Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

FORTITUDO CASTENASO vs JUNIOR PARMA BC (Apr 17, 2011)

 
Composite Box Score
 

The Automated ScoreBook
FORTITUDO CASTENASO at JUNIOR PARMA BC - Composite Box Score
Apr 17, 2011 at COLLECCHIO (Comunale)

FORTITUDO CASTENASO   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
D'AMICO 3b 
BASSANI ss 
GAMBERINI 1b 
CASTELLITTO rf 
CANCELLIERI rf 
FORNASARI cf 
MONARI c 
BREVEGLIERI lf 
FABBRI dh 
ZANETTI 2b 
BASSI A. p 
VOLODIN p 
BALBUENA p 
Totals   47  16  20  13  27 

JUNIOR PARMA BC   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
POMA cf 
BIANCHINI ss 
GIANNETTI 3b 
ZAMBELLONI R c 
LEONI rf 
CORSARO M 1b  10 
CASORATI lf 
PUGOLOTTI lf 
PESCI dh 
CAVAZZINI M 2b 
ZAMBELLONI A p 
COZZOLINO F p 
PIZZAROTTI A p 
Totals   34  27  13 

FORTITUDO CASTENASO   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BASSI A. Riccardo   3.1  12  17 
VOLODIN Gleb W  4.2  18  19 
BALBUENA Frank   1.0 
 
JUNIOR PARMA BC   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
ZAMBELLONI Andrea L  4.0  19  24 
COZZOLINO Federico   4.1  12  24  28 
PIZZAROTTI Alessandr   0.2 

Umpires - HP: LEANZA Sergio 1B: CHECCHI Marco
Start: 11:05 Time: 3:28 Attendance: 70
Game notes: Scorers: SOLIANI Michele Home Manager: POMA Gianguido Visiting Manager: SAMORE' Gabriele
ZAMBELLONI A faced 2 batters in the 5th.

 
Play-by-Play
 

The Automated ScoreBook
FORTITUDO CASTENASO at JUNIOR PARMA BC
Apr 17, 2011 at COLLECCHIO (Comunale)

FORTITUDO CASTENASO starters: 5/3b D'AMICO; 80/ss BASSANI; 14/1b GAMBERINI; 37/rf CASTELLITTO; 30/cf FORNASARI; 10/c MONARI; 9/lf BREVEGLIERI; 27/dh FABBRI; 75/2b ZANETTI; 2/p BASSI A.;

JUNIOR PARMA BC starters: 26/cf POMA; 6/ss BIANCHINI; 5/3b GIANNETTI; 36/c ZAMBELLONI R; 75/rf LEONI; 25/1b CORSARO M; 17/lf CASORATI; 15/dh PESCI; 7/2b CAVAZZINI M; 52/p ZAMBELLONI A;

FORTITUDO CASTENASO 1st - D'AMICO walked. BASSANI reached on a fielding error by ss; D'AMICO advanced to second. GAMBERINI grounded into double play ss to 2b to 1b; BASSANI out on the play; D'AMICO advanced to third. CASTELLITTO walked. FORNASARI flied out to 2b. 0 runs, 0 hits, 1 error, 2 LOB.

JUNIOR PARMA BC 1st - POMA grounded out to 1b unassisted. BIANCHINI walked. BIANCHINI stole second. GIANNETTI walked. ZAMBELLONI R flied out to 2b. LEONI struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

FORTITUDO CASTENASO 2nd - MONARI grounded out to 2b. BREVEGLIERI singled to center field. FABBRI singled through the left side; BREVEGLIERI advanced to second. ZANETTI walked; FABBRI advanced to second; BREVEGLIERI advanced to third. D'AMICO walked, RBI; ZANETTI advanced to second; FABBRI advanced to third; BREVEGLIERI scored. BASSANI singled to center field, advanced to second on an error by c, 2 RBI; D'AMICO advanced to second, advanced to third on the error; ZANETTI scored; FABBRI scored. GAMBERINI grounded out to 3b, RBI; BASSANI advanced to third; D'AMICO scored, unearned. CASTELLITTO grounded out to 2b. 4 runs, 3 hits, 1 error, 1 LOB.

JUNIOR PARMA BC 2nd - CORSARO M flied out to cf. CASORATI walked. CASORATI out at second c to 2b, caught stealing. PESCI grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

FORTITUDO CASTENASO 3rd - FORNASARI flied out to c. MONARI doubled to left field, ground-rule. BREVEGLIERI flied out to cf. FABBRI grounded out to p. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

JUNIOR PARMA BC 3rd - CAVAZZINI M flied out to rf. POMA walked. BIANCHINI walked; POMA advanced to second. GIANNETTI flied out to rf. ZAMBELLONI R singled through the left side, RBI; BIANCHINI advanced to second; POMA scored. LEONI doubled down the rf line, RBI; ZAMBELLONI R advanced to third; BIANCHINI scored. CORSARO M flied out to rf. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

FORTITUDO CASTENASO 4th - ZANETTI struck out looking. D'AMICO grounded out to 3b. BASSANI walked. BASSANI stole second. GAMBERINI singled to right field, RBI; BASSANI scored. CASTELLITTO grounded out to 1b unassisted. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

JUNIOR PARMA BC 4th - CASORATI flied out to lf. PESCI homered to center field, RBI. VOLODIN to p for BASSI A.. CAVAZZINI M grounded out to p. POMA singled to center field. POMA stole second. BIANCHINI struck out swinging. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

FORTITUDO CASTENASO 5th - PUGOLOTTI to lf for CASORATI. FORNASARI singled up the middle. FORNASARI stole second. MONARI singled to pitcher; FORNASARI advanced to third. COZZOLINO F to p for ZAMBELLONI A. BREVEGLIERI hit by pitch; MONARI advanced to second. FABBRI singled to third base, RBI; BREVEGLIERI advanced to second; MONARI advanced to third; FORNASARI scored. ZANETTI reached on a fielder's choice, RBI; FABBRI advanced to second on a fielder's choice; BREVEGLIERI out at third cf to 3b; MONARI scored. D'AMICO grounded out to 3b; ZANETTI advanced to second; FABBRI advanced to third. ZANETTI advanced to third on a wild pitch; FABBRI scored on a wild pitch. BASSANI singled to center field, RBI; ZANETTI scored. GAMBERINI reached on a throwing error by ss; BASSANI advanced to second on the error. GAMBERINI advanced to second on a wild pitch; BASSANI advanced to third on a wild pitch. CASTELLITTO flied out to rf. 4 runs, 4 hits, 1 error, 2 LOB.

JUNIOR PARMA BC 5th - CANCELLIERI to rf for CASTELLITTO. GIANNETTI struck out swinging. ZAMBELLONI R struck out swinging. LEONI struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

FORTITUDO CASTENASO 6th - FORNASARI walked. MONARI singled through the left side; FORNASARI advanced to third. BREVEGLIERI flied out to cf, SF, RBI; FORNASARI scored. Dropped foul ball, E2. FABBRI reached on a fielder's choice; MONARI out at second 2b to ss. FABBRI stole second. ZANETTI grounded out to 3b. 1 run, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

JUNIOR PARMA BC 6th - CORSARO M struck out swinging. PUGOLOTTI fouled out to c. PESCI flied out to lf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

FORTITUDO CASTENASO 7th - D'AMICO flied out to cf. BASSANI singled through the left side. GAMBERINI singled to second base; BASSANI advanced to second. CANCELLIERI singled to right field; GAMBERINI advanced to second; BASSANI advanced to third. FORNASARI struck out swinging. MONARI singled to left field, advanced to second on the throw, 2 RBI; CANCELLIERI advanced to third; GAMBERINI scored; BASSANI scored. BREVEGLIERI struck out swinging. 2 runs, 4 hits, 0 errors, 2 LOB.

JUNIOR PARMA BC 7th - CAVAZZINI M walked. POMA singled to right field; CAVAZZINI M advanced to second. BIANCHINI singled to right field, RBI; POMA advanced to third; CAVAZZINI M scored. BIANCHINI stole second. GIANNETTI grounded out to ss, RBI; BIANCHINI advanced to third; POMA scored. ZAMBELLONI R singled to third base, RBI; BIANCHINI scored. LEONI flied out to cf. CORSARO M flied out to cf. 3 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

FORTITUDO CASTENASO 8th - FABBRI flied out to lf. ZANETTI reached on a throwing error by 3b, advanced to second on the error, out at second 1b to ss. D'AMICO singled to shortstop. D'AMICO stole second. BASSANI flied out to lf. 0 runs, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

JUNIOR PARMA BC 8th - PUGOLOTTI grounded out to 2b. PESCI flied out to ss. CAVAZZINI M grounded out to p. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

FORTITUDO CASTENASO 9th - GAMBERINI singled to center field. CANCELLIERI singled to left field; GAMBERINI advanced to second. FORNASARI singled to shortstop, advanced to second on the error; CANCELLIERI advanced to second, advanced to third on the error; GAMBERINI advanced to third, scored on an error by lf. MONARI flied out to cf, SF, RBI; CANCELLIERI scored. BREVEGLIERI singled to center field, RBI; FORNASARI scored. PIZZAROTTI A to p for COZZOLINO F. FABBRI struck out swinging. ZANETTI singled to left field; BREVEGLIERI advanced to second. D'AMICO reached on a fielding error by 2b; ZANETTI advanced to second on the error; BREVEGLIERI scored on the error, unearned. BASSANI grounded out to ss. 4 runs, 5 hits, 2 errors, 2 LOB.

JUNIOR PARMA BC 9th - BALBUENA to p for VOLODIN. POMA flied out to cf. BIANCHINI grounded out to ss. GIANNETTI hit by pitch. ZAMBELLONI R walked; GIANNETTI advanced to second. LEONI walked; ZAMBELLONI R advanced to second; GIANNETTI advanced to third. CORSARO M hit by pitch, RBI; LEONI advanced to second; ZAMBELLONI R advanced to third; GIANNETTI scored. PUGOLOTTI singled to center field, 2 RBI; CORSARO M advanced to second; LEONI scored; ZAMBELLONI R scored. CORSARO M stole third. PESCI struck out swinging. 3 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

 
Line score
 


FORTITUDO CASTENASO 16, JUNIOR PARMA BC 9 (Apr 17, 2011 at COLLECCHIO)
----------------------------------------------------------------------
FORTITUDO CASTENASO. 040 141 204  - 16 20  0
JUNIOR PARMA BC..... 002 100 303  -  9  8  7
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: FORTITUDO CASTENASO - BASSI A. Riccardo; VOLODIN Gleb(4); BALBUENA Frank(9) and
MONARI Eugenio. JUNIOR PARMA BC - ZAMBELLONI Andrea; COZZOLINO Federico(5);
PIZZAROTTI Alessandr(9) and ZAMBELLONI Riccardo.
Win-VOLODIN Gleb  Loss-ZAMBELLONI Andrea  T-3:28  A-70
HR JPR - PESCI Massimo.
Game notes:
Scorers: SOLIANI Michele
Home Manager: POMA Gianguido
Visiting Manager: SAMORE' Gabriele

ZAMBELLONI A faced 2 batters in the 5th.
Comitato Nazionale Classificatori