Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

PALFINGER REGGIO EMI vs CS MEDICAL CODOGNO (Apr 07, 2012)

 
Composite Box Score
 

Serie A Federale Baseball - 2012
PALFINGER REGGIO EMI 11 (1-0), CS MEDICAL CODOGNO 8 (0-1) (Game 1) - Composite Box Score
Apr 07, 2012 at Codogno (Comunale)

PALFINGER REGGIO EMI  ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
BERTOLI lf 
TAGLIAVINI 3b 
RICCO' L ph/3b 
RAMADA ss 
MACALUSO rf 
SCIACCA cf 
BIAGINI 1b 
GREGORINI dh 
NEGRI 2b 
BOSCO c 
BERTOLINI p 
ZBOGAR p 
SALSI p 
Totals   37  11  11  27 

CS MEDICAL CODOGNO   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
CAPDEVILA cf 
ALBERGONI lf 
CALAMIA ss 
LANGONE dh/1b 
ALAGNA c 
BRUERA 1b/rf 
CORIO rf 
CARINI 3b 
RASOIRA 3b/p 
ARMIGLIATIMT 2b 
BACCIOCCHI p 
TOSI D p 
Totals   40  13  27  14 

PALFINGER REGGIO EMI  ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BERTOLINI Filippo W,1-0  5.2  25  30 
ZBOGAR Enrico   1.1  11 
SALSI Mattia   2.0 
 
CS MEDICAL CODOGNO   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BACCIOCCHI Luca L,0-1  3.1  12  20 
TOSI Daniele   3.2  17  22 
RASOIRA Matteo   2.0 

Umpires - HP: CASER Andrea 1B: DE NOTTA Michele
Start: 15:30 Time: 3:40 Attendance: 80
Game notes: Scorers - MAZZETTI Vittorio HM: CIPPELLETTI Lorenzo HC: ARMIGLIATTI M., PIGNATARO P. VM: D'AURIA Andrea VC: ALDEGARDI G., PALAZZINA P.A., ABREO P.
TOSI D faced 1 batter in the 8th.
ZBOGAR faced 3 batters in the 8th.

 
Play-by-Play
 

Serie A Federale Baseball - 2012
PALFINGER REGGIO EMI 11 (1-0), CS MEDICAL CODOGNO 8 (0-1) (Game 1)
Apr 07, 2012 at Codogno (Comunale)

PALFINGER REGGIO EMI starters: 26/lf BERTOLI; 12/3b TAGLIAVINI; 1/ss RAMADA; 7/rf MACALUSO; 2/cf SCIACCA; 33/1b BIAGINI; 58/dh GREGORINI; 11/2b NEGRI; 34/c BOSCO; 4/p BERTOLINI;

CS MEDICAL CODOGNO starters: 10/cf CAPDEVILA; 21/lf ALBERGONI; 6/ss CALAMIA; 19/dh LANGONE; 8/c ALAGNA; 59/1b BRUERA; 9/rf CORIO; 18/3b RASOIRA; 25/2b ARMIGLIATIMT; 14/p BACCIOCCHI;

PALFINGER REGGIO EMI 1st - BERTOLI walked. TAGLIAVINI grounded into double play ss to 2b to 1b; BERTOLI out on the play. RAMADA struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

CS MEDICAL CODOGNO 1st - CAPDEVILA flied out to cf. ALBERGONI struck out looking. CALAMIA hit by pitch. LANGONE singled to center field; CALAMIA advanced to third. ALAGNA singled to center field, RBI; LANGONE advanced to second; CALAMIA scored. BRUERA flied out to rf. 1 run, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

PALFINGER REGGIO EMI 2nd - MACALUSO singled to center field, advanced to second on a fielding error by cf. SCIACCA struck out swinging. BIAGINI reached on a dropped fly by rf, advanced to second on the error; MACALUSO advanced to third, scored on the error. GREGORINI tripled to right center, RBI; BIAGINI scored, unearned. NEGRI hit by pitch. BOSCO grounded out to p, RBI; NEGRI advanced to second; GREGORINI scored, unearned. NEGRI advanced to third on a wild pitch. BERTOLI flied out to rf. 3 runs, 2 hits, 2 errors, 1 LOB.

CS MEDICAL CODOGNO 2nd - CORIO struck out swinging. RASOIRA singled to center field. ARMIGLIATIMT grounded out to 1b unassisted; RASOIRA advanced to second. CAPDEVILA flied out to rf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

PALFINGER REGGIO EMI 3rd - TAGLIAVINI flied out to cf. RAMADA flied out to lf. MACALUSO walked. MACALUSO stole second, advanced to third on a throwing error by c. SCIACCA singled to center field, RBI; MACALUSO scored, unearned. BIAGINI grounded out to 3b. 1 run, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

CS MEDICAL CODOGNO 3rd - ALBERGONI struck out looking. CALAMIA walked. CALAMIA stole second. LANGONE grounded out to 2b; CALAMIA advanced to third. CALAMIA scored on a wild pitch. ALAGNA doubled to center field. BRUERA singled up the middle; ALAGNA advanced to third. CORIO walked; BRUERA advanced to second. RASOIRA flied out to rf. 1 run, 2 hits, 0 errors, 3 LOB.

PALFINGER REGGIO EMI 4th - GREGORINI hit by pitch. GREGORINI stole second. NEGRI walked. BOSCO grounded out to p, SAC; NEGRI advanced to second; GREGORINI advanced to third. BERTOLI walked. TAGLIAVINI hit by pitch, RBI; BERTOLI advanced to second; NEGRI advanced to third; GREGORINI scored. TOSI D to p for BACCIOCCHI. RAMADA singled to left field, 2 RBI; TAGLIAVINI advanced to second; BERTOLI scored; NEGRI scored. MACALUSO struck out looking. SCIACCA singled to right field, RBI; RAMADA advanced to third; TAGLIAVINI scored. SCIACCA out at second c to ss, caught stealing. 4 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

CS MEDICAL CODOGNO 4th - ARMIGLIATIMT struck out swinging. CAPDEVILA flied out to lf. ALBERGONI out at first 1b to p. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

PALFINGER REGGIO EMI 5th - BIAGINI flied out to cf. GREGORINI grounded out to 2b. NEGRI singled to center field. BOSCO reached on a fielding error by ss; NEGRI advanced to second on the error. BERTOLI hit by pitch; BOSCO advanced to second; NEGRI advanced to third. TAGLIAVINI struck out looking. 0 runs, 1 hit, 1 error, 3 LOB.

CS MEDICAL CODOGNO 5th - CALAMIA singled up the middle. LANGONE singled to pitcher; CALAMIA advanced to second. ALAGNA singled to first base, RBI; LANGONE advanced to third; CALAMIA scored. BRUERA walked; ALAGNA advanced to second. CORIO struck out swinging. RASOIRA popped up to 2b. ARMIGLIATIMT struck out looking. 1 run, 3 hits, 0 errors, 3 LOB.

PALFINGER REGGIO EMI 6th - RAMADA walked. MACALUSO flied out to cf. SCIACCA hit by pitch; RAMADA advanced to second. BIAGINI struck out swinging. GREGORINI doubled down the lf line, RBI; SCIACCA advanced to third; RAMADA scored. NEGRI flied out to lf. 1 run, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

CS MEDICAL CODOGNO 6th - CAPDEVILA grounded out to p. ALBERGONI popped up to 3b. CALAMIA walked. ZBOGAR to p for BERTOLINI. LANGONE walked; CALAMIA advanced to second. ALAGNA reached on a fielder's choice; LANGONE advanced to second; CALAMIA out at third 3b unassisted. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

PALFINGER REGGIO EMI 7th - BOSCO grounded out to 3b. BERTOLI walked. RICCO' L pinch hit for TAGLIAVINI. RICCO' L singled through the left side; BERTOLI advanced to second. RAMADA flied out to cf; BERTOLI advanced to third. MACALUSO reached on a fielder's choice; RICCO' L advanced to third on a throwing error by 3b; BERTOLI scored on the error, unearned. SCIACCA grounded out to p. 1 run, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

CS MEDICAL CODOGNO 7th - RICCO' L to 3b. BRUERA struck out swinging. CORIO walked. RASOIRA reached on a fielder's choice; CORIO advanced to second on a fielding error by ss. ARMIGLIATIMT doubled down the rf line, RBI; RASOIRA advanced to third; CORIO scored, unearned. ARMIGLIATIMT advanced to third on a wild pitch; RASOIRA scored on a wild pitch. CAPDEVILA struck out swinging, out at first c to 1b. ALBERGONI grounded out to 2b. 2 runs, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

PALFINGER REGGIO EMI 8th - BIAGINI walked. LANGONE to 1b. BRUERA to rf. CARINI to 3b for CORIO. RASOIRA to p. / for TOSI D. GREGORINI singled to left field; BIAGINI advanced to second. NEGRI singled to center field, RBI; GREGORINI advanced to second; BIAGINI scored. BOSCO flied out to cf. BERTOLI reached on a fielder's choice; NEGRI out at second ss to 2b; GREGORINI advanced to third. GREGORINI out at home c to 2b to c, caught stealing. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

CS MEDICAL CODOGNO 8th - CALAMIA singled through the left side. LANGONE singled to center field; CALAMIA advanced to third. ALAGNA doubled to left field, RBI; LANGONE advanced to third; CALAMIA scored. SALSI to p for ZBOGAR. ALAGNA advanced to third on a passed ball; LANGONE scored on a passed ball. BRUERA grounded out to 2b, RBI; ALAGNA scored. CARINI grounded out to 1b unassisted. RASOIRA singled to right field. RASOIRA out at second c to ss, caught stealing. 3 runs, 4 hits, 0 errors, 0 LOB.

PALFINGER REGGIO EMI 9th - RICCO' L singled to center field. RAMADA flied out to lf. MACALUSO grounded out to ss; RICCO' L advanced to second. SCIACCA intentionally walked. BIAGINI grounded out to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

CS MEDICAL CODOGNO 9th - ARMIGLIATIMT grounded out to 2b. CAPDEVILA struck out swinging. ALBERGONI grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

 
Line score
 


PALFINGER REGGIO EMI 11, CS MEDICAL CODOGNO 8 (Apr 07, 2012 at Codogno) (Game 1)
----------------------------------------------------------------------
PALFINGER REGGIO EMI 031 401 110  - 11 11  1      (1-0)
CS MEDICAL CODOGNO.. 101 010 230  -  8 13  5      (0-1)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: PALFINGER REGGIO EMI - BERTOLINI Filippo; ZBOGAR Enrico(6); SALSI Mattia(8) and
BOSCO Simone. CS MEDICAL CODOGNO - BACCIOCCHI Luca; TOSI Daniele(4); RASOIRA Matteo(8) and
ALAGNA Michael.
Win-BERTOLINI Filippo(1-0)  Loss-BACCIOCCHI Luca(0-1)  T-3:40  A-80
Game notes:
Scorers - MAZZETTI Vittorio
HM: CIPPELLETTI Lorenzo   HC: ARMIGLIATTI M., PIGNATARO P.
VM: D'AURIA Andrea        VC: ALDEGARDI G., PALAZZINA P.A., ABREO P.

TOSI D faced 1 batter in the 8th.
ZBOGAR faced 3 batters in the 8th.
Comitato Nazionale Classificatori