Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

HOT SAND MACERATA vs KNIGHTS VERONA (Jul 30, 2011)

 
Composite Box Score
 

The Automated ScoreBook
HOT SAND MACERATA at KNIGHTS VERONA - Composite Box Score
Jul 30, 2011 at VERONA (Gavagnin)

HOT SAND MACERATA   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
PARRA cf 
ESPOSITO 2b 
CASADEI 3b 
CINGOLANI F c 
FORCELLINI lf 
PATRIZIO dh 
MORGANTI 1b 
CONSOLI rf 
PULZETTI ss 
MESCHINI p 
TOSCANA p 
TEMPERINI p 
Totals   35  10  24 

KNIGHTS VERONA   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
BERTAGNA D 3b/p 
ZAMBELLAN lf/c 
ZUCCHET dh 
TODESCHINI dh 
ZUMERLE 2b 
CASTAGNA 1b 
BOTTARO ss 
MANCIOPPI rf 
MONDO cf 
MASTINI c 
DISARO' ph/lf 
MANTOVANI F 2b/3b 
BERTAGNA S p 
GOLO p 
Totals   36  10  13  27  10 

HOT SAND MACERATA   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
MESCHINI Michele   4.1  18  22 
TOSCANA Giorgio L  0.2 
TEMPERINI Luigi   3.0  15  19 
 
KNIGHTS VERONA   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BERTAGNA Stefano   3.1  14  14 
GOLO Niccolo' W  3.2  14  19 
BERTAGNA Davide   2.0  10 

Umpires - HP: FRANCO Gualtiero 1B: SEPULVEDA Kelly D.
Start: 15:30 Time: 3:20 Attendance: 26
Game notes: Scorers:BRAVI Isabella Home Manager: GARCIA Cuesta Visiting Manager: NAVA Marlon

 
Play-by-Play
 

The Automated ScoreBook
HOT SAND MACERATA at KNIGHTS VERONA
Jul 30, 2011 at VERONA (Gavagnin)

HOT SAND MACERATA starters: 6/cf PARRA; 3/2b ESPOSITO; 10/3b CASADEI; 31/c CINGOLANI F; 16/lf FORCELLINI; 24/dh PATRIZIO; 34/1b MORGANTI; 9/rf CONSOLI; 21/ss PULZETTI; 8/p MESCHINI;

KNIGHTS VERONA starters: 2/3b BERTAGNA D; 26/lf ZAMBELLAN; 33/dh ZUCCHET; 34/1b CASTAGNA; 5/ss BOTTARO; 6/rf MANCIOPPI; 12/cf MONDO; 55/c MASTINI; 10/2b MANTOVANI F; 44/p BERTAGNA S;

HOT SAND MACERATA 1st - PARRA struck out looking. ESPOSITO flied out to cf. CASADEI grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

KNIGHTS VERONA 1st - BERTAGNA D struck out swinging. ZAMBELLAN flied out to cf. ZUCCHET struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

HOT SAND MACERATA 2nd - CINGOLANI F flied out to ss. FORCELLINI flied out to cf. PATRIZIO grounded out to 1b unassisted. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

KNIGHTS VERONA 2nd - CASTAGNA hit by pitch. CASTAGNA advanced to second on a throwing error by p, advanced to third on the error, failed pickoff attempt. BOTTARO walked. BOTTARO stole second. MANCIOPPI singled to shortstop. MONDO struck out swinging. MASTINI struck out swinging. MANTOVANI F walked, RBI; MANCIOPPI advanced to second; BOTTARO advanced to third; CASTAGNA scored. BERTAGNA D struck out looking. 1 run, 1 hit, 1 error, 3 LOB.

HOT SAND MACERATA 3rd - MORGANTI grounded out to ss. CONSOLI flied out to ss. PULZETTI struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

KNIGHTS VERONA 3rd - ZAMBELLAN struck out swinging. ZUCCHET grounded out to 1b unassisted. CASTAGNA grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

HOT SAND MACERATA 4th - PARRA singled to right field. PARRA stole second. ESPOSITO grounded out to 3b. CASADEI singled up the middle, advanced to second on the throw; PARRA advanced to third. CINGOLANI F reached on a fielding error by 3b, RBI; CASADEI advanced to third; PARRA scored. FORCELLINI singled to pitcher, RBI; CINGOLANI F advanced to third; CASADEI scored. GOLO to p for BERTAGNA S. FORCELLINI advanced to second on a wild pitch; CINGOLANI F scored on a wild pitch, unearned. FORCELLINI scored on a throwing error by c, unearned. PATRIZIO out at first 1b to p. MORGANTI walked. CONSOLI struck out swinging. 4 runs, 3 hits, 2 errors, 1 LOB.

KNIGHTS VERONA 4th - BOTTARO singled to center field. MANCIOPPI reached on a fielder's choice; BOTTARO out at second ss to 2b. MANCIOPPI stole second. MONDO grounded out to p. MANCIOPPI stole third. MASTINI walked. MASTINI stole second. MANTOVANI F struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

HOT SAND MACERATA 5th - PULZETTI struck out swinging, out at first c to 1b. PARRA walked. ESPOSITO singled to right field; PARRA advanced to second. CASADEI walked; ESPOSITO advanced to second; PARRA advanced to third. CINGOLANI F struck out swinging. FORCELLINI reached on a fielder's choice; CASADEI out at second ss to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

KNIGHTS VERONA 5th - BERTAGNA D singled to shortstop. ZAMBELLAN struck out swinging. BERTAGNA D advanced to third on a wild pitch. ZUCCHET tripled to right center, RBI; BERTAGNA D scored. CASTAGNA singled to left field, RBI; ZUCCHET scored. TOSCANA to p for MESCHINI. BOTTARO walked; CASTAGNA advanced to second. MANCIOPPI grounded out to 1b unassisted; BOTTARO advanced to second; CASTAGNA advanced to third. MONDO singled to center field, 2 RBI; BOTTARO scored; CASTAGNA scored. MASTINI reached on a fielder's choice; MONDO out at second 3b to ss. 4 runs, 4 hits, 0 errors, 1 LOB.

HOT SAND MACERATA 6th - PATRIZIO grounded out to p. MORGANTI singled to center field. MORGANTI stole second. CONSOLI struck out swinging. PULZETTI grounded out to 3b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

KNIGHTS VERONA 6th - TEMPERINI to p for TOSCANA. MANTOVANI F flied out to rf. BERTAGNA D tripled to center field. ZAMBELLAN singled through the left side, RBI; BERTAGNA D scored. ZAMBELLAN stole second. ZUCCHET walked. CASTAGNA doubled to left field, 2 RBI; ZUCCHET scored; ZAMBELLAN scored. BOTTARO grounded out to 3b; CASTAGNA advanced to third, scored on a throwing error by 1b. MANCIOPPI doubled to right field. MONDO doubled to left center, RBI; MANCIOPPI scored. DISARO' pinch hit for MASTINI. DISARO' flied out to rf. 5 runs, 5 hits, 1 error, 1 LOB.

HOT SAND MACERATA 7th - ZAMBELLAN to c. DISARO' to lf. PARRA singled through the right side. PARRA stole second. PARRA stole third. ESPOSITO walked. ESPOSITO stole second. CASADEI flied out to cf, SF, RBI; ESPOSITO advanced to third; PARRA scored. CINGOLANI F singled to left field, RBI; ESPOSITO scored. FORCELLINI flied out to cf. PATRIZIO struck out swinging, out at first c to 1b. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

KNIGHTS VERONA 7th - MANTOVANI F singled to shortstop. MANTOVANI F out at second c to ss, caught stealing. BERTAGNA D walked. BERTAGNA D advanced to second on a balk. ZAMBELLAN flied out to cf. TODESCHINI to dh for ZUCCHET. TODESCHINI hit by pitch. CASTAGNA fouled out to 1b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

HOT SAND MACERATA 8th - BERTAGNA D to p. ZUMERLE to 2b for TODESCHINI. MANTOVANI F to 3b. / for GOLO. MORGANTI struck out looking. CONSOLI struck out looking. PULZETTI walked. PARRA singled to left field; PULZETTI advanced to third. PARRA stole second; PULZETTI scored on a throwing error by c, unearned. ESPOSITO flied out to cf. 1 run, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

KNIGHTS VERONA 8th - BOTTARO doubled to left field. MANCIOPPI flied out to ss. MONDO flied out to 2b. DISARO' walked. MANTOVANI F flied out to cf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

HOT SAND MACERATA 9th - CASADEI flied out to rf. CINGOLANI F hit by pitch. FORCELLINI struck out swinging. PATRIZIO walked; CINGOLANI F advanced to second. MORGANTI grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

 
Line score
 


KNIGHTS VERONA 10, HOT SAND MACERATA 7 (Jul 30, 2011 at VERONA)
----------------------------------------------------------------------
HOT SAND MACERATA... 000 400 210  -  7  8  2
KNIGHTS VERONA...... 010 045 00X  - 10 13  3
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: HOT SAND MACERATA - MESCHINI Michele; TOSCANA Giorgio(5); TEMPERINI Luigi(6) and
CINGOLANI Francesco. KNIGHTS VERONA - BERTAGNA Stefano; GOLO Niccolo'(4); BERTAGNA Davide(8)
and MASTINI Filippo; ZAMBELLAN Mirco.
Win-GOLO Niccolo'  Loss-TOSCANA Giorgio  T-3:20  A-26
Game notes:
Scorers:BRAVI Isabella
Home Manager: GARCIA Cuesta
Visiting Manager: NAVA Marlon
Comitato Nazionale Classificatori