Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

ILCEA BSC ROVIGO vs NEW BLACK PANTHERS (Apr 08, 2012)

 
Composite Box Score
 

Serie A Federale Baseball - 2012
ILCEA BSC ROVIGO 10 (1-0), NEW BLACK PANTHERS 6 (0-1) (Game 1) - Composite Box Score
Apr 08, 2012 at Ronchi dei Legionari (E. Gaspardis)

ILCEA BSC ROVIGO   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
SANDALO ss 
MONDINO 3b 
NOSTI cf 
HERRERA 1b 
DI SALLE lf 
WEIDNER dh 
SCHIBUOLA N rf 
FERRARI M rf 
SCHIBUOLA M 2b 
BOLDRIN c 
CREPALDI E p 
CREPALDI F p 
RONDINA p 
Totals   31  10  27 

NEW BLACK PANTHERS   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
TROBEC cf 
BERIN rf 
MINEO c 
LITZINGER dh 
MICEU M 3b 
SANTIN ss 
BACCARI 1b 
FURLAN D pr 
BERINI lf 
FURLAN J 2b 
COSSAR p 
PETRALIA p 
GHENO M p 
Totals   36  27  14 

ILCEA BSC ROVIGO   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
CREPALDI Enrico   3.0  16  21 
CREPALDI Filippo W,1-0  4.2  15  20 
RONDINA Michele   1.1 
 
NEW BLACK PANTHERS   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
COSSAR Andrea   5.0  18  24 
PETRALIA Alessandro L,0-1  2.0  14 
GHENO Marco   2.0 

Umpires - HP: FRANCO Gualtiero 1B: SEPULVEDA Kelly
Start: 12:00 Time: 3:48 Attendance:
Game notes: Scorers - SOJAT Erika HM: ARRUEBARRENA L.C.R. HC: SANTIN F., FURLANI A. VM: GUTIERREZ R. VC: SERA M., TASCHIN L., CASTILLO P.J.
CREPALDI E faced 4 batters in the 4th.
PETRALIA faced 4 batters in the 8th.

 
Play-by-Play
 

Serie A Federale Baseball - 2012
ILCEA BSC ROVIGO 10 (1-0), NEW BLACK PANTHERS 6 (0-1) (Game 1)
Apr 08, 2012 at Ronchi dei Legionari (E. Gaspardis)

ILCEA BSC ROVIGO starters: 20/ss SANDALO; 39/3b MONDINO; 16/cf NOSTI; 29/1b HERRERA; 25/lf DI SALLE; 14/dh WEIDNER; 7/rf SCHIBUOLA N; 8/2b SCHIBUOLA M; 33/c BOLDRIN; 36/p CREPALDI E;

NEW BLACK PANTHERS starters: 28/cf TROBEC; 5/rf BERIN; 24/c MINEO; 10/dh LITZINGER; 25/3b MICEU M; 34/ss SANTIN; 19/1b BACCARI; 31/lf BERINI; 2/2b FURLAN J; 3/p COSSAR;

ILCEA BSC ROVIGO 1st - SANDALO hit by pitch. MONDINO reached on a fielding error by 3b; SANDALO advanced to second. NOSTI walked; MONDINO advanced to second; SANDALO advanced to third. HERRERA singled to right field, RBI; NOSTI advanced to second; MONDINO advanced to third; SANDALO scored. DI SALLE hit by pitch, RBI; HERRERA advanced to second; NOSTI advanced to third; MONDINO scored, unearned. WEIDNER grounded into double play ss to 2b to 1b; DI SALLE out on the play; HERRERA advanced to third; NOSTI scored, unearned. SCHIBUOLA N struck out looking. 3 runs, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

NEW BLACK PANTHERS 1st - TROBEC walked. TROBEC advanced to second on a wild pitch. BERIN flied out to cf. MINEO struck out swinging. LITZINGER hit by pitch. MICEU M struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

ILCEA BSC ROVIGO 2nd - SCHIBUOLA M singled through the left side. BOLDRIN reached on a throwing error by c, SAC; SCHIBUOLA M advanced to second. SANDALO reached on a fielder's choice, advanced to second on a throwing error by 3b; BOLDRIN advanced to second, advanced to third on the error; SCHIBUOLA M out at third 3b unassisted. MONDINO singled to shortstop, RBI; SANDALO advanced to third; BOLDRIN scored, unearned. NOSTI reached on a fielder's choice, RBI; MONDINO out at second 3b to 2b; SANDALO scored, unearned. NOSTI stole second. HERRERA grounded out to ss. 2 runs, 2 hits, 2 errors, 1 LOB.

NEW BLACK PANTHERS 2nd - SANTIN flied out to lf. BACCARI flied out to rf. BERINI grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ILCEA BSC ROVIGO 3rd - DI SALLE walked. WEIDNER reached on a muffed throw by 1b, assist by ss, (GIDP); DI SALLE out at second 2b to ss. SCHIBUOLA N singled down the lf line; WEIDNER advanced to second. SCHIBUOLA M grounded into double play 2b to ss to 1b; SCHIBUOLA N out on the play. 0 runs, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

NEW BLACK PANTHERS 3rd - FURLAN J walked. TROBEC reached on a fielding error by ss; FURLAN J advanced to second. BERIN singled to center field; TROBEC advanced to second; FURLAN J advanced to third. MINEO singled to second base, RBI; BERIN advanced to second; TROBEC advanced to third; FURLAN J scored. LITZINGER hit by pitch, RBI; MINEO advanced to second; BERIN advanced to third; TROBEC scored, unearned. MICEU M struck out swinging. SANTIN struck out swinging. BACCARI singled to shortstop, RBI; LITZINGER advanced to second; MINEO advanced to third; BERIN scored, unearned. BERINI grounded out to 2b. 3 runs, 3 hits, 1 error, 3 LOB.

ILCEA BSC ROVIGO 4th - BOLDRIN struck out looking. SANDALO hit by pitch. MONDINO grounded into double play 3b to 2b to 1b; SANDALO out on the play. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

NEW BLACK PANTHERS 4th - FURLAN J singled through the left side. FURLAN J stole second. TROBEC walked. BERIN singled to second base; TROBEC advanced to second; FURLAN J advanced to third. MINEO singled through the right side, RBI; BERIN advanced to second; TROBEC advanced to third; FURLAN J scored. CREPALDI F to p for CREPALDI E. LITZINGER struck out swinging. MINEO advanced to second on a wild pitch; BERIN advanced to third on a wild pitch; TROBEC scored on a wild pitch. MICEU M fouled out to 1b. SANTIN grounded out to ss. 2 runs, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

ILCEA BSC ROVIGO 5th - NOSTI doubled to right field. HERRERA grounded out to ss; NOSTI advanced to third. DI SALLE struck out swinging. WEIDNER flied out to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

NEW BLACK PANTHERS 5th - BACCARI grounded out to 1b unassisted. BERINI walked. FURLAN J grounded out to p; BERINI advanced to second. BERINI advanced to third on a wild pitch. TROBEC doubled to left field, RBI; BERINI scored. BERIN struck out swinging, out at first c to 1b. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

ILCEA BSC ROVIGO 6th - PETRALIA to p for COSSAR. SCHIBUOLA N struck out swinging. SCHIBUOLA M walked. BOLDRIN struck out looking. SANDALO flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

NEW BLACK PANTHERS 6th - MINEO flied out to ss. LITZINGER flied out to rf. MICEU M flied out to rf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ILCEA BSC ROVIGO 7th - MONDINO fouled out to 1b. NOSTI singled through the left side. NOSTI stole second. NOSTI advanced to third on a wild pitch. HERRERA walked. DI SALLE flied out to ss. HERRERA stole second; NOSTI scored on a throwing error by c. WEIDNER singled up the middle; HERRERA advanced to third. SCHIBUOLA N struck out swinging. 1 run, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

NEW BLACK PANTHERS 7th - SANTIN singled to second base. BACCARI grounded out to p unassisted, SAC; SANTIN advanced to second. BERINI grounded out to ss; SANTIN advanced to third. FURLAN J grounded out to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

ILCEA BSC ROVIGO 8th - SCHIBUOLA M walked. BOLDRIN walked; SCHIBUOLA M advanced to second. SANDALO walked; BOLDRIN advanced to second; SCHIBUOLA M advanced to third. SANDALO advanced to second on a wild pitch; BOLDRIN advanced to third on a wild pitch; SCHIBUOLA M scored on a wild pitch. MONDINO walked. GHENO M to p for PETRALIA. MONDINO advanced to second on a wild pitch; SANDALO advanced to third on a wild pitch; BOLDRIN scored on a wild pitch. NOSTI flied out to cf, SF, RBI; MONDINO advanced to third; SANDALO scored. HERRERA singled up the middle, RBI; MONDINO scored. DI SALLE grounded into double play ss to 2b to 1b; HERRERA out on the play. 4 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

NEW BLACK PANTHERS 8th - FERRARI M to rf for SCHIBUOLA N. TROBEC walked. BERIN reached on a fielder's choice; TROBEC out at second ss to 2b. MINEO struck out looking. BERIN advanced to second on a passed ball. LITZINGER walked. MICEU M walked; LITZINGER advanced to second; BERIN advanced to third. RONDINA to p for CREPALDI F. SANTIN struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 3 LOB.

ILCEA BSC ROVIGO 9th - WEIDNER grounded out to ss. FERRARI M flied out to rf. SCHIBUOLA M lined out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

NEW BLACK PANTHERS 9th - BACCARI hit by pitch. FURLAN D pinch ran for BACCARI. BERINI flied out to 2b. FURLAN J reached on a fielder's choice; FURLAN D out at second ss to 2b. TROBEC reached on a fielding error by ss; FURLAN J advanced to second on the error. BERIN reached on a fielder's choice; TROBEC out at second 2b unassisted. 0 runs, 0 hits, 1 error, 2 LOB.

 
Line score
 


ILCEA BSC ROVIGO 10, NEW BLACK PANTHERS 6 (Apr 08, 2012 at Ronchi dei Legionari) (Game 1)
----------------------------------------------------------------------
ILCEA BSC ROVIGO.... 320 000 140  - 10  8  2      (1-0)
NEW BLACK PANTHERS.. 003 210 000  -  6  8  5      (0-1)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: ILCEA BSC ROVIGO - CREPALDI Enrico; CREPALDI Filippo(4); RONDINA Michele(8) and
BOLDRIN Mattia. NEW BLACK PANTHERS - COSSAR Andrea; PETRALIA Alessandro(6); GHENO Marco(8) and
MINEO Alberto.
Win-CREPALDI Filippo(1-0)  Loss-PETRALIA Alessandro(0-1)  T-3:48  A-0
Game notes:
Scorers - SOJAT Erika
HM: ARRUEBARRENA L.C.R.  HC: SANTIN F., FURLANI A.
VM: GUTIERREZ R.         VC: SERA M., TASCHIN L., CASTILLO P.J.

CREPALDI E faced 4 batters in the 4th.
PETRALIA faced 4 batters in the 8th.
Comitato Nazionale Classificatori