Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

FORTITUDO CASTENASO vs RICCIONE FRANCHIGIA (Jul 31, 2011)

 
Composite Box Score
 

The Automated ScoreBook
FORTITUDO CASTENASO at RICCIONE FRANCHIGIA - Composite Box Score
Jul 31, 2011 at RICCIONE (A. Neri)

FORTITUDO CASTENASO   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
BASSANI ss 
ROFRANO 2b 
GAMBERINI 1b  13 
BREVEGLIERI cf 
FABBRI lf 
D'AMICO 3b 
ZANETTI rf 
MASIELLO c 
BALBUENA p 
TURRINI p 
GERI p 
ANSELMI p 
Totals   33  27  15 

RICCIONE FRANCHIGIA   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
DI FABIO 3b 
PAPINI 2b 
BABINI R ss 
GALLUZZI S cf 
FOCCHI dh 
BACCELLI dh 
CIT c 
PARI FI rf 
BABINI B lf 
PARI FE 1b 
ORRIZZI p 
BIONDI p 
LOMONTE p 
TORRI p 
Totals   32  27  10 

FORTITUDO CASTENASO   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BALBUENA Frank   4.0  11  14 
TURRINI Luca W  2.1  12 
GERI Massimiliano   1.2 
ANSELMI Davide   1.0 
 
RICCIONE FRANCHIGIA   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
ORRIZZI Brian L  2.0  12 
BIONDI Alessandro   3.0  11  11 
LOMONTE Luca   1.0 
TORRI Cristian   3.0  11 

Umpires - HP: SCIRMAN Roberto 1B: CICCONI Alessia
Start: 15:30 Time: 2:10 Attendance: 50
Game notes: Scorers: BEDETTI Gianmarco, PELLEGRINI Tiziano Home Manager: ROMANO Michele Visiting Manager: SAMORE' Gabriele
LOMONTE faced 3 batters in the 7th.

 
Play-by-Play
 

The Automated ScoreBook
FORTITUDO CASTENASO at RICCIONE FRANCHIGIA
Jul 31, 2011 at RICCIONE (A. Neri)

FORTITUDO CASTENASO starters: 80/ss BASSANI; 13/2b ROFRANO; 14/1b GAMBERINI; 9/cf BREVEGLIERI; 27/lf FABBRI; 5/3b D'AMICO; 75/rf ZANETTI; 24/c MASIELLO; 16/p BALBUENA;

RICCIONE FRANCHIGIA starters: 6/3b DI FABIO; 62/2b PAPINI; 16/ss BABINI R; 15/cf GALLUZZI S; 43/dh FOCCHI; 50/c CIT; 75/rf PARI FI; 51/lf BABINI B; 76/1b PARI FE; 26/p ORRIZZI;

FORTITUDO CASTENASO 1st - BASSANI flied out to lf. ROFRANO reached on a throwing error by 3b, advanced to second on the error. GAMBERINI singled to left field; ROFRANO advanced to third. BREVEGLIERI popped up to 2b. GAMBERINI stole second; ROFRANO scored on an error by ss, unearned. GAMBERINI advanced to third on a wild pitch. FABBRI flied out to lf. 1 run, 1 hit, 2 errors, 1 LOB.

RICCIONE FRANCHIGIA 1st - DI FABIO struck out swinging. PAPINI struck out swinging. BABINI R walked. BABINI R stole second. GALLUZZI S grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

FORTITUDO CASTENASO 2nd - D'AMICO walked. ZANETTI walked; D'AMICO advanced to second. MASIELLO grounded out to p, SAC; ZANETTI advanced to second; D'AMICO advanced to third. BALBUENA hit by pitch. BASSANI singled to right field, RBI; BALBUENA advanced to second; ZANETTI advanced to third; D'AMICO scored. ROFRANO reached on a fielder's choice, RBI; BASSANI out at second 2b to ss; BALBUENA advanced to third, advanced to home on a fielder's choice; ZANETTI scored. GAMBERINI grounded out to 3b. 3 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

RICCIONE FRANCHIGIA 2nd - FOCCHI grounded out to 3b. CIT grounded out to ss. PARI FI grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

FORTITUDO CASTENASO 3rd - BIONDI to p for ORRIZZI. BREVEGLIERI struck out swinging. FABBRI flied out to rf. D'AMICO grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

RICCIONE FRANCHIGIA 3rd - BABINI B walked. PARI FE walked; BABINI B advanced to second. DI FABIO grounded into double play ss to 2b to 1b; PARI FE out on the play; BABINI B advanced to third. PAPINI grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

FORTITUDO CASTENASO 4th - ZANETTI struck out looking. MASIELLO flied out to rf. BALBUENA singled to shortstop. BALBUENA stole second. BASSANI singled through the right side; BALBUENA advanced to third. ROFRANO flied out to rf. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

RICCIONE FRANCHIGIA 4th - BABINI R struck out swinging. GALLUZZI S struck out looking. BACCELLI to dh for FOCCHI. BACCELLI grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

FORTITUDO CASTENASO 5th - GAMBERINI flied out to rf. BREVEGLIERI flied out to lf. FABBRI flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

RICCIONE FRANCHIGIA 5th - TURRINI to p for BALBUENA. CIT singled to shortstop. PARI FI grounded into double play ss to 1b; CIT out on the play. BABINI B grounded out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

FORTITUDO CASTENASO 6th - LOMONTE to p for BIONDI. D'AMICO reached on a fielding error by 3b. ZANETTI walked; D'AMICO advanced to second. MASIELLO reached on a fielder's choice, grounded into double play 3b to 2b; ZANETTI out on the play; D'AMICO out on the play. TURRINI walked; MASIELLO advanced to second. BASSANI struck out swinging, out at first c to 1b. 0 runs, 0 hits, 1 error, 2 LOB.

RICCIONE FRANCHIGIA 6th - PARI FE struck out swinging. DI FABIO walked. DI FABIO stole second. PAPINI flied out to lf. BABINI R grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

FORTITUDO CASTENASO 7th - ROFRANO reached on a throwing error by p, advanced to second on the error. ROFRANO advanced to third on a balk. GAMBERINI walked. BREVEGLIERI doubled to right center, RBI; GAMBERINI advanced to third; ROFRANO scored, unearned. TORRI to p for LOMONTE. FABBRI fouled out to c. D'AMICO flied out to cf, SF, RBI; BREVEGLIERI advanced to third; GAMBERINI scored, unearned. ZANETTI struck out looking. 2 runs, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

RICCIONE FRANCHIGIA 7th - GALLUZZI S grounded out to ss. BACCELLI doubled to left field. CIT walked. PARI FI singled to right field; CIT advanced to second; BACCELLI advanced to third. BABINI B walked, RBI; PARI FI advanced to second; CIT advanced to third; BACCELLI scored. GERI to p for TURRINI. PARI FE struck out swinging. DI FABIO flied out to rf. 1 run, 2 hits, 0 errors, 3 LOB.

FORTITUDO CASTENASO 8th - MASIELLO grounded out to ss. GERI struck out looking. BASSANI walked. ROFRANO grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

RICCIONE FRANCHIGIA 8th - PAPINI singled to right field. BABINI R singled through the left side; PAPINI advanced to second. GALLUZZI S grounded into double play 3b to 2b to 1b; BABINI R out on the play; PAPINI advanced to third. BACCELLI grounded out to ss. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

FORTITUDO CASTENASO 9th - GAMBERINI grounded out to 2b. BREVEGLIERI singled to right field. FABBRI reached on a fielder's choice; BREVEGLIERI out at second 2b to ss. D'AMICO struck out looking. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

RICCIONE FRANCHIGIA 9th - ANSELMI to p for GERI. CIT singled to right field. CIT advanced to second on a wild pitch. PARI FI singled to right field, RBI; CIT scored. BABINI B struck out swinging. PARI FI advanced to second on a wild pitch. PARI FE reached on a fielding error by ss; PARI FI advanced to third. DI FABIO struck out looking. PAPINI reached on a fielder's choice; PARI FE out at second ss unassisted. 1 run, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

 
Line score
 


FORTITUDO CASTENASO 6, RICCIONE FRANCHIGIA 2 (Jul 31, 2011 at RICCIONE)
----------------------------------------------------------------------
FORTITUDO CASTENASO. 130 000 200  -  6  6  1
RICCIONE FRANCHIGIA. 000 000 101  -  2  7  4
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: FORTITUDO CASTENASO - BALBUENA Frank; TURRINI Luca(5); GERI Massimiliano(7);
ANSELMI Davide(9) and MASIELLO Michele. RICCIONE FRANCHIGIA - ORRIZZI Brian;
BIONDI Alessandro(3); LOMONTE Luca(6); TORRI Cristian(7) and CIT Pierangelo.
Win-TURRINI Luca  Loss-ORRIZZI Brian  T-2:10  A-50
Game notes:
Scorers: BEDETTI Gianmarco, PELLEGRINI Tiziano
Home Manager: ROMANO Michele
Visiting Manager: SAMORE' Gabriele

LOMONTE faced 3 batters in the 7th.
Comitato Nazionale Classificatori