Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

RICCIONE FRANCHIGIA vs KNIGHTS VERONA (Apr 17, 2011)

 
Composite Box Score
 

The Automated ScoreBook
RICCIONE FRANCHIGIA at KNIGHTS VERONA - Composite Box Score
Apr 17, 2011 at VERONA (Gavagnin)

RICCIONE FRANCHIGIA   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
BABINI R ss 
RATTINI 3b 
FOCCHI dh 
CIT c  10 
PAPINI 1b  11 
DI FABIO 2b 
GALLUZZI S rf 
GALLUZZI E lf 
PARI FI cf 
CHERUBINI p 
NORRI p 
RICCI M. p 
LOMONTE p 
Totals   34  11  16  27  11 

KNIGHTS VERONA   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
MAROGNA 3b 
MANTOVANI F lf 
SCHWARTZ ss 
ZUCCHET dh 
ZAMBELLAN rf 
MANCIOPPI cf 
TODESCHINI 1b 
MASTINI c 
DISARO' c 
ZUMERLE 2b 
BERTAGNA D p 
MANTOVANI M p 
GOLO p 
Totals   36  10  10  27  13 

RICCIONE FRANCHIGIA   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
CHERUBINI Tommaso   4.2  18  22 
NORRI Alessandro W  2.0  11 
RICCI M. Amerigo M.   1.1 
LOMONTE Luca   1.0 
 
KNIGHTS VERONA   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BERTAGNA Davide L  3.0  15  20 
MANTOVANI Masssimo   3.0  10  16 
GOLO Niccolo'   3.0  14 

Umpires - HP: BASTIANELLO Lorenzo 1B: CICCONE Alessia
Start: 11:20 Time: 3:00 Attendance: 50
Game notes: SCOREKEEPERS: MARANI Patrizia, DA GIAU Silvio / Home Manager: CASTAGNINI Paolo - Visiting Manager: ROMANO Michele
RICCI M. faced 4 batters in the 9th.

 
Play-by-Play
 

The Automated ScoreBook
RICCIONE FRANCHIGIA at KNIGHTS VERONA
Apr 17, 2011 at VERONA (Gavagnin)

RICCIONE FRANCHIGIA starters: 16/ss BABINI R; 28/3b RATTINI; 43/dh FOCCHI; 50/c CIT; 62/1b PAPINI; 6/2b DI FABIO; 15/rf GALLUZZI S; 14/lf GALLUZZI E; 75/cf PARI FI; 32/p CHERUBINI;

KNIGHTS VERONA starters: 23/3b MAROGNA; 10/lf MANTOVANI F; 15/ss SCHWARTZ; 33/dh ZUCCHET; 26/rf ZAMBELLAN; 6/cf MANCIOPPI; 21/1b TODESCHINI; 55/c MASTINI; 17/2b ZUMERLE; 2/p BERTAGNA D;

RICCIONE FRANCHIGIA 1st - BABINI R singled to right field. RATTINI grounded out to ss; BABINI R advanced to second. FOCCHI singled to right center, advanced to second on the throw, RBI; BABINI R scored. FOCCHI stole third. CIT walked. PAPINI walked; CIT advanced to second. DI FABIO singled to center field, RBI; PAPINI advanced to second; CIT advanced to third; FOCCHI scored. GALLUZZI S singled to right center, 2 RBI; DI FABIO advanced to second; PAPINI scored; CIT scored. GALLUZZI E walked; GALLUZZI S advanced to second; DI FABIO advanced to third. PARI FI struck out looking. BABINI R singled to center field, advanced to second on the throw, 2 RBI; GALLUZZI E advanced to third; GALLUZZI S scored; DI FABIO scored. RATTINI doubled to center field, 2 RBI; BABINI R scored; GALLUZZI E scored. RATTINI advanced to third on a passed ball. FOCCHI struck out looking. 8 runs, 6 hits, 0 errors, 1 LOB.

KNIGHTS VERONA 1st - MAROGNA lined out to 1b. MANTOVANI F grounded out to ss. SCHWARTZ singled to shortstop. ZUCCHET flied out to cf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

RICCIONE FRANCHIGIA 2nd - CIT flied out to cf. PAPINI walked. DI FABIO grounded into double play ss to 1b; PAPINI out on the play. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

KNIGHTS VERONA 2nd - ZAMBELLAN struck out swinging. MANCIOPPI singled up the middle. TODESCHINI flied out to 2b. MASTINI walked; MANCIOPPI advanced to second. ZUMERLE struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

RICCIONE FRANCHIGIA 3rd - GALLUZZI S walked. GALLUZZI E reached on a fielder's choice; GALLUZZI S out at second 3b to 2b. PARI FI singled down the rf line; GALLUZZI E advanced to third. PARI FI failed pickoff attempt; GALLUZZI E scored on a throwing error by p, unearned. BABINI R struck out swinging. RATTINI reached on a fielder's choice; PARI FI out at second 2b to ss. 1 run, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

KNIGHTS VERONA 3rd - MAROGNA flied out to cf. MANTOVANI F singled through the right side. SCHWARTZ singled to left field; MANTOVANI F advanced to second. ZUCCHET flied into double play rf to 3b; MANTOVANI F advanced to third, out on the play. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

RICCIONE FRANCHIGIA 4th - MANTOVANI M to p for BERTAGNA D. FOCCHI struck out swinging. CIT flied out to cf. PAPINI walked. DI FABIO grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

KNIGHTS VERONA 4th - ZAMBELLAN grounded out to p, bunt. MANCIOPPI walked. TODESCHINI out at first p to 2b to 1b; MANCIOPPI advanced to second. MASTINI grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

RICCIONE FRANCHIGIA 5th - GALLUZZI S fouled out to 3b. GALLUZZI E walked. PARI FI singled down the lf line, advanced to second on the throw; GALLUZZI E advanced to second, out at third rf to 3b. BABINI R walked. RATTINI reached on a fielder's choice; BABINI R advanced to second on a fielder's choice; PARI FI out at third 3b unassisted. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

KNIGHTS VERONA 5th - ZUMERLE grounded out to 1b unassisted. MAROGNA grounded out to ss. MANTOVANI F walked. SCHWARTZ walked; MANTOVANI F advanced to second. ZUCCHET singled to center field, RBI; SCHWARTZ advanced to second; MANTOVANI F scored. NORRI to p for CHERUBINI. ZAMBELLAN struck out swinging. 1 run, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

RICCIONE FRANCHIGIA 6th - FOCCHI walked. FOCCHI stole second. FOCCHI advanced to third on a wild pitch. CIT walked. PAPINI reached on a fielding error by 3b, RBI; CIT advanced to second; FOCCHI scored. DI FABIO walked; PAPINI advanced to second; CIT advanced to third. GALLUZZI S reached on a fielder's choice; DI FABIO advanced to second on a fielder's choice; PAPINI advanced to third on a fielder's choice; CIT out at home 3b to c. GALLUZZI E struck out looking. PARI FI grounded out to 2b. 1 run, 0 hits, 1 error, 3 LOB.

KNIGHTS VERONA 6th - MANCIOPPI struck out swinging. TODESCHINI singled through the right side. MASTINI reached on a fielder's choice; TODESCHINI out at second 2b to ss. ZUMERLE walked; MASTINI advanced to second. MAROGNA singled to center field, advanced to second on the throw, RBI; ZUMERLE advanced to third; MASTINI scored. MANTOVANI F grounded out to p. 1 run, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

RICCIONE FRANCHIGIA 7th - DISARO' to c for MASTINI. GOLO to p for MANTOVANI M. BABINI R flied out to rf. RATTINI lined out to rf. FOCCHI walked. CIT grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

KNIGHTS VERONA 7th - SCHWARTZ grounded out to ss. ZUCCHET singled to left field. ZAMBELLAN struck out swinging. MANCIOPPI walked; ZUCCHET advanced to second. RICCI M. to p for NORRI. TODESCHINI struck out looking. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

RICCIONE FRANCHIGIA 8th - PAPINI walked. DI FABIO reached on a fielder's choice; PAPINI out at second 2b to ss. GALLUZZI S walked; DI FABIO advanced to second. GALLUZZI E walked; GALLUZZI S advanced to second; DI FABIO advanced to third. PARI FI infield fly to ss. GALLUZZI E advanced to second on a wild pitch; GALLUZZI S advanced to third on a wild pitch; DI FABIO scored on a wild pitch. BABINI R walked. RATTINI reached on a fielder's choice; BABINI R out at second 2b to ss. 1 run, 0 hits, 0 errors, 3 LOB.

KNIGHTS VERONA 8th - DISARO' grounded out to 2b. ZUMERLE fouled out to 1b. MAROGNA struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

RICCIONE FRANCHIGIA 9th - FOCCHI grounded out to ss. CIT grounded out to 3b. PAPINI lined out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

KNIGHTS VERONA 9th - MANTOVANI F singled to shortstop. SCHWARTZ walked; MANTOVANI F advanced to second. ZUCCHET hit by pitch; SCHWARTZ advanced to second; MANTOVANI F advanced to third. ZAMBELLAN doubled to left center, 2 RBI; ZUCCHET advanced to third; SCHWARTZ scored; MANTOVANI F scored. LOMONTE to p for RICCI M.. MANCIOPPI walked. TODESCHINI struck out swinging. MANCIOPPI advanced to second on a balk; ZAMBELLAN advanced to third on a balk; ZUCCHET scored on a balk. DISARO' struck out looking. ZUMERLE struck out looking. 3 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

 
Line score
 


RICCIONE FRANCHIGIA 11, KNIGHTS VERONA 5 (Apr 17, 2011 at VERONA)
----------------------------------------------------------------------
RICCIONE FRANCHIGIA. 801 001 010  - 11  8  0
KNIGHTS VERONA...... 000 011 003  -  5 10  2
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: RICCIONE FRANCHIGIA - CHERUBINI Tommaso; NORRI Alessandro(5); RICCI M. Amerigo M.(7);
LOMONTE Luca(9) and CIT Pierangelo. KNIGHTS VERONA - BERTAGNA Davide; MANTOVANI Masssimo(4);
GOLO Niccolo'(7) and MASTINI Filippo; DISARO' Davide.
Win-NORRI Alessandro  Loss-BERTAGNA Davide  T-3:00  A-50
Game notes:
SCOREKEEPERS: MARANI Patrizia, DA GIAU Silvio /
Home Manager: CASTAGNINI Paolo -  Visiting Manager: ROMANO Michele

RICCI M. faced 4 batters in the 9th.
Comitato Nazionale Classificatori