Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

FORTITUDO CASTENASO vs JUNIOR PARMA BC (Apr 17, 2011)

 
Composite Box Score
 

The Automated ScoreBook
FORTITUDO CASTENASO at JUNIOR PARMA BC - Composite Box Score
Apr 17, 2011 at COLLECCHIO (Comunale)

FORTITUDO CASTENASO   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
D'AMICO 3b 
BASSANI ss 
GAMBERINI 1b  12 
CASTELLITTO cf 
MONARI dh 
BREVEGLIERI lf 
CANCELLIERI rf 
ZANETTI 2b 
MASIELLO c 
TURRINI p 
GERI p 
BALBUENA p 
Totals   30  27  12 

JUNIOR PARMA BC   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
POMA cf 
PUGOLOTTI lf 
GIANNETTI 3b 
ZAMBELLONI R c 
LEONI rf 
CORSARO M 1b  14 
BIANCHINI ss 
PIZZAROTTI A ph 
PESCI dh 
CAVAZZINI M 2b 
RIVERA p 
ZBOGAR p 
GIOVANELLI N p 
Totals   31  27  17 

FORTITUDO CASTENASO   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
TURRINI Luca W  6.0  18  21 
GERI Massimiliano   2.0  10 
BALBUENA Frank S  1.0 
 
JUNIOR PARMA BC   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
RIVERA Yomel L  3.2  13  19 
ZBOGAR Enrico   2.1  10 
GIOVANELLI Nicolas   3.0  10  12 

Umpires - HP: CHECCHI Marco 1B: LEANZA Sergio
Start: 15:45 Time: 2:48 Attendance: 100
Game notes: Scorers: SOLIANI Michele Home Manager: POMA Gianguido Visiting Manager: SAMORE' Gabriele
GERI faced 1 batter in the 9th.

 
Play-by-Play
 

The Automated ScoreBook
FORTITUDO CASTENASO at JUNIOR PARMA BC
Apr 17, 2011 at COLLECCHIO (Comunale)

FORTITUDO CASTENASO starters: 5/3b D'AMICO; 80/ss BASSANI; 14/1b GAMBERINI; 37/cf CASTELLITTO; 10/dh MONARI; 9/lf BREVEGLIERI; 23/rf CANCELLIERI; 75/2b ZANETTI; 24/c MASIELLO; 15/p TURRINI;

JUNIOR PARMA BC starters: 26/cf POMA; 67/lf PUGOLOTTI; 5/3b GIANNETTI; 36/c ZAMBELLONI R; 75/rf LEONI; 25/1b CORSARO M; 6/ss BIANCHINI; 15/dh PESCI; 7/2b CAVAZZINI M; 30/p RIVERA;

FORTITUDO CASTENASO 1st - D'AMICO grounded out to 2b. BASSANI grounded out to 2b. GAMBERINI singled to third base. GAMBERINI stole second. CASTELLITTO doubled to right center, RBI; GAMBERINI scored. MONARI flied out to rf. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

JUNIOR PARMA BC 1st - POMA grounded out to 2b. PUGOLOTTI reached on a throwing error by ss. GIANNETTI walked; PUGOLOTTI advanced to second. GIANNETTI advanced to second on a passed ball; PUGOLOTTI advanced to third on a passed ball. ZAMBELLONI R grounded out to ss, RBI; GIANNETTI advanced to third; PUGOLOTTI scored, unearned. ::: LEONI: Out by rule - striKeout By Rule :::. LEONI struck out looking. 1 run, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

FORTITUDO CASTENASO 2nd - BREVEGLIERI fouled out to 1b. CANCELLIERI singled to left field. CANCELLIERI out at second p to 1b to ss, caught stealing, picked off. ZANETTI grounded out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

JUNIOR PARMA BC 2nd - CORSARO M grounded out to 3b. BIANCHINI flied out to cf. PESCI fouled out to 1b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

FORTITUDO CASTENASO 3rd - MASIELLO walked. MASIELLO out at second p to 1b to ss, caught stealing, picked off. D'AMICO singled to left field. BASSANI walked; D'AMICO advanced to second. GAMBERINI walked; BASSANI advanced to second; D'AMICO advanced to third. CASTELLITTO flied out to cf, SF, RBI; GAMBERINI advanced to second; BASSANI advanced to third; D'AMICO scored. MONARI reached on a throwing error by ss; GAMBERINI scored on the error, unearned; BASSANI scored on the error, unearned. BREVEGLIERI grounded out to p. 3 runs, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

JUNIOR PARMA BC 3rd - CAVAZZINI M struck out looking. POMA fouled out to 3b. ::: PUGOLOTTI: Out by rule - StriKeout By Rule :::. PUGOLOTTI struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

FORTITUDO CASTENASO 4th - CANCELLIERI grounded out to p. ZANETTI grounded out to 3b. MASIELLO walked. D'AMICO walked; MASIELLO advanced to second. ZBOGAR to p for RIVERA. BASSANI struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

JUNIOR PARMA BC 4th - GIANNETTI flied out to rf. ZAMBELLONI R fouled out to 1b. LEONI flied out to rf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

FORTITUDO CASTENASO 5th - GAMBERINI walked. GAMBERINI out at first p to 1b, picked off. CASTELLITTO walked. MONARI grounded out to 2b; CASTELLITTO advanced to second. BREVEGLIERI flied out to rf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

JUNIOR PARMA BC 5th - CORSARO M flied out to cf. BIANCHINI grounded out to 3b. PESCI struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

FORTITUDO CASTENASO 6th - CANCELLIERI struck out swinging, out at first c to 1b. ZANETTI grounded out to 1b unassisted. MASIELLO walked. D'AMICO reached on a fielding error by 2b; MASIELLO advanced to second on the error. BASSANI reached on a fielder's choice; D'AMICO out at second ss unassisted. 0 runs, 0 hits, 1 error, 2 LOB.

JUNIOR PARMA BC 6th - CAVAZZINI M grounded out to ss. POMA walked. POMA out at second c to 2b, caught stealing. PUGOLOTTI hit by pitch. GIANNETTI flied out to rf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

FORTITUDO CASTENASO 7th - GIOVANELLI N to p for ZBOGAR. GAMBERINI struck out swinging. CASTELLITTO hit by pitch. ::: MONARI: Out by rule - striKeout By Rule :::. MONARI struck out looking. CASTELLITTO stole second. BREVEGLIERI singled to center field, RBI; CASTELLITTO scored. BREVEGLIERI advanced to second on a wild pitch. CANCELLIERI walked. ZANETTI grounded out to p. 1 run, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

JUNIOR PARMA BC 7th - GERI to p for TURRINI. ZAMBELLONI R flied out to cf. LEONI singled to right field. LEONI out at second c to 2b, caught stealing. CORSARO M singled to left field. BIANCHINI struck out looking. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

FORTITUDO CASTENASO 8th - MASIELLO reached on a throwing error by 3b. D'AMICO struck out looking. BASSANI reached on a fielder's choice; MASIELLO out at second 2b unassisted. BASSANI out at second c to 2b, caught stealing. 0 runs, 0 hits, 1 error, 0 LOB.

JUNIOR PARMA BC 8th - PESCI homered to center field, RBI. CAVAZZINI M singled to right field. POMA struck out swinging. PUGOLOTTI grounded out to 3b, SAC; CAVAZZINI M advanced to second. CAVAZZINI M advanced to third on a balk. GIANNETTI grounded out to 3b. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

FORTITUDO CASTENASO 9th - GAMBERINI grounded out to ss. CASTELLITTO struck out looking. MONARI grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

JUNIOR PARMA BC 9th - ZAMBELLONI R walked. BALBUENA to p for GERI. LEONI grounded out to p; ZAMBELLONI R advanced to second. CORSARO M doubled to center field, RBI; ZAMBELLONI R scored. PIZZAROTTI A pinch hit for BIANCHINI. PIZZAROTTI A reached on a fielding error by 2b; CORSARO M advanced to third. PESCI grounded out to 3b; PIZZAROTTI A advanced to second; CORSARO M no advance. CAVAZZINI M grounded out to p. 1 run, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

 
Line score
 


FORTITUDO CASTENASO 5, JUNIOR PARMA BC 3 (Apr 17, 2011 at COLLECCHIO)
----------------------------------------------------------------------
FORTITUDO CASTENASO. 103 000 100  -  5  5  2
JUNIOR PARMA BC..... 100 000 011  -  3  5  3
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: FORTITUDO CASTENASO - TURRINI Luca; GERI Massimiliano(7); BALBUENA Frank(9) and
MASIELLO Michele. JUNIOR PARMA BC - RIVERA Yomel; ZBOGAR Enrico(4); GIOVANELLI Nicolas(7) and
ZAMBELLONI Riccardo.
Win-TURRINI Luca  Save-BALBUENA Frank  Loss-RIVERA Yomel  T-2:48  A-100
HR JPR - PESCI Massimo.
Game notes:
Scorers: SOLIANI Michele
Home Manager: POMA Gianguido
Visiting Manager: SAMORE' Gabriele

GERI faced 1 batter in the 9th.
Comitato Nazionale Classificatori