Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

RICCIONE FRANCHIGIA vs HOTSAND MACERATA A. (Jun 20, 2010)

 
Composite Box Score
 

Italian Baseball League 2 - 2010
RICCIONE FRANCHIGIA at HOTSAND MACERATA A. - Composite Box Score
Jun 20, 2010 at MACERATA (Comunale)

RICCIONE FRANCHIGIA   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
CAMPANINI ss 
FOCCHI rf 
PANDOLFI M 1b  10 
SIGNORINI lf 
BABINI R 2b 
RATTINI 3b 
CIT c 
PAPINI dh 
DI PEPPO cf 
GALLUZZI S cf 
CHERUBINI p 
ORRIZZI p 
LOMONTE p 
Totals   43  15  19  14  27  13 

HOTSAND MACERATA A.   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
SERRANI cf/p 
MENGHI M 2b/rf 
ESPOSITO ss 
FORCELLINI 1b 
MOZZORECCHIA lf 
MESCHINI dh 
BELLESI 2b 
TEMPERINI c 
PICCHIO rf/cf 
CASADEI 3b 
ERCOLANI p 
CINGOLANI G p 
PAOLETTI p 
Totals   33  10  27 

RICCIONE FRANCHIGIA   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
CHERUBINI Tommaso W  5.0  20  23 
ORRIZZI Brian   0.1 
LOMONTE Luca S  3.2  12  15 
 
HOTSAND MACERATA A.   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
ERCOLANI Alessandro L  4.0  19  24 
CINGOLANI Giorgio   2.1  11  17 
PAOLETTI Riccardo   1.2  11  13 
SERRANI Riccardo   1.0 

Umpires - HP: SCIRMAN Roberto 1B: MONTALTO Riccardo
Start: 11:00 Time: 3:40 Attendance: 75
Game notes: Scorers: PASQUALE Carla Cesarina Home Manager: SAMPAOLO Fabio Visiting Manager: GAMBERINI Dimes
PAOLETTI faced 6 batters in the 9th.

 
Play-by-Play
 

Italian Baseball League 2 - 2010
RICCIONE FRANCHIGIA at HOTSAND MACERATA A.
Jun 20, 2010 at MACERATA (Comunale)

RICCIONE FRANCHIGIA starters: 21/ss CAMPANINI; 43/rf FOCCHI; 55/1b PANDOLFI M; 29/lf SIGNORINI; 16/2b BABINI R; 28/3b RATTINI; 54/c CIT; 62/dh PAPINI; 9/cf DI PEPPO; 32/p CHERUBINI;

HOTSAND MACERATA A. starters: 18/cf SERRANI; 4/2b MENGHI M; 3/ss ESPOSITO; 16/1b FORCELLINI; 22/lf MOZZORECCHIA; 8/dh MESCHINI; 13/c TEMPERINI; 48/rf PICCHIO; 10/3b CASADEI; 14/p ERCOLANI;

RICCIONE FRANCHIGIA 1st - CAMPANINI singled to right field. FOCCHI walked; CAMPANINI advanced to second. FOCCHI stole second; CAMPANINI stole third. PANDOLFI M walked. SIGNORINI flied out to rf, SF, RBI; CAMPANINI scored. BABINI R singled to center field, RBI; PANDOLFI M advanced to second; FOCCHI scored. RATTINI struck out swinging. CIT struck out swinging. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

HOTSAND MACERATA A. 1st - SERRANI grounded out to p. MENGHI M struck out looking. ESPOSITO singled to center field. FORCELLINI grounded out to 3b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

RICCIONE FRANCHIGIA 2nd - PAPINI singled to center field. DI PEPPO reached on a fielder's choice; PAPINI out at second ss to 2b. DI PEPPO stole second. CAMPANINI walked. FOCCHI singled to left field, advanced to third on an error by lf, RBI; CAMPANINI advanced to second, scored on the error, unearned; DI PEPPO scored. PANDOLFI M singled to left field, RBI; FOCCHI scored, unearned. SIGNORINI struck out looking. BABINI R reached on a fielder's choice; PANDOLFI M out at second 3b to 2b. 3 runs, 3 hits, 1 error, 1 LOB.

HOTSAND MACERATA A. 2nd - MOZZORECCHIA grounded out to c unassisted. MESCHINI singled to left field. TEMPERINI flied out to lf. PICCHIO grounded out to p. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

RICCIONE FRANCHIGIA 3rd - RATTINI grounded out to ss. CIT singled to center field. PAPINI walked; CIT advanced to second. DI PEPPO struck out swinging. PAPINI advanced to second on a passed ball; CIT advanced to third on a passed ball. CAMPANINI singled to center field, 2 RBI; PAPINI scored, unearned; CIT scored. FOCCHI flied out to rf. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

HOTSAND MACERATA A. 3rd - CASADEI hit by pitch. SERRANI grounded into double play 3b to 2b to 1b; CASADEI out on the play. MENGHI M fouled out to 1b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

RICCIONE FRANCHIGIA 4th - PANDOLFI M flied out to lf. SIGNORINI singled to right field. BABINI R fouled out to 1b. RATTINI grounded out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

HOTSAND MACERATA A. 4th - GALLUZZI S to cf for DI PEPPO. ESPOSITO struck out looking. FORCELLINI fouled out to 1b. MOZZORECCHIA singled to left field. MESCHINI walked; MOZZORECCHIA advanced to second. TEMPERINI walked; MESCHINI advanced to second; MOZZORECCHIA advanced to third. PICCHIO struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

RICCIONE FRANCHIGIA 5th - CINGOLANI G to p for ERCOLANI. CIT doubled to left field. PAPINI grounded out to 2b; CIT advanced to third. GALLUZZI S grounded out to 2b, RBI; CIT scored. CAMPANINI doubled to right field. FOCCHI walked. PANDOLFI M hit by pitch; FOCCHI advanced to second; CAMPANINI advanced to third. SIGNORINI reached on a fielder's choice; PANDOLFI M advanced to second on a fielder's choice; FOCCHI out at third 3b unassisted. 1 run, 2 hits, 0 errors, 3 LOB.

HOTSAND MACERATA A. 5th - CASADEI tripled to right field. SERRANI reached on a dropped fly by 1b; CASADEI scored on the error. SERRANI stole second. MENGHI M singled to center field; SERRANI advanced to third. ESPOSITO flied out to ss. FORCELLINI reached on a fielder's choice, RBI; MENGHI M out at second 3b to 2b; SERRANI scored, unearned. MOZZORECCHIA flied out to lf. 2 runs, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

RICCIONE FRANCHIGIA 6th - BABINI R flied out to 1b. RATTINI doubled to left field. CIT hit by pitch. PAPINI out at first 1b to p; CIT advanced to second; RATTINI advanced to third. GALLUZZI S flied out to cf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

HOTSAND MACERATA A. 6th - ORRIZZI to p for CHERUBINI. MESCHINI walked. TEMPERINI singled to left field, advanced to second on the throw; MESCHINI advanced to second, out at third lf to 3b. PICCHIO walked. CASADEI walked; PICCHIO advanced to second; TEMPERINI advanced to third. SERRANI walked, RBI; CASADEI advanced to second; PICCHIO advanced to third; TEMPERINI scored. LOMONTE to p for ORRIZZI. MENGHI M lined out to 2b. ESPOSITO doubled to right field, 2 RBI; SERRANI advanced to third; CASADEI scored; PICCHIO scored. FORCELLINI singled to center field, 2 RBI; ESPOSITO scored; SERRANI scored. MOZZORECCHIA grounded out to 2b. 5 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

RICCIONE FRANCHIGIA 7th - CAMPANINI hit by pitch. FOCCHI doubled to left field, RBI; CAMPANINI scored. PANDOLFI M hit by pitch. SIGNORINI flied out to cf. PANDOLFI M stole second; FOCCHI stole third. BABINI R intentionally walked. PAOLETTI to p for CINGOLANI G. RATTINI singled to left field, 2 RBI; BABINI R advanced to third; PANDOLFI M scored; FOCCHI scored. RATTINI out at second c to 2b, caught stealing. CIT struck out looking. 3 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

HOTSAND MACERATA A. 7th - MESCHINI walked. TEMPERINI flied out to lf. PICCHIO walked; MESCHINI advanced to second. CASADEI grounded into double play ss to 2b to 1b; PICCHIO out on the play. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

RICCIONE FRANCHIGIA 8th - PAPINI singled to shortstop. GALLUZZI S lined out to ss; PAPINI advanced to second on a throwing error by ss. CAMPANINI grounded out to ss; PAPINI advanced to third. FOCCHI walked. PANDOLFI M flied out to rf. 0 runs, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

HOTSAND MACERATA A. 8th - SERRANI singled to center field. MENGHI M walked; SERRANI advanced to second. ESPOSITO grounded into double play 3b to 1b; MENGHI M advanced to second; SERRANI out on the play. FORCELLINI struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

RICCIONE FRANCHIGIA 9th - SIGNORINI singled to shortstop. BABINI R singled to left field; SIGNORINI advanced to second. BABINI R stole second; SIGNORINI stole third. RATTINI singled to center field, 2 RBI; BABINI R scored; SIGNORINI scored. RATTINI advanced to second on a wild pitch. CIT singled to left field, RBI; RATTINI scored. PAPINI singled to left field; CIT advanced to second. GALLUZZI S walked; PAPINI advanced to second; CIT advanced to third. SERRANI to p. MENGHI M to rf. BELLESI to 2b for MESCHINI. PICCHIO to cf. / for PAOLETTI. CAMPANINI flied out to 1b. FOCCHI flied out to cf, SF, RBI; PAPINI advanced to third; CIT scored. PANDOLFI M hit by pitch; GALLUZZI S advanced to second. SIGNORINI struck out swinging. 4 runs, 5 hits, 0 errors, 3 LOB.

HOTSAND MACERATA A. 9th - MOZZORECCHIA singled to center field. BELLESI grounded into double play 2b to ss to 1b; MOZZORECCHIA out on the play. TEMPERINI flied out to lf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

 
Line score
 


RICCIONE FRANCHIGIA 15, HOTSAND MACERATA A. 7 (Jun 20, 2010 at MACERATA)
----------------------------------------------------------------------
RICCIONE FRANCHIGIA. 232 010 304  - 15 19  1
HOTSAND MACERATA A.. 000 025 000  -  7 10  2
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: RICCIONE FRANCHIGIA - CHERUBINI Tommaso; ORRIZZI Brian(6); LOMONTE Luca(6) and
CIT Pierangelo. HOTSAND MACERATA A. - ERCOLANI Alessandro; CINGOLANI Giorgio(5);
PAOLETTI Riccardo(7); SERRANI Riccardo(9) and TEMPERINI Luigi.
Win-CHERUBINI Tommaso  Save-LOMONTE Luca  Loss-ERCOLANI Alessandro  T-3:40  A-75
Game notes:
Scorers: PASQUALE Carla Cesarina
Home Manager: SAMPAOLO Fabio
Visiting Manager: GAMBERINI Dimes

PAOLETTI faced 6 batters in the 9th.
Comitato Nazionale Classificatori