Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

RICCIONE FRANCHIGIA vs MONTEPASCHI GROSSETO (Jul 24, 2011)

 
Composite Box Score
 

The Automated ScoreBook
RICCIONE FRANCHIGIA at MONTEPASCHI GROSSETO - Composite Box Score
Jul 24, 2011 at GROSSETO (Jannella)

RICCIONE FRANCHIGIA   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
DI FABIO 3b 
PAPINI 2b 
BABINI R ss 
GALLUZZI S cf 
FOCCHI 1b 
CELLI ph/1b 
PARI FE 1b 
BABINI B lf 
CIT c  11 
PARI FI rf 
GALLUZZI E dh 
CHERUBINI p 
NORRI p 
QUATTRINI p 
Totals   28  12  10  10  21 

MONTEPASCHI GROSSETO  ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
APRILI 2b 
PICCINI 2b 
SCALA cf 
CORSINI ph 
RICCUCCI 1b 
SONNACCHI dh 
BISCONTRI c 
SADOTTI c 
FERRETTI ss 
PISELLI lf 
SIMONI rf 
PARKER rf 
BILLI 3b 
CIATTI M p 
MEGA p 
MANUGUERRA p 
STARNAI p 
Totals   29  10  21  15 

RICCIONE FRANCHIGIA   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
CHERUBINI Tommaso W  5.0  22  23 
NORRI Alessandro   1.0 
QUATTRINI Michele   1.0 
 
MONTEPASCHI GROSSETO  ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
CIATTI Matteo L  0.1 
MEGA Nicola   4.2  20  22 
MANUGUERRA Marco   0.1 
STARNAI Andrea   1.2 

Umpires - HP: VITAGLIANO Rinaldo 1B: PIZZICONI Valerio
Start: 15:30 Time: 2:25 Attendance: 54
Game notes: SCOREKEEPERS: DEL BOTTEGONE Anna, TRAVAGLI Marco Home Manager: DEL SANTO Carlo - Visiting Manager: ROMANO Michele

 
Play-by-Play
 

The Automated ScoreBook
RICCIONE FRANCHIGIA at MONTEPASCHI GROSSETO
Jul 24, 2011 at GROSSETO (Jannella)

RICCIONE FRANCHIGIA starters: 6/3b DI FABIO; 62/2b PAPINI; 16/ss BABINI R; 15/cf GALLUZZI S; 43/1b FOCCHI; 51/lf BABINI B; 50/c CIT; 75/rf PARI FI; 14/dh GALLUZZI E; 32/p CHERUBINI;

MONTEPASCHI GROSSETO starters: 77/2b APRILI; 75/cf SCALA; 89/1b RICCUCCI; 80/dh SONNACCHI; 65/c BISCONTRI; 82/ss FERRETTI; 90/lf PISELLI; 72/rf SIMONI; 66/3b BILLI; 74/p CIATTI M;

RICCIONE FRANCHIGIA 1st - DI FABIO hit by pitch. PAPINI hit by pitch; DI FABIO advanced to second. DI FABIO advanced to third on a passed ball. BABINI R walked; PAPINI advanced to second; DI FABIO scored on a passed ball. GALLUZZI S flied out to rf; PAPINI advanced to third. BABINI R stole second, advanced to third on a throwing error by c; PAPINI scored on the error. FOCCHI hit by pitch. FOCCHI stole second. BABINI B walked. CIT singled up the middle, 2 RBI; BABINI B advanced to second; FOCCHI scored; BABINI R scored. MEGA to p for CIATTI M. CIT stole second; BABINI B stole third. PARI FI singled to right field, RBI; CIT advanced to third; BABINI B scored. GALLUZZI E singled through the right side, RBI; PARI FI advanced to second; CIT scored. GALLUZZI E advanced to second on a fielder's choice; PARI FI out at third c to 3b, caught stealing. DI FABIO singled to right field, RBI; GALLUZZI E scored. PAPINI walked; DI FABIO advanced to second. BABINI R flied out to cf. 7 runs, 4 hits, 1 error, 2 LOB.

MONTEPASCHI GROSSETO 1st - APRILI grounded out to ss. SCALA struck out swinging. RICCUCCI struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

RICCIONE FRANCHIGIA 2nd - GALLUZZI S fouled out to 1b. FOCCHI grounded out to p. BABINI B struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

MONTEPASCHI GROSSETO 2nd - SONNACCHI walked. BISCONTRI flied out to cf. FERRETTI tripled to right field, RBI; SONNACCHI scored. PISELLI grounded out to p. SIMONI struck out looking. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

RICCIONE FRANCHIGIA 3rd - CIT grounded out to 3b. PARI FI grounded out to 3b. GALLUZZI E singled to right field. DI FABIO reached on a fielder's choice; GALLUZZI E out at second 3b to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

MONTEPASCHI GROSSETO 3rd - BILLI fouled out to c. APRILI reached on a dropped fly by rf, advanced to second on the error. SCALA struck out looking. RICCUCCI doubled to right field, RBI; APRILI scored, unearned. RICCUCCI advanced to third on a balk. SONNACCHI grounded out to ss. 1 run, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

RICCIONE FRANCHIGIA 4th - PAPINI reached on a throwing error by ss, advanced to second on the error. BABINI R hit by pitch. GALLUZZI S reached on a fielder's choice; BABINI R advanced to second on a throwing error by 1b; PAPINI advanced to third. FOCCHI reached on a fielder's choice; GALLUZZI S advanced to second on a fielder's choice; BABINI R advanced to third on a fielder's choice; PAPINI out at home 3b to c. BABINI B singled to left field, 2 RBI; FOCCHI advanced to second; GALLUZZI S scored, unearned; BABINI R scored, unearned. CIT grounded into double play 2b to ss to 1b; BABINI B out on the play. 2 runs, 1 hit, 2 errors, 1 LOB.

MONTEPASCHI GROSSETO 4th - BISCONTRI grounded out to 3b. FERRETTI singled up the middle. PISELLI reached on a fielder's choice; FERRETTI advanced to second on a throwing error by 1b. SIMONI reached on a fielder's choice; PISELLI out at second 2b to ss; FERRETTI advanced to third. BILLI struck out looking. 0 runs, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

RICCIONE FRANCHIGIA 5th - SADOTTI to c for BISCONTRI. PARI FI singled to center field. GALLUZZI E reached on a fielder's choice; PARI FI out at second p to ss. DI FABIO reached on a fielder's choice; GALLUZZI E out at second 3b to 2b. PAPINI flied out to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

MONTEPASCHI GROSSETO 5th - APRILI flied out to cf. SCALA singled to center field. RICCUCCI singled through the right side; SCALA advanced to second. SONNACCHI out at first 1b to p; RICCUCCI advanced to second; SCALA advanced to third. SADOTTI grounded out to ss. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

RICCIONE FRANCHIGIA 6th - PARKER to rf for SIMONI. MANUGUERRA to p for MEGA. BABINI R walked. GALLUZZI S doubled to left field; BABINI R advanced to third. CELLI pinch hit for FOCCHI. CELLI doubled to center field, RBI; GALLUZZI S advanced to third; BABINI R scored. BABINI B singled to left field, RBI; CELLI advanced to third; GALLUZZI S scored. CIT flied out to rf, SF, RBI; CELLI scored. PARI FI walked; BABINI B advanced to second. STARNAI to p for MANUGUERRA. GALLUZZI E grounded into double play 2b to ss to 1b; PARI FI out on the play. 3 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

MONTEPASCHI GROSSETO 6th - CELLI to 1b. NORRI to p for CHERUBINI. FERRETTI struck out looking. PISELLI doubled to right field. PARKER struck out swinging. BILLI popped up to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

RICCIONE FRANCHIGIA 7th - PICCINI to 2b for APRILI. DI FABIO walked. PAPINI reached on a fielder's choice; DI FABIO out at second 2b to ss. BABINI R grounded into double play 1b to ss to p; PAPINI out on the play. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

MONTEPASCHI GROSSETO 7th - PARI FE to 1b for CELLI. QUATTRINI to p for NORRI. PICCINI struck out swinging. CORSINI pinch hit for SCALA. CORSINI struck out swinging. RICCUCCI struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

 
Line score
 


RICCIONE FRANCHIGIA 12, MONTEPASCHI GROSSETO 2 (Jul 24, 2011 at GROSSETO)
----------------------------------------------------------------------
RICCIONE FRANCHIGIA. 700 203 0 - 12 10  2
MONTEPASCHI GROSSETO 011 000 0 -  2  6  3
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: RICCIONE FRANCHIGIA - CHERUBINI Tommaso; NORRI Alessandro(6); QUATTRINI Michele(7)
and CIT Pierangelo. MONTEPASCHI GROSSETO - CIATTI Matteo; MEGA Nicola(1); MANUGUERRA Marco(6);
STARNAI Andrea(6) and BISCONTRI Nicolo'; SADOTTI Achille.
Win-CHERUBINI Tommaso  Loss-CIATTI Matteo  T-2:25  A-54
Game notes:
SCOREKEEPERS: DEL BOTTEGONE Anna, TRAVAGLI Marco
Home Manager: DEL SANTO Carlo - Visiting Manager: ROMANO Michele
Comitato Nazionale Classificatori