Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

CATANIA BAS PROJECT vs RICCIONE FRANCHIGIA (Jul 04, 2010)

 
Composite Box Score
 

Italian Baseball League 2 - 2010
CATANIA BAS PROJECT at RICCIONE FRANCHIGIA - Composite Box Score
Jul 04, 2010 at RIMINI (Comunale)

CATANIA BAS PROJECT   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
BONFIGLIO ss 
ANIA lf 
LUCENA 3b 
NOVARA G dh 
DI LEO rf 
SPATARO cf 
ACCOMANDO 2b 
GAROFALO G c 
GUARDO 1b 
ACQUAVIVA rf/p 
MONTALTO p 
Totals   23  18 

RICCIONE FRANCHIGIA   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
BABINI R ss 
FOCCHI lf 
DI PEPPO ph/lf 
PANDOLFI S 1b 
PANDOLFI M 1b 
RATTINI 3b 
BACELLI c 
CIT dh 
PAPINI 2b 
DI FABIO 2b 
GALLUZZI S cf 
PARI FI rf 
NARDI p 
BRIGHT p 
Totals   25  13  10  14  21  13 

CATANIA BAS PROJECT   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
MONTALTO Alessio L  3.0  11  22 
ACQUAVIVA Giuseppe   3.0  14  20 
 
RICCIONE FRANCHIGIA   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
NARDI Francesco W  6.0  20  20 
BRIGHT Adam   1.0 

Umpires - HP: ZORZENON Roger 1B: DAVIT Lucio
Start: 10:00 Time: 2:10 Attendance: 60
Game notes: Scorers: MORRI GIovanni, PELLEGRINI Tiziano Home Manager: GAMBERINI Dimes Visiting Manager: ANIA Luis Riccardo
MONTALTO faced 4 batters in the 4th.

 
Play-by-Play
 

Italian Baseball League 2 - 2010
CATANIA BAS PROJECT at RICCIONE FRANCHIGIA
Jul 04, 2010 at RIMINI (Comunale)

CATANIA BAS PROJECT starters: 3/ss BONFIGLIO; 19/lf ANIA; 18/3b LUCENA; 34/dh NOVARA G; 13/cf SPATARO; 78/2b ACCOMANDO; 38/c GAROFALO G; 59/1b GUARDO; 16/rf ACQUAVIVA; 54/p MONTALTO;

RICCIONE FRANCHIGIA starters: 16/ss BABINI R; 43/lf FOCCHI; 27/1b PANDOLFI S; 28/3b RATTINI; 39/c BACELLI; 54/dh CIT; 62/2b PAPINI; 15/cf GALLUZZI S; 75/rf PARI FI; 24/p NARDI;

CATANIA BAS PROJECT 1st - BONFIGLIO singled through the right side. BONFIGLIO out at second p to 1b to ss to p, caught stealing, picked off. ANIA out at first 1b to p. LUCENA grounded out to p. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

RICCIONE FRANCHIGIA 1st - BABINI R fouled out to c. FOCCHI grounded out to ss. PANDOLFI S hit by pitch. RATTINI grounded out to p. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

CATANIA BAS PROJECT 2nd - NOVARA G grounded out to ss. SPATARO singled through the left side. ACCOMANDO flied out to ss. GAROFALO G struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

RICCIONE FRANCHIGIA 2nd - BACELLI walked. CIT fouled out to 1b. BACELLI advanced to second on a wild pitch. PAPINI walked. GALLUZZI S walked; PAPINI advanced to second; BACELLI advanced to third. PARI FI walked, RBI; GALLUZZI S advanced to second; PAPINI advanced to third; BACELLI scored. BABINI R fouled out to c. PARI FI advanced to second on a wild pitch; GALLUZZI S advanced to third on a wild pitch; PAPINI scored on a wild pitch. FOCCHI walked. PANDOLFI S hit by pitch, RBI; FOCCHI advanced to second; PARI FI advanced to third; GALLUZZI S scored. RATTINI flied out to rf. 3 runs, 0 hits, 0 errors, 3 LOB.

CATANIA BAS PROJECT 3rd - GUARDO flied out to 2b. ACQUAVIVA struck out swinging. BONFIGLIO lined out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

RICCIONE FRANCHIGIA 3rd - BACELLI grounded out to p. CIT walked. PAPINI walked; CIT advanced to second. GALLUZZI S flied out to lf. PARI FI grounded out to 1b unassisted. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

CATANIA BAS PROJECT 4th - ANIA singled to right field. LUCENA grounded into double play 2b to ss to 1b; ANIA out on the play. NOVARA G grounded out to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

RICCIONE FRANCHIGIA 4th - BABINI R walked. FOCCHI singled through the left side; BABINI R advanced to third. FOCCHI stole second. PANDOLFI S intentionally walked. RATTINI singled through the left side, RBI; PANDOLFI S advanced to second; FOCCHI advanced to third, scored on a fielding error by lf; BABINI R scored. DI LEO to rf for NOVARA G. ACQUAVIVA to p. / for MONTALTO. BACELLI singled to center field; RATTINI advanced to second; PANDOLFI S advanced to third. CIT reached on a fielder's choice, advanced to second on the error, RBI; BACELLI out at second ss to 2b; RATTINI advanced to third, scored on a throwing error by 2b; PANDOLFI S scored. PAPINI singled to center field; CIT no advance. GALLUZZI S singled to third base; PAPINI advanced to second; CIT advanced to third. PARI FI walked, RBI; GALLUZZI S advanced to second; PAPINI advanced to third; CIT scored. BABINI R walked, RBI; PARI FI advanced to second; GALLUZZI S advanced to third; PAPINI scored. DI PEPPO pinch hit for FOCCHI. DI PEPPO tripled down the lf line, 3 RBI; BABINI R scored; PARI FI scored; GALLUZZI S scored. PANDOLFI S struck out swinging, out at first c to 1b. RATTINI walked. BACELLI flied out to cf. 9 runs, 6 hits, 2 errors, 2 LOB.

CATANIA BAS PROJECT 5th - DI PEPPO to lf. PANDOLFI M to 1b for PANDOLFI S. DI FABIO to 2b for PAPINI. SPATARO struck out swinging. ACCOMANDO struck out swinging. GAROFALO G singled up the middle. GUARDO struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

RICCIONE FRANCHIGIA 5th - CIT walked. DI FABIO reached on a fielder's choice; CIT out at second ss to 2b. GALLUZZI S flied out to lf. PARI FI walked; DI FABIO advanced to second. BABINI R flied out to lf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

CATANIA BAS PROJECT 6th - ACQUAVIVA singled to left field. BONFIGLIO grounded into double play ss to 2b to 1b; ACQUAVIVA out on the play. ANIA struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

RICCIONE FRANCHIGIA 6th - DI PEPPO grounded out to 3b. PANDOLFI M hit by pitch. RATTINI doubled to left field, RBI; PANDOLFI M scored. BACELLI struck out swinging. CIT flied out to cf. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

CATANIA BAS PROJECT 7th - BRIGHT to p for NARDI. LUCENA grounded out to ss. DI LEO struck out swinging. SPATARO struck out swinging, out at first c to 1b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

 
Line score
 


RICCIONE FRANCHIGIA 13, CATANIA BAS PROJECT 0 (Jul 04, 2010 at RIMINI)
----------------------------------------------------------------------
CATANIA BAS PROJECT. 000 000 0 -  0  5  2
RICCIONE FRANCHIGIA. 030 901 X - 13  7  0
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: CATANIA BAS PROJECT - MONTALTO Alessio; ACQUAVIVA Giuseppe(4) and GAROFALO Gaspare.
RICCIONE FRANCHIGIA - NARDI Francesco; BRIGHT Adam(7) and BACELLI Marco.
Win-NARDI Francesco  Loss-MONTALTO Alessio  T-2:10  A-60
Game notes:
Scorers: MORRI GIovanni, PELLEGRINI Tiziano
Home Manager: GAMBERINI Dimes
Visiting Manager: ANIA Luis Riccardo

MONTALTO faced 4 batters in the 4th.
Comitato Nazionale Classificatori