Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

JUNIOR PARMA BC vs BASEBALL TEAM VERONA (May 15, 2010)

 
Composite Box Score
 

Italian Baseball League 2 - 2010
JUNIOR PARMA BC at BASEBALL TEAM VERONA - Composite Box Score
May 15, 2010 at Verona (Comunale)

JUNIOR PARMA BC   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
BIANCHINI ss 
GIANNETTI 3b 
CARAVITA 1b 
ZAMBELLONI R c 
ZAMBELLAN cf 
PUGOLOTTI rf 
PESCI lf 
ROZZI dh 
CAVAZZINI M 2b 
BAZZANA 2b 
CORSARO F p 
CASORATI p 
GIOVANELLI N p 
Totals   43  14  15  14  10  27  13 

BASEBALL TEAM VERONA  ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
BATTAGLINI cf 
MONDO rf 
BOTTARO ss 
BENETTI DI 3b 
ZUCCHET 1b 
TODESCHINI 1b 
MANZOTTI 2b 
MAROGNA 2b 
MANTOVANI F ph 
MERIGGI lf 
BERTAGNA D dh/p 
MANTOVANI M p 
DE BONI c  10 
TEBALDI p 
Totals   36  10  11  10  27 

JUNIOR PARMA BC   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
CORSARO Francesco   4.0  19  23 
CASORATI Luca W  4.0  14  18 
GIOVANELLI Nicolas   1.0 
 
BASEBALL TEAM VERONA  ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
TEBALDI Rocco   4.1  18  25 
BERTAGNA Davide   3.2  13  14 
MANTOVANI Masssimo L  1.0  10  12  14 

Umpires - HP: LEANZA Sergio 1B: GIACOMAZZI Debora
Start: 15:30 Time: 3:07 Attendance: 40
Game notes: Scorers: BRAVI Isabella - OLIVIERI Daniela Home Manager: OBBOLE Angelo Visiting Manager: LONGAGNANI Andrea

 
Play-by-Play
 

Italian Baseball League 2 - 2010
JUNIOR PARMA BC at BASEBALL TEAM VERONA
May 15, 2010 at Verona (Comunale)

JUNIOR PARMA BC starters: 6/ss BIANCHINI; 11/3b GIANNETTI; 20/1b CARAVITA; 36/c ZAMBELLONI R; 5/cf ZAMBELLAN; 67/rf PUGOLOTTI; 15/lf PESCI; 16/dh ROZZI; 7/2b CAVAZZINI M; 12/p CORSARO F;

BASEBALL TEAM VERONA starters: 55/cf BATTAGLINI; 12/rf MONDO; 5/ss BOTTARO; 19/3b BENETTI DI; 26/1b ZUCCHET; 4/2b MANZOTTI; 33/lf MERIGGI; 2/dh BERTAGNA D; 8/c DE BONI; 35/p TEBALDI;

JUNIOR PARMA BC 1st - BIANCHINI walked. GIANNETTI popped up to 3b. CARAVITA flied out to cf. ZAMBELLONI R struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

BASEBALL TEAM VERONA 1st - BATTAGLINI doubled down the lf line. MONDO doubled to right field, RBI; BATTAGLINI scored. MONDO out at second p to ss, picked off. BOTTARO walked. BENETTI DI flied out to lf. ZUCCHET flied out to lf. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

JUNIOR PARMA BC 2nd - ZAMBELLAN singled to left field. PUGOLOTTI singled through the left side; ZAMBELLAN advanced to second. PESCI tripled to center field, 2 RBI; PUGOLOTTI scored; ZAMBELLAN scored. ROZZI struck out looking. CAVAZZINI M struck out swinging. BIANCHINI hit by pitch. GIANNETTI reached on a fielder's choice; BIANCHINI out at second ss to 2b. 2 runs, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

BASEBALL TEAM VERONA 2nd - MANZOTTI flied out to lf. MERIGGI grounded out to p. BERTAGNA D walked. DE BONI grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

JUNIOR PARMA BC 3rd - CARAVITA doubled to right center. ZAMBELLONI R flied out to cf. ZAMBELLAN singled through the left side; CARAVITA advanced to third. ZAMBELLAN stole second. PUGOLOTTI struck out looking. PESCI struck out swinging. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

BASEBALL TEAM VERONA 3rd - No play. BATTAGLINI singled to shortstop. BATTAGLINI advanced to second on a passed ball. MONDO singled to pitcher; BATTAGLINI no advance. BOTTARO singled to left center, RBI; MONDO advanced to third; BATTAGLINI scored. BENETTI DI walked; BOTTARO advanced to second. ZUCCHET walked, RBI; BENETTI DI advanced to second; BOTTARO advanced to third; MONDO scored. MANZOTTI reached on a fielder's choice, RBI; ZUCCHET out at second ss to 2b; BENETTI DI advanced to third; BOTTARO scored. MERIGGI reached on a fielder's choice, RBI; MANZOTTI out at second ss to 2b; BENETTI DI scored. MERIGGI out at second c to ss, caught stealing. 4 runs, 3 hits, 0 errors, 0 LOB.

JUNIOR PARMA BC 4th - ROZZI flied out to lf. CAVAZZINI M grounded out to 1b unassisted. BIANCHINI flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

BASEBALL TEAM VERONA 4th - BERTAGNA D flied out to cf. DE BONI flied out to cf. BATTAGLINI singled through the right side. MONDO reached on a throwing error by 2b; BATTAGLINI advanced to third on the error. BOTTARO singled to third base, RBI; MONDO advanced to third; BATTAGLINI scored, unearned. BENETTI DI tripled to right center, 2 RBI; BOTTARO scored, unearned; MONDO scored, unearned. ZUCCHET flied out to cf. 3 runs, 3 hits, 1 error, 1 LOB.

JUNIOR PARMA BC 5th - GIANNETTI walked. CARAVITA walked; GIANNETTI advanced to second. ZAMBELLONI R reached on a fielder's choice; CARAVITA out at second 3b to 2b; GIANNETTI advanced to third. ZAMBELLAN walked; ZAMBELLONI R advanced to second. PUGOLOTTI walked, RBI; ZAMBELLAN advanced to second; ZAMBELLONI R advanced to third; GIANNETTI scored. PESCI walked, RBI; PUGOLOTTI advanced to second; ZAMBELLAN advanced to third; ZAMBELLONI R scored. / for TEBALDI. BERTAGNA D to p. ROZZI struck out swinging. CAVAZZINI M grounded out to 2b. 2 runs, 0 hits, 0 errors, 3 LOB.

BASEBALL TEAM VERONA 5th - BAZZANA to 2b for CAVAZZINI M. CASORATI to p for CORSARO F. MANZOTTI grounded out to 2b. MERIGGI grounded out to ss. BERTAGNA D struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

JUNIOR PARMA BC 6th - BIANCHINI walked. GIANNETTI struck out swinging. CARAVITA singled to right center; BIANCHINI advanced to second. ZAMBELLONI R flied out to cf; BIANCHINI advanced to third. ZAMBELLAN grounded out to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

BASEBALL TEAM VERONA 6th - DE BONI flied out to 1b. BATTAGLINI singled to pitcher, advanced to second on a throwing error by p. MONDO hit by pitch. MONDO stole second; BATTAGLINI stole third. BOTTARO doubled to left field, 2 RBI; MONDO scored; BATTAGLINI scored. BOTTARO advanced to third on a passed ball. BENETTI DI flied out to ss. ZUCCHET grounded out to 2b. 2 runs, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

JUNIOR PARMA BC 7th - PUGOLOTTI singled to left field. PUGOLOTTI advanced to second on a wild pitch. PESCI struck out swinging. ROZZI struck out looking. BAZZANA flied out to rf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

BASEBALL TEAM VERONA 7th - MANZOTTI flied out to cf. MERIGGI hit by pitch. BERTAGNA D walked; MERIGGI advanced to second. DE BONI struck out swinging. BATTAGLINI struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

JUNIOR PARMA BC 8th - TODESCHINI to 1b for ZUCCHET. MAROGNA to 2b for MANZOTTI. BIANCHINI flied out to cf. GIANNETTI flied out to cf. CARAVITA struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

BASEBALL TEAM VERONA 8th - MONDO walked. BOTTARO singled through the left side; MONDO advanced to second. BENETTI DI grounded into double play ss to 2b to 1b; BOTTARO out on the play; MONDO advanced to third. TODESCHINI grounded out to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

JUNIOR PARMA BC 9th - MANTOVANI M to p for BERTAGNA D. ZAMBELLONI R doubled to center field. ZAMBELLAN singled through the left side; ZAMBELLONI R advanced to third. PUGOLOTTI singled to right center, RBI; ZAMBELLAN advanced to second; ZAMBELLONI R scored. PESCI tripled to center field, 2 RBI; PUGOLOTTI scored; ZAMBELLAN scored. ROZZI grounded out to ss, RBI; PESCI scored. BAZZANA reached on a dropped fly by ss. BIANCHINI flied out to lf. GIANNETTI singled to center field; BAZZANA advanced to second. CARAVITA doubled down the rf line, 2 RBI; GIANNETTI scored, unearned; BAZZANA scored, unearned. ZAMBELLONI R doubled to center field, RBI; CARAVITA scored, unearned. ZAMBELLAN walked. PUGOLOTTI walked; ZAMBELLAN advanced to second; ZAMBELLONI R advanced to third. PESCI doubled to center field, 3 RBI; PUGOLOTTI scored, unearned; ZAMBELLAN scored, unearned; ZAMBELLONI R scored, unearned. ROZZI grounded out to p. 10 runs, 8 hits, 1 error, 1 LOB.

BASEBALL TEAM VERONA 9th - GIOVANELLI N to p for CASORATI. MANTOVANI F pinch hit for MAROGNA. MANTOVANI F flied out to 2b. MERIGGI grounded out to 2b. MANTOVANI M struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

 
Line score
 


JUNIOR PARMA BC 14, BASEBALL TEAM VERONA 10 (May 15, 2010 at Verona)
----------------------------------------------------------------------
JUNIOR PARMA BC..... 020 020 00(10)  - 14 15  2
BASEBALL TEAM VERONA 104 302 000     - 10 11  1
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: JUNIOR PARMA BC - CORSARO Francesco; CASORATI Luca(5); GIOVANELLI Nicolas(9) and
ZAMBELLONI Riccardo. BASEBALL TEAM VERONA - TEBALDI Rocco; BERTAGNA Davide(5);
MANTOVANI Masssimo(9) and DE BONI Filippo.
Win-CASORATI Luca  Loss-MANTOVANI Masssimo  T-3:07  A-40
Game notes:
Scorers: BRAVI Isabella - OLIVIERI Daniela
Home Manager: OBBOLE Angelo
Visiting Manager: LONGAGNANI Andrea
Comitato Nazionale Classificatori