Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

CS MEDICAL CODOGNO vs ASD PADOVA TOMASIN (Apr 14, 2012)

 
Composite Box Score
 

Serie A Federale Baseball - 2012
ASD PADOVA TOMASIN 9 (1-1), CS MEDICAL CODOGNO 5 (0-3) (Game 1) - Composite Box Score
Apr 14, 2012 at Padova (Plebiscito)

CS MEDICAL CODOGNO   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
CAPDEVILA cf 
CALAMIA ss 
ALAGNA c 
LANGONE 1b 
BRUERA rf/p 
CARINI dh 
CORIO rf 
RASOIRA 3b 
ARMIGLIATIMT 2b 
ALBERGONI lf 
BACCIOCCHI p 
Totals   34  24  11 

ASD PADOVA TOMASIN   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
PACINI 2b 
SGUASSERO rf 
SARTORI MA 3b 
RUFINO cf 
PESTANA c 
MOCCIA ss 
GIACOMAZZI lf 
SPINELLI dh 
TONELLATO dh 
MANIERO 1b 
SARTORI MI ph/1b 
FACCINI p 
NARDI p 
Totals   34  12  27  16 

CS MEDICAL CODOGNO   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BACCIOCCHI Luca   3.0  10  15 
BRUERA Rodrigo D. L,0-2  5.0  24  29 
 
ASD PADOVA TOMASIN   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
FACCINI Giovanni   5.0  21  25  10 
NARDI Francesco W,1-0  4.0  13  14 

Umpires - HP: CARINGELLA Michele 1B: SINA Sandro
Start: 15:30 Time: 3:00 Attendance: 48
Game notes: Scorers - FUGA Barbara; HM: BOLDRIN Gianni HC: SMITH K., D'ARCAIS F., HERNANDEZ V., PAPARONE M. VM: CIPELLETTI Lorenzo VC: ARMIGLIATI M., PIGNATARO P.;
BACCIOCCHI faced 1 batter in the 4th.

 
Play-by-Play
 

Serie A Federale Baseball - 2012
ASD PADOVA TOMASIN 9 (1-1), CS MEDICAL CODOGNO 5 (0-3) (Game 1)
Apr 14, 2012 at Padova (Plebiscito)

CS MEDICAL CODOGNO starters: 10/cf CAPDEVILA; 6/ss CALAMIA; 8/c ALAGNA; 19/1b LANGONE; 59/rf BRUERA; 5/dh CARINI; 18/3b RASOIRA; 25/2b ARMIGLIATIMT; 21/lf ALBERGONI; 14/p BACCIOCCHI;

ASD PADOVA TOMASIN starters: 5/2b PACINI; 44/rf SGUASSERO; 23/3b SARTORI MA; 33/cf RUFINO; 4/c PESTANA; 32/ss MOCCIA; 15/lf GIACOMAZZI; 22/dh SPINELLI; 7/1b MANIERO; 51/p FACCINI;

CS MEDICAL CODOGNO 1st - CAPDEVILA grounded out to 3b. CALAMIA tripled to center field. ALAGNA grounded out to 3b, RBI; CALAMIA scored. LANGONE walked. BRUERA reached on a fielder's choice; LANGONE out at second 2b to ss. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

ASD PADOVA TOMASIN 1st - PACINI doubled to left center. SGUASSERO popped up to p. SARTORI MA doubled to right field; PACINI advanced to third. RUFINO walked. PESTANA flied out to lf, SF, RBI; PACINI scored. MOCCIA reached on a fielder's choice; RUFINO advanced to second on a fielder's choice; SARTORI MA out at third 3b unassisted. 1 run, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

CS MEDICAL CODOGNO 2nd - CARINI struck out swinging, reached first on a wild pitch. RASOIRA walked; CARINI advanced to second. ARMIGLIATIMT out at first c to 2b, SAC; RASOIRA advanced to second; CARINI advanced to third. ALBERGONI grounded out to 2b, RBI; RASOIRA advanced to third; CARINI scored. CAPDEVILA struck out swinging. 1 run, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

ASD PADOVA TOMASIN 2nd - GIACOMAZZI grounded out to ss. SPINELLI singled to center field. MANIERO hit by pitch; SPINELLI advanced to second. PACINI hit by pitch; MANIERO advanced to second; SPINELLI advanced to third. SGUASSERO lined into double play ss to 2b; PACINI advanced to second; MANIERO out on the play. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

CS MEDICAL CODOGNO 3rd - CALAMIA grounded out to ss. ALAGNA singled to left center. LANGONE reached on a fielder's choice, advanced to second on a throwing error by 2b; ALAGNA out at second 3b to 2b. BRUERA grounded out to 2b. 0 runs, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

ASD PADOVA TOMASIN 3rd - SARTORI MA grounded out to 3b. RUFINO flied out to cf. PESTANA struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

CS MEDICAL CODOGNO 4th - CARINI grounded out to 3b. RASOIRA singled to right field. ARMIGLIATIMT flied out to cf. ALBERGONI flied out to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

ASD PADOVA TOMASIN 4th - MOCCIA walked. BRUERA to p. CORIO to rf for CARINI. / for BACCIOCCHI. GIACOMAZZI out at first 1b to 2b, bunt; MOCCIA advanced to second. SPINELLI struck out swinging. MANIERO struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

CS MEDICAL CODOGNO 5th - CAPDEVILA singled to left field. CALAMIA singled to right field; CAPDEVILA advanced to second. ALAGNA grounded out to 2b; CALAMIA advanced to second; CAPDEVILA advanced to third. LANGONE intentionally walked. BRUERA doubled to left center, 3 RBI; LANGONE scored; CALAMIA scored; CAPDEVILA scored. CORIO struck out swinging. RASOIRA flied out to rf. 3 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

ASD PADOVA TOMASIN 5th - PACINI grounded out to 3b. SGUASSERO grounded out to ss. SARTORI MA hit by pitch. SARTORI MA advanced to second on a wild pitch. RUFINO walked. PESTANA flied out to lf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

CS MEDICAL CODOGNO 6th - NARDI to p for FACCINI. ARMIGLIATIMT flied out to cf. ALBERGONI grounded out to p, bunt. CAPDEVILA grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASD PADOVA TOMASIN 6th - MOCCIA singled through the left side. GIACOMAZZI doubled to right center; MOCCIA advanced to third. SPINELLI walked. TONELLATO to dh for SPINELLI. SARTORI MI pinch hit for MANIERO. SARTORI MI singled to left field, RBI; TONELLATO advanced to second; GIACOMAZZI advanced to third; MOCCIA scored. PACINI reached on a fielder's choice, RBI; SARTORI MI out at second ss to 2b; TONELLATO advanced to third; GIACOMAZZI scored. SGUASSERO grounded out to ss, RBI; PACINI advanced to second; TONELLATO scored. SARTORI MA singled through the right side, advanced to second on the throw, RBI; PACINI scored. RUFINO singled to left field, RBI; SARTORI MA scored. RUFINO stole second. PESTANA intentionally walked. MOCCIA flied out to 1b. 5 runs, 5 hits, 0 errors, 2 LOB.

CS MEDICAL CODOGNO 7th - SARTORI MI to 1b. CALAMIA struck out swinging, out at first c to 1b. ALAGNA grounded out to 3b. LANGONE grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASD PADOVA TOMASIN 7th - GIACOMAZZI grounded out to ss. TONELLATO struck out swinging. SARTORI MI tripled to right center. PACINI flied out to rf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

CS MEDICAL CODOGNO 8th - BRUERA walked. CORIO struck out looking. RASOIRA flied out to rf. ARMIGLIATIMT struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

ASD PADOVA TOMASIN 8th - SGUASSERO reached on a dropped fly by rf. SGUASSERO stole second. SARTORI MA singled through the left side, RBI; SGUASSERO scored, unearned. RUFINO singled to left field; SARTORI MA advanced to second. PESTANA walked; RUFINO advanced to second; SARTORI MA advanced to third. MOCCIA infield fly to c. GIACOMAZZI singled to left center, 2 RBI; PESTANA advanced to third; RUFINO scored; SARTORI MA scored. TONELLATO grounded into double play ss to 2b to 1b; GIACOMAZZI out on the play. 3 runs, 3 hits, 1 error, 1 LOB.

CS MEDICAL CODOGNO 9th - ALBERGONI grounded out to p. CAPDEVILA struck out looking. CALAMIA doubled to right center. ALAGNA flied out to rf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


ASD PADOVA TOMASIN 9, CS MEDICAL CODOGNO 5 (Apr 14, 2012 at Padova) (Game 1)
----------------------------------------------------------------------
CS MEDICAL CODOGNO.. 110 030 000  -  5  7  1      (0-3)
ASD PADOVA TOMASIN.. 100 005 03X  -  9 12  1      (1-1)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: CS MEDICAL CODOGNO - BACCIOCCHI Luca; BRUERA Rodrigo D.(4) and ALAGNA Michael.
ASD PADOVA TOMASIN - FACCINI Giovanni; NARDI Francesco(6) and PESTANA Reinaldo L..
Win-NARDI Francesco(1-0)  Loss-BRUERA Rodrigo D.(0-2)  T-3:00  A-48
Game notes:
Scorers - FUGA Barbara;
HM: BOLDRIN Gianni     HC: SMITH K., D'ARCAIS F., HERNANDEZ V., PAPARONE M.
VM: CIPELLETTI Lorenzo VC: ARMIGLIATI M., PIGNATARO P.;

BACCIOCCHI faced 1 batter in the 4th.
Comitato Nazionale Classificatori