Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

FORTITUDO CASTENASO vs RICCIONE FRANCHIGIA (Sep 03, 2011)

 
Composite Box Score
 

The Automated ScoreBook
FORTITUDO CASTENASO at RICCIONE FRANCHIGIA - Composite Box Score
Sep 03, 2011 at RICCIONE (Comunale)

FORTITUDO CASTENASO   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
BASSANI ss 
ROFRANO 2b 
GAMBERINI 1b 
CLEMENTE cf 
CHIEREGATTI c 
MONARI c/lf 
BREVEGLIERI lf/cf 
FABBRI 3b 
ZANETTI dh 
CANCELLIERI rf 
VOLODIN p 
ANSELMI p 
Totals   23  18 

RICCIONE FRANCHIGIA   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
DI FABIO 3b 
BABINI R ss 
CAMPANINI 1b 
CHIARINI rf 
CIT c 
PARI FI cf 
GALLUZZI S lf 
BABINI B dh 
PAPINI 2b 
CHERUBINI p 
Totals   30  17  13  16  21 

FORTITUDO CASTENASO   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
VOLODIN Gleb   3.1  12  18 
ANSELMI Davide L  2.2  10  18  23 
 
RICCIONE FRANCHIGIA   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
CHERUBINI Tommaso W  7.0  23  26 

Umpires - HP: FANCELLU Renzo 1B: FIORINI Alberto 3B: GIABBANI Andrea
Start: 15:10 Time: 2:15 Attendance: 100
Game notes: Scorers: MORRI Giovanni, TONELLI Maurizio Home Manager: ROMANO Michele Visiting Manager: SAMORE' Gabriele

 
Play-by-Play
 

The Automated ScoreBook
FORTITUDO CASTENASO at RICCIONE FRANCHIGIA
Sep 03, 2011 at RICCIONE (Comunale)

FORTITUDO CASTENASO starters: 80/ss BASSANI; 13/2b ROFRANO; 14/1b GAMBERINI; 0/cf CLEMENTE; 10/c MONARI; 9/lf BREVEGLIERI; 27/3b FABBRI; 75/dh ZANETTI; 23/rf CANCELLIERI; 29/p VOLODIN;

RICCIONE FRANCHIGIA starters: 6/3b DI FABIO; 16/ss BABINI R; 21/1b CAMPANINI; 0/rf CHIARINI; 50/c CIT; 75/cf PARI FI; 15/lf GALLUZZI S; 51/dh BABINI B; 62/2b PAPINI; 32/p CHERUBINI;

FORTITUDO CASTENASO 1st - BASSANI flied out to cf. ROFRANO flied out to cf. GAMBERINI reached on a throwing error by 2b. GAMBERINI out at second c to ss, caught stealing. 0 runs, 0 hits, 1 error, 0 LOB.

RICCIONE FRANCHIGIA 1st - DI FABIO singled to center field. BABINI R hit by pitch; DI FABIO advanced to second. CAMPANINI walked; BABINI R advanced to second; DI FABIO advanced to third. CHIARINI flied out to lf, SF, RBI; DI FABIO scored. CIT grounded into double play 3b to 1b; BABINI R out on the play. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

FORTITUDO CASTENASO 2nd - CLEMENTE popped up to 2b. MONARI grounded out to p, bunt. BREVEGLIERI singled to center field. FABBRI grounded out to 3b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

RICCIONE FRANCHIGIA 2nd - PARI FI grounded out to ss. GALLUZZI S struck out looking. BABINI B grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

FORTITUDO CASTENASO 3rd - ZANETTI grounded out to 2b. CANCELLIERI hit by pitch. BASSANI flied into double play rf to 1b; CANCELLIERI out on the play. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

RICCIONE FRANCHIGIA 3rd - PAPINI grounded out to 3b. DI FABIO struck out swinging. BABINI R grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

FORTITUDO CASTENASO 4th - ROFRANO grounded out to ss. GAMBERINI doubled to left field. CLEMENTE struck out swinging. MONARI singled through the right side; GAMBERINI advanced to third. BREVEGLIERI grounded out to ss. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

RICCIONE FRANCHIGIA 4th - CAMPANINI singled to center field. CHIARINI doubled to left field; CAMPANINI advanced to third, scored on an error by lf. CIT walked. PARI FI singled to third base, bunt; CIT advanced to second; CHIARINI advanced to third. GALLUZZI S flied out to lf, SF, RBI; PARI FI advanced to second; CIT advanced to third; CHIARINI scored. BABINI B singled to left field, RBI; PARI FI advanced to third; CIT scored. PAPINI walked; BABINI B advanced to second. ANSELMI to p for VOLODIN. DI FABIO singled to left field, RBI; PAPINI advanced to second; BABINI B advanced to third; PARI FI scored. BABINI R singled through the left side, RBI; DI FABIO advanced to second; PAPINI advanced to third; BABINI B scored. CAMPANINI walked, RBI; BABINI R advanced to second; DI FABIO advanced to third; PAPINI scored. CHIARINI walked, RBI; CAMPANINI advanced to second; BABINI R advanced to third; DI FABIO scored. CIT singled to center field, 2 RBI; CHIARINI advanced to second; CAMPANINI scored; BABINI R scored. PARI FI walked; CIT advanced to second; CHIARINI advanced to third. GALLUZZI S doubled to right field, 2 RBI; PARI FI advanced to third; CIT scored; CHIARINI scored. BABINI B struck out swinging. PAPINI struck out swinging. 11 runs, 8 hits, 1 error, 2 LOB.

FORTITUDO CASTENASO 5th - FABBRI flied out to cf. ZANETTI walked. CANCELLIERI flied out to lf. BASSANI struck out swinging, out at first c to 1b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

RICCIONE FRANCHIGIA 5th - DI FABIO struck out swinging. BABINI R walked. CAMPANINI reached on a throwing error by p, advanced to second on the error; BABINI R advanced to second, advanced to third on the error. CHIARINI fouled out to c. CIT lined out to 3b. 0 runs, 0 hits, 1 error, 2 LOB.

FORTITUDO CASTENASO 6th - ROFRANO struck out swinging. GAMBERINI struck out looking. CLEMENTE hit by pitch. MONARI grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

RICCIONE FRANCHIGIA 6th - CHIEREGATTI to c for CLEMENTE. MONARI to lf. BREVEGLIERI to cf. PARI FI singled to second base. GALLUZZI S walked; PARI FI advanced to second. BABINI B flied out to cf. PAPINI reached on a fielding error by ss; GALLUZZI S advanced to second; PARI FI advanced to third. DI FABIO singled to left field, 2 RBI; PAPINI advanced to second; GALLUZZI S scored; PARI FI scored. BABINI R flied out to lf. CAMPANINI doubled to center field, 2 RBI; DI FABIO scored, unearned; PAPINI scored, unearned. CHIARINI doubled to right field, RBI; CAMPANINI scored, unearned. CIT grounded out to ss. 5 runs, 4 hits, 1 error, 1 LOB.

FORTITUDO CASTENASO 7th - BREVEGLIERI struck out swinging. FABBRI flied out to rf. ZANETTI struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

 
Line score
 


RICCIONE FRANCHIGIA 17, FORTITUDO CASTENASO 0 (Sep 03, 2011 at RICCIONE)
----------------------------------------------------------------------
FORTITUDO CASTENASO. 000 0   00 0 -  0  3  3
RICCIONE FRANCHIGIA. 100 (11)05 X - 17 13  1
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: FORTITUDO CASTENASO - VOLODIN Gleb; ANSELMI Davide(4) and CHIEREGATTI Mirko;
MONARI Eugenio. RICCIONE FRANCHIGIA - CHERUBINI Tommaso and CIT Pierangelo.
Win-CHERUBINI Tommaso  Loss-ANSELMI Davide  T-2:15  A-100
Game notes:
Scorers: MORRI Giovanni, TONELLI Maurizio
Home Manager: ROMANO Michele
Visiting Manager: SAMORE' Gabriele
Comitato Nazionale Classificatori