Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

FORTITUDO CASTENASO vs RICCIONE FRANCHIGIA (Sep 04, 2011)

 
Composite Box Score
 

The Automated ScoreBook
FORTITUDO CASTENASO at RICCIONE FRANCHIGIA - Composite Box Score
Sep 04, 2011 at RICCIONE (Comunale)

FORTITUDO CASTENASO   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
D'AMICO 3b 
INFANTE 2b/ss 
CASTELLITTO rf 
CLEMENTE cf 
GAMBERINI 1b 
MONARI c 
BREVEGLIERI lf 
BASSANI ss/2b 
ROFRANO dh 
BASSI A. p 
GERI p 
BALBUENA p 
Totals   31  26  10 

RICCIONE FRANCHIGIA   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
DI FABIO 3b 
BABINI R ss 
CAMPANINI 1b  10 
CHIARINI rf 
DE BIASE dh 
CIT c 
PARI FI cf 
GALLUZZI S lf 
PAPINI 2b 
ORRIZZI p 
QUATTRINI p 
NORRI p 
Totals   30  27  13 

FORTITUDO CASTENASO   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BASSI A. Riccardo   5.1  17  24  10 
GERI Massimiliano   2.2  10  12 
BALBUENA Frank L  0.2 
 
RICCIONE FRANCHIGIA   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
ORRIZZI Brian   5.2  20  25 
QUATTRINI Michele   2.2  14 
NORRI Alessandro W  0.2 

Umpires - HP: GIABBANI Andrea 1B: FANCELLU Renzo 3B: FIORINI Alberto
Start: 10:00 Time: 3:15 Attendance: 120
Game notes: Scorers: MORRI Giovanni, TONELLI Maurizio Home Manager: ROMANO Michele Visiting Manager: SAMORE' Gabriele
GERI faced 1 batter in the 9th.

 
Play-by-Play
 

The Automated ScoreBook
FORTITUDO CASTENASO at RICCIONE FRANCHIGIA
Sep 04, 2011 at RICCIONE (Comunale)

FORTITUDO CASTENASO starters: 5/3b D'AMICO; 0/2b INFANTE; 37/rf CASTELLITTO; 0/cf CLEMENTE; 14/1b GAMBERINI; 10/c MONARI; 9/lf BREVEGLIERI; 80/ss BASSANI; 13/dh ROFRANO; 2/p BASSI A.;

RICCIONE FRANCHIGIA starters: 6/3b DI FABIO; 16/ss BABINI R; 21/1b CAMPANINI; 0/rf CHIARINI; 0/dh DE BIASE; 50/c CIT; 75/cf PARI FI; 15/lf GALLUZZI S; 62/2b PAPINI; 26/p ORRIZZI;

FORTITUDO CASTENASO 1st - D'AMICO hit by pitch. INFANTE grounded out to 2b; D'AMICO advanced to second. CASTELLITTO reached on a fielder's choice; D'AMICO out at third p to 3b. CASTELLITTO advanced to second on a wild pitch. CLEMENTE grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

RICCIONE FRANCHIGIA 1st - DI FABIO hit by pitch. BABINI R lined out to cf. CAMPANINI reached on a fielder's choice; DI FABIO out at second 3b to 2b. CHIARINI fouled out to 1b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

FORTITUDO CASTENASO 2nd - GAMBERINI flied out to cf. MONARI walked. BREVEGLIERI struck out looking. BASSANI flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

RICCIONE FRANCHIGIA 2nd - DE BIASE walked. DE BIASE advanced to second on a wild pitch. CIT grounded out to 2b; DE BIASE advanced to third. PARI FI reached on a fielder's choice; DE BIASE out at home 3b to c. GALLUZZI S struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

FORTITUDO CASTENASO 3rd - ROFRANO struck out looking. D'AMICO singled to left field, out at second lf to 2b. INFANTE grounded out to 1b unassisted. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

RICCIONE FRANCHIGIA 3rd - PAPINI walked. DI FABIO out at first p to 2b, SAC; PAPINI advanced to second. BABINI R reached on a fielder's choice; PAPINI advanced to third on a muffed throw by 2b, assist by p. CAMPANINI singled up the middle, RBI; BABINI R advanced to third; PAPINI scored, unearned. CHIARINI flied out to cf, SF, RBI; BABINI R scored, unearned. CAMPANINI safe on a muffed throw by 1b, no advance, assist by p. CAMPANINI stole second. DE BIASE intentionally walked. CIT lined out to cf. 2 runs, 1 hit, 2 errors, 2 LOB.

FORTITUDO CASTENASO 4th - CASTELLITTO flied out to cf. CLEMENTE fouled out to lf. GAMBERINI grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

RICCIONE FRANCHIGIA 4th - PARI FI fouled out to 1b. GALLUZZI S flied out to c. PAPINI struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

FORTITUDO CASTENASO 5th - MONARI grounded out to 3b. BREVEGLIERI flied out to lf. BASSANI grounded out to p. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

RICCIONE FRANCHIGIA 5th - DI FABIO flied out to ss. BABINI R flied out to lf. CAMPANINI flied out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

FORTITUDO CASTENASO 6th - ROFRANO singled to second base, bunt. ROFRANO stole second. D'AMICO walked. INFANTE singled to shortstop; D'AMICO advanced to second; ROFRANO advanced to third. CASTELLITTO doubled to left field, 2 RBI; INFANTE advanced to third; D'AMICO scored; ROFRANO scored. CLEMENTE intentionally walked. GAMBERINI reached on a fielder's choice; CLEMENTE advanced to second; CASTELLITTO advanced to third; INFANTE out at home 3b to c. MONARI flied out to lf, SF, RBI; CASTELLITTO scored. BREVEGLIERI singled up the middle, RBI; GAMBERINI advanced to second; CLEMENTE scored. QUATTRINI to p for ORRIZZI. BASSANI grounded out to c. 4 runs, 4 hits, 0 errors, 2 LOB.

RICCIONE FRANCHIGIA 6th - INFANTE to ss. BASSANI to 2b. CHIARINI singled up the middle. DE BIASE flied out to ss. CIT walked; CHIARINI advanced to second. GERI to p for BASSI A.. CIT stole second; CHIARINI stole third. PARI FI struck out looking. GALLUZZI S struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

FORTITUDO CASTENASO 7th - ROFRANO struck out swinging, out at first c to 1b. D'AMICO walked. D'AMICO advanced to second on a muffed throw by 2b, assist by c, caught stealing. INFANTE flied out to cf. CASTELLITTO walked. CASTELLITTO advanced to second on a wild pitch; D'AMICO advanced to third on a wild pitch. CLEMENTE intentionally walked. GAMBERINI grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 1 error, 3 LOB.

RICCIONE FRANCHIGIA 7th - PAPINI singled to shortstop. DI FABIO out at first p to 2b, SAC; PAPINI advanced to second. BABINI R singled to catcher, bunt; PAPINI advanced to third. CAMPANINI reached on a fielder's choice, RBI; BABINI R out at second ss to 2b; PAPINI scored. CHIARINI flied out to cf. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

FORTITUDO CASTENASO 8th - MONARI walked. BREVEGLIERI lined out to 3b. BASSANI lined into double play p to 1b; MONARI out on the play. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

RICCIONE FRANCHIGIA 8th - DE BIASE flied out to cf. CIT grounded out to 2b. PARI FI walked. GALLUZZI S struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

FORTITUDO CASTENASO 9th - ROFRANO struck out swinging to catcher. D'AMICO singled through the right side. INFANTE singled through the right side; D'AMICO advanced to second. INFANTE advanced to second on a wild pitch; D'AMICO advanced to third on a wild pitch. CASTELLITTO walked. NORRI to p for QUATTRINI. CLEMENTE struck out swinging. GAMBERINI reached on a fielder's choice; CASTELLITTO out at second ss unassisted. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 3 LOB.

RICCIONE FRANCHIGIA 9th - PAPINI doubled to center field. BALBUENA to p for GERI. DI FABIO flied out to rf. BABINI R tripled to right field, RBI; PAPINI scored. CAMPANINI intentionally walked. CHIARINI intentionally walked; CAMPANINI advanced to second. DE BIASE reached on a fielder's choice, RBI; CHIARINI out at second ss to 2b; CAMPANINI advanced to third; BABINI R scored. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

 
Line score
 


RICCIONE FRANCHIGIA 5, FORTITUDO CASTENASO 4 (Sep 04, 2011 at RICCIONE)
----------------------------------------------------------------------
FORTITUDO CASTENASO. 000 004 000  -  4  7  2
RICCIONE FRANCHIGIA. 002 000 102  -  5  6  1
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: FORTITUDO CASTENASO - BASSI A. Riccardo; GERI Massimiliano(6); BALBUENA Frank(9) and
MONARI Eugenio. RICCIONE FRANCHIGIA - ORRIZZI Brian; QUATTRINI Michele(6); NORRI Alessandro(9)
and CIT Pierangelo.
Win-NORRI Alessandro  Loss-BALBUENA Frank  T-3:15  A-120
Game notes:
Scorers: MORRI Giovanni, TONELLI Maurizio
Home Manager: ROMANO Michele
Visiting Manager: SAMORE' Gabriele

GERI faced 1 batter in the 9th.
Comitato Nazionale Classificatori