Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

SENAGO MILANO UNITED vs HOT SAND MACERATA (Jul 24, 2011)

 
Composite Box Score
 

The Automated ScoreBook
SENAGO MILANO UNITED at HOT SAND MACERATA - Composite Box Score
Jul 24, 2011 at MACERATA (Comunale)

SENAGO MILANO UNITED  ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
REALINI cf 
FRANCO rf/p 
WONG ISASI 1b/rf 
CABRERA c 
SILVA DIAGO ss 
GUZMAN M. lf 
TAVARNELLI dh/1b 
GARGAMELLI 3b 
LO MONACO 2b 
MARZULLO p 
DELLA PENNA p 
Totals   38  13  27  14 

HOT SAND MACERATA   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
SERRANI cf 
ESPOSITO 2b 
CASADEI 3b 
CINGOLANI F c 
FORCELLINI rf 
MOZZORECCHIA lf 
MENGHI E dh 
MORGANTI 1b  12 
PULZETTI ss 
MESCHINI p 
BARTOLUCCI p 
ERCOLANI p 
Totals   35  12  27  12 

SENAGO MILANO UNITED  ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
MARZULLO Luca   4.2  17  22 
DELLA PENNA Roberto W  3.2  16  19 
FRANCO Matteo S  0.2 
 
HOT SAND MACERATA   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
MESCHINI Michele   4.0  17  22 
BARTOLUCCI   3.0  12  13 
ERCOLANI Alessandro L  2.0  11 

Umpires - HP: CICCONI Alessia 1B: CAMPA Giuseppe
Start: 10:00 Time: 3:25 Attendance: 50
Game notes: Scorers: PASQUALE Carla Cesarina, CINGOLANI Lorella Home Manager: NAVA Marlon Visiting Manager: BONETTI Piero

 
Play-by-Play
 

The Automated ScoreBook
SENAGO MILANO UNITED at HOT SAND MACERATA
Jul 24, 2011 at MACERATA (Comunale)

SENAGO MILANO UNITED starters: 31/cf REALINI; 26/rf FRANCO; 35/1b WONG ISASI; 25/c CABRERA; 21/ss SILVA DIAGO; 24/lf GUZMAN M.; 0/dh TAVARNELLI; 30/3b GARGAMELLI; 9/2b LO MONACO; 20/p MARZULLO;

HOT SAND MACERATA starters: 18/cf SERRANI; 3/2b ESPOSITO; 10/3b CASADEI; 31/c CINGOLANI F; 16/rf FORCELLINI; 22/lf MOZZORECCHIA; 5/dh MENGHI E; 34/1b MORGANTI; 21/ss PULZETTI; 8/p MESCHINI;

SENAGO MILANO UNITED 1st - REALINI grounded out to 3b. FRANCO reached on a throwing error by p, advanced to second on the error, bunt. WONG ISASI singled to left field, advanced to second on the throw, RBI; FRANCO scored, unearned. CABRERA struck out swinging. SILVA DIAGO walked. GUZMAN M. fouled out to c. 1 run, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

HOT SAND MACERATA 1st - SERRANI flied out to lf. ESPOSITO flied out to 2b. CASADEI singled to center field. CINGOLANI F flied out to cf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

SENAGO MILANO UNITED 2nd - TAVARNELLI struck out swinging. GARGAMELLI singled to third base, bunt. LO MONACO out at first p to 2b, SAC; GARGAMELLI advanced to second. REALINI singled to right field, RBI; GARGAMELLI scored. REALINI stole second. FRANCO grounded out to 1b unassisted. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

HOT SAND MACERATA 2nd - FORCELLINI flied out to cf. MOZZORECCHIA walked. MENGHI E singled up the middle; MOZZORECCHIA advanced to second. MORGANTI walked; MENGHI E advanced to second; MOZZORECCHIA advanced to third. PULZETTI grounded into double play ss to 2b to 1b; MORGANTI out on the play. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

SENAGO MILANO UNITED 3rd - WONG ISASI singled to center field. WONG ISASI stole second. CABRERA lined into double play ss to 2b; WONG ISASI out on the play. SILVA DIAGO walked. SILVA DIAGO stole second. SILVA DIAGO advanced to third on a wild pitch. GUZMAN M. doubled to center field, RBI; SILVA DIAGO scored. GUZMAN M. stole third. TAVARNELLI grounded out to ss. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

HOT SAND MACERATA 3rd - SERRANI walked. ESPOSITO grounded into double play 3b to ss to 1b; SERRANI out on the play. CASADEI flied out to rf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

SENAGO MILANO UNITED 4th - GARGAMELLI walked. GARGAMELLI advanced to second on a balk. LO MONACO singled to catcher, bunt; GARGAMELLI advanced to third. REALINI grounded out to p; LO MONACO advanced to second. FRANCO struck out swinging. WONG ISASI walked. CABRERA grounded out to p. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

HOT SAND MACERATA 4th - CINGOLANI F singled to right field. FORCELLINI flied out to rf. MOZZORECCHIA doubled to center field, RBI; CINGOLANI F scored. MENGHI E walked. MORGANTI grounded into double play ss to 1b; MENGHI E out on the play. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

SENAGO MILANO UNITED 5th - BARTOLUCCI to p for MESCHINI. SILVA DIAGO flied out to rf. GUZMAN M. flied out to lf. TAVARNELLI reached on a throwing error by ss, advanced to second on the error. GARGAMELLI grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

HOT SAND MACERATA 5th - PULZETTI grounded out to ss. SERRANI reached on a fielding error by 3b. SERRANI out at second c to ss, caught stealing. ESPOSITO singled to left field. CASADEI walked; ESPOSITO advanced to second. CINGOLANI F singled to center field, RBI; CASADEI advanced to second; ESPOSITO scored. DELLA PENNA to p for MARZULLO. FORCELLINI struck out swinging. 1 run, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

SENAGO MILANO UNITED 6th - LO MONACO grounded out to 1b unassisted. REALINI singled to shortstop. FRANCO reached on a fielder's choice; REALINI out at second 3b to 2b. WONG ISASI walked; FRANCO advanced to second. CABRERA grounded out to 1b unassisted. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

HOT SAND MACERATA 6th - MOZZORECCHIA flied out to ss. MENGHI E tripled to center field, scored on an error by cf. MORGANTI struck out swinging. PULZETTI walked. SERRANI tripled to left field, RBI; PULZETTI scored. ESPOSITO doubled to center field, RBI; SERRANI scored. CASADEI fouled out to 3b. 3 runs, 3 hits, 1 error, 1 LOB.

SENAGO MILANO UNITED 7th - SILVA DIAGO flied out to lf. GUZMAN M. grounded out to 3b. TAVARNELLI singled to left field. GARGAMELLI struck out looking. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

HOT SAND MACERATA 7th - CINGOLANI F singled to left field, out at second lf to ss. FORCELLINI grounded out to ss. MOZZORECCHIA doubled to left field. MENGHI E grounded out to ss. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

SENAGO MILANO UNITED 8th - ERCOLANI to p for BARTOLUCCI. LO MONACO flied out to cf. REALINI singled to center field. FRANCO grounded into double play 3b to 2b to 1b; REALINI out on the play. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

HOT SAND MACERATA 8th - MORGANTI walked. PULZETTI flied out to lf. SERRANI grounded out to ss; MORGANTI advanced to second. ESPOSITO flied out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

SENAGO MILANO UNITED 9th - WONG ISASI singled to shortstop. CABRERA doubled to left field, RBI; WONG ISASI scored. SILVA DIAGO singled to center field; CABRERA advanced to third. GUZMAN M. intentionally walked; SILVA DIAGO advanced to second. TAVARNELLI flied out to cf, SF, RBI; GUZMAN M. advanced to second; SILVA DIAGO advanced to third; CABRERA scored. GARGAMELLI singled to pitcher, RBI; GUZMAN M. advanced to third; SILVA DIAGO scored. LO MONACO grounded out to p, RBI; GARGAMELLI advanced to second; GUZMAN M. scored. REALINI flied out to 1b. 4 runs, 4 hits, 0 errors, 1 LOB.

HOT SAND MACERATA 9th - CASADEI struck out swinging, reached first on a passed ball. CINGOLANI F reached on a fielder's choice; CASADEI out at second p to ss. CINGOLANI F advanced to second on a wild pitch. FORCELLINI walked. FRANCO to p. WONG ISASI to rf. TAVARNELLI to 1b. / for DELLA PENNA. MOZZORECCHIA singled to center field, RBI; FORCELLINI advanced to second; CINGOLANI F scored, unearned. MENGHI E grounded into double play 2b to ss to 1b; MOZZORECCHIA out on the play. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


SENAGO MILANO UNITED 7, HOT SAND MACERATA 6 (Jul 24, 2011 at MACERATA)
----------------------------------------------------------------------
SENAGO MILANO UNITED 111 000 004  -  7 13  2
HOT SAND MACERATA... 000 113 001  -  6 12  2
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: SENAGO MILANO UNITED - MARZULLO Luca; DELLA PENNA Roberto(5); FRANCO Matteo(9) and
CABRERA Weltin. HOT SAND MACERATA - MESCHINI Michele; BARTOLUCCI(5); ERCOLANI Alessandro(8) and
CINGOLANI Francesco.
Win-DELLA PENNA Roberto  Save-FRANCO Matteo  Loss-ERCOLANI Alessandro  T-3:25  A-50
Game notes:
Scorers: PASQUALE Carla Cesarina, CINGOLANI Lorella
Home Manager: NAVA Marlon
Visiting Manager: BONETTI Piero
Comitato Nazionale Classificatori