Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

SENAGO MILANO UNITED vs HOT SAND MACERATA (Aug 06, 2011)

 
Composite Box Score
 

The Automated ScoreBook
SENAGO MILANO UNITED at HOT SAND MACERATA - Composite Box Score
Aug 06, 2011 at MACERATA (Comunale)

SENAGO MILANO UNITED  ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
REALINI 2b 
GIRASOLE ph 
FRANCO ss 
CABRERA c 
GUZMAN M. cf 
SABATINO lf 
GARGAMELLI 3b 
ARRICHIELLO 1b 
POLENTES rf/c 
FRATTINI dh/p 
MONTICELLI p 
SALA p 
DELLA PENNA p/rf 
Totals   22  18 

HOT SAND MACERATA   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
ESPOSITO 2b 
MENGHI M 2b 
CASADEI 3b 
SARDELLA ph/3b 
MOZZORECCHIA cf 
PARRA ph/cf 
CINGOLANI F c 
TEMPERINI c 
MENGHI E dh 
PATRIZIO dh 
FORCELLINI lf 
MESCHINI pr/lf 
MORGANTI 1b  12 
PULZETTI ss 
CONSOLI rf 
CINGOLANI G p 
Totals   32  16  16  13  21  16 

SENAGO MILANO UNITED  ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
MONTICELLI Davide L  1.1  10  14 
SALA Andrea   3.0  16  21 
DELLA PENNA Roberto   0.1 
FRATTINI Roberto   1.1 
 
HOT SAND MACERATA   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
CINGOLANI Giorgio W  7.0  22  29  13 

Umpires - HP: MENICUCCI Simone 1B: PISTOLIN Fulvio
Start: 16:45 Time: 2:30 Attendance: 80
Game notes: Scorers: BORDONI Domenico Home Manager: Visiting Manager:

 
Play-by-Play
 

The Automated ScoreBook
SENAGO MILANO UNITED at HOT SAND MACERATA
Aug 06, 2011 at MACERATA (Comunale)

SENAGO MILANO UNITED starters: 31/2b REALINI; 26/ss FRANCO; 25/c CABRERA; 24/cf GUZMAN M.; 22/lf SABATINO; 30/3b GARGAMELLI; 3/1b ARRICHIELLO; 27/rf POLENTES; 10/dh FRATTINI; 40/p MONTICELLI;

HOT SAND MACERATA starters: 3/2b ESPOSITO; 10/3b CASADEI; 22/cf MOZZORECCHIA; 31/c CINGOLANI F; 5/dh MENGHI E; 16/lf FORCELLINI; 34/1b MORGANTI; 21/ss PULZETTI; 9/rf CONSOLI; 51/p CINGOLANI G;

SENAGO MILANO UNITED 1st - REALINI grounded out to 3b. FRANCO walked. CABRERA grounded into double play ss to 2b to 1b; FRANCO out on the play. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

HOT SAND MACERATA 1st - ESPOSITO walked. CASADEI struck out looking. MOZZORECCHIA singled to left field, advanced to second on the throw; ESPOSITO advanced to third. CINGOLANI F walked. MENGHI E walked, RBI; CINGOLANI F advanced to second; MOZZORECCHIA advanced to third; ESPOSITO scored. FORCELLINI flied out to cf, SF, RBI; MOZZORECCHIA scored. MORGANTI singled to third base; MENGHI E advanced to second; CINGOLANI F advanced to third. PULZETTI flied out to rf. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 3 LOB.

SENAGO MILANO UNITED 2nd - GUZMAN M. flied out to ss. SABATINO lined out to 3b. GARGAMELLI grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

HOT SAND MACERATA 2nd - CONSOLI singled to center field. ESPOSITO doubled to right field, RBI; CONSOLI scored. CASADEI tripled to right field, RBI; ESPOSITO scored. MOZZORECCHIA reached on a fielding error by 3b, RBI; CASADEI scored. CINGOLANI F singled to center field; MOZZORECCHIA advanced to second. MENGHI E reached on a fielder's choice; CINGOLANI F out at second ss to 2b; MOZZORECCHIA advanced to third. SALA to p for MONTICELLI. FORCELLINI singled to left field, RBI; MENGHI E advanced to second; MOZZORECCHIA scored, unearned. MORGANTI walked; FORCELLINI advanced to second; MENGHI E advanced to third. PULZETTI flied out to rf, SF, RBI; MORGANTI advanced to second on the error; FORCELLINI advanced to third on a throwing error by rf; MENGHI E scored, unearned. CONSOLI flied out to 1b. 5 runs, 5 hits, 2 errors, 2 LOB.

SENAGO MILANO UNITED 3rd - ARRICHIELLO walked. POLENTES grounded into double play ss to 2b to 1b; ARRICHIELLO out on the play. FRATTINI struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

HOT SAND MACERATA 3rd - ESPOSITO struck out looking. CASADEI flied out to rf. MOZZORECCHIA walked. CINGOLANI F singled to right field; MOZZORECCHIA advanced to third. MENGHI E flied out to rf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

SENAGO MILANO UNITED 4th - REALINI grounded out to ss. FRANCO reached on a fielding error by 3b. CABRERA walked; FRANCO advanced to second. GUZMAN M. reached on a fielding error by ss, advanced to second on the error; CABRERA advanced to second, advanced to third on the error; FRANCO advanced to third, scored on the error, unearned. SABATINO grounded out to ss, RBI; CABRERA scored, unearned. GARGAMELLI grounded out to ss. 2 runs, 0 hits, 2 errors, 1 LOB.

HOT SAND MACERATA 4th - FORCELLINI popped up to p. MORGANTI singled up the middle. PULZETTI struck out looking. CONSOLI singled to right field; MORGANTI advanced to second. ESPOSITO reached on a fielder's choice; CONSOLI out at second ss unassisted. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

SENAGO MILANO UNITED 5th - MENGHI M to 2b for ESPOSITO. TEMPERINI to c for CINGOLANI F. ARRICHIELLO grounded out to ss. POLENTES doubled to left field. FRATTINI grounded out to 3b; POLENTES advanced to third. REALINI singled to second base, RBI; POLENTES scored. REALINI stole second. REALINI stole third. FRANCO hit by pitch. CABRERA walked; FRANCO advanced to second. GUZMAN M. reached on a fielder's choice; CABRERA out at second ss to 2b. 1 run, 2 hits, 0 errors, 3 LOB.

HOT SAND MACERATA 5th - CASADEI hit by pitch. PARRA pinch hit for MOZZORECCHIA. PARRA grounded out to 2b; CASADEI advanced to second. TEMPERINI walked. MENGHI E singled through the left side, RBI; TEMPERINI advanced to second; CASADEI scored. PATRIZIO to dh for MENGHI E. FORCELLINI doubled to center field, RBI; PATRIZIO advanced to third; TEMPERINI scored. MORGANTI singled to second base, advanced to second on a throwing error by 2b, RBI; FORCELLINI advanced to third, scored on the error; PATRIZIO scored. PULZETTI singled through the right side, advanced to second on the throw, RBI; MORGANTI scored. DELLA PENNA to p for SALA. CONSOLI hit by pitch. MENGHI M walked; CONSOLI advanced to second; PULZETTI advanced to third. CASADEI hit by pitch, RBI; MENGHI M advanced to second; CONSOLI advanced to third; PULZETTI scored. CASADEI advanced to second on a balk; MENGHI M advanced to third on a balk; CONSOLI scored on a balk. PARRA flied out to rf, SF, RBI; CASADEI advanced to third; MENGHI M scored. CASADEI scored on a balk. TEMPERINI walked. PATRIZIO singled through the left side; TEMPERINI advanced to second. FORCELLINI singled through the left side; PATRIZIO advanced to second; TEMPERINI advanced to third. MESCHINI pinch ran for FORCELLINI. FRATTINI to p. DELLA PENNA to rf for CABRERA. POLENTES to c. / for DELLA PENNA. MORGANTI grounded out to 1b unassisted. 9 runs, 6 hits, 1 error, 3 LOB.

SENAGO MILANO UNITED 6th - PARRA to cf. MESCHINI to lf. SABATINO singled to right field. GARGAMELLI struck out swinging. ARRICHIELLO grounded into double play ss to 1b; SABATINO out on the play. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

HOT SAND MACERATA 6th - PULZETTI grounded out to 3b. CONSOLI walked. MENGHI M struck out swinging. SARDELLA pinch hit for CASADEI. SARDELLA struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

SENAGO MILANO UNITED 7th - SARDELLA to 3b. POLENTES grounded out to p. FRATTINI walked. GIRASOLE pinch hit for REALINI. GIRASOLE walked; FRATTINI advanced to second. FRANCO grounded into double play ss to 2b to 1b; GIRASOLE out on the play. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


HOT SAND MACERATA 16, SENAGO MILANO UNITED 3 (Aug 06, 2011 at MACERATA)
----------------------------------------------------------------------
SENAGO MILANO UNITED 000 210 0 -  3  3  3
HOT SAND MACERATA... 250 090 X - 16 16  2
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: SENAGO MILANO UNITED - MONTICELLI Davide; SALA Andrea(2); DELLA PENNA Roberto(5);
FRATTINI Roberto(5) and CABRERA Weltin; POLENTES Sergio. HOT SAND MACERATA - CINGOLANI Giorgio
and CINGOLANI Francesco; TEMPERINI Luigi.
Win-CINGOLANI Giorgio  Loss-MONTICELLI Davide  T-2:30  A-80
Game notes:
Scorers: BORDONI Domenico
Home Manager:
Visiting Manager:
Comitato Nazionale Classificatori