Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

CATANIA BAS PROJECT vs RICCIONE FRANCHIGIA (Jul 03, 2010)

 
Composite Box Score
 

Italian Baseball League 2 - 2010
CATANIA BAS PROJECT at RICCIONE FRANCHIGIA - Composite Box Score
Jul 03, 2010 at Riccione (Comunale)

CATANIA BAS PROJECT   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
BONFIGLIO ss 
ANIA lf 
DI LEO dh/rf 
NOVARA G 3b 
SPATARO cf 
GAROFALO G c 
ACCOMANDO 2b 
GUARDO 1b 
ACQUAVIVA rf/3b 
GAROFALO E p 
MAZZAGLIA p 
Totals   24  18 

RICCIONE FRANCHIGIA   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
BABINI R ss 
FOCCHI lf 
PARI FI rf 
PANDOLFI M 1b/3b 
RATTINI 3b 
PALUMBO ph/1b 
CIT c 
BABINI B dh 
GALLUZZI E dh 
DI FABIO 2b 
PAPINI 2b 
GALLUZZI S cf 
DI PEPPO rf/lf 
CHERUBINI p 
ORRIZZI p 
PELLEGRINI p 
Totals   36  18  18  14  21 

CATANIA BAS PROJECT   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
GAROFALO Emanuele L  3.2  14  17  11  25  32 
MAZZAGLIA Sergio N.   2.1  11  13 
 
RICCIONE FRANCHIGIA   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
CHERUBINI Tommaso   4.1  15  15 
ORRIZZI Brian   1.2 
PELLEGRINI Andrea W  1.0 

Umpires - HP: DEVIT Lucio 1B: ZORZENON Roger
Start: 20:30 Time: 2:10 Attendance: 30
Game notes: Scorers: MORRI Giovanni, PELLEGRINI Tiziano Home Manager: GAMBERINI Dimes Visiting Manager: ANIA Luis Ricardo

 
Play-by-Play
 

Italian Baseball League 2 - 2010
CATANIA BAS PROJECT at RICCIONE FRANCHIGIA
Jul 03, 2010 at Riccione (Comunale)

CATANIA BAS PROJECT starters: 3/ss BONFIGLIO; 19/lf ANIA; 0/dh DI LEO; 34/3b NOVARA G; 13/cf SPATARO; 38/c GAROFALO G; 78/2b ACCOMANDO; 59/1b GUARDO; 16/rf ACQUAVIVA; 49/p GAROFALO E;

RICCIONE FRANCHIGIA starters: 16/ss BABINI R; 43/lf FOCCHI; 55/1b PANDOLFI M; 28/3b RATTINI; 54/c CIT; 51/dh BABINI B; 6/2b DI FABIO; 15/cf GALLUZZI S; 9/rf DI PEPPO; 32/p CHERUBINI;

CATANIA BAS PROJECT 1st - BONFIGLIO lined out to 1b. ANIA flied out to rf. DI LEO grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

RICCIONE FRANCHIGIA 1st - BABINI R walked. BABINI R advanced to second on a wild pitch. FOCCHI singled through the left side; BABINI R advanced to third. FOCCHI stole second; BABINI R stole home. PANDOLFI M struck out looking. FOCCHI stole third. RATTINI singled to right field, RBI; FOCCHI scored. RATTINI stole second. CIT grounded out to p; RATTINI advanced to third. BABINI B grounded out to ss. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

CATANIA BAS PROJECT 2nd - NOVARA G flied out to rf. SPATARO struck out looking. GAROFALO G flied out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

RICCIONE FRANCHIGIA 2nd - DI FABIO reached on a throwing error by 3b. DI FABIO stole second. GALLUZZI S struck out swinging. DI PEPPO singled through the left side, RBI; DI FABIO scored, unearned. BABINI R grounded out to 3b; DI PEPPO advanced to second. FOCCHI walked. PANDOLFI M singled to center field, advanced to third on the error, RBI; FOCCHI advanced to second, scored on a throwing error by p, unearned; DI PEPPO scored, unearned. RATTINI singled up the middle, RBI; PANDOLFI M scored. CIT tripled to center field, RBI; RATTINI scored, unearned. BABINI B struck out looking. 5 runs, 4 hits, 2 errors, 1 LOB.

CATANIA BAS PROJECT 3rd - ACCOMANDO flied out to ss. GUARDO grounded out to 3b. ACQUAVIVA singled to center field. BONFIGLIO grounded out to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

RICCIONE FRANCHIGIA 3rd - DI FABIO walked. GALLUZZI S walked; DI FABIO advanced to second. DI PEPPO singled through the right side, RBI; GALLUZZI S advanced to third; DI FABIO scored. BABINI R reached on a fielder's choice; DI PEPPO advanced to second on a fielder's choice; GALLUZZI S scored on a throwing error by 3b, unearned. FOCCHI reached on a fielder's choice; BABINI R advanced to second on a fielder's choice; DI PEPPO out at third ss to 3b. PANDOLFI M singled to center field, RBI; FOCCHI advanced to third; BABINI R scored. RATTINI tripled to center field, 2 RBI; PANDOLFI M scored; FOCCHI scored. CIT grounded out to ss, RBI; RATTINI scored, unearned. BABINI B doubled to left field. DI FABIO singled to center field; BABINI B advanced to third, out at home cf to c. 6 runs, 5 hits, 1 error, 1 LOB.

CATANIA BAS PROJECT 4th - PARI FI to rf for FOCCHI. PAPINI to 2b for DI FABIO. DI PEPPO to lf. ANIA grounded out to 2b. DI LEO struck out swinging. NOVARA G out at first p to 2b to 1b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

RICCIONE FRANCHIGIA 4th - GALLUZZI S singled to left field. DI PEPPO flied out to 2b. BABINI R walked; GALLUZZI S advanced to second. PARI FI singled to shortstop; BABINI R advanced to second; GALLUZZI S advanced to third. PANDOLFI M flied out to lf, SF, RBI; GALLUZZI S scored. RATTINI singled up the middle; PARI FI advanced to second; BABINI R advanced to third. CIT walked, RBI; RATTINI advanced to second; PARI FI advanced to third; BABINI R scored. MAZZAGLIA to p for GAROFALO E. GALLUZZI E to dh for BABINI B. GALLUZZI E singled to shortstop, RBI; CIT advanced to second, advanced to third on the error; RATTINI advanced to third, scored on a throwing error by ss; PARI FI scored. PAPINI walked; GALLUZZI E advanced to second. GALLUZZI S struck out looking. 4 runs, 4 hits, 1 error, 3 LOB.

CATANIA BAS PROJECT 5th - SPATARO singled to left field. GAROFALO G struck out swinging. ORRIZZI to p for CHERUBINI. ACCOMANDO struck out looking. GUARDO reached on a fielding error by 3b; SPATARO advanced to second on the error. ACQUAVIVA struck out looking. 0 runs, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

RICCIONE FRANCHIGIA 5th - DI PEPPO singled up the middle. BABINI R reached on a fielder's choice; DI PEPPO out at second ss to 2b. PARI FI reached on a fielder's choice; BABINI R out at second ss to 2b. PANDOLFI M reached on a fielder's choice; PARI FI out at second 2b unassisted. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

CATANIA BAS PROJECT 6th - BONFIGLIO walked. ANIA walked; BONFIGLIO advanced to second. ANIA advanced to second on a wild pitch; BONFIGLIO advanced to third on a wild pitch. DI LEO struck out looking. MAZZAGLIA to p for NOVARA G. / for MAZZAGLIA. MAZZAGLIA grounded out to 3b, RBI; ANIA advanced to third; BONFIGLIO scored. SPATARO fouled out to 1b. 1 run, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

RICCIONE FRANCHIGIA 6th - DI LEO to rf. ACQUAVIVA to 3b. PALUMBO pinch hit for RATTINI. PALUMBO singled up the middle. PALUMBO advanced to second on a wild pitch. PALUMBO advanced to third on a wild pitch. CIT walked. GALLUZZI E singled to center field, RBI; CIT advanced to second; PALUMBO scored. GALLUZZI E advanced to second on a wild pitch; CIT advanced to third on a wild pitch. PAPINI flied out to 2b. GALLUZZI S struck out looking. DI PEPPO grounded out to ss. 1 run, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

CATANIA BAS PROJECT 7th - PANDOLFI M to 3b. PALUMBO to 1b. PELLEGRINI to p for ORRIZZI. GAROFALO G struck out swinging. ACCOMANDO flied out to 2b. Dropped foul ball, E2. GUARDO struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 1 error, 0 LOB.

 
Line score
 


RICCIONE FRANCHIGIA 18, CATANIA BAS PROJECT 1 (Jul 03, 2010 at Riccione)
----------------------------------------------------------------------
CATANIA BAS PROJECT. 000 001 0 -  1  2  4
RICCIONE FRANCHIGIA. 256 401 X - 18 18  2
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: CATANIA BAS PROJECT - GAROFALO Emanuele; MAZZAGLIA Sergio N.(4) and GAROFALO Gaspare.
RICCIONE FRANCHIGIA - CHERUBINI Tommaso; ORRIZZI Brian(5); PELLEGRINI Andrea(7) and
CIT Pierangelo.
Win-PELLEGRINI Andrea  Loss-GAROFALO Emanuele  T-2:10  A-30
Game notes:
Scorers: MORRI Giovanni, PELLEGRINI Tiziano
Home Manager: GAMBERINI Dimes
Visiting Manager: ANIA Luis Ricardo
Comitato Nazionale Classificatori