Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

RICCIONE FRANCHIGIA vs FORTITUDO CASTENASO (Sep 11, 2011)

 
Composite Box Score
 

The Automated ScoreBook
RICCIONE FRANCHIGIA at FORTITUDO CASTENASO - Composite Box Score
Sep 11, 2011 at CASTENASO (T. Bondi)

RICCIONE FRANCHIGIA   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
DI FABIO 3b 
BABINI R ss 
CHIARINI rf 
DE BIASE 1b 
CIT c 
FOCCHI dh 
PAPINI 2b 
GALLUZZI S lf/cf 
PARI FI cf 
BABINI B ph/lf 
PATRONE p 
LOMONTE p 
ORRIZZI p 
QUATTRINI p 
Totals   35  12  12  10  27 

FORTITUDO CASTENASO   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
D'AMICO 3b 
INFANTE ss/p 
CASTELLITTO rf 
CLEMENTE cf 
MONARI c 
GAMBERINI 1b 
BREVEGLIERI lf 
BASSANI dh/ss 
ROFRANO 2b 
TURRINI p 
VOLODIN p 
BALBUENA p 
Totals   37  11  27  14 

RICCIONE FRANCHIGIA   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
PATRONE W  6.0  23  26 
LOMONTE Luca   0.1 
ORRIZZI Brian   0.1 
QUATTRINI Michele   2.1 
 
FORTITUDO CASTENASO   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
TURRINI Luca L  5.0  18  25 
VOLODIN Gleb   1.0 
BALBUENA Frank   1.1 
INFANTE   1.2 

Umpires - HP: DE NOTTA Michele 1B: CASER Andrea 3B: CICCONI Alessia
Start: 15:30 Time: 3:43 Attendance: 80
Game notes: Scorers: MORETTI Renzo, BREVEGLIERI Roberto, LAMMA Simone Home Manager: SAMORE' Gabriele Visiting Manager: ROMANO Michele
TURRINI faced 2 batters in the 6th.
VOLODIN faced 5 batters in the 7th.

 
Play-by-Play
 

The Automated ScoreBook
RICCIONE FRANCHIGIA at FORTITUDO CASTENASO
Sep 11, 2011 at CASTENASO (T. Bondi)

RICCIONE FRANCHIGIA starters: 6/3b DI FABIO; 16/ss BABINI R; 0/rf CHIARINI; 0/1b DE BIASE; 50/c CIT; 43/dh FOCCHI; 62/2b PAPINI; 15/lf GALLUZZI S; 75/cf PARI FI; 0/p PATRONE;

FORTITUDO CASTENASO starters: 5/3b D'AMICO; 0/ss INFANTE; 37/rf CASTELLITTO; 0/cf CLEMENTE; 10/c MONARI; 14/1b GAMBERINI; 9/lf BREVEGLIERI; 80/dh BASSANI; 13/2b ROFRANO; 15/p TURRINI;

RICCIONE FRANCHIGIA 1st - DI FABIO singled to second base. BABINI R walked; DI FABIO advanced to second. CHIARINI grounded out to c; BABINI R advanced to second; DI FABIO advanced to third. DE BIASE homered to center field, 3 RBI; BABINI R scored; DI FABIO scored. CIT singled to left field. FOCCHI hit by pitch; CIT advanced to second. PAPINI grounded out to 3b, SAC; FOCCHI advanced to second; CIT advanced to third. GALLUZZI S struck out swinging. 3 runs, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

FORTITUDO CASTENASO 1st - D'AMICO struck out swinging. INFANTE flied out to cf. CASTELLITTO flied out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

RICCIONE FRANCHIGIA 2nd - PARI FI walked. DI FABIO out at first 1b to 2b, SAC; PARI FI advanced to second. BABINI R struck out swinging. CHIARINI fouled out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

FORTITUDO CASTENASO 2nd - CLEMENTE fouled out to 1b. MONARI grounded out to 3b. GAMBERINI singled to left field. BREVEGLIERI flied out to rf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

RICCIONE FRANCHIGIA 3rd - DE BIASE walked. CIT grounded into double play 3b to 2b to 1b; DE BIASE out on the play. FOCCHI singled to right field. PAPINI grounded out to 3b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

FORTITUDO CASTENASO 3rd - BASSANI flied out to rf. ROFRANO singled to second base. D'AMICO singled to right field; ROFRANO advanced to second, out at third rf to 3b. INFANTE grounded out to 1b unassisted. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

RICCIONE FRANCHIGIA 4th - GALLUZZI S reached on a fielding error by 3b. PARI FI out at first 3b to 2b, SAC; GALLUZZI S advanced to second. DI FABIO flied out to cf. BABINI R flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

FORTITUDO CASTENASO 4th - CASTELLITTO flied out to cf. CLEMENTE struck out looking. MONARI doubled down the lf line. GAMBERINI flied out to cf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

RICCIONE FRANCHIGIA 5th - CHIARINI flied out to 2b. DE BIASE flied out to lf. CIT grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

FORTITUDO CASTENASO 5th - BREVEGLIERI singled up the middle. BASSANI singled to center field; BREVEGLIERI advanced to second. ROFRANO reached on a throwing error by 3b, SAC; BASSANI advanced to second; BREVEGLIERI advanced to third. D'AMICO hit by pitch, RBI; ROFRANO advanced to second; BASSANI advanced to third; BREVEGLIERI scored. INFANTE reached on a fielder's choice, RBI; D'AMICO out at second 2b to ss; ROFRANO advanced to third; BASSANI scored. INFANTE stole second. CASTELLITTO out at first 1b to 2b. CLEMENTE intentionally walked. MONARI reached on a fielder's choice; CLEMENTE out at second ss to 2b. 2 runs, 2 hits, 1 error, 3 LOB.

RICCIONE FRANCHIGIA 6th - FOCCHI doubled to right field. PAPINI singled to third base; FOCCHI advanced to third. VOLODIN to p for TURRINI. GALLUZZI S fouled out to 3b. PARI FI struck out looking. FOCCHI out at third c to 3b. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

FORTITUDO CASTENASO 6th - GAMBERINI grounded out to ss. BREVEGLIERI fouled out to 2b. BASSANI flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

RICCIONE FRANCHIGIA 7th - DI FABIO singled through the right side. BABINI R doubled down the lf line, RBI; DI FABIO scored. BABINI R advanced to third on a wild pitch. CHIARINI walked. DE BIASE reached on a dropped fly by 2b; CHIARINI advanced to second on the error; BABINI R scored on the error. CIT reached on a muffed throw by 2b, assist by p, SAC; DE BIASE advanced to second; CHIARINI advanced to third. BALBUENA to p for VOLODIN. FOCCHI singled through the right side, RBI; CIT advanced to second; DE BIASE advanced to third; CHIARINI scored. PAPINI doubled down the lf line, 2 RBI; FOCCHI advanced to third; CIT scored, unearned; DE BIASE scored, unearned. GALLUZZI S struck out swinging. BABINI B pinch hit for PARI FI. BABINI B flied out to lf, SF, RBI; FOCCHI scored, team unearned. DI FABIO struck out looking. 6 runs, 4 hits, 2 errors, 1 LOB.

FORTITUDO CASTENASO 7th - GALLUZZI S to cf. BABINI B to lf. LOMONTE to p for PATRONE. ROFRANO singled up the middle. D'AMICO flied out to rf. INFANTE singled through the right side; ROFRANO advanced to second. CASTELLITTO singled to right field; INFANTE advanced to second; ROFRANO advanced to third. CLEMENTE walked, RBI; CASTELLITTO advanced to second; INFANTE advanced to third; ROFRANO scored. ORRIZZI to p for LOMONTE. MONARI hit by pitch, RBI; CLEMENTE advanced to second; CASTELLITTO advanced to third; INFANTE scored. MONARI advanced to second on a wild pitch; CLEMENTE advanced to third on a wild pitch; CASTELLITTO scored on a wild pitch. GAMBERINI flied out to rf. BREVEGLIERI singled to left field, advanced to third on an error by lf, 2 RBI; MONARI scored; CLEMENTE scored. BASSANI walked. QUATTRINI to p for ORRIZZI. ROFRANO grounded out to 2b. 5 runs, 4 hits, 1 error, 2 LOB.

RICCIONE FRANCHIGIA 8th - BABINI R grounded out to 3b. CHIARINI singled to left field. DE BIASE walked; CHIARINI advanced to second. INFANTE to p. BASSANI to ss. / for BALBUENA. CIT reached on a fielder's choice; DE BIASE out at second ss to 2b; CHIARINI advanced to third. FOCCHI walked; CIT advanced to second. PAPINI singled to right field, advanced to second on the throw, 2 RBI; FOCCHI advanced to third, scored on a throwing error by rf, unearned; CIT scored; CHIARINI scored. GALLUZZI S flied out to lf. 3 runs, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

FORTITUDO CASTENASO 8th - D'AMICO grounded out to 2b. INFANTE walked. CASTELLITTO flied out to cf. CLEMENTE struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

RICCIONE FRANCHIGIA 9th - BABINI B flied out to 2b. DI FABIO grounded out to ss. BABINI R grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

FORTITUDO CASTENASO 9th - MONARI flied out to 2b. GAMBERINI singled to center field. BREVEGLIERI struck out swinging. GAMBERINI advanced to second on a wild pitch. BASSANI fouled out to 1b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


RICCIONE FRANCHIGIA 12, FORTITUDO CASTENASO 7 (Sep 11, 2011 at CASTENASO)
----------------------------------------------------------------------
RICCIONE FRANCHIGIA. 300 000 630  - 12 12  2
FORTITUDO CASTENASO. 000 020 500  -  7 11  4
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: RICCIONE FRANCHIGIA - PATRONE; LOMONTE Luca(7); ORRIZZI Brian(7); QUATTRINI Michele(7)
and CIT Pierangelo. FORTITUDO CASTENASO - TURRINI Luca; VOLODIN Gleb(6); BALBUENA Frank(7);
INFANTE(8) and MONARI Eugenio.
Win-PATRONE  Loss-TURRINI Luca  T-3:43  A-80
HR RIC - DE BIASE.
Game notes:
Scorers: MORETTI Renzo, BREVEGLIERI Roberto, LAMMA Simone
Home Manager: SAMORE' Gabriele
Visiting Manager: ROMANO Michele

TURRINI faced 2 batters in the 6th.
VOLODIN faced 5 batters in the 7th.
Comitato Nazionale Classificatori