Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

HOT SAND MACERATA vs KNIGHTS VERONA (Jul 30, 2011)

 
Composite Box Score
 

The Automated ScoreBook
HOT SAND MACERATA at KNIGHTS VERONA - Composite Box Score
Jul 30, 2011 at VERONA (Gavagnin)

HOT SAND MACERATA   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
MESCHINI cf 
ESPOSITO 2b 
CASADEI 3b 
CINGOLANI F dh 
MENGHI E c 
TEMPERINI 1b  14 
TOSCANA lf 
CRISTALLINI rf 
PULZETTI ss 
CINGOLANI G p 
Totals   36  10  10  27  12 

KNIGHTS VERONA   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
BERTAGNA D 3b 
ZAMBELLAN lf 
ZUCCHET c  10 
CASTAGNA dh/p 
BOTTARO ss 
MANCIOPPI rf 
MASTINI rf 
TODESCHINI 1b/p 
DISARO' cf 
MONDO cf 
MANTOVANI F 2b 
TEIXEIRA p 
Totals   31  10  27  13 

HOT SAND MACERATA   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
CINGOLANI Giorgio W  9.0  10  31  43  13 
 
KNIGHTS VERONA   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
TEIXEIRA Ysassis A. L  7.0  24  30  10 
CASTAGNA Alberto   1.0  12 
TODESCHINI Marco   1.0 

Umpires - HP: SEPULVEDA Daniel K. 1B: FRANCO Gualtiero
Start: 20:30 Time: 2:50 Attendance: 35
Game notes: Scorers: BRAVI Isabella Home Manager: GARCIA Cuesta Visiting Manager: NAVA Marlon
CASTAGNA faced 6 batters in the 9th.

 
Play-by-Play
 

The Automated ScoreBook
HOT SAND MACERATA at KNIGHTS VERONA
Jul 30, 2011 at VERONA (Gavagnin)

HOT SAND MACERATA starters: 8/cf MESCHINI; 3/2b ESPOSITO; 10/3b CASADEI; 31/dh CINGOLANI F; 5/c MENGHI E; 13/1b TEMPERINI; 12/lf TOSCANA; 2/rf CRISTALLINI; 21/ss PULZETTI; 51/p CINGOLANI G;

KNIGHTS VERONA starters: 2/3b BERTAGNA D; 26/lf ZAMBELLAN; 33/c ZUCCHET; 34/dh CASTAGNA; 5/ss BOTTARO; 6/rf MANCIOPPI; 21/1b TODESCHINI; 7/cf DISARO'; 10/2b MANTOVANI F; 0/p TEIXEIRA;

HOT SAND MACERATA 1st - MESCHINI walked. MESCHINI stole second. ESPOSITO reached on a fielder's choice; MESCHINI out at third p to 3b. ESPOSITO stole second. CASADEI doubled down the lf line, RBI; ESPOSITO scored. CINGOLANI F reached on a fielder's choice; CASADEI out at third p to 3b. MENGHI E lined out to 2b. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

KNIGHTS VERONA 1st - BERTAGNA D grounded out to 1b unassisted. ZAMBELLAN walked. ZAMBELLAN stole second. ZUCCHET walked. ZUCCHET stole second; ZAMBELLAN stole third. CASTAGNA struck out swinging. BOTTARO grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

HOT SAND MACERATA 2nd - TEMPERINI struck out looking. TOSCANA singled to shortstop, advanced to second on a throwing error by ss. CRISTALLINI walked. PULZETTI grounded into double play 2b to ss to 1b; CRISTALLINI out on the play. 0 runs, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

KNIGHTS VERONA 2nd - MANCIOPPI walked. MANCIOPPI out at first p to 1b, picked off. TODESCHINI walked. DISARO' reached on a fielder's choice; TODESCHINI out at second ss unassisted. MANTOVANI F flied out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

HOT SAND MACERATA 3rd - MESCHINI struck out looking. ESPOSITO struck out swinging. CASADEI grounded out to 1b unassisted. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

KNIGHTS VERONA 3rd - BERTAGNA D grounded out to ss. ZAMBELLAN grounded out to p. ZUCCHET doubled to left field. CASTAGNA struck out looking. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

HOT SAND MACERATA 4th - CINGOLANI F grounded out to c. MENGHI E grounded out to p. TEMPERINI struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

KNIGHTS VERONA 4th - BOTTARO walked. BOTTARO stole second. MANCIOPPI struck out swinging. BOTTARO advanced to third on a wild pitch. TODESCHINI singled to right field, RBI; BOTTARO scored. DISARO' grounded into double play 2b to ss to 1b; TODESCHINI out on the play. 1 run, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

HOT SAND MACERATA 5th - TOSCANA flied out to 2b. CRISTALLINI walked. PULZETTI singled to right field; CRISTALLINI advanced to second. MESCHINI walked; PULZETTI advanced to second; CRISTALLINI advanced to third. ESPOSITO singled to right field, 2 RBI; MESCHINI advanced to second; PULZETTI scored; CRISTALLINI scored. CASADEI grounded into double play 3b to 1b; MESCHINI out on the play. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

KNIGHTS VERONA 5th - MANTOVANI F grounded out to ss. BERTAGNA D fouled out to 1b. ZAMBELLAN singled to shortstop. ZUCCHET singled to center field; ZAMBELLAN advanced to third. CASTAGNA singled to left field, RBI; ZUCCHET advanced to second; ZAMBELLAN scored. BOTTARO walked; CASTAGNA advanced to second; ZUCCHET advanced to third. MANCIOPPI flied out to 2b. 1 run, 3 hits, 0 errors, 3 LOB.

HOT SAND MACERATA 6th - CINGOLANI F struck out swinging. MENGHI E walked. TEMPERINI walked; MENGHI E advanced to second. TEMPERINI stole second; MENGHI E stole third. TOSCANA struck out looking. CRISTALLINI struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

KNIGHTS VERONA 6th - TODESCHINI walked. DISARO' singled to pitcher; TODESCHINI advanced to second. MANTOVANI F grounded out to p, SAC; DISARO' advanced to second; TODESCHINI advanced to third. BERTAGNA D hit by pitch. ZAMBELLAN struck out swinging. ZUCCHET fouled out to c. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

HOT SAND MACERATA 7th - MONDO to cf for DISARO'. PULZETTI struck out swinging, reached first on a passed ball. MESCHINI out at first p to 2b; PULZETTI advanced to second. ESPOSITO grounded out to 3b; PULZETTI advanced to third. CASADEI grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

KNIGHTS VERONA 7th - CASTAGNA grounded out to ss. BOTTARO singled to right field. MANCIOPPI walked; BOTTARO advanced to second. ::: Todeschini Out By Rule - Other INterference :::. TODESCHINI hit into double play 2b to 1b; MANCIOPPI out on the play. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

HOT SAND MACERATA 8th - CASTAGNA to p. / for TEIXEIRA. CINGOLANI F fouled out to c. MENGHI E walked. MENGHI E stole second. TEMPERINI hit by pitch. TOSCANA walked; TEMPERINI advanced to second; MENGHI E advanced to third. CRISTALLINI reached on a fielder's choice, RBI; TOSCANA out at second p to 2b to ss; TEMPERINI advanced to third; MENGHI E scored. PULZETTI struck out swinging. 1 run, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

KNIGHTS VERONA 8th - MONDO flied out to lf. MANTOVANI F grounded out to 3b. BERTAGNA D walked. ZAMBELLAN flied out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

HOT SAND MACERATA 9th - MESCHINI singled to left field. ESPOSITO walked; MESCHINI advanced to second. CASADEI reached on a throwing error by 3b; ESPOSITO advanced to second; MESCHINI advanced to third. CINGOLANI F singled to right field, advanced to second on the throw, 2 RBI; CASADEI advanced to third, scored on a throwing error by c, unearned; ESPOSITO scored; MESCHINI scored. MASTINI to rf for MANCIOPPI. MENGHI E singled to second base; CINGOLANI F advanced to third. TEMPERINI singled up the middle, RBI; MENGHI E advanced to second; CINGOLANI F scored. CASTAGNA to 1b. TODESCHINI to p. TOSCANA grounded out to c; TEMPERINI advanced to second; MENGHI E advanced to third. CRISTALLINI flied out to 1b. PULZETTI singled to left field, advanced to second on the throw, 2 RBI; TEMPERINI scored, unearned; MENGHI E scored, unearned. MESCHINI struck out swinging. 6 runs, 5 hits, 2 errors, 1 LOB.

KNIGHTS VERONA 9th - ZUCCHET grounded out to 1b unassisted. CASTAGNA walked. BOTTARO doubled to right center; CASTAGNA advanced to third. MASTINI struck out swinging. TODESCHINI grounded out to p. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

 
Line score
 


HOT SAND MACERATA 10, KNIGHTS VERONA 2 (Jul 30, 2011 at VERONA)
----------------------------------------------------------------------
HOT SAND MACERATA... 100 020 016  - 10  9  0
KNIGHTS VERONA...... 000 110 000  -  2  8  3
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: HOT SAND MACERATA - CINGOLANI Giorgio and MENGHI Emanuele. KNIGHTS VERONA -
TEIXEIRA Ysassis A.; CASTAGNA Alberto(8); TODESCHINI Marco(9) and ZUCCHET Pedro H..
Win-CINGOLANI Giorgio  Loss-TEIXEIRA Ysassis A.  T-2:50  A-35
Game notes:
Scorers: BRAVI Isabella
Home Manager: GARCIA Cuesta
Visiting Manager: NAVA Marlon

CASTAGNA faced 6 batters in the 9th.
Comitato Nazionale Classificatori