Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

HOT SAND MACERATA vs RICCIONE FRANCHIGIA (May 08, 2011)

 
Composite Box Score
 

The Automated ScoreBook
HOT SAND MACERATA at RICCIONE FRANCHIGIA - Composite Box Score
May 08, 2011 at Riccione (Comunale)

HOT SAND MACERATA   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
PARRA lf 
PULZETTI ss 
MENGHI M 2b 
ZAMPALONI 1b 
FORCELLINI cf 
MORGANTI 3b 
TEMPERINI c 
PATRIZIO dh 
CONSOLI rf 
CINGOLANI F ph 
MESCHINI p 
ERCOLANI p 
Totals   35  14  24 

RICCIONE FRANCHIGIA   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
PAPINI 1b 
RATTINI 3b 
BABINI R ss 
CIT c  14 
DI FABIO 2b 
GALLUZZI S lf 
GALLUZZI E dh 
BABINI B rf 
PARI FI cf 
CHERUBINI p 
QUATTRINI p 
BIONDI p 
Totals   34  27 

HOT SAND MACERATA   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
MESCHINI Michele L  4.0  19  24 
ERCOLANI Alessandro   4.0  15  17 
 
RICCIONE FRANCHIGIA   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
CHERUBINI Tommaso W  5.0  21  22 
QUATTRINI Michele   3.0  10  13 
BIONDI Alessandro   1.0 

Umpires - HP: ALINOVI Marco 1B: PESCE Giordano
Start: 11:00 Time: 3:00 Attendance:
Game notes: SCOREKEEPERS : CICCHESE Gialuigi H.T. ROMANO Mike V.T. NAVA Marion

 
Play-by-Play
 

The Automated ScoreBook
HOT SAND MACERATA at RICCIONE FRANCHIGIA
May 08, 2011 at Riccione (Comunale)

HOT SAND MACERATA starters: 5/lf PARRA; 21/ss PULZETTI; 4/2b MENGHI M; 19/1b ZAMPALONI; 16/cf FORCELLINI; 34/3b MORGANTI; 13/c TEMPERINI; 24/dh PATRIZIO; 9/rf CONSOLI; 8/p MESCHINI;

RICCIONE FRANCHIGIA starters: 62/1b PAPINI; 28/3b RATTINI; 16/ss BABINI R; 50/c CIT; 6/2b DI FABIO; 15/lf GALLUZZI S; 14/dh GALLUZZI E; 51/rf BABINI B; 75/cf PARI FI; 32/p CHERUBINI;

HOT SAND MACERATA 1st - PARRA flied out to rf. PULZETTI flied out to rf. MENGHI M walked. ZAMPALONI flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

RICCIONE FRANCHIGIA 1st - PAPINI grounded out to 3b. RATTINI singled up the middle. RATTINI advanced to third on a throwing error by p, failed pickoff attempt. BABINI R struck out swinging. CIT walked. DI FABIO walked; CIT advanced to second. GALLUZZI S doubled down the lf line, 3 RBI; DI FABIO scored; CIT scored; RATTINI scored. GALLUZZI E walked; GALLUZZI S advanced to third on a wild pitch. BABINI B struck out looking. 3 runs, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

HOT SAND MACERATA 2nd - FORCELLINI singled to second base. MORGANTI grounded out to p unassisted; FORCELLINI advanced to second. TEMPERINI grounded out to ss; FORCELLINI advanced to third. PATRIZIO struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

RICCIONE FRANCHIGIA 2nd - PARI FI fouled out to 1b. PAPINI flied out to cf. RATTINI walked. BABINI R reached on a dropped fly by cf; RATTINI advanced to third on the error. CIT reached on a dropped fly by rf; BABINI R advanced to second on the error; RATTINI scored on the error, unearned. DI FABIO singled through the left side, RBI; CIT advanced to second; BABINI R scored, unearned. GALLUZZI S struck out swinging. 2 runs, 1 hit, 2 errors, 2 LOB.

HOT SAND MACERATA 3rd - CONSOLI struck out looking. PARRA reached on a fielding error by 3b. PULZETTI singled to left field; PARRA advanced to second. MENGHI M struck out swinging. ZAMPALONI flied out to 3b. 0 runs, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

RICCIONE FRANCHIGIA 3rd - GALLUZZI E struck out looking. BABINI B fouled out to lf. PARI FI singled to right center. PAPINI singled through the left side; PARI FI advanced to second. RATTINI struck out looking. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

HOT SAND MACERATA 4th - FORCELLINI reached on a fielding error by ss. MORGANTI struck out looking. TEMPERINI singled through the left side; FORCELLINI advanced to second. PATRIZIO struck out swinging. CONSOLI struck out looking. 0 runs, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

RICCIONE FRANCHIGIA 4th - BABINI R struck out swinging, out at first c to 1b. CIT walked. DI FABIO flied out to cf. GALLUZZI S grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

HOT SAND MACERATA 5th - PARRA grounded out to 2b. PULZETTI tripled to right field. MENGHI M grounded out to p. ZAMPALONI flied out to 3b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

RICCIONE FRANCHIGIA 5th - ERCOLANI to p for MESCHINI. GALLUZZI E grounded out to ss. BABINI B singled to left field. PARI FI reached on a fielder's choice; BABINI B out at second ss to 2b. PARI FI out at second c to ss, caught stealing. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

HOT SAND MACERATA 6th - QUATTRINI to p for CHERUBINI. FORCELLINI struck out looking. MORGANTI struck out swinging. TEMPERINI struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

RICCIONE FRANCHIGIA 6th - PAPINI singled to shortstop. RATTINI flied out to lf. BABINI R reached on a fielding error by 2b; PAPINI advanced to second, advanced to third on the error. BABINI R advanced to second on a passed ball. CIT walked. DI FABIO flied out to 1b. GALLUZZI S reached on a throwing error by ss, advanced to second on the error; CIT advanced to third on the error; BABINI R scored on the error, unearned; PAPINI scored on the error, unearned. GALLUZZI E fouled out to 3b. 2 runs, 1 hit, 2 errors, 2 LOB.

HOT SAND MACERATA 7th - PATRIZIO walked. CONSOLI reached on a fielder's choice; PATRIZIO out at second 1b to ss. PARRA struck out swinging. PULZETTI struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

RICCIONE FRANCHIGIA 7th - BABINI B hit by pitch. PARI FI fouled out to 1b. PAPINI reached on a fielder's choice; BABINI B out at second ss to 2b. RATTINI reached on a fielder's choice; PAPINI out at second ss to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

HOT SAND MACERATA 8th - MENGHI M walked. ZAMPALONI struck out swinging; MENGHI M stole second, advanced to third on a throwing error by c. FORCELLINI doubled to right field, RBI; MENGHI M scored. MORGANTI walked. TEMPERINI reached on a fielder's choice; MORGANTI out at second ss to 2b; FORCELLINI advanced to third. PATRIZIO struck out swinging. 1 run, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

RICCIONE FRANCHIGIA 8th - BABINI R grounded out to ss. CIT flied out to cf. DI FABIO struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

HOT SAND MACERATA 9th - BIONDI to p for QUATTRINI. CINGOLANI F pinch hit for CONSOLI. CINGOLANI F reached on a fielding error by 2b. PARRA grounded out to 1b unassisted; CINGOLANI F advanced to second. PULZETTI grounded out to ss; CINGOLANI F advanced to third. MENGHI M struck out looking. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

 
Line score
 


RICCIONE FRANCHIGIA 7, HOT SAND MACERATA 1 (May 08, 2011 at Riccione)
----------------------------------------------------------------------
HOT SAND MACERATA... 000 000 010  -  1  5  5
RICCIONE FRANCHIGIA. 320 002 00X  -  7  7  4
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: HOT SAND MACERATA - MESCHINI Michele; ERCOLANI Alessandro(5) and TEMPERINI Luigi.
RICCIONE FRANCHIGIA - CHERUBINI Tommaso; QUATTRINI Michele(6); BIONDI Alessandro(9) and
CIT Pierangelo.
Win-CHERUBINI Tommaso  Loss-MESCHINI Michele  T-3:00  A-0
Game notes:
SCOREKEEPERS : CICCHESE Gialuigi
H.T. ROMANO Mike V.T. NAVA Marion
Comitato Nazionale Classificatori