and
CIT Pierangelo. CATANIA BAS PROJECT - NOVARA Carlos; QUATTROCCHI Alessand(4);
MONTALTO Alessio(5); VERACE Daniele(7) and D'INDIA Dario.
Win-ORRIZZI Brian  Loss-NOVARA Carlos  T-2:40  A-35
Game notes:
Scorers: BARBERA Alessandro
Home Manager: ANIA Riccardo
Visiting Manager: GAMBERINI Dimes

QUATTROCCHI faced 7 batters in the 5th.
Comitato Nazionale Classificatori