Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

BASEBALL TEAM VERONA vs RICCIONE FRANCHIGIA (May 30, 2010)

 
Composite Box Score
 

Italian Baseball League 2 - 2010
BASEBALL TEAM VERONA at RICCIONE FRANCHIGIA - Composite Box Score
May 30, 2010 at RIMINI (Comunale)

BASEBALL TEAM VERONA  ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
BATTAGLINI cf 
MONDO rf 
MONTALBETTI ph/rf 
BOTTARO 2b/ss 
BENETTI DI 3b 
ZUCCHET 1b  10 
MERIGGI lf 
MANZOTTI dh 
SABBATANI c 
DE BONI ph/c 
BENETTI DA ss/2b 
BERTAGNA D 2b 
BRIGGI p 
GRIGOLETTO p 
CABALISTI p 
Totals   41  11  10  10  15  30  12 

RICCIONE FRANCHIGIA   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
FOCCHI lf/rf 
BABINI R ss 
PANDOLFI M 1b 
SIGNORINI cf/lf 
RATTINI 3b 
BACELLI c  11 
CIT c 
BABINI B dh 
GALLUZZI S dh 
PAPINI 2b 
PARI FI rf 
DI PEPPO cf 
SERRANO p 
QUATTRINI p 
NARDI p 
PELLEGRINI p 
NORRI p 
Totals   40  10  11  30 

BASEBALL TEAM VERONA  ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BRIGGI Pietro   5.0  18  26 
GRIGOLETTO Francesco   2.2  12  15 
CABALISTI W  2.1  10  15 
 
RICCIONE FRANCHIGIA   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
SERRANO   2.0 
QUATTRINI   1.2  14 
NARDI Francesco   3.1  12  15 
PELLEGRINI Andrea L  2.2  11  16 
NORRI Alessandro   0.1 

Umpires - HP: CARINGELLA Michele 1B: ALINOVI Marco
Start: 17:30 Time: 4:00 Attendance: 80
Game notes: Scorers: BEDETTI Gianmarco, PELLEGRINI Tiziano Home Manager: GAMBERINI Demis Visiting Manager: OBBOLE Angelo

 
Play-by-Play
 

Italian Baseball League 2 - 2010
BASEBALL TEAM VERONA at RICCIONE FRANCHIGIA
May 30, 2010 at RIMINI (Comunale)

BASEBALL TEAM VERONA starters: 55/cf BATTAGLINI; 12/rf MONDO; 5/2b BOTTARO; 19/3b BENETTI DI; 26/1b ZUCCHET; 33/lf MERIGGI; 4/dh MANZOTTI; 0/c SABBATANI; 18/ss BENETTI DA; 3/p BRIGGI;

RICCIONE FRANCHIGIA starters: 43/lf FOCCHI; 16/ss BABINI R; 55/1b PANDOLFI M; 29/cf SIGNORINI; 28/3b RATTINI; 39/c BACELLI; 51/dh BABINI B; 62/2b PAPINI; 75/rf PARI FI; 0/p SERRANO;

BASEBALL TEAM VERONA 1st - BATTAGLINI doubled to left field. MONDO grounded out to ss; BATTAGLINI advanced to third. BOTTARO struck out swinging. BENETTI DI singled through the left side, RBI; BATTAGLINI scored. ZUCCHET struck out swinging. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

RICCIONE FRANCHIGIA 1st - FOCCHI reached on a fielding error by ss. BABINI R flied out to rf. FOCCHI advanced to third on a throwing error by p, failed pickoff attempt. PANDOLFI M flied out to rf, SF, RBI; FOCCHI scored, unearned. SIGNORINI singled to center field. RATTINI hit by pitch; SIGNORINI advanced to second. BACELLI reached on a fielder's choice; RATTINI advanced to third on a fielding error by ss; SIGNORINI scored on the error, unearned. BABINI B walked; BACELLI advanced to second. PAPINI flied out to rf. 2 runs, 1 hit, 3 errors, 3 LOB.

BASEBALL TEAM VERONA 2nd - MERIGGI struck out swinging. MANZOTTI struck out swinging. SABBATANI struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

RICCIONE FRANCHIGIA 2nd - PARI FI struck out swinging, out at first c to 1b. FOCCHI grounded out to p. BABINI R walked. PANDOLFI M walked; BABINI R advanced to second. SIGNORINI singled to right field, advanced to second on the throw, RBI; PANDOLFI M advanced to third, out at home rf to c to p; BABINI R scored. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

BASEBALL TEAM VERONA 3rd - QUATTRINI to p for SERRANO. BENETTI DA struck out swinging. BATTAGLINI struck out swinging. MONDO walked. MONDO advanced to second on a wild pitch. BOTTARO reached on a fielding error by ss; MONDO advanced to third on the error. BENETTI DI walked; BOTTARO advanced to second. ZUCCHET flied out to rf. 0 runs, 0 hits, 1 error, 3 LOB.

RICCIONE FRANCHIGIA 3rd - RATTINI walked. RATTINI advanced to third on a throwing error by p, failed pickoff attempt. BACELLI struck out looking. BABINI B flied out to rf. PAPINI singled to center field, RBI; RATTINI scored, unearned. PARI FI grounded out to 3b. 1 run, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

BASEBALL TEAM VERONA 4th - MERIGGI hit by pitch. MANZOTTI struck out looking. SABBATANI struck out looking. MERIGGI advanced to second on a balk. BENETTI DA walked. BATTAGLINI walked; BENETTI DA advanced to second; MERIGGI advanced to third. MONDO singled to right field, 2 RBI; BATTAGLINI advanced to third; BENETTI DA scored; MERIGGI scored. BOTTARO doubled to left field, 2 RBI; MONDO scored; BATTAGLINI scored. BENETTI DI reached on a fielding error by 3b; BOTTARO scored on the error, unearned. NARDI to p for QUATTRINI. BENETTI DI advanced to second on a wild pitch. ZUCCHET walked. MERIGGI singled to second base, RBI; ZUCCHET advanced to third; BENETTI DI scored, unearned. MANZOTTI singled through the left side, RBI; MERIGGI advanced to second; ZUCCHET scored, team unearned. SABBATANI walked; MANZOTTI advanced to second; MERIGGI advanced to third. BENETTI DA reached on a fielder's choice; SABBATANI out at second ss to 2b. 7 runs, 4 hits, 1 error, 3 LOB.

RICCIONE FRANCHIGIA 4th - FOCCHI flied out to cf. BABINI R struck out swinging. PANDOLFI M grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

BASEBALL TEAM VERONA 5th - BATTAGLINI struck out swinging. MONDO struck out looking. BOTTARO grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

RICCIONE FRANCHIGIA 5th - BOTTARO to ss. BENETTI DA to 2b. SIGNORINI doubled to center field. RATTINI grounded out to p; SIGNORINI advanced to third. BACELLI flied out to cf, SF, RBI; SIGNORINI scored. BABINI B walked. PAPINI grounded out to 3b. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

BASEBALL TEAM VERONA 6th - FOCCHI to rf. SIGNORINI to lf. CIT to c for BACELLI. DI PEPPO to cf for PARI FI. BENETTI DI struck out swinging, out at first c to 1b. ZUCCHET grounded out to 1b unassisted. MERIGGI grounded out to c. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

RICCIONE FRANCHIGIA 6th - BERTAGNA D to 2b for BENETTI DA. GRIGOLETTO to p for BRIGGI. DI PEPPO singled to third base. FOCCHI walked; DI PEPPO advanced to second. FOCCHI stole second; DI PEPPO stole third. BABINI R struck out swinging. PANDOLFI M struck out swinging. SIGNORINI grounded out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

BASEBALL TEAM VERONA 7th - MANZOTTI walked. DE BONI pinch hit for SABBATANI. DE BONI flied out to rf. BERTAGNA D struck out swinging. BATTAGLINI grounded out to 1b unassisted. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

RICCIONE FRANCHIGIA 7th - DE BONI to c. RATTINI grounded out to 3b. CIT struck out looking. BABINI B struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

BASEBALL TEAM VERONA 8th - PELLEGRINI to p for NARDI. MONTALBETTI pinch hit for MONDO. MONTALBETTI popped up to 1b. BOTTARO struck out swinging. BENETTI DI walked. ZUCCHET flied out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

RICCIONE FRANCHIGIA 8th - MONTALBETTI to rf. PAPINI singled to right field. DI PEPPO singled to left field; PAPINI advanced to second. FOCCHI hit by pitch; DI PEPPO advanced to second; PAPINI advanced to third. BABINI R reached on a fielder's choice, RBI; FOCCHI out at second 3b to 2b; DI PEPPO advanced to third; PAPINI scored. PANDOLFI M grounded out to 1b unassisted, RBI; BABINI R advanced to second; DI PEPPO scored. SIGNORINI singled to center field, advanced to second on the throw, RBI; BABINI R scored. SIGNORINI advanced to third on a wild pitch. RATTINI intentionally walked. CABALISTI to p for GRIGOLETTO. RATTINI stole second. CIT grounded out to ss. 3 runs, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

BASEBALL TEAM VERONA 9th - MERIGGI grounded out to ss. MANZOTTI hit by pitch. DE BONI flied out to rf. BERTAGNA D grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

RICCIONE FRANCHIGIA 9th - BABINI B popped up to c. PAPINI singled to left field. DI PEPPO hit by pitch; PAPINI advanced to second. FOCCHI reached on a fielder's choice; DI PEPPO advanced to second on a fielding error by 2b; PAPINI advanced to third. BABINI R struck out swinging. PANDOLFI M flied out to lf. 0 runs, 1 hit, 1 error, 3 LOB.

BASEBALL TEAM VERONA 10th - BATTAGLINI reached on a throwing error by ss, advanced to second on the error. MONTALBETTI flied out to cf. BOTTARO singled to left field, advanced to second on the throw, RBI; BATTAGLINI scored, unearned. BENETTI DI singled to left field; BOTTARO advanced to third. ZUCCHET flied out to cf, SF, RBI; BENETTI DI advanced to second on a throwing error by cf; BOTTARO scored, unearned. MERIGGI singled to third base; BENETTI DI advanced to third. MANZOTTI walked; MERIGGI advanced to second. DE BONI walked, RBI; MANZOTTI advanced to second; MERIGGI advanced to third; BENETTI DI scored, unearned. NORRI to p for PELLEGRINI. BERTAGNA D struck out looking. 3 runs, 3 hits, 2 errors, 3 LOB.

RICCIONE FRANCHIGIA 10th - SIGNORINI singled to third base. RATTINI walked; SIGNORINI advanced to second. CIT walked; RATTINI advanced to second; SIGNORINI advanced to third. BABINI B reached on catcher's interference, RBI; CIT advanced to second; RATTINI advanced to third; SIGNORINI scored. PAPINI flied out to cf, SF, RBI; RATTINI scored. DI PEPPO singled to right field; BABINI B advanced to second; CIT advanced to third. GALLUZZI S to dh for BABINI B. FOCCHI struck out swinging. BABINI R flied out to ss. 2 runs, 2 hits, 1 error, 3 LOB.

 
Line score
 


BASEBALL TEAM VERONA 11, RICCIONE FRANCHIGIA 10 (May 30, 2010 at RIMINI)
----------------------------------------------------------------------
BASEBALL TEAM VERONA 100 700 000 3 - 11  9  6
RICCIONE FRANCHIGIA. 211 010 030 2 - 10 11  4
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: BASEBALL TEAM VERONA - BRIGGI Pietro; GRIGOLETTO Francesco(6); CABALISTI(8) and
SABBATANI; DE BONI Filippo. RICCIONE FRANCHIGIA - SERRANO; QUATTRINI(3); NARDI Francesco(4);
PELLEGRINI Andrea(8); NORRI Alessandro(10) and BACELLI Marco; CIT Pierangelo.
Win-CABALISTI  Loss-PELLEGRINI Andrea  T-4:00  A-80
Game notes:
Scorers: BEDETTI Gianmarco, PELLEGRINI Tiziano
Home Manager: GAMBERINI Demis
Visiting Manager: OBBOLE Angelo
Comitato Nazionale Classificatori