Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

SENAGO MILANO UNITED vs FORTITUDO CASTENASO (Apr 24, 2011)

 
Composite Box Score
 

The Automated ScoreBook
SENAGO MILANO UNITED at FORTITUDO CASTENASO - Composite Box Score
Apr 24, 2011 at CATENASO (T. Bondi)

SENAGO MILANO UNITED  ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
REALINI cf 
DRAGO 2b 
SILVA DIAGO ss 
CABRERA c 
GUZMAN M. lf 
FRANCO rf 
SABATINO ph 
TAVARNELLI 1b 
GARGAMELLI 3b 
LO MONACO dh 
CARTESAN p 
DELLA PENNA p 
GIRASOLE p 
Totals   36  24 

FORTITUDO CASTENASO   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
D'AMICO 3b 
BASSANI ss 
GAMBERINI 1b  11 
CASTELLITTO cf 
BREVEGLIERI lf 
MONARI c 
FABBRI dh 
CANCELLIERI rf 
ROFRANO 2b 
BASSI A. p 
VOLODIN p 
Totals   26  11  27  13 

SENAGO MILANO UNITED  ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
CARTESAN Simone   2.1  14 
DELLA PENNA Roberto   4.2  13  21 
GIRASOLE Andrea L  1.0 
 
FORTITUDO CASTENASO   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BASSI A. Riccardo   3.1  15  18 
VOLODIN Gleb W  5.2  21  26 

Umpires - HP: GIACOMAZZI Debora 1B: DE NOTTA Michele
Start: 11:00 Time: 3:00 Attendance: 50
Game notes: Scorers: MORETTI Renzo, GABANINI Gaia Home Manager: SAMORE' Gabriele Visiting Manager: BONETTI Piero

 
Play-by-Play
 

The Automated ScoreBook
SENAGO MILANO UNITED at FORTITUDO CASTENASO
Apr 24, 2011 at CATENASO (T. Bondi)

SENAGO MILANO UNITED starters: 31/cf REALINI; 13/2b DRAGO; 21/ss SILVA DIAGO; 25/c CABRERA; 24/lf GUZMAN M.; 26/rf FRANCO; 0/1b TAVARNELLI; 30/3b GARGAMELLI; 9/dh LO MONACO; 0/p CARTESAN;

FORTITUDO CASTENASO starters: 5/3b D'AMICO; 80/ss BASSANI; 14/1b GAMBERINI; 37/cf CASTELLITTO; 9/lf BREVEGLIERI; 10/c MONARI; 27/dh FABBRI; 23/rf CANCELLIERI; 13/2b ROFRANO; 2/p BASSI A.;

SENAGO MILANO UNITED 1st - REALINI doubled to right center. DRAGO walked. SILVA DIAGO fouled out to 3b. CABRERA singled to left field, RBI; DRAGO advanced to third; REALINI scored. GUZMAN M. reached on a muffed throw by 1b, assist by 3b, advanced to third on the error; CABRERA advanced to second, scored on the error, unearned; DRAGO scored on the error, unearned. FRANCO walked. FRANCO stole second; GUZMAN M. stole home, unearned. TAVARNELLI grounded out to 3b. GARGAMELLI grounded out to p. 4 runs, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

FORTITUDO CASTENASO 1st - D'AMICO flied out to cf. BASSANI flied out to cf. GAMBERINI walked. CASTELLITTO grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

SENAGO MILANO UNITED 2nd - LO MONACO struck out swinging. REALINI grounded out to p. DRAGO walked. SILVA DIAGO flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

FORTITUDO CASTENASO 2nd - BREVEGLIERI walked. BREVEGLIERI advanced to second on a throwing error by p, failed pickoff attempt. MONARI flied out to lf. FABBRI flied out to lf. CANCELLIERI flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

SENAGO MILANO UNITED 3rd - CABRERA flied out to rf. GUZMAN M. singled to left center. FRANCO struck out looking. TAVARNELLI reached on a fielder's choice; GUZMAN M. out at second ss to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

FORTITUDO CASTENASO 3rd - ROFRANO walked. D'AMICO walked; ROFRANO advanced to second. BASSANI walked; D'AMICO advanced to second; ROFRANO advanced to third. GAMBERINI singled up the middle, 2 RBI; BASSANI advanced to second; D'AMICO scored; ROFRANO scored. CASTELLITTO reached on a fielder's choice; GAMBERINI advanced to second, advanced to third on a throwing error by 3b; BASSANI out at third 3b unassisted. BREVEGLIERI walked; CASTELLITTO advanced to second. DELLA PENNA to p for CARTESAN. MONARI flied out to cf, SF, RBI; GAMBERINI scored. FABBRI struck out swinging. 3 runs, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

SENAGO MILANO UNITED 4th - GARGAMELLI flied out to cf. LO MONACO singled down the lf line. VOLODIN to p for BASSI A.. REALINI struck out looking. LO MONACO stole second. DRAGO grounded out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

FORTITUDO CASTENASO 4th - CANCELLIERI walked. ROFRANO grounded out to p, SAC; CANCELLIERI advanced to second. D'AMICO singled to center field, advanced to second on the throw, RBI; CANCELLIERI scored. BASSANI flied out to rf. GAMBERINI walked. CASTELLITTO flied out to rf. 1 run, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

SENAGO MILANO UNITED 5th - SILVA DIAGO grounded out to ss. CABRERA grounded out to 3b. GUZMAN M. reached on a dropped fly by cf, advanced to second on the error. FRANCO struck out looking. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

FORTITUDO CASTENASO 5th - BREVEGLIERI flied out to lf. MONARI flied out to lf. FABBRI grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

SENAGO MILANO UNITED 6th - TAVARNELLI grounded out to 3b. GARGAMELLI walked. GARGAMELLI stole second. LO MONACO walked. REALINI reached on a fielding error by 3b; LO MONACO advanced to second; GARGAMELLI advanced to third. DRAGO singled to right field, 2 RBI; REALINI advanced to second; LO MONACO scored; GARGAMELLI scored. SILVA DIAGO grounded out to 3b; DRAGO advanced to second; REALINI advanced to third. CABRERA intentionally walked. GUZMAN M. out at first ss to 2b. 2 runs, 1 hit, 1 error, 3 LOB.

FORTITUDO CASTENASO 6th - CANCELLIERI walked. ROFRANO walked; CANCELLIERI advanced to second. D'AMICO out at first 1b to 2b, SAC; ROFRANO advanced to second; CANCELLIERI advanced to third. BASSANI flied out to ss. GAMBERINI singled to third base, RBI; ROFRANO advanced to third; CANCELLIERI scored. CASTELLITTO hit by pitch; GAMBERINI advanced to second. BREVEGLIERI flied out to cf. 1 run, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

SENAGO MILANO UNITED 7th - FRANCO singled to shortstop. TAVARNELLI grounded out to p, SAC; FRANCO advanced to second. GARGAMELLI grounded out to 2b; FRANCO advanced to third. LO MONACO struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

FORTITUDO CASTENASO 7th - MONARI grounded out to 3b. FABBRI flied out to 2b. CANCELLIERI flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

SENAGO MILANO UNITED 8th - REALINI struck out looking. DRAGO walked. SILVA DIAGO flied out to ss. DRAGO stole second. CABRERA struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

FORTITUDO CASTENASO 8th - GIRASOLE to p for DELLA PENNA. ROFRANO grounded out to 3b. D'AMICO tripled to right field. D'AMICO stole home. BASSANI walked. GAMBERINI singled to right field; BASSANI advanced to second. CASTELLITTO reached on a fielder's choice, advanced to second on a throwing error by 2b; GAMBERINI out at second ss to 2b; BASSANI advanced to third, scored on the error, unearned. BREVEGLIERI flied out to ss. 2 runs, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

SENAGO MILANO UNITED 9th - GUZMAN M. doubled down the lf line. SABATINO pinch hit for FRANCO. SABATINO struck out swinging. GUZMAN M. stole third. TAVARNELLI flied out to 1b. GARGAMELLI struck out looking. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


FORTITUDO CASTENASO 7, SENAGO MILANO UNITED 6 (Apr 24, 2011 at CATENASO)
----------------------------------------------------------------------
SENAGO MILANO UNITED 400 002 000  -  6  7  3
FORTITUDO CASTENASO. 003 101 02X  -  7  5  3
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: SENAGO MILANO UNITED - CARTESAN Simone; DELLA PENNA Roberto(3); GIRASOLE Andrea(8)
and CABRERA Weltin. FORTITUDO CASTENASO - BASSI A. Riccardo; VOLODIN Gleb(4) and MONARI Eugenio
.
Win-VOLODIN Gleb  Loss-GIRASOLE Andrea  T-3:00  A-50
Game notes:
Scorers: MORETTI Renzo, GABANINI Gaia
Home Manager: SAMORE' Gabriele
Visiting Manager: BONETTI Piero
Comitato Nazionale Classificatori