Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

E-TECNO1/FONTANA vs URBE ROMA SSD A RL (Apr 07, 2012)

 
Composite Box Score
 

Serie A Federale Baseball - 2012
URBE ROMA SSD A RL 13 (1-0), E-TECNO1/FONTANA 3 (0-1) (Game 1) - Composite Box Score
Apr 07, 2012 at Roma (Acquacetosa)

E-TECNO1/FONTANA   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
VECCHI dh 
TANZI 2b 
COMELLI FE ss 
COMELLI FI 1b 
BULGARELLI rf 
PUGLIA ph 
DARAIO rf 
FINETTI S 3b 
FORNASARI M c 
ROMANINI lf 
CORSINI cf 
FORNASARI D p 
CORSI p 
PIZZAROTTI p 
Totals   30  18  11 

URBE ROMA SSD A RL   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
SCHIAVETTI ss 
DE CENA ph/3b 
BELVISI 2b 
MORELO P. 3b/ss 
D'ADDIO 1b 
SCORZIELLO dh 
IEZZI rf 
RINALDI lf 
ORIGLIA c 
FEOLA cf 
RODA' p 
NUCIFERO p 
Totals   35  13  17  10  21  11 

E-TECNO1/FONTANA   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
FORNASARI Davide L,0-1  1.1  12  13 
CORSI Lorenzo   4.0  10  21  22 
PIZZAROTTI Andrea   0.2 
 
URBE ROMA SSD A RL   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
RODA' Valerio W,1-0  6.0  24  25 
NUCIFERO Matteo   1.0 

Umpires - HP: PISTOLIN Fulvio 1B: LEONE PierFranco
Start: 15:30 Time: 2:10 Attendance: 53
Game notes: Scorers - CORTESE Sergio, BRACALARI Matteo HM: TRINCI Guglielmo HC: CECCONE C., PAVONE G., HERNANDEZ L. VM: FINETTI Ettore VC: BERNI M.

 
Play-by-Play
 

Serie A Federale Baseball - 2012
URBE ROMA SSD A RL 13 (1-0), E-TECNO1/FONTANA 3 (0-1) (Game 1)
Apr 07, 2012 at Roma (Acquacetosa)

E-TECNO1/FONTANA starters: 19/dh VECCHI; 86/2b TANZI; 3/ss COMELLI FE; 16/1b COMELLI FI; 38/rf BULGARELLI; 7/3b FINETTI S; 27/c FORNASARI M; 23/lf ROMANINI; 28/cf CORSINI; 99/p FORNASARI D;

URBE ROMA SSD A RL starters: 1/ss SCHIAVETTI; 15/2b BELVISI; 11/3b MORELO P.; 16/1b D'ADDIO; 8/dh SCORZIELLO; 34/rf IEZZI; 7/lf RINALDI; 13/c ORIGLIA; 12/cf FEOLA; 9/p RODA';

E-TECNO1/FONTANA 1st - VECCHI singled to left field. TANZI singled to center field; VECCHI advanced to second. COMELLI FE flied out to cf. COMELLI FI grounded into double play 2b to ss to 1b; TANZI out on the play. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

URBE ROMA SSD A RL 1st - SCHIAVETTI grounded out to ss. BELVISI reached on a fielding error by ss. BELVISI advanced to second on a wild pitch. MORELO P. doubled to left center, RBI; BELVISI scored, unearned. D'ADDIO singled to left field; MORELO P. advanced to third. SCORZIELLO singled to center field, RBI; D'ADDIO advanced to second; MORELO P. scored. IEZZI reached on a throwing error by 3b, SAC; SCORZIELLO advanced to second, advanced to third on the error; D'ADDIO advanced to third, scored on the error, unearned. RINALDI singled up the middle, RBI; IEZZI advanced to second; SCORZIELLO scored, unearned. ORIGLIA flied out to cf. FEOLA singled through the right side; RINALDI advanced to second; IEZZI advanced to third, out at home rf to c. 4 runs, 5 hits, 2 errors, 2 LOB.

E-TECNO1/FONTANA 2nd - BULGARELLI struck out swinging. FINETTI S singled to left center. FORNASARI M grounded out to 3b; FINETTI S advanced to second. ROMANINI reached on a throwing error by 3b, advanced to second on the error; FINETTI S scored on the error, unearned. CORSINI popped up to ss. 1 run, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

URBE ROMA SSD A RL 2nd - SCHIAVETTI singled through the right side. SCHIAVETTI safe on a muffed throw by 1b, no advance, caught stealing. SCHIAVETTI stole second, assist by p ss. BELVISI flied out to rf. MORELO P. reached on a dropped fly by 3b. D'ADDIO singled to shortstop; MORELO P. advanced to second; SCHIAVETTI advanced to third. CORSI to p for FORNASARI D. SCORZIELLO reached on catcher's interference, RBI; D'ADDIO advanced to second; MORELO P. advanced to third; SCHIAVETTI scored. IEZZI singled through the left side, RBI; SCORZIELLO advanced to second; D'ADDIO advanced to third; MORELO P. scored, unearned. RINALDI reached on a fielder's choice, RBI; IEZZI out at second 2b to ss; SCORZIELLO advanced to third; D'ADDIO scored, unearned. RINALDI stole second; SCORZIELLO stole home, unearned. ORIGLIA struck out looking. 4 runs, 3 hits, 3 errors, 1 LOB.

E-TECNO1/FONTANA 3rd - VECCHI struck out looking. TANZI grounded out to 1b unassisted. COMELLI FE grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

URBE ROMA SSD A RL 3rd - FEOLA grounded out to 2b. SCHIAVETTI doubled to left field. BELVISI flied out to cf. MORELO P. flied out to lf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

E-TECNO1/FONTANA 4th - COMELLI FI doubled to left field. BULGARELLI struck out swinging. FINETTI S flied out to cf. FORNASARI M flied out to cf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

URBE ROMA SSD A RL 4th - D'ADDIO lined out to 1b. SCORZIELLO doubled to left field. IEZZI singled to center field, advanced to second on the throw; SCORZIELLO advanced to third, out at home cf to c. RINALDI grounded out to 3b. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

E-TECNO1/FONTANA 5th - ROMANINI grounded out to p. CORSINI reached on a throwing error by 2b, advanced to second on the error. VECCHI grounded out to ss; CORSINI advanced to third. TANZI reached on a fielding error by ss; CORSINI scored on the error, unearned. COMELLI FE singled up the middle; TANZI advanced to second. TANZI out at third p to 3b, caught stealing, picked off. 1 run, 1 hit, 2 errors, 1 LOB.

URBE ROMA SSD A RL 5th - ORIGLIA lined out to ss. FEOLA grounded out to ss. SCHIAVETTI grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

E-TECNO1/FONTANA 6th - COMELLI FI walked. PUGLIA pinch hit for BULGARELLI. PUGLIA grounded into double play 2b to ss to 1b; COMELLI FI out on the play. FINETTI S singled to right field. FORNASARI M struck out looking. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

URBE ROMA SSD A RL 6th - DARAIO to rf for PUGLIA. BELVISI flied out to lf. MORELO P. singled through the left side. D'ADDIO singled to center field; MORELO P. advanced to second. SCORZIELLO singled through the left side, advanced to second on a fielding error by lf, RBI; D'ADDIO advanced to second, scored on the error; MORELO P. scored. IEZZI doubled to right field, RBI; SCORZIELLO scored. RINALDI singled through the left side; IEZZI advanced to third. ORIGLIA doubled to right field, 2 RBI; RINALDI scored; IEZZI scored. PIZZAROTTI to p for CORSI. FEOLA grounded out to 2b. DE CENA pinch hit for SCHIAVETTI. DE CENA struck out swinging. 5 runs, 6 hits, 1 error, 1 LOB.

E-TECNO1/FONTANA 7th - DE CENA to 3b. MORELO P. to ss. NUCIFERO to p for RODA'. ROMANINI singled to center field. CORSINI struck out swinging. VECCHI singled through the left side; ROMANINI advanced to second. TANZI singled through the left side, RBI; VECCHI advanced to second; ROMANINI scored. COMELLI FE reached on a fielder's choice; TANZI out at second 3b to 2b; VECCHI advanced to third. COMELLI FI grounded out to 2b. 1 run, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

 
Line score
 


URBE ROMA SSD A RL 13, E-TECNO1/FONTANA 3 (Apr 07, 2012 at Roma) (Game 1)
----------------------------------------------------------------------
E-TECNO1/FONTANA.... 010 010 1 -  3  9  6      (0-1)
URBE ROMA SSD A RL.. 440 005 X - 13 17  3      (1-0)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: E-TECNO1/FONTANA - FORNASARI Davide; CORSI Lorenzo(2); PIZZAROTTI Andrea(6) and
FORNASARI Michele. URBE ROMA SSD A RL - RODA' Valerio; NUCIFERO Matteo(7) and ORIGLIA Fabio.
Win-RODA' Valerio(1-0)  Loss-FORNASARI Davide(0-1)  T-2:10  A-53
Game notes:
Scorers - CORTESE Sergio, BRACALARI Matteo
HM: TRINCI Guglielmo   HC: CECCONE C., PAVONE G., HERNANDEZ L.
VM: FINETTI Ettore     VC: BERNI M.
Comitato Nazionale Classificatori